KERESÉS search-close

budapesti állatkert

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "budapesti állatkert"

MEGÖLT TEKNŐS: „Tettem valami rosszat, gondolom, hogy most segítséget kapok.”

Ezt a 28 éves nőt gyanúsítják azzal, hogy egy kővel elpusztította a Fővárosi Állatkert görögteknősét szerdán. Természetkárosítás miatt indult ellene eljárás.  A 28 éves nő láthatóan zavart volt. Az egyik kezében a papírjait szorongatta, a másikban egy nejlont, amiben Barbie babák voltak. Azt mondta, három hónapja az utcán él és nem kapott senkitől segítséget.

AGYONVERT TEKNŐS: Még évtizedekig élhetett volna

Súlyos követ dobott egy görög teknősre, a megsérült állatot el kellett altatni, akkora fájdalmai lehettek. A 8 éves teknős páncélja kettészakadt és végigrepedt. Az eset szerdán történt a fővárosi állatkertben, a gyanúsított 25 év körüli nőt ma elfogták. A rendőrség állatkínzás miatt nyomoz.

LÁTVÁNYETETÉS: Nem csak mókás, haszna is van

Régóta szeretik a budapesti állatkert látogatói a fókák látványetetését. Az állatok a napi halbetevőért sokféle produkcióra képesek. Gondozóik azt mondják, azt is jelzik, ha még éhesek. Minden állatot igyekeznek úgy etetni, mintha valójában a vadonban lennének. De vajon miért fontos ez?

Gorillabébi született Budapesten

Mintegy karácsonyi meglepetésként, gorillabébi született a Fővárosi Állatkertben. Anyja annyira ragaszkodik hozzá, hogy egy pillanatra sem engedi el. Ez az oka annak, hogy egyelőre sem a nemét, sem a súlyát nem tudták megállapítani a gondozók.

Már a nagyközönség is láthatja a budapesti állatkert legújabb lakóját

A nap felvételén a budapesti állatkert legfiatalabb lakója látható, aki csupán másfél hete született, de annyira szépen fejlődik, hogy a gondozói már a szabadba is kiengedték. A kiselefántot Arun névre keresztelték, és már a nagyközönség is láthatja.

Sztártesók koncerttel zárul a fővárosi állatkert nyári programsorozata!

Ma este különleges koncerttel zárul a Fővárosi Állat-és Növénykert programsorozata! A Vastag, a Tóth és a Kiráy testvérek lépnek majd színpadra, de nem csak ma este láthatók testvérek az állatkertben, ugyanis a zsiráfborjak és az antilopok bármikor megtekinthetőek, sőt, azok a baglyok is, akiket Hanga Zoltán és kétgondozó, Kiss Fruzsina és Pillmayer Mihály hozott nekünk. A koncert 20:30-kor kezdődik az állatkerti Főkapunál lévő téren, amely az állatkerti zenés programok egyik hagyományos helyszínének számít!

CUKI: Száguldozó zebracsikó Budapesten

Szuper cuki közeli felvételek az április 15-én született kis zebráról, a budapesti állatkertből. Kiegészítve némi mamafenék közelivel és bolondos futkosással…

Jó fej jegesmedvék érkeztek

Úgy pózoltak a kameráknak a budapesti állatkert új jegesmedvéi, mint az igazi sztárok. Nem csak új lakóhelyét fedezte fel a Moszkvából alig pár napja érkezett két hím mackó, a rivaldafényt is láthatóan élvezték. Belij és Szerij testvérek, egyiküket már örökbe is fogadta a Magyar Jégkorong Szövetség.

Elpusztult Január, a gólya

Elpusztult Január, a Magyarországon telelő gólya. A madár betegsége miatt nem tudott Afrikába repülni, de már több telet is átvészelt idehaza. A mostani szokatlan hidegben viszont valószínűleg nem talált elég élelmet. Megfagyva találtak rá a járókelők. A Január nevet a madártani egyesület adta neki. Ők folyamatosan figyelték. Tetemét a Budapesti Állatkertbe vitték, ott derül majd ki, hogy pontosan miért pusztult el.

Csalódást okozott a látogatóknak a kis hangyász

Először született sörényes hangyász a budapesti állatkertben. A kölyök még csak háromnapos. Sok türelem és szerencse kell hozzá, hogy a látogatók megpillanthassák, mert édesanyja elrejti kicsinyét a kíváncsiskodók elől. Az újszülött anyja hátába kapaszkodik egész nap, és állítólag ott is marad élete első 10 hónapjában.

Fókusz 2016-08-12


szerző:
2016.08.12. 18:55

Fókusz 15-03-05


szerző:
2015.03.05. 19:20
Fókusz 15-03-05

Fókusz: Adjunk vagy ne adjunk? - Mennyi borravaló jár a szolgáltatásokért? Adjunk-e, ha van szervizdíj vagy ha bankkártyával fizetünk? Önzetlen segítség - Sütnek, főznek, hogy mások ne haljanak éhen. Egy budapesti gerillacsoport, amely hajléktalanoknak segít. Tényleg meztelenek? - A videoklipek pucér sztárjai. Leleplezzük a trükköket.

XXI. század 14-01-07


szerző:
2014.01.07. 23:35
XXI. század 14-01-07

XXI. század: Szabadságharcot vártak alapításától, később majdnem cirkuszt csináltak belőle. Pusztították a háborúk és a forradalmak is. Egy állatkert, mely látott éhesen beszabaduló budapestieket, kiszabaduló oroszlánt, frontot és indiánokat is. De hogy mi köze mindehhez Old Shatterhandnek? Kiderül a XXI. században, melyben megmutatjuk azt is, kik és miért rajongtak a diktátorért, Rákosi Mátyásért.

Reflektor 13-02-22


szerző:
2013.02.23. 00:45
Reflektor 13-02-22

Reflektor: Voksán Virág dél-amerikai kalandjai. A Showder Klub sztárjai vadállatok közé keveredtek.

Szülinapos a gorillák bandavezére

Hétfőn töltötte be harmincadik évét Golo, a Fővárosi Állat- és Növénykert hím gorillája.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való