KERESÉS search-close

brutális gyilkosság

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "brutális gyilkosság"

Zokogott az anya a tárgyaláson


szerző:
2018.08.24. 18:10
Zokogott az anya a tárgyaláson

Megrázó tudósítás. A bírónak kellet megnyugtatnia annak a fiatalembernek az édesanyját, akit még februárban gyilkoltak meg brutális kegyetlenséggel a Borsod megyei Putnokon. Karddal kaszabolták halálra egy kocsmai veszekedés után, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Az ügyben pénteken tartották az első tárgyalást. Az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta.

 

Brutális gyilkossággal vádolták

Nincs elég bizonyíték ellene, ezért a Debreceni Ítélőtábla ma felmentette azt a férfit, akit azzal vádoltak, hogy 2011-ben agyonvert egy 81 éves asszonyt Kovácsvágáson. A brutális gyilkossággal megvádolt férfi örült, Híradónknak azt mondta, győzött az igazság. A megölt asszony fia viszont nem így gondolja. Csalódottan távozott a bíróságról. 

Távollétében hoznak ítéletet

Feladta magát Kínában, beismerte a brutális gyilkosságot, mégis szabadon engedték. Vádat emeltek az ellen a kínai férfi ellen, aki az ügyészség szerint tavaly májusban meggyilkolt egy 19 éves lányt Budapesten. Az áldozat prostituáltként dolgozott, a férfi pedig az egyik vendége volt. Valamiért azonban rátámadt a lányra és halálra késelte. A férfi hazaszökött a gyilkosság után, de Kína nem adja ki Magyarországnak, így nélküle folytatják majd le a bírósági tárgyalást.

Szülei holtteste mellé bilincselte

Szülei holtteste mellé bilincselve töltött egy éjszakát egy százhalombattai fiatalember. A brutális gyilkosság 2014. novemberében történt. A most elkészült vádirat szerint, a férfi korábbi iskolatársa volt a bilincselő gyilkos.

Lebukott a legkeresettebb norvég bűnöző

Norvégia legkeresettebb bűnözőjét fogták el a Csongrád megyei rendőrök a röszkei autópálya határátkelőhelyen, kedden kora délután. A koszovói férfit már tíz éve körözték a norvég rendőrök egy 2005-ös brutális gyilkosság miatt.

Életfogytiglanra ítélhetik a szerelmét megölő fiút

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják a szerelmét brutálisan meggyilkoló fiatalembert. Még áprilisban végzett a 18 éves lánnyal Zalaegerszegen, mert az nem akarta folytatni a kapcsolatukat. A gyilkosság helyszínéről menekülve az egyetemista fiú súlyos balesetet szenvedett. Már másnap őrizetbe vették. A most elkészült vádirat alapján akár életfogytiglant is kaphat.

Az Iszlám Állam női áldozatai


szerző:
2015.09.28. 18:30
Az Iszlám Állam női áldozatai

Brutális gyilkosságok, kínzás és erőszak – erről számoltak be nyugati újságíróknak azok a jazidi nők, akiknek sikerült kiszabadulniuk az Iszlám Állam fogságából. A kurd etnikumhoz tartozó kis népcsoport Irak északi részén folytat élethalálharcot a terrorszervezettel. Az iszlamisták eddig több ezer nőt rabolhattak el, akiket iraki városok piacain árulnak. Nem kímélik a terhes asszonyokat és a gyereklányokat sem.

60 év együttélés után ölte meg feleségét

Brutális gyilkosság történt Tiszadobon. Baltával verte agyon feleségét egy 80 éves férfi saját otthonukban. Az idős házaspár már több mint 60 éve élt együtt. Gyermekeik megrendülten beszéltek stábunknak a szörnyű tragédiáról.
 

Megszólal a halálbrigád


szerző:
2014.03.12. 17:00
Megszólal a halálbrigád

Hétfőn kezdődött, szerdán a másodrendű vádlott vallomásával folytatódott a büntetőper az eperföldi gyilkosságok ügyében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való