KERESÉS search-close

boldog

27 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "boldog"

Vas megyében a legboldogabbak

Szombathely a legboldogabb megyeszékhely, miközben Budapesten átlag alatti a boldogság szint – idén is megrajzolták Magyarország boldogságtérképét a Jobb Veled a Világ Alapítvány és az ELTE kutatói. Az eredmények alapján, a jólét, a párkapcsolat vagy éppen az iskolázottság foka az, ami miatt az emberek boldogabbnak érzik magukat.

 

Amy Schumer nem bírta könnyek nélkül

Amy Schumer élete legfontosabb délutánjáról osztott meg megható felvételeket az Instagramon - a saját esküvőjéről.

 

VV Kinga soha nem volt ilyen boldog

VVKinga élete legszebb időszakát éli. Az egykori valóságshow hősnő első kisbabáját hordja a szíve alatt. A negyedik hónapban van, és már a kicsi nemét is tudja.

A Kingával készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

VV KINGA: Pelenka reklámon is képe vagyok sírni

Kutai Kingát 2011-ben ismerte meg az ország, amikor cselszövők kategóriában őt szavazták be a villába. 148 napot töltött a játékban. Az őszinte lány hatalmas hisztijeit és sírós pillanatait sem lehet elfelejteni. Az érzékenysége úgy tűnik a mai napig megmaradt. Párjával tervezték a kicsit, ám a férfi kilétéről sok mindent nem hajlandó elárulni.

Összeházasodik szerelmével Szilágyi Áron

Több oka is van az ünneplésre Szilágyi Áronnak mostanában, ugyanis pár héttel ezelőtt átvette a vívók világranglistájának első helyét, befejezte tanulmányait az ELTE Pszichológia szakán és hamarosan feleségül veszi menyasszonyát is. A kétszeres olimpiai bajnokkal egy edzésen beszélgettünk.

ISTENES BENCE: "Boldog vagyok!"


szerző:
2017.05.16. 16:06
ISTENES BENCE:

Várta a harmincadikat, korábban úgy tervezte, hogy ennyi idősen már apuka lesz, most pedig nagyon hálás, hogy a magánéletben és a munkában is minden a helyén van. Istenes Bence a harmicadik szülinapjára valószínűleg élete végéig emlékezni fog.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Előző rész (2017. február 07.)

Grétinek fáj nézni, hogy Dani és Evelin milyen boldogok. Bori végleg le akar számolni a férfiakkal. Karesz elhagyja Budapestet?

A boldogság nyomában

Sokak szerint az egyik legnagyobb közhely, hogy a pénz nem boldogít. A most következő riportban bebizonyítjuk, hogy ez nem közhely, hanem egy nagyon nehéz kérdés, amire sokan sokféle választ adnak, de nincs biztos okosság. Még az is lehet, hogy valakit tényleg a pénz boldogít. Az biztos, hogy a boldogságért is dolgozni kell.

TÓTH VERA:

Hetek óta Tóth Vera magánéletétől volt hangos a sajtó, mindenki azt találgatta, hogy vajon vége-e az énekesnő párkapcsolatának. Vera mindig is igyekezett megóvni a nyilvánosságtól magánéletét, de a Fókusszal most kivételt tett, és kameránk előtt mesélt arról, mi igaz a pletykákból.

Tóth Vera új kihívásra készül

Nem titkolta soha, hogy a súlyproblémái lelki problémákat is okoztak számára, miközben hangjával átölelte az egész világot. A hang a régi, Tóth Verát viszont mintha kicserélték volna. A Fókuszban először beszél fogyásáról, és még valamiről, illetve valakikről - akiktől még szárnyakat is növesztene, ha tudna örömében.   

Gaz nő az egymilliárdért épült bicikliúton

Gazosodik a több százmillió forintból épített kerékpárút Hatvan és Boldog között. A másfél éve átadott bicikliúton, kilométereken keresztül feltöredezett az aszfalt - ezt már korábban Híradónkban is megmutattuk. Bár akkor megpróbálták kátránnyal betömni a repedéseket, mostanra egyre több helyen bújik elő a javított helyeken a gaz. A helyiek azt mondják balesetveszélyes az útszakasz. A polgármester szerint az a baj, hogy a töltésen megy az út, de azt ígéri: garanciálisan kijavítják a hibákat. Bár azt nem tudja mikorra.

Két év után tönkrement a bicikliút

Több százmillióba került, két éve adták át és már tele van hibákkal. A Hatvan és Boldog közti bicikliútnak vannak olyan szakaszai, amik kettérepedtek. A kátyúkat bitumennel töltötték fel, a két éves kerékpárút így most járható. Azt, hogy kinek a hibájából ment tönkre, egyelőre nem lehet tudni.
 

BICIKLIÚT: Több százmillióba került, tönkrement

Több száz méteren át kígyózik az a hosszú repedés, amit kedd délelőtt vett fel az RTL Híradója, Hatvant Boldoggal összekötő bicikli úton. Az úthibát bitumennel töltötték fel azért, hogy ne akadjon el benne a bicikli kereke. A 7 és fél kilométeres bicikli utat két éve adták át.

Dánia a világ legboldogabb országa, Magyarország a 91.

A világ legboldogabb országa egy új vizsgálat szerint Dánia, a kelet-afrikai Burundi viszont a legboldogtalanabb, ami érthető, hiszen Burundi a Föld legszegényebb országa.

Som Lajos 350 évig akar élni


szerző:
2016.02.08. 19:20
Som Lajos 350 évig akar élni

Az elmúlt hónapokban világsztár kortársaitól búcsúztak rajongók és zenésztársak, Lemmy és David Bowie is úgy élte a rockzenészek életét, hogy abból semmit sem hagyott ki. Som Lajos sem tagadta soha, hogy mindent kipróbált. Állítja ismét kész alkotásra és akár háremet is tartana.

Nem vette észre az orvos az infarktust?

Vádat emeltek egy Heves megyei orvos ellen, aki az ügyészség szerint félrekezelt egy szívinfarktusos beteget, aki nem sokkal később meghalt. Az eset tavaly nyáron történt a Heves megyei Boldogon.

Huszárik Kata soha nem hagyná el a férjét

Huszárik Kata kisfia, Gergő még csak kilenc éves, de már most látszik rajta, hogy örökölte a szülei és a nagyszülei tehetségét. A Barátok közt színésznője tíz éve él együtt a férjével, és mint mondja, mindent megtesz azért, hogy a kisfia teljes, szerető családban nőjön fel.

Isten éltesse a Tanár Úrat!

Alföldi Róbertet születésnapján köszöntötték a versenyzők és az X-Faktor stábja. Még egyszer nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Reflektor 14-09-19


szerző:
2014.09.19. 23:55
Reflektor 14-09-19

Reflektor: VV Aurelio csak a frizurájáért aggódik. Stohl András soha nem volt még ilyen boldog.

Semmi sem állhatja útját a boldogságuknak

Zsolti egy azok közül, akikről szüleik nem mondtak le, várták a születésüket, és később úgy nevelték, szerették őket, hogy képesek legyenek majd egyedül is boldogulni. És, hogy határtalan szeretetükből másoknak is adhassanak.

Fésűs Nelly ujján új gyűrű csillog

Még maga színésznő sem meri megfogalmazni, hogy mit is jelent pontosan az új jegygyűrű. Azonban hamarosan párjával, Vajtó Lajossal hamarosan bejelenthetik az esküvő időpontját.

Számukra nem (igazi) ünnep az ünnep

A kecskeméti S.O.S Gyermekfaluban a kicsik általában feszült izgalommal várják az ünnepeket, ám sok állami gondozott esetében a karácsony fájdalmas sebeket szakíthat fel.

Segítségnyújtásból álomesküvő

Zsolt a Fókuszban látta egy bajbajutott nő történetét. Segíteni indult, de szerelem lett belőle: egy évvel első riportunk után Gabival a Fókusz stábja előtt mondták ki a boldogító igent.

„II. János Pál már most is szent”

XVI. Benedek pápa a Vatikánban összegyűlt zarándokok előtt boldoggá avatta II. János Pál pápát.

Fél Kettő 11-04-15


szerző:
2011.04.15. 14:15
Fél Kettő 11-04-15

Fél Kettő: Kívül tágasabb - VV Laci élete a villalét után. Divatfőváros - modellek, kifutók - luxus és csillogás Budapesten. Megtalált boldogság - Balázs Fecó 60. születésnapján nősül.

Sokat lógatjuk az orrunkat


szerző:
2010.10.15. 20:37
Sokat lógatjuk az orrunkat

Az Eurobarometer felmérése alapján a magyarok boldogtalanabbak, elgyötörtebbek, fáradtabbak az Európai Uniós átlagnál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való