KERESÉS search-close

bujkálás

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bujkálás"

Éjjeli menedékhely helyett bujkálnak a hajléktalanok?

Csökkent a kezdeti szigor, míg a Népszava szerint január elejéig 298 hajléktalant figyelmeztettek a közterületen élést büntető törvény alapján, ez a szám azóta csupán negyvennéggyel nőtt. A hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője szerint ennek az lehet az oka, hogy a hajléktalanok rejtőzködni kezdtek.

Másnaposan bujkálni egy diák szobájában? Miért ne?

Szilárd próbált egy kicsit Roland lelkére hatni, ennek viszont erősen másnapos vége lett. A tanár kómásan ébredt, ráadásul egy ismeretlen helyen, ruha nélkül.

Itt a vége, Milán már nem rejtőzködhet többé!

A fiatal fiú még a bujkálást is bevállalta, csakhogy ne kelljen örökre elválnia Lucától és a Mátyás király tértől.

8 hónapig bújkált, egy hotelben fogták el

Hét év börtönre ítélték adócsalás miatt a kecskeméti férfit, de ezután eltűnt. Bűntársát egy hónappal ezelőtt tartóztatták le, amikor focimeccsre ment. Mindkettőjüket a kecskeméti gabona-áfacsaló perben ítélték el. Hét vádlottra összesen ötven év fegyházat osztottak ki.

Állandó menekülés: 17 évesen, titokban szökött el a szülőhazájából

A nekünk álnéven nyilatkozó fiatal nő 17 évesen indult útnak szülőföldjéről, a legnagyobb titokban,  a világ legsűrűbben telepített aknamezeje felett. Azóta, mondhatjuk úgy, hogy állandó szökésben van. Már az is főbenjáró bűnnek számítana otthonában, hogy amerikaihoz ment férjhez és Magyarországon beszél a hazájában megélt kivégzésekről, éhezésről, eszement diktatúráról.

Tíz év után bukott le a rabló


szerző:
2015.07.01. 18:13
Tíz év után bukott le a rabló

Éveken át bujkált egy fegyveres rablás gyanúsítottja egészen hétfőig, amikor véletlenül lebukott Komáromban. Egy buszmegállóban állt le furgonjával, hogy cigarettát vásároljon. A rendőrök a tilosban parkolás miatt igazoltatták, de a nyilvántartásból kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök már 10 éve keresik. Rögtön letartóztatták.

Kubaiak Magyarországon


szerző:
2015.04.07. 23:15
Kubaiak Magyarországon

70-es 80-as években ezrével érkeztek a Magyarországra a latin- amerikaiak vendégmunkásnak és tanulni. A magyarok pedig szívesen fogadták őket, és segítettek nekik akkor is, amikor a 80-as évek végén hazavezényelték őket, néhányan pedig itt maradtak, és bujkálniuk kellett.

Forró nyomon 12-12-26


szerző:
2012.12.26. 22:00
Forró nyomon 12-12-26

Forró nyomon: Nem mindenkinek szép a karácsonya. Hogyan éli túl ezeket a napokat, aki egyáltalán nem akar részt venni benne, aki mindent szeretne, csak ünnepelni nem? - Nyugalom karácsonyra. Rejtélyes menedék 650 gyereknek. Amikor már sehol nem jó, nincs más választás, csak a bujkálás, menekülés a zsarolás, az erőszak, a fájdalom, a másik szülő elől. - Vakvezetőkutya-kiképzés a fiatalkorúak börtönében. A kutya is képzett lesz, meg a tréner is. Figyelmes, felelősségteljes, odaadó lesz mindkettő. - 450 ezer bűncselekmény évente. Nincs olyan belvárosi utca Budapesten, ahol legalább egyről ne tudnának. De például Érden lopják a legtöbb autót.

Kórházba került Ratko Mladic


szerző:
2011.10.11. 11:33
Kórházba került Ratko Mladic

Kórházba vitték a háborús bűnökkel vádolt Ratko Mladicot. A boszniai szerbek egykori katonai vezetőjét tüdőgyulladással kezelik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való