KERESÉS search-close

boci

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "boci"

A Terminátor akár farmerként is megállná a helyét?

Arnold Schwarzenegger, az osztrák izomkolosszus egy farmon is feltalálta magát: „találkoztam egy bébi-bivallyal. Éhes volt.” - írja Instagramján, és a fotón mutatja is, hogy milyen lazán szoptatja tejjel a jószágot. Először Mr Olimpia, aztán Terminátor, később Kalifornia kormányzója lett Scwarzi - és most már farmerként is megállja a helyét.

Viszketés még soha nem volt ennyire cuki

Turnert csillapíthatatlan vararózhatnék gyötörte, miközben Dia az ólat ganézta, ezért összekötötte a kellemest a hasznossal és dörzsölődés közben kinézett a karám nyílásán. Ha nem láttál még növendék tehénorrot közelről, feltétlen nézd meg a videót!

Ki mondta, hogy a tehenek nem tudnak hintázni?

A kisborjú tanult a mamája balszerencséjéből, és egyből megtanulta rendeltetésszerűen használni a hintát. Ilyen profi hintázást tehéntől még nem láthattunk!

Illetéktelen behatolás a Farmon!


szerző:
2016.04.10. 16:46
Illetéktelen behatolás a Farmon!

A baromfiudvar egyik lakója expedícióra indult a ház belsejébe, ahová szokványos esetben maximum kondérban juthatna el, utána pedig megismerkedett a borjúval is.

Sokaknak fáj a foguk Turnerre


szerző:
2016.04.08. 19:38
Sokaknak fáj a foguk Turnerre

Szépen cseperedik Tina kicsinye. Turner már a karámon kívül is felfedezheti a világot, de egyelőre csökönyös, mint Barni. A vendégségbe érkezett gazdákban felmerült, hogy talán magukkal vinnék a kis jószágot.

Turner, a boci


szerző:
2016.04.05. 10:18
Üdvözöljük Turnert, a Farm legújabb lakóját!

Végre megszületett a tehénistálló legifjabb lakója. Az anyukáját a Farmerek régi játékostársukra emlékezve az állapotos Tina után nevezték el, a kis borjú nevét azonban a nézők dönthették el.

Tina boci szülését Dia és Norbi asszisztálta végig, azonban közben természetesen végig készenlétben állt dr. Tóth Róbert helyi állatorvos, hogy segítsen, ha komplikáció adódna. Megvizsgálta az anyaállatot és a kis borjút is, és megdicsérte a Farmereket, hiszen az ellés mindkét résztvevője kitűnő egészségnek örvend.

Amíg a többiek bent buliztak a házban, az istállóban megható dolog történt: elkezdett vajúdni a Tinának elkeresztelt vemhes tehén, úgyhogy a Farmereknek cselekedniük kellett. Dia és Norbi azonban hideg fejjel és fáradtságot nem kímélve virrasztották végig az éjszakát, hogy világra segítsék a kis jövevényt. Olyan profin csinálták, hogy még az állatorvos is megdicsérte őket.

El akarják adni az újszülött kisborjút

Még alig élvezhette a Farmot és lakóinak társaságát a kis jövevény, lassan lehet, hogy elválasztják anyukájától. A farmerek pénzzé tennék, hogy további megélhetőségüket biztosítsák önmaguk számára.

Ismerd meg Turnert, a kisborjút!


szerző:
2016.04.04. 19:40
Ismerd meg Turnert, a kisborjút!

Új jövevénnyel gyarapodott a Farm lakóinak száma. A kis Turnert mindenki örömmel és szeretettel fogadta. Norbi annyira izgult a kis borjúért, hogy a kedvéért kint töltötte az éjszakát a pajtában.

Norbi apa lett a Farmon


szerző:
2016.04.04. 19:30
Norbi apa lett a Farmon

A Farm kezdete óta Norbi gondozza a teheneket. Tina végre túlesett a szülésen, a kis Turnert pedig Dia és Norbi segítette a világra.

Megvan a kis borjú neve, lezártuk a szavazást!

Egészen mostanáig lehetett szavazni, hogy a Farmerek által kiötölt nevek közül végül melyiket kapja meg Tina tehén kis bocija. A voksolás ezennel véget ért, a holnap esti adásban ünnepélyesen eredményt hirdetünk, és persze végre megmutatjuk a kis tehenet is!

Breaking: íme a legelső kép a kis borjúról!

Hamarosan megérkezik a tanya legújabb és legfiatalabb lakója a Farmerek által Tina névre keresztelt tehénmama jóvoltából. Még mindig nem késő szavazni hogy eldőljön, mi legyen a borjú neve! Klikk, és dönts te!

BOCI: Bivalyborjú született a miskolci állatkertben

Neve még nincs, de az állatkert látogatói már így is rajonganak érte. A kis jövevény néhány hete látta meg a napvilágot. Egyelőre csak anyatejet iszik, de már ízlelgeti a bivalyok fő táplálékát, a szénát is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való