KERESÉS search-close

botrányhősök

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "botrányhősök"

Ők azok, akik nem voltak

Kelemen Anna, Benkő Dániel, Ganxsta Zolee és még sorolhatnánk. Ők is megérik a pénzüket és van aki szerint ők is felfértek volna a Top10-es listára. Nézzék meg kikről van szó, és döntsék el.

Top 1 - Kiszel Tünde naptáraival és bugyijaival éri el, hogy még a csapból is ő folyjon

Munkássága csúcsaként élte meg azt is, hogy egy alkalommal a legirritálóbb celebnek választották meg. Kiszel Tünde az a celebritás, aki naptáraival, bugyijaival és szerelmeivel éri el, hogy még a csapból is ő folyjon.

Top 2 - Anettka média-ámokfutásán az egész ország hüledezett

Nógrád megyei orosz tanárnőből lett első számú botrányhős, akit sokan csak atkának hívtak, és egy pillanatig sem zavarta, hogy áradt felé a gyűlölet-cunami. Sőt, erre épített, és bejött neki.

Top 3 - Damu Rolandnak a sötét börtönfalakkal is meg kellett barátkoznia

A színész a pletykalapok kedvenc rosszfiúja lett, amikor volt barátnője nemi erőszakkal és bántalmazással vádolta. Ártatlannak vallotta és vallja magát a mai napig, de a reflektorfényben tündöklés helyett meg kellett barátkoznia a sötét börtönfalakkal. Damu Rolnad sokáig küzdött azért, hogy visszatérhessen a színpadra, botrányai tették őt igazán feledhetetlenné, és lehet, hogy ezt mostanra már ő maga is belátta.

Top 4 - Hujber Feri lobbanékony természetén a jóga sem segített

Befutott sztár volt, de mielőtt a siker a fejébe szállt volna, kiköltözött Angliába. Mindig is világkarrierről álmodott, és egy jól csengő nevet is talált magának: Frank Ju. Hujber Ferit házasságának válsága nem törte meg, viszont látványosan összetört egy kamerát...

Top 5 - Cristofel, a kubai macsó, aki gyorsan kikopott a magyar celebvilágból

Alig egy hónapot töltött a ValóVilágban Cristofel, de utána is gondoskodott arról, hogy sokáig emlékezzünk rá. A kubai macsónak kevés idő is elég volt ahhoz, hogy jó sok hülyeséget csináljon – ez repítette őt listánk ötödik helyére.

Top 6 - Baukó Évát nem lehet kihagyni hangos balhéi miatt

Néha sírva, néha üvöltve, vagy a földön gurulva, de mindig megmondta a véleményét. Sosem volt csend körülötte, ám volt idő, amikor túlment minden határon. Azt mondja, hiába változott meg, az emberek csak a piásan őrjöngő Baukó Évára emlékeznek.

Top 7 - Oszter Sándor mindig visszakeveredik a bíróságra

Nagyon úgy tűnik, hogy a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész benne maradt a kérlelhetetlen, kemény betyár szerepében, mert az utóbbi években már csak botrányaitól hangos a sajtó. Ittas vezetés, környezetkárosítás, befolyással üzérkedés - bűntettek, melyekkel Oszter Sándort meggyanúsították.

Top 8 - A helikopterezésben verhetetlen Aurelio, el is szállt a magasba

Éttermi balhé, zavaros nőügyek, drogbirtoklás, kokainfüggőség, emberrablás - csak néhány Aurelio bűnlajstromáról. A listánk nyolcadik helyén álló botrányhős  az iskolapéldája annak, hogy a gyorsan jött siker és pénz kétélű fegyver: ha nem jól bánnak vele, könnyen a visszájára fordulhat.

Top 9 - Cicciolina közel a hetvenhez még mindig vetkőzik

Ma már kevésbé nevezhetnénk botrányosnak Cicciolina viselkedését, de néhány évtizeddel ezelőtt bizony ördögtől való volt mindaz, amit művelt. S talán épp ennek is köszönheti, hogy a világon mindenhol ismerik - és nem csak a nevét.

Top 10 - Miriamnak egy akció is elég volt ahhoz, hogy felkerüljön a listánkra

Szerencsére célzásban éppen annyira pontatlan, mint a helyes hangok eltalálásában. Pedig saját bevallása szerint befutott előadó. Felvetődik a kérdés, hogy befutott popdívaként mégis mi szükség volt arra, hogy az X-Faktorban is énekeljen.

Magyar botrányhősök, akik mindent megtettek azért, hogy rájuk figyeljünk

A magyar bulvártengerben bőven akadnak olyanok, akik mindent megtettek annak érdekében, hogy feltűnést keltsenek, és profi szintre fejlesztették a polgárpukkasztást. Kelemen Anna lerántja a leplet a mai Toplistában, ahol a magyar botrányhősöket vesszük sorra. Annácska nem csak plasztikáival, hanem botrányaival is nagy port kavart. Ám közel sem akkorát, mint a műfajban úttörőnek számító Fehér Anettka, aki szintén ott lesz listánkon.

Állandóan felhajtás van körülöttük - botrányhősöket rangsorolunk

Nincs olyan hét, hogy ne szerepelnének a címlapokon vagy a tévében, hogy ne történjen velük valami, ami eddig soha senkivel. Állandóan hisztérikus felhajtás van körülöttük, amin a nép folyamatosan felháborodhat. A következő adásunkban botrányhősöket rangsorolunk. Van közöttük űrutazó, valóságshow szereplő, hősszerelmes, és pornódívából lett parlamenti képviselő is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való