KERESÉS search-close

bolti lopás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bolti lopás"

Lopásnak indult rablás lett belőle

Ipari kamera rögzítette, ahogy Kiskunfélegyházán egy boltba besettenkedik egy rabló, csak a feje látszik, miközben a pult alatt kutat, de lebukott. Ekkor megpróbálták bezárni a boltba, de ő erre felkapta az egyik vevőt, aztán fellökte és elmenekült. A járókelők közül többen a rabló után szaladtak, és visszaszerezték az ellopott pénzt. A férfit 20 perccel később elkapták a rendőrök.

Íme az ország legédesebb tolvaja

Besurranó tolvajt rögzített egy deákvári élelmiszerbolt kamerája. A torkos eb már nem először járt az üzletben, több alkalommal is ugyanolyan márkájú csokoládé szeletet zsákmányolt. A torkos labradornak nyakörve van és látszik, hogy jól ápolt, így valószínűleg gazdis. A bolt tulajdonosai arra kérik a környékbeli gazdikat, hogy aki felismeri a kutyát, szóljon neki, hogy álljon le a lopással, különben értesíteni fogják a rendőrséget.

Tilos végigtolni a babakocsit a bolton

Tilos végigtolni a babakocsit a bolton! - ez a felirat fogadja egy pilisi boltban a vevőket. Egy 20 hónapos gyermek édesanyja felháborodott, és kirakta közösségi oldalára a képet, melyet azóta több, mint hétezren osztottak meg. A kismamák nagy része azt írta, babakocsi nélkül szinte lehetetlen egy izgő-mozgó gyerekkel bevásárolni. A boltban azt mondták, senkit nem akartak bántani, csak a lopásokat akarták elkerülni.

Kislányok lopták el a rengeteg csokit

Szemrebbenés nélkül loptak a gyerekek egy pápai boltból. A 12 év körüli lányokról felvétel is készült, ahogy egy egész karton csokit leemelnek a polcról és kisétálnak vele az üzletből. A boltosok kitiltották őket az üzletből és feljelentést is tettek.

Szégyellik tettüket a fiatalkorú tolvajok

Figyelmeztetést kaptak azok a kamaszlányok, akik szeptemberben bolti lopáson kaptak.

Ételt lopott, börtönbe kerül


szerző:
2010.09.01. 17:55
Ételt lopott, börtönbe kerül

Augusztus 19-e óta ugyanis már a húszezer forint alatti lopásokat is elzárással büntethetik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való