KERESÉS search-close

bocsánat

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bocsánat"

Gábor és Alexandra között szent a béke?

Alexandra és Gábor leültek, hogy tisztázzák a nézeteltérésüket. Gábor bocsánatot kért Alexandrától, és adott a kapcsolatuknak egy utolsó esélyt.

Klaudia nem akar elszakadni exétől, Fruzsinától

Klaudia nem tudja elfelejteni ex-barátnőjét, akivel miatta szakítottak, hiszen sok lánnyal megcsalta. Most szeretett volna bocsánatot kérni Fruzsinától, és egy utolsó esélyt kapni a lánytól.

Nem kért bocsánatot a késelő

Négy hónappal a gyilkosság után sem kért bocsánatot áldozata családjától a rákoskeresztúri késelő. A 17 éves fiút volt barátnője megölésével gyanúsítják. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: a fiatal a bíróságon akar bocsánatot kérni a lány szüleitől.

 

 TENYA: Egy jó asszony mindent megbocsájt

Pintér Tibor versben mondja el: nőnap alkalmával a színész Jimmy egyik leghíresebb számát dolgozta fel az Egy jó asszony mindent megbocsájt című dalt. Hogy, miért pont erre esett a választása? Kiderül a videóból!

Bocsánatot kért Lázár János

Elnézést kért Lázár János azoktól, akiket megsértett, amikor a közmunkásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy "aki kora reggel 6-kor dolgozik, annak délután 3-kor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni." A Híradó kérdésére ma azt mondta: nem fogalmazott jól, ennek vállalja a következményeit, és áll a Közmunkások Szakszervezete által indított per elé.

Gábor Daninak: „Remélem, visszaadja neked az élet, amit velem csináltál…”

Evelin reggel kénytelen volt visszamenni az albiba, mert ott maradtak cuccai. Találkozott Nikivel, aki kérte őt, hogy bocsásson meg neki, de Evelin erre nem volt hajlandó, hiszen a lány miatt mentek tönkre az albis kapcsolatai. Amikor viszont Gábor csúnyán kiosztotta Evelint, Niki beszélt a fiúval, és később odacipelte Evelin elé, hogy bocsánatot kérjen. Gabi azonban nem bírt magával és újra kiosztotta Evit, amiért összejött Danival. Este Niki váratlanul megjelent a Bécy-házban, Evelin pedig látva, hogy barátnője mennyire próbálkozik jóvá tenni hibáit, megbocsátott neki.

Előző rész (2017. július 20.)

Dani reggel bocsánatot kér Grétitől a tegnapi viselkedése miatt. Evelin rádöbben, mennyire magányos, és aklubban pont Andrással jön össze. Barbi megtáltosodik a felvétel során, és gátlások nélkül kitálal mindent, ami a szívét nyomja.

Előző rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Következő rész (2017. június 20.)

Milán és Karesz az remélik, hogy bocsánatot tudnak kérni Hajnitól. Kristóf és Alexa újra szexelnek. Dani örül annak, hogy ismét találkozott a régi haverjával, TJ-vel. 

Joe megbocsát Barbinak, és új életet kezdenek

Barbi reggel visszautazott Budapestre, és úgy döntött, hogy a házassága megóvása érdekében nem mondja el Joe-nak a félrelépését...

Pumped Gabo nagy nyilvánosság előtt kért bocsánatot Ágitól

Pumped Gabo egy Facebookos élő videóban kér bocsánatot szerelmétől, abban bízva, hogy Ági így megbocsát neki.

Dani Evelinnek:

Simon jól leszidja Evelint a tettéért, amitől a lány felismeri, hogy valóban túl messzire ment. Bocsánatot kér Danitól, de a fiú durván leszereli. Evelin teljesen kikészül, és azt tervezi, hogy elüti Danit és Grétit, amikor Simon közbelép.

Gábor Botondnak:

Botond és a szülinapos Gábor versengeni kezdenek, amiben Botond egyre- másra meg lesz alázva, míg végül mérgesen és sértődötten elviharzik. Mikor később Gábor megtalálja Botond ajándékát, furdalni kezdi a lelkiismeret, és őszintén bocsánatot kér a fiútól.

OPITZ BARBI: Bocsánatot kér az osztálytársaitól

Opitz Barbinak szinte minden téren felforgatta az X-Faktor az életét: a fiatal lány a tehetségkutató óta úgy döntött, hogy magántanuló lesz, és hamarosan felköltözik családjával a fővárosba. A sok elfoglaltsága miatt sajnos eddig még nem tudott rendesen elbúcsúzni az osztálytársaitól a sonkádi lány, ezért most a Fókusz kameráin keresztül üzent a barátoknak.

 

Mici és Krisztián nem bírták ki egymás nélkül?

Az óriási veszekedésüket követően Krisztián hiába próbált közeledni Micihez, a lány nem hagyta magát... egy ideig. Azonban ő sem bírta sokáig, hiszen a rengeteg szerelmi vallomás és bocsánatkérés megenyhítette a szívét.

Lóri bocsánatot kért

Lóri naponta kétszer néz mélyen a kamerák lencséjébe, hogy azt mondhassa: "Bocsánat!"

Tivy:

Tivy megbánta, amiket Zseraldin fejéhez vágott Viki buliján, és behívta a lányt a sufniba, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Oláh Gergő bocsánatot kért rajongóitól

A Kicsi Óriások csapatkapitánya annyira elfoglalt az utóbbi időben, hogy alig jut ideje a posztolásra. Gergő Facebookon írt nyílt levelet követőinek, melyben elnézést kér, amiért elhanyagolja őket.

Halálos autólopás: bocsánatot kért az élettárs

Bocsánatot kért a gödöllői emberölés miatt a gyanúsított élettársa. A nő sajtóinformációk szerint azt mondta: bár összevesztek a napokban, esküvőt terveztek a férfival. Úgy tudni: az áldozat, egy 24 éves nő is esküvőt tervezett és gyereket is szeretett volna. A gyanúsított ügyvédje az RTL –nek azt mondta, hogy a férfi magánéleti válsága vezethetett a tragédiához.

Kiss László elkésett a bocsánatkéréssel?

Vajon, ha az ügy kipattanásakor Kiss László kiáll a nyilvánosság elé, elmondja mi történt, és bocsánatot kér, foglalkoznánk még az üggyel? 55 évvel a csoportos nemi erőszak után az RTL kamerái előtt találkozott egymással tettes és áldozat, Kiss László mindeddig hallgatott.

50 Cent másik arcát is megmutatta!

Csütörtökön számoltunk be róla, hogy milyen kegyetlenül sértegetett egy mentális sérült fiatal fiút a rapper. A 19 éves repülőtéri dolgozó szülei követelték, hogy kérjen bocsánatot, emellett jótékony célra áldozzon 10 000 dollárt. A bocsánatkérés azonnal megérkezett e-mailben, de az adományra sem kellett sokat várni.

Bántani vagy megbocsátani, ez itt a kérdés!

Vajon melyik lehet a jobb: eleve elkerülni, hogy valakinek a lelkébe gázolunk vagy bevállaljuk a fájdalmas érzéseket és utána bocsánatot kérünk? Nézzük, sztárjaink szerint melyik a jobb!

Heni és Attila egymásnak estek a konyhában

Attila teljes mértékben kihasználja a Heti Gazda címet, és mindenkit ott kap el, ahol csak ér. Henit például a konyhában ordította le, miután nem volt megelégedve a séf teljesítményével. Ehhez persze Heninek is volt pár szava.

Nem bocsájtott meg a gyilkosnak az özvegy

Bocsánatot kért a gyilkos, de a hozzátartozók ezt nem fogadták el. Elkezdődött a gyarmati emberöléssel vádolt fiatal pere a Győri Törvényszéken. 2014 karácsonya előtt az akkor 17 éves fiú betört egy házba Gyarmaton, az ott lakó 84 éves férfit úgy megverte, hogy a nyugdíjas néhány nappal később belehalt sérüléseibe. A fiatalt több mint két hónap után fogták el.

Előző rész (2015. november 27.)

Vajon Gizella meg tud bocsátani Lászlónak?  Lehet-e esélye Zsoltnak, hogy kikerüljön a börtönből? Tóbiás elárulja Zsófinak, hogy szteroidokat szed, így védve meg Timit.

Következő rész (2015. november 27.)

Vajon Gizella meg tud bocsátani Lászlónak? Lehet-e esélye Zsoltnak, hogy kikerüljön a börtönből? Tóbiás elárulja Zsófinak, hogy szteroidokat szed, így védve meg Timit.

Következő rész (2015. november 26.)

Ludwig bocsánatot kér Ágnestől, de vajon tényleg kibékülnek?  Krisztián és Rudi képesek kezelni a helyzetet Fasírttal? Gizella kidobja Lászlót a lakásból Vali miatt.

Bocsánatot kért az áldozatoktól

Bocsánatot kért egy iszlámra áttért brit férfi, amiért néhány éve, London utcáin terrorizálta a járókelőket, hogy rájuk kényszerítse az iszlám előírásait. Társaival fenyegettek, megütöttek olyanokat, akik szerintük nem a sariának megfelelően viselkedtek. A férfit 17 hónap börtönre ítélték. Most azt mondja: belátta, hogy hibázott, és megkövet mindenkit, akit bántott.

Bocsánatot kért a Flórián téri bankrabló

A férfi még 2009-ben egy óbudai bankfiókot rabolt ki és a kiérkező rendőrök láttán túszt is ejtett. Végül sikerült a szomszédos lépcsőházba menekülnie. 2010-ben kapták el, ügyében ma született ítélet.

Puzsér megfejtette a „Kiszel Tünde jelenséget”

Hosszú hetek nyilatkozatháborúja után végül megtörtént az, amire senki sem számított: Puzsér Róbert olyan emberi gesztust produkált, amit nem vártunk tőle.

Fókusz 12-10-05


szerző:
2012.10.05. 20:50
Fókusz 12-10-05

Fókusz: Irány az élő show! - A hétvégén kiderül, kiknek szurkolhatunk hónapokon keresztül! De ki, melyik mentort szerette volna magának? Jimmy ünnepe - Bár a király 11 éve halott, a hívei egyre hangosabban éltetik! Ott voltunk a Jimmy Gálán. Nincs bocsánat - Az óriás szerelmi vallomás ellenére a címzett kidobta hűtlen barátját!

Fókusz 12-01-04


szerző:
2012.01.04. 20:20
Fókusz 12-01-04

Fókusz: Nem bánt meg semmit - VV Gergő vállalja a szembesítést Seherezádé édesanyjával, tudja, hosszú beszélgetés lesz. After X - Beindult a gőzhenger, a rajongók mindenhol szétszedik a tehetségkutató sztárjait. Mindennek vége? - A hírek szerint szupervulkán kitörése fenyeget Európában. Mit mondanak a szakértők?

Hirdetve kér elnézést a lehallgatásokért

Fizetett hirdetésekben kért bocsánatot az országos brit lapokban a súlyos mobiltelefon-lehallgatási botrányáért Rupert Murdoch.

Ismét diákok faggatták Stohl Andrást

Bocsánatot kérni sosem könnyű, bűnbocsánatért esedezni pedig különösen nem. Stohl András és ügyvédje, Ruttner György a zarándoklat újabb állomására érkezett. A monori József Attila Gimnáziumba.

Fél Kettő 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 14:15
Fél Kettő 11-04-13

Fél Kettő: Bocsánatos bűn? - Mit tegyen az, aki rájön, hogy megcsalja a párja? Apacsok - Egy darab a szabadságvágyról, vendégünk Szervét Tibor. X-Faktor - Óriási az érdeklődés az RTL ősszel induló műsora iránt.

Tadics bocsánatot kért a kegyetlenségekért

Bocsánatot kért a szerb elnök csütörtökön a délszláv háború idején a szerbek által elkövetett bűnökért.

Elnézést kért kínos bakijáért az államfő

Bocsánatot kért a chilei elnök a berlini látogatásakor a német kormány vendégkönyvébe írt mondatért.

Bocsánatot kértek a Jackson paródiáért

Egy ausztrál showműsorban paródizálták szinészek a Jackson Five-ot, de senkit sem akartak megbántani.

Kérjen bocsánatot Szlovákia!


szerző:
2009.08.28. 11:47
Romák állítottak meg egy fekete terepjárót

A férfiak gyanúsnak ítélték az autót, utánamentek, később bocsánatot kértek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való