KERESÉS search-close

boldog születésnapot

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "boldog születésnapot"

Rekordösszeg a Monroe-ruháért

Csillagászati áron kelt el Marilyn Monroe egyik ikonikus ruhája. Ebben énekelte 1962-ben Kennedynek, hogy boldog születésnapot, elnök úr. A 2500 csillogó kristállyal díszített ruhát három millió dollárra becsülték, végül majd ötmillióért kelt el, azaz egymilliárd 350 millió forintot adott érte egy múzeum.

Heti Hetes: 600!


szerző:
2015.02.15. 15:00
Heti Hetes: 600!

Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői. Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való