KERESÉS search-close

bora bora

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bora bora"

Mindent tagad az erőszakkal vádolt férj

Minden szexuális aktus a felesége beleegyezésével történt. Ezt állította a bíróságon az a francia állampolgárságú féri, akit egyebek mellett azzal vádolnak, hogy évekig nem engedte el Bora-Bora szigetéről magyar feleségét és kisfiúkat, és még az útleveleiket is elvette. A vád szerint Budapesten meg is erőszakolta nőt. A férj most Magyarországra utazott a tárgyalásra, ahol mindent tagadott.

Maja visszatérésének senki sem örült

Marci izgatottan várta szerelmét a pályaudvaron, de Tamara helyett Maja érkezett a fővárosba. A lány visszatérését senki sem fogadta kitörő örömmel, sőt, Barbi egyenesen nekiesett a lánynak. 

Nem jött el az apa a tárgyalásra

Nem jelent meg hétfőn a magyar bíróságon, az a  francia férfi, aki a vád szerint évekig nem engedte el Bora Bora szigetéről magyar feleségét és kisfiát. Ügyvédje szerint most azért nem utazott ide a 18 ezer kilométerre lévő szigetről mert, nem kapta meg az idézést. A feleség azt mondta mai tárgyaláson: férje többször bántalmazta őt, és elzárta útleveleiket, ezért nem tudtak hazajönni. A vádlott ügyvédje szerint: sok az ellentmondás a nő vallomásában.

Bora Bora-ügy: nem egyszerű a válás gyerekkel

A Bora-Bora ügyből, melytől napok óta hangos a sajtó, egy tanulságot mindenképpen levonhatunk: itt is a gyerek az áldozat, a válás nagy megrázkódtatás a kicsik számára. Gyurkó Szilviát, gyerekjogi szakértőt kérdeztük.

Nem igaz a Bora Bora-i anya története?

Nagy port kavart a múlt héten, a mandiner.hu-n megjelent cikk, miszerint több ellentmondás is van a Bora Bora-i fogvatartott édesanya kálváriájának történetében. Stumpf András olyan információkat osztott meg velünk, amelyek számos ponton cáfolják az anya állításait.

Horváth Gréta kisfiával érkezik hozzánk

Átverés a Bora Borán gyermekével fogva tartott nő története? Egy oknyomozó újságíró szerint igen, várjuk a részletekkel. A Szelfi egyik szereplője, Horváth Gréta is vendégünk lesz, aki kisfiát, Filkót is elhozza. De sminktippeket is adunk majd hétfő reggel.

Négy év után szabad Patrícia és kisfia

Négy év után szabadulhat Bora Boráról Nyíri Patrícia és kisfia. A magyar nő lényegében rabságban élt gyermekével, miután a férje elvette az útlevelüket. A válóper miatt sokáig azt sem lehetett tudni kinél marad a gyerek, most azonban a francia kormánynak köszönhetően pont kerülhet az ügy végére. Patríciát kapcsoltuk telefonon.

Bora Bora: elutazhat kisfiával a magyar anya

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A szigetet tehát elhagyhatják, de Francia Polinéziát nem, mert a gyermek útleveléhez az apa aláírása is kell. A magyar nő már 4 éve haza akar jönni fiával. Édesapja 21 napig éhségsztrájkolt a budapesti Francia Nagykövetség előtt, hétfőn kórházba vitték megfigyelésre.

Előzetes: Elhagyhatják Bora Borát, de Francia Polinéziát nem

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A megrázó történet részleteit elmondjuk hatkor az RTL Híradóban.

Éhségsztrájkol az unokájáért


szerző:
2015.06.02. 18:17
Éhségsztrájkol az unokájáért

Éhségsztrájkba kezdett a magyarországi Francia Nagykövetség előtt az a férfi, akinek az unokája négy éve nem hagyhatja el Francia Polinéziát. A gyerek francia állampolgárságú apja ugyanis nem engedi, hogy a kisfiú Magyarországra jöjjön magyar édesanyjával. A Franciaországhoz tartozó Bora-Borán nem érvényes az európai uniós jog, és a szigetcsoportnak nincs gyermekelhelyezési ügyeket szabályzó egyezménye sem Magyarországgal. A külügyminiszter segítséget ígért az asszonynak.

Egy elkeseredett fiatalasszony segélykiáltása

Patríciát a világ másik oldalán, az interneten keresztül értük utol. A nő Bora Bora szigetén ragadt, mert gyerekét a szülők válópere miatt nem engedik ki az országból. A nő azt állítja, férje mindenre képes, hogy kisfiukat megszerezze!

Fókusz 12-11-27


szerző:
2012.11.27. 20:55
Fókusz 12-11-27

Fókusz: Micsoda meglepetés - Kiderítettük, hogy Nikolas a kedvence, és titokban megszerveztük Oláh Gergő szülinapi buliját! Leleplezés - Két hónapja rejtegeti, először a Fókuszban mutatja be kisfiát Király L. Norbi. Dominik imádta a kamerát. Segélykiáltás - A világ másik végéből kér segítséget az édesanya, aki csak gyermeke nélkül hagyhatná el Bora Borát!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való