KERESÉS search-close

bukás

42 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bukás"

Vadkeleti történetek


szerző:
2018.11.22. 17:55
Vadkeleti történetek

Hadas Kriszta főszerkesztésével egy olyan sorozat indul, ami hét országban forgott, és Szentpétervártól Bukarestig olyan történeteket és extremitásokat mutat be, amelyek tökéletesen példázzák az ott kialakult „vadkeletet”. Hogy mire számíthatnak a nézők? Például megismerhetik azt a jósnőt is, aki megjósolta a román diktátor Ceaucescu bukását.

BUKÁS: Nagy esés a Nemzeti Vágtán

Videón mutatjuk, hogyan esetett le a Nemzeti Vágta döntőjében Zirc lovasa, Molnár Gyöngyi. A veszélyes bukás után a ló végül egyedül futott be a célba. Győzött, de mégsem!

NEMZETI VÁGTA: a nagy bukás


szerző:
2018.09.17. 10:27
NEMZETI VÁGTA: a nagy bukás

Szabadnapos operatőrünk, Révi Dániel Máté szemtanúja volt, amikor a Nemzeti Vágta döntőjében Zirc lovasa, Molnár Gyöngyi nagyot bukott. Természetesen rögzítette is az esést. Mutatjuk a veszélyes pillanatot lassítva is!

Hatalmasat bukott Taylor Swift!

Az énekesnő mostanában többször megküzdött az időjárás viszontagságaival a koncerjein. Legutóbb azonban utolérte a balszerencse…

Parkólópályára került több tervezett Star Wars-film is

A Solo csalódást keltő eredményeit követően a Disney úgy döntött, egy ideig szünetelteti a Star Wars spin-offok készítését.

Milliárdos kötbért kért a BKV

Milliárdos nagyságrendű kötbért követel a BKV a felújított orosz metrókocsik miatt a gyártól. Ezt a cég vezérigazgatója mondta, de pontos összeget és részleteket nem közölt. Az MSZP szerint elfogadhatatlan, hogy még egy forintot sem kapott a BKV a követelésből. Ezért a bizottsági ülést hívnak össze az ügyben. Közben a főpolgármester azt közölte, siker a 3-as metró szerelvényeinek felújítása.

 

Fókusz 2018-01-15


szerző:
2018.01.15. 18:55
Ildikó: „Tudtam, hogy ez az egész csak egy színjáték”

Miután Jani elszórta Béla utolsó forintját is, a fiú összeszedte magát, hogy bevallja a bűnét. Az ügyvéd alig tudott hinni a fülének, és nem tudta leplezni a dühét, ráadásul szerencsétlenségére Ildikó is rájuk nyitott…

A teljes adásért kattints IDE!

Ti kinek adtok igazat: Aliznak és Krisztiánnak vagy Tóbiásnak?

Úgy tűnik, már elkerülhetetlen volt ez az óriási vita...

Már most búcsút mondhatunk az Igazság Ligájának?

Erős felvetés ez, mégis egyre inkább az az érzésünk a DC legújabb dobásával kapcsolatban, hogy eleve bukásra ítéltetett a sztori. Hogy milyen hírek és pletykák miatt merült ez fel bennünk? Nézzük!

ÉNB Lali:

Velence Mitch Buchannon-je, ÉNB Lali bevetette magát a Velencei-tóba, de sajnos hamar kiderült, hogy a sorozat sztárja nem vízimentőnek született. Laller már az első feladatnál elbukott, ugyanis a hínárok és a kagylók annyira összezavarták, hogy kis híján a tóba fulladt. Bár Lalika nagyon haragudott az oktatóra, a bukás után a fejébe vette, hogy Nikivel együtt a Velencei-tavon marad, és más munka után néz.
 

Máris bukta a Star Wars 9-et a rendezője?

Óriási kétely kering most a jedik világában, hiszen a trilógia harmadik része akár még rendező nélkül maradhat. Miért? Colin Trevorrow ugyanis még a forgatások kezdete előtt nagyot bukott egy másik filmjével.

Andresz Kati vallomása:

Kati elmondta, hogy világ életében hülye volt matekból, fizikából és kémiából, így volt, hogy középiskolában meg is bukott ezekből a tárgyakból. A főiskolán már nem volt ilyen problémája, és ott jól tanult, hiszen nem kellett ilyen felesleges tárgyakkal szórakoznia.

Rudi most nagy bajba került!

Az ex-katona nehezen találja meg a szerencséjét. Most sincs ez másképp, ugyanis kiderült, a befektetett pénzét elveszítette a tőzsdén.

Story Extra 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 17:25
Stohl: „Nincs mese, ezért felelni kell!”

Öt éve kapták lencsevégre Stohl Andrást, miután elhagyta a bíróságot. Akkor 10 hónap börtönbüntetésre ítélték. A színész kendőzetlenül mesélt érzéseiről, félelmeiről. Megható és őszinte interjú következik!

A héten legendák születtek és buktak el – Egyszerre sírtunk és nevettünk!

Itt van az ősz, itt van újra! Bizony, már szeptembert írunk a naptárunkban! Icipicit lehet érezni az évszakok változását, a napsugár aranysárgább lett és a hajnali levegő már csípős. Sztárjaink már csodálatos outfitben pompáznak, ők is készülnek a hidegebb hónapokra. Heti összefoglalónk jön!

Lali lelkileg teljesen a padlóra kerül?!

Két éve már annak, hogy az Éjjel-Nappal Budapest Lalija egy újabb ötlettel állt elő. A fejébe vette, hogy az egyik legismertebb pesti téren létrehoz egy flashmob akciót, ahol majd a rajongóival óriásit bulizat. Hát nem ez történt, sőt! A végén igencsak szaladnia kellett.

Hat ember ellen emeltek vádat

Hat ember ellen emeltek vádat fedezet nélküli kötvények miatt a Hungária Értékpapír Zrt. ügyében. Köztük vannak a cég vezetői, tulajdonosai és alkalmazottai is. A kereskedőház működését tavaly tavasszal függesztette fel a jegybank, sikkasztás gyanúja miatt.  A Pest Megyei Főügyészség szerint a cégnél fedezet nélküli kötvényekkel verték át ügyfeleiket,  önkormányzatokat is, amelyek pénzét saját célra használták. Százhalombatta kétmilliárd forintot bukott. Volt olyan magánszemély, akit százmilliós kár ért.

Magyar külügy: a városokban lehet veszély

A török tengerpartok biztonságosak, a városlátogatás viszont fokozott biztonsági kockázattal jár - ezt a Magyar Külügyminisztérium közölte. A kormány nem változtat Törökország utazási besorolásán, ugyanakkor az Egyesült Államok már azt tanácsolja az amerikaiaknak, hogy ne utazzanak Törökországba. A török tengerparton nyaraló egyik magyar turista azt mondta a Híradónak: a nyitva tartó boltok polcai kiürültek, a bankautomatákból pedig elfogyott pénz.

Selena Gomez ekkorát még sosem zakózott – VIDEÓ!

A csodaszép énekesnő éppen ezerrel pörög, turnézik, dalokat ír és pihenésképp James Corden karaoke kocsijában száguldozik. A nagy rohanásnak azért megvan az ára: pár nappal ezelőtt hatalmasat esett a színpadon.

Mohaman: a nagy bukás után újra talpra állt

Mohamant a 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúcsapatából, a Happy Gangből ismertük meg. Miután az együttes befejezte a közös munkát, Moha sikeres produceri karriert épített, de drogozni kezdett és mindent elvesztett. Egyik napról a másikra él, de ez nem zavarja, hiszen hallja az univerzum hangjait, és ettől boldog.

Mérgelődünk – Ádám, hogy tehettél ilyet!

Végre, elkészültek a fotók, amiken Ádám már hetek óta dolgozott. A kész remekműveket gyorsan meg is mutatja egy szakmabelinek, aki viszont nincs elájulva a képektől.

Nagy meglepetések az előválasztáson

Donald Trump bukott, Hillary Clinton előnye pedig szinte eltűnt. Így lehetene összefoglalni az első amerikai előválasztást, amelyet Iowa államban tartottak. A republikánusoknál az amerikai milliárdost Ted Cruz texasi szenátor győzte le, míg a demokratáknál Bernie Sanders vermonti szenátor okozott meglepetést. A helyszínről jelentkezik az RTL Klub Híradójának tudósítója, Gosztonyi Zsolt.

Csodamasinák, amelyekért még az amerikaiak is rajongtak

Magyarország egyik legnagyobb sikeréről – és sajnos az egyik legnagyobb bukásáról készítettünk filmet. Utánajártunk az Ikarus busz teljes történetének. Következik a gázturbinás szuperluxus, a faros, a kétszázas, és Anna babája!

Többletkiadással járhat a CSOK igénylése

Egy fiatal pár hatszázezer forintot bukott a Családok Otthonteremtési Kedvezményének, azaz a CSOK igénylésének folyamán, ugyanis az ezzel járó költségek annyira sok pénzt emésztettek fel. Vendégünk volt Ráksi Péter, szerkesztő, akit arról kérdeztünk, hogyan lehetséges ez, illetve mit tehetünk, hogy ezeket a költségeket redukáljuk.

Hárompárti vita a gyerekéhezésről

Szégyen, hogy ötvenezer gyerek éhezik Magyarországon, amely a világ legtehetősebb három tucat országának egyike. Még nagyobb szégyen, hogy elbukott egy civil kezdeményezés, amelyet eredetileg az összes párt támogatott, s amely kötelezte volna a kormányt a gyerekéhezés megszűntetésére. Miért bukott el? Mert a politika rátelepedett.

Több milliárdot tartottak a Quaestorban

410 millió forintot bukott el a Földművelésügyi Minisztérium cége a Hungária Értékpapír Zrt. felfüggesztése miatt. Lázár János ma jelentette be, hogy a Külügyminisztériumon cégén kívül a Földművelésügyi minisztérium Tartalékgazdálkodási Intézete is egy, a botrányokban érintett brókercégnél tartotta a pénzét.

Milliárdok ragadhattak bent


szerző:
2015.04.02. 18:40
Milliárdok ragadhattak bent

410 millió forintot bukott el a Földművelésügyi Minisztérium cége a Hungária Értékpapír Zrt. felfüggesztése miatt. Lázár János ma jelentette be, hogy a Külügyminisztériumon kívül a Földművelésügyi minisztérium Tartalékgazdálkodási Intézete is egy, a botrányokban érintett brókercégnél tartotta a pénzét. Az LMP a földművelésügyi miniszter lemondását követeli.

Fanni kapta a lila kendőt, Dennis kettőből bukott

A vizsgák befejeztével a tantestület visszavonult és egyesével értékelték a vizsgázók teljesítményét. Az eredményre váró villalakók ezalatt azt találgatták, hogy ki kapja meg a védettséget jelentő lila kendőt.

Hiába a nagy terv


szerző:
2014.12.19. 22:42
Hiába a nagy terv

Dennis ördögien kieszelte, hogyan bomlassza fel a másik csapatot, ám Zsu résen volt, és elég volt egy kis botlás, hogy átlásson a komiszon.

Fókusz 13-05-02


szerző:
2013.05.02. 19:50
Fókusz 13-05-02

Fókusz: Leleplezés - Megmutatja a Cipőhöz írt dalát a Republicból kivált Tóth Zoltán. Tökéletes testek - Megtaláltuk az ország legszebb női és férfi felsőtestét. A nagy bukás – Sándor ezerötszáz forintért adta el a nagyapjától örökölt Gustav Klimt képet és most fogja a fejét.

A világ legtrükkösebb lottócsalásai

Volt, aki becsempészte, volt, aki kitette az internetre, és volt, aki összeollózta érvénytelen szelvényét. Közben megindult a harc minden idők második legnagyobb magyar lottónyereményéért!

Kovács Katalint elintézte a biciklije

Kerékpárral bukott Kovács Katalin, a Domino Honvéd kétszeres olimpiai és 31-szeres világbajnok kajakosa.

Esti Showder Fábry Sándorral 11-04-07

Esti Showder Fábry Sándorral: Kiscsillagok most újra együtt! A legendás show első palántái: Kovácsovics Fruzsina, Bíró Gergő, a 4 For Dance és Utasi Árpi az Esti Showderben. Fekete Pákó megbukott a magyar állampolgársági vizsgán. Fábrynál számot adott tudásáról. Újra dübörög a Showder Klub! Vendég a Szomszédnéni Produkciós Iroda, vagyis Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc.

„Zöld” sikert hozott a katasztrófa

A japán atomerőmű-baleset miatti félelmek okozhatták az Angela Merkel német kancellár vezette Kereszténydemokrata Unió bukását.

Bukott a kormány Írországban


szerző:
2011.02.26. 10:57

Újra lehet buktatni alsóban is


szerző:
2010.07.05. 17:16
Újra lehet buktatni alsóban is

Az MSZP szerint ez árthat a gyerekeknek, a Fidesz szerint viszont a tanár dolga eldönteni, hogy van-e szüksege egy kisdiáknak évismétlésre.

Visszaállítanák a buktatást az alsósoknál

Újra lehessen-e buktatni és adjanak-e megint osztályzatokat alsó tagozatban - erről is vitáztak hétfőn a parlamentben.

Ők buktak idén igazán nagyot


szerző:
2009.12.28. 16:37
Ők buktak idén igazán nagyot

Volt aki esett, mást egy apró, de annál vérmesebb sün büntetett a harapásával élő adásban.

A Guns ’N’ Roses tündöklése és hanyatlása

A botrányos banda hihetetlen sikert ért el végül a rock-történelem legcsúfosabb bukása következett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való