KERESÉS search-close

blog

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "blog"

PÁVÓ RÉKA: „Meg kell tanulni egy ilyen küzdelemben nevetni önmagunkon”

Pávó Réka története egy begyulladt bölcsességfoggal és véraláfutásokkal kezdődött, majd egy borzalmas vérképpel folytatódott. A fiatal lány pontosan felépített élete tavaly augusztusban változott meg egyik pillanatról a másikra, amikor kiderült, hogy leukémiája van. Azóta viccet csinál a rémálomból, blogot ír, de vidám, jópofa képivel elsősorban jókedvre deríteni akar: saját magát és bajtársait is. Nézd meg a Fókusz riportját is!

Black Girl In Budapest, azaz egy külföldi asszony lelkesedése hazánkért

Starr Varga férje miatt költözött Magyarországra, ideérkezése után nem sokkal blogot indított, és belevetette magát az élményekbe. Hitvallása, hogy csak úgy tud hitelesen írni a magyaros életvitelről, ha maga is részese annak, ezért igyekszik minél több mindent kipróbálni.

A Barátok közt színésznője megmutatta gyönyörű alakját!

Mérai Kata most ünnepelte 46. születésnapját, amit nem nagyon hiszünk el, ugyanis a híres sorozat szereplője kirobbanó formában van.

DIGGERDRÁJVER: „Nem pénzt gyűjteni jöttem, hanem jól élni”

Horváth János 47 évesen, 30 év munkatapasztalattal a háta mögött, angol nyelvtudás nélkül döntött úgy, hogy családostul kiköltözik Londonba. Azt vette észre, hogy egyre rosszabbul él, és nem akarta megvárni, míg annyira lecsúszik, hogy már menekülni se tud. János írni kezdett külföldi életéről, az olvasóknak pedig annyira megtetszett, hogy rávették, írjon blogot, azóta ebből már nagysikerű színdarab is lett.

Istenes Bence szülinapos


szerző:
2018.05.15. 19:35
Istenes Bence szülinapos

A műsorvezető 31 éves lett. Ahogy tavaly, úgy most is a Fülöp-szigeteken tölti születésnapját, a Survivor forgatásán. Saját blogján megmutatta, miként él kint a trópusokon, hol dolgozik és hogy épp hol hajtja álomra a fejét.

Less be te is Dobó Ágiék álomutazásába!

A Konyhafőnök VIP győztese pár hete már mesélt róla, hogy hamarosan nagy kalandra indulnak a családjával. Akkor még csak a terveiről mesélt, mostanra viszont már bőven benne vannak az utazásban.

Lilu szakmát váltott?


szerző:
2018.05.14. 09:24
Lilu szakmát váltott?

A műsorvezető nemrég fejezte be a Keresem a családom következő évadának forgatását, amivel ismét sokak álmát válthatta valóra. Most azonban az ő álma is teljesült, hiszen elindult saját online női magazinja!

Idén is olvass együtt Szabados Ágival

A tavalyi év igazán értékes és nagyon sikeres kezdeményezését Szabados Ági nevéhez köthetjük: 12 könyv 12 hónap alatt elég jó arány, főleg, ha be is tartjuk. A Nincs időm olvasni kihívás idén is folytatódik. Ráadásul Ági mesélt egy kicsit a januári könyv témájáról, ami nem más, mint a halogatás.

Dobó Áginak megszakadt a szíve gyerekei miatt

A Konyhafőnök VIP győztese több héten keresztül bizonyított a gasztroshow-ban, ráadásul olyan jól és ügyesen vette az akadályokat, hogy ő lett a verseny nyertese is. Mégis, a rengeteg főzés mellett, nem tudott mindig ott lenni a családja mellett.

Íme a youtuberek titkos élete!


szerző:
2017.10.10. 09:13
Íme a youtuberek titkos élete!

Magyarország két legnépszerűbb youtubere, Szabó Hédi és Szirmai Gergely meséltek a nézőknek a vloggerkedés pozitív és negatív oldalairól. A páros elárulta: nem olyan egyszerű ez a dolog, mint ahogy azt sokan gondolják...

Istenes Bence és Csobot Adél folyton versenyeznek!

A szerelmesek újabban vlogbejegyzésekben mutatják be kölni életüket, és bevalljuk őszintén: ráfüggtünk egy picit a videónaplóikra. Legutóbb kiderült: ha a győzelemről van szó, Bence a legnagyobb hazug a világon!

Lábát törte, mégis bejárja a világot

Gyuri és Kata, a #szevaszteso vloggerei élőben jelentkeztek Új-Zélandról. Hogyan jutott ki kedvenc utazó párosunk törött lábon Malájziából, és milyen hajmeresztő élményekben volt részük a világ túloldalán? Mi megkérdeztük, ők pedig válaszoltak.

Meghalt az a lány, akinek két tüdőátültetése is volt

Szervezete viszont egyik tüdőt sem fogadta be. Három hete a neten kért segítséget, mert az orvosok a kockázatok miatt harmadjára már nem vállalták a műtétet. Anna tavaly még megmászta a Kékestetőt, pedig akkor már a második műtéten is túl volt. Utolsó heteiben blogján keresztül kommunikált a külvilággal. Két hete párjával előrehozták esküvőjük időpontját, a lány lélegeztetőgéppel vonult oltár elé.

Az igazi álommunka: felfedezni a világot, miközben dolgozol!

Vannak olyan szerencsések, akik megkaparintották az álommunkájukat, ilyen Gyémánt Balázs is, aki hivatásos világutazó! Újságíróként bejárja az egész világot, miközben minden élményét megörökíti. Hogyan szerezte ezt az állást? Elmesélte!

A Konyhafőnök VIP győztese bloggernek állt: megnyílt Gáspár Bea Konyhája

A Konyhafőnök VIP győztese, Gáspár Bea május 5-én indította el élete első gasztroblogját.

Fördős Zé: „Én egy nagyon nagy utazó vagyok”

A műsorvezetőnél mindig központi téma az utazásai során, hogy új recepteket, praktikákat csenhessen el. Legutóbb Vietnámban járt, ahol egészen megdöbbentő dolgokkal is találkozott.

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
Újévi blog a Zsémbes Macskától

Összegyűjtötték az új év közeledtével az internet sztárjává vált Zsémbes Macska legjobb bejegyzéseit. Az állandóan morcos háziállat népszerűségét felhasználva a tulajdonosa százmillió dolláros birodalmat épített fel. A macska internetes mémként lett ismert, de megjelenik ajándéktárgyakon, reklámokban, és már könyv és film is készült róla.

Polblogok - ellenzéki túlsúly?

Főleg a nyomtatott sajtó rovására egyre többen olvasnak, értelemszerűen egyre többen írnak blogot. Az internetező diplomások hetven százaléka olvas blogokat. Nagyobb részük ritkábban. Mi a közéleti-politikai blog: a sajtószabadság kiteljesedése, a Népszabadság utáni korszakban menedéke, meglehet utolsó mentsvára?

Magyaroké lett az autós Oscar-díj

A Turbometal motorblog egyik videója lett a legjobb az újságírói filmek versenyében a London Motor Film fesztiválon. A 9 tagú csapat munkája olyanokat utasított maga mögé, mint például a világhírű brit Top Gear című műsor.

Tudatosan készült a halálra

Meghalt Birtalan Balázs író, költő, ismert melegjogi aktivista. Három éve küzdött daganatos betegséggel, januárban internetes blogjában írta meg, hogy menthetetlen.  Tudatos készülése a halálra nagy visszhangot váltott ki a világhálón, több százan biztatták és szorítottak neki, hogy meggyógyuljon. Birtalan Balázs 46 éves volt.

12 éves lányt vesz feleségül egy 37 éves férfi Norvégiában

Ismerd meg Theát, Norvégia első gyermek menyasszonyát. 

Világsiker lett a vakmerő fotókból!

Egy többszörösen díjazott magyar fotós képeit tette közzé az egyik legnépszerűbb amerikai blog. A fényképeken egy esernyővel a kezében áll egy cilinderes férfi több budapesti nevezetességen, például a belvárosi óriáskeréken vagy a Szabadság-híd egyik turulján. A fotókat már tízezrek látták.

Évtizedeken át űzi őket a vágy, hogy találkozzanak

Ültünk szemben Terézzel, a kedves, csupaszív asszonnyal és szinte a bőrünkön éreztük a vágyódását, hogy általunk, rajtunk keresztül eljuthasson a testvéréhez. Az ikertestvéréhez.

Portré 15-07-19


szerző:
2015.07.20. 00:15
Portré 15-07-19

Portré: Barabás Évi vendége Fördős Zé gasztroblogger volt. Nemcsak Évit főzte meg lehengerlő stílusával, hanem a Konyhafőnök nézőit is, hiszen rengeteg rajongója van, mióta a műsorban szerepel. Bár barátai ezért csak viccelődnek vele, a nézők szeretete, figyelme, a zöldségesnél is elkíséri.

Portré 15-05-17


szerző:
2015.05.18. 00:50
Portré 15-05-17

Portré: Szoktuk mondani, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, meg, hogy mindenki annyi terhet kap, amennyit elbír. Kíváncsiak voltunk, hogy Péterfy-Novák Éva mit gondol erről. Éva két éve kezdte el kiírni magából a vele történteket. Blogját nagyon gyorsan százezrek kezdték követni, erre pedig az egyik legnagyobb hazai kiadó is felfigyelt.

Százezrekért blogolnak a polgármesterek

Több százezer forintot fizet az MTVA többek közt fideszes polgármestereknek azért, hogy blogot írjanak az állami média internetes oldalán - tudta meg az Átlátszó.hu. Van olyan politológus, aki négy hónap alatt 620 ezer forintot kapott írásaiért. A blogolók között van például Szita Károly, Páva Zsolt és Kriza Ákos fideszes polgármester, Prőhle Gergely államtitkár, és Orbán Balázs valamint Lánczi Tamás, a Századvég politológusa. Az Együtt szerint felesleges ilyesmire költeni az adófizetők pénzét.

Tizenkettedik bejegyzés (2014. november 01.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Tizenegyedik bejegyzés (2014. október 30.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Tizedik bejegyzés (2014. október 29.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Kilencedik bejegyzés (2014. október 28.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Nyolcadik bejegyzés (2014. október 27.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

A férfiak itt el szoktak ájulni (Hetedik bejegyzés - 2014. október 18.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Ez fáj. De vicces. De fáj… (Hatodik bejegyzés - 2014. október 11.)

“Mit röhögtök?
Magatokon röhögtök"

Ötödik bejegyzés (2014. október 09.)

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Harmadik bejegyzés (2014. szeptember 29.)

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Második bejegyzés (2014. szeptember 26.)

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Első bejegyzés (2014. szeptember 24.)

Megkezdem jelentéseimet a dzsungelből.
Nem is vagy a dzsungelben.
Nem…?

“Mit röhögtök? Magatokon röhögtök!”

Bloggerek: Mondják a magukét

Lehet személyes, gasztró, politika vagy média. Foglalkozhat divattal, utazással, zenével vagy fotózással. A téma és a stílus ezerféle lehet, és a hangvétel is. A lényeg, hogy nyilvános legyen. Nem úgy, mint az előd, a hagyományos napló, a magányos emberek legjobb barátja.

Portré 13-09-29


szerző:
2013.09.30. 01:35
Portré 13-09-29

Portré: Oroszlán Szonja veszi sorra szívügyeit. Néha szőke, néha barna, a lényeg azonban ugyanaz: „ha valamit csinál, azt nagyon csinálja”. Blogokat ír, kulturális utazásokat szervez, imádja a lovakat, lovagol, sportlövészettel segíti a koncentrációját, s most legfőbb támasza, lelki társa a kutyája.

SP és Balázs is a legstílusosabbak között van

Harminc férfi, akiknek a rájuk szavazó szakértőnők szerint is kitűnő a stílusa. Borostával vagy anélkül, ők azok, akik mindig tudják, hogy hol van a zoknijuk, és azt, hogy milyen színű nadrághoz akarják felvenni, akár nyakkendő nélkül is.

Bearanyozódtak a legkedveltebb blogok

Nyolc blog szerzői vehették át Goldenblog díjat, míg kilenc másik érdemelte ki a közönség elismerését.

Idén is aranyat osztanak a blogok közt

Hetedik alkalommal indítja el blogversenyét a hvg.hu. A Goldenblogra július 7. és 28. között lehet nevezni, kilenc kategóriában.

Fókusz 11-07-04


szerző:
2011.07.04. 20:45
Fókusz 11-07-04

Fókusz: Alekosz túlmegy minden határon? A Való Világ hőse legújabb barátnőjével, egy rózsaszín párducnővel jelent meg a Hungaroringen. Végig közvetítette a saját szülését az interneten, Zsuzsa most arról is azonnal tudósított, hogy a Fókusz kísérte haza a kórházból. És Hamburgban látott vendégül minket a Scooter, exklúzív interjú a techno királyaival a Fókuszban.

leszbi blog


szerző:
2011.06.13. 19:42
Lady Gaga új csúcsot állított fel

Rekordot döntött Lady Gaga: ő az első személy, akinek több mint 10 millió követője van a Twitteren.

„Fácsén cseteljünk vagy menjünk msn-re?”

Az ELTE Kommunikáció Tanszéke netszó-pályázatot hirdetett, amelyre április végéig várja a netezéssel kapcsolatos, újonnan elterjedt szavakat.

„Klassz célpontok” a robbantásra

Letartóztattak egy szaúdi férfit, aki a gyanú szerint bombát akart készíteni, amit amerikai célpontok ellen használt volna fel.

Nem tilos Ice-T-számot leadni


szerző:
2011.01.12. 15:22
Nem tilos Ice-T-számot leadni

A Médiatanács megszüntette az eljárást a Tilos Rádió ellen, de határozatukat nem indokolták.

Gyurcsány nem kapaszkodik mentelmi jogába

Önként lemond mentelmi jogáról Gyurcsány Ferenc, ha megvádolják - derül ki a volt miniszterelnök internetes naplójából.

Saját magát értékelné Gyurcsány

Eljött a megbeszélés ideje Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök szerint.

Gyurcsány blogjában írt a tűzesetről

A volt miniszterelnök internetes blogján maga számolt be a tűzvizsgálat eredményeiről.

Nagy durranást akart az egyetemista

Konkrét bizonyítékot talált a rendőrség arra, hogy a múlt héten őrizetbe vett budapesti joghallgató tömegmészárlásra készült.

Miley Cyrusért küzdenek a rajongói

A tinisztár mindennapjait több mint egymillióan követték nyomon. De Miley egyszer csak eltűnt.

Gyurcsány: gyalázat a szlovák nyelvtörvény

A volt kormányfő szerint „rövidlátó, tisztességtelen, veszélyes politikát űz a szlovák kormány: szégyellhetné magát.”

Először nyilatkozott Massa a balesetéről

Nem emlékszik semmire a brazil Forma 1-es pilóta.

Tréfálkozott az új vírussal, kirúgták

A cseh tévés a videón disznó-orrot mutatva prüszköl.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való