KERESÉS search-close

biztonsági kamera

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "biztonsági kamera"

Összefirkáltak két metrókocsit, felvette őket a biztonsági kamera

Egymást videózták a fiatalok, mialatt festékszóróval összefirkáltak két metrókocsit a hármas vonalon. De nem csak a graffitisek rögzítették az eseményeket, hanem a biztonsági kamera is. A rendőrség most a felvételek alapján keresi a 4 vandált. A BKV adatai szerint évente milliós nagyságrendű kárt okoznak a cégnek a graffitisek, akik ráadásul életveszélyben vannak a metró vágányainál futó magasfeszültség miatt.

Kamera buktatta le a betörőket

Kamera rögzítette, hogy két férfi betört egy hétvégi házba, majd szinte mindent kipakoltak belőle Miskolcon. A felvételeket a telekre felszerelt biztonsági kamera rögzítette májusban. A felvételen jól látszik, ahogy a betörők kiszúrják a kamerát, majd megpróbálják tönkretenni, de nem sikerül. Aztán minden mozdíthatót vittek. A rendőrök néhány napon belül elfogták őket.

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában. A két és fél éves kisfiúnak szinte semmi baja nem lett, nem úgy a megmentőjének, aki eszméletét is vesztette. A drámai eseményeket egy biztonsági kamera felvette.

A habtól és a víztől nem vette észre a taxis, hogy kirabolják az autómosóban!

Guggolva bujkált, így játszotta ki a kocsiját mosó taxist egy tolvaj Budapesten. Ezt egy biztonsági kamera is felvette. Iratokat és pénztárcát vitt el. A taxis azt mondta, a habtól és a víztől semmit nem vett észre. A lopásról készült teljes felvételt ITT nézheti vissza!

TRÜKKÖS: autómosás közben lopott a taxistól

Burleszk az autómosóban: guggolva bujkált, így játszotta ki a kocsiját mosó taxist egy tolvaj Budapesten. A különös esetet biztonsági kamera rögzítette. A tolvajt az sem zavarta, hogy közben lelocsolja őt a sofőr – türelmesen megvárta, amíg ki tudja nyitni a vezetőoldali ajtót. Az ülés mellett lévő pénztárcát vitte el és az iratokat. A taxis semmit nem vett észre.

Felvételen a veszprémi halálos verekedés

Az egyik veszprémi kocsma biztonsági kamerája rögzítette, ahogy két héttel ezelőtt két vendég összeverekedett. Egyikük, egy 47 éves férfi meghalt. Híradónk megszerezte a kocsma biztonsági kamerájának felvételét.

BRUTÁLIS: Földre vitte és ököllel ütötte az eladót a rabló

Brutális támadást rögzített egy óbudai kisbolt biztonsági kamerája még múlt hét szerdán. Egy férfi belépett az üzletbe, kezdetben úgy tűnt, csak vásárolni akar, de amikor az eladó már a visszajárót adná oda neki, a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát.

Meglepetés: Hódok sétáltak be egy amerikai üzletbe

Két hód sétált be egy amerikai boltba. A szokatlan látogatókról egy biztonsági kamera felvételt készített. A páros az önműködő ajtón át jutott be az üzletbe.

9 éves gyerekre hívott rendőrt egy nő

Azt állította, szexuálisan zaklatta a fiú. Szerinte a gyerek egy boltban megfogta a fenekét, a biztonsági kamerák felvételei alapján azonban kiderült, hogy nem a fiú, hanem csak a táskája ért hozzá a nőhöz. A gyerek anyja szerint a nő rasszista és csak azért hívta rájuk a rendőrt, mert ők feketék.

Megtartották a talált pénzt

Egy nap után önként feladták magukat a gyanúsítottak, akik százezer forintot lophattak el még márciusban egy debreceni ATM-ből. A rendőrség szerdán kezdte őket keresni a bankautomata biztonsági felvételei alapján, csütörtök reggel maguktól jelentkeztek.

Épp jókor jártak arra a rendőrök

Hatalmas szerencséje volt annak a miskolci nőnek, akire késsel támadt az élettársa egy helyi dohánybolt előtt - épp akkor ment el mellettük egy rendőrautó, mikor a férfi megpróbálta megszúrni az asszonyt.

Már megint! – alvó utast fosztottak ki

Alvó utast fosztott ki két nő egy budapesti buszon. Ezt felvette a biztonsági kamera, a képeket mutatjuk! A pénztárcáját lopták ki a zsebéből. Az áldozat ezt csak a végállomáson vette észre, de a tolvajok addigra már leszálltak. A rendőrség keresi a két nőt.

Pofátlan tolvajt keres a rendőrség

Egy miskolci buszon lopott mobiltelefont, majd még ott, a járművön eladta a készüléket. Az eset tavaly novemberben történt, a rendőrség most tette közzé a busz biztonsági kamerájának felvételét, ez alapján keresik a tolvajt.

 

Felvétel a képviselő balesetéről

Videón a képviselő balesete! Biztonsági kamera rögzítette, ahogy a fideszes Simonka György autója fákat tép ki Csongrádon, miután egy balra kanyarodó kisteherautónak ütközött. A furgont vezető férfi azt mondta híradónknak, a képviselő kocsija hirtelen tűnt fel, két autót is meg akart előzni a kereszteződésben. A balesetnek több szemtanúja is volt.

Még az újraélesztést oktató bábut is elvitték

Egy négy fős bandát keres a rendőrség, akik szilveszter éjszakáján több helyiséget feltörtek egy miskolci irodaházban. Talán nem számítottak rá, de a biztonsági kamerák minden lépésüket rögzítették.

Nem adta meg az elsőbbséget

Sokkoló videót készített egy benzinkút biztonsági kamerája. Felvette, ahogy egy teherautó és kocsi ütközik. A teherautó sofőrje nem adott elsőbbséget és kihajtott a főúton érkező kocsi elé. Az 58 éves férfi később elismerte, hogy hibázott. Az autó, aminek nekiment, totálkáros lett. Az utasok be voltak kötve, így kisebb karcolásokkal megúszták az ütközést.

Kamera veszi a szemetelőket

Biztonsági kamera buktatott le engedély nélküli szemétlerakókat Hevesben. Egy Eger és Felsőtárkány közötti mellékútra zsákszámra hordták a háztartási hulladékot az autósok, a kamera pedig mindent felvett. Egyikük ellen már eljárás is indult, akár 150 ezer forintos bírságot is kaphat. Néhány napja a közterület-felügyelet egyik autója is a mellékúton parkol, és kamerával figyeli a területet.

Jó helyismerete volt a betörőnek

Mintha otthon lenne, olyan magabiztosan mozgott a betörő a tatai állategészségügyi központban. A biztonsági kamerák minden mozdulatát rögzítették. Még az elektromos ajtóhoz is volt nyitója, és azt is pontosan tudta, hol keresse a pénzt. Pajszerrel verte szét a pénzkazettát. Hiába szólt a riasztó, olyan gyors volt, hogy sikerült elmenekülnie, és azóta sem találják.

Betolatott a boltba


2017.04.29. 18:40
Betolatott a boltba

Boltba hajtott egy autós Kínában. Az áruk zuhantak a polcokról, majd mint aki jól végezte dolgát, visszaállt a parkolóhelyre. A jelenetet a biztonsági kamerák is felvették. A balesetben senki nem sérült meg.

Minden mozdulatát felvették

Nem tudta kinyitni, ezért hazavitte, szétverte, majd a kertben elásta a kasszát az a negyvenöt éves férfi, aki még múlt szerdán tört be egy hajdúböszörményi étterembe. Nemcsak pénzt, több kiló fagyasztott húst és süteményt is zsákmányolt. Felkészült volt. Kesztyűt vett fel, lábára pedig szatyrot húzott, hogy ne hagyjon nyomokat. Ennek ellenére a rendőrök már másnap elfogták, mivel az étterem biztonsági kamerái minden mozdulatát felvették.

48 másodperc alatt kirabolta

48 másodperc alatt rabolták ki az egyik debreceni dohányboltot még december elején, mindezt rögzítette a biztonsági kamera. A támadó maszkban, fegyverrel a kezében fenyegette meg az eladónőt, akitől a bevételt követelte. Több százezer forintot zsákmányolt, majd nyugodtan kisétált az üzletből. A rendőrség egy hónapja keresi a fegyveres rablót. Félmillió forintot adnak annak, aki tudja, ki lehet a férfi.

Felvették a kamerák a betörést

Videón a betörés! Több kamera is rögzítette, amikor novemberben betörtek egy debreceni lottózóba. Híradónknak sikerült megszereznie a felvételt. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt. Közben pedig mindent összetört, amit nem tudott elvinni. A rendőrség egy 15 éves fiút gyanúsít.

FELVETTE: Egy órát volt a lottózóban a betörő, a kamera mindent látott

Az ajtó betört üvegén keresztül kukucskál be egy alak a debreceni lottózóba. És bár semmi keresnivalója sem lett volna odabent az éjszaka közepén, mégis bement. A betörő nem sietett, körülbelül egy órát töltött éjjel az üzletben. Nem válogatott. Sütit, chipset, üdítőket, tabletet és kaparós sorsjegyeket is zsákmányolt.

Partvissal hadonászott a betörő

Partvissal hadonászva próbálta meg leverni egy ház biztonsági kameráját a betörő, Budapesten. Az akció rosszul sikerült: a berendezés felvette a férfi arcát, majd megszólalt a riasztó. A betörő elmenekült, még keresik. A környékbeliek szerint több betörés is volt az utóbbi időben arrafelé.

Betörők az alvó gyerekek között

Nem mindennapi éjszakai betörést rögzített egy családi ház biztonsági kamerája. A lakók békésen aludtak, amikor a rablók kifosztották őket. Amikor másnap felfedezték, hogy kirabolták őket, és visszanézték a kamera felvételeit, a szülők rémülten látták, hogy a betörők alvó gyerekeik között is járkáltak.

Felborult a 24 tonnás kamion

Felborult a kanyarban egy papírt szállító kamion csütörtök reggel Mosonmagyaróvár belvárosában. A balesetet az egyik üzlet biztonsági kamerája is rögzítette. A sofőr valószínűleg túl gyorsan vette be az egyik kanyart, a kamion megcsúszott és az oldalára borult. A cseh kamionos nem sérült meg.

Alvó utast fosztott ki a buszon

Őrizetbe vették azt a 23 éves férfit, aki alvó embert fosztott ki a buszon néhány hete. Elvette a táskáját, majd átkutatta, miután leült áldozatával szemben. Az esetet a buszon lévő biztonsági kamera rögzítette. Ugyanígy bukott le két ember néhány hete, akik a 6-os villamoson fosztottak ki egy alvó utast.

Kipakolták a boltot, a biztonsági kamera felvette

A biztonsági kamerák is rögzítették, amikor két rabló kirámolt egy debreceni drogériát. Először egy baltával ütötték a bejárati ajtó üvegét, de nem jártak sikerrel, ezért egyszerűen betolattak az üzletbe. A polcokról egy szemeteszsákba kotorták a zsákmányt, majd egyszerűen elhajtottak.

 

Buszon lőtte le a rendőr

Agyonlőttek egy rendőrre támadó férfit egy buszon az Egyesült Államokban. Megpróbálta kicsavarni a rendőr kezéből a fegyverét, mire annak társa végzett vele. Az egészet rögzítette a busz biztonsági kamerája. Figyelem, megrázó felvételek!

BRUTÁLIS: Ököllel vágták arcon a tanárnőt

Szülők támadtak rá a pedagógusra tegnap egy pesterzsébeti általános iskolában, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. A verekedés minden pillanatát rögzítette az iskola biztonsági kamerája.Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert tanárnő is.

Futárnak álcázta magát a fojtogató

Futárnak álcázta magát, majd amikor ajtót nyitottak neki, fojtogatni kezdett egy idős nőt egy férfi tegnap Újbudán. A támadó egy BMX kerékpárral érkezett a házhoz, azt hazudta, hogy csomagot hozott, de mikor kinyílt a kapu, azonnal megtámadta a nőt. Az egész jelenetet rögzítették a ház biztonsági kamerái. Az épületben Lakos Imre, volt újbudai alpolgármester él családjával. Az ismeretlen férfi feltehetően be akart törni a házba, a rendőrök még keresik.

Szétverte a trafik kameráját a betörő

Összetörte a biztonsági kamerát a betörő. Azt hitte, így megsemmisíti a bizonyítékot, hogy be akart törni egy trafikba Nyírmihálydiban. A készülék azonban így is megőrizte a felvételt, ami alapján a rendőrök felismerték a támadót.

Káosz és döbbenet a reptéren – 14 halott

Az első pokolgép a brüsszeli reptéren robbant föl. Ott 11-en vesztették életüket, és sokan megsebesültek. Meg nem erősített hírek szerint két férfi robbanthatott, egy biztonsági kamera felvételt készített róluk. Több ezer ember, köztük magyarok rekedtek órákra a légikikötőben, ami a hatóságok szerint holnap reggelig még biztosan zárva lesz.

Lőtt is a gázpisztolyos rabló a sprotboltban

Nem volt túlságosan fekészült az a rabló, akit néhány órával budapesti akciója után már el is fogtak a rendőrök. Fegyverrel ment kirabolni egy sportboltot, csak éppen arra nem gondolt, hogy az üzletben biztonsági kamerák is vannak, amelyek minden pillanatot rögzítenek. A férfinál gázpisztoly volt, amivel egyszer a levegőbe lőtt. Az eladó megijedt, de nem esett baja. A támadót elvette a pénzt, de eközben több kamera is jól felismerhetően rögzítette őt.

Mentőhelikopterrel vitték kórházba

Mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani azt a 37 éves férfit, akit megkéseltek egy kocsma előtt a Borsod megyei Fonyban. Senki nem tudja pontosan, min vitatkozott össze a támadójával, van, aki szerint azon, melyiküket szolgálják ki előbb. A késelést nem látta senki, de rögzítette a biztonsági kamera - a felvételt a rendőrség lefoglalta. A súlyosan sebesült áldozatot azonnal megoperálták.

Bevásárolt, majd rabolni indult


szerző:
2016.02.09. 18:05
Bevásárolt, majd rabolni indult

Trafikot akart kirabolni, előtte a szomszédos élelmiszer üzletben vásárolt egy rabló Budapesten. A férfi így hiába takarta el az arcát a dohányboltban, az áruház kamerája korábban tökéletes felvételeket készített róla. A rendőrök egy 20-30 év körüli férfit keresnek, aki zsákmány nélkül menekült el dohányboltból. Az eladó ugyanis elzavarta a késsel fenyegetőző férfit.

Kőzáport zúdítottak a rendőrökre

Három menekült összeveszik az interneten, aztán pár pillanat múlva már kőzápor zúdul a rendőrökre. Ezt a jelenetet rögzítette egy biztonsági kamera a kiskunhalasi őrzött szálláson. Két rendőr is megsérült, amikor pénteken a 25 fős csoport nekiment a fegyveres biztonsági őröknek és a nekik segítő rendőröknek. A felvételeken az is jól látszik, hogy azt a férfit hamar kiemelik a tömegből, aki a többieket buzdítja, hogy ne hártáljanak meg. Pár perc alatt kétszáz rendőr érkezett a szállásra, ahol hamar rendet tettek. Végül 14 ember ellen indult eljárás, hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Vakmerően szembeszálltak a rablókkal

Egy rablótámadás, majd a rablókkal szembeni ellentámadás képeit rögzítette egy benzinkút biztonsági kamerája, Chilében. Az internetre feltett videót több százezren nézték meg az első pár órában, és a kommentek nagy többsége egyetértett az önbíráskodással.

Videó a tömegverekedésről


szerző:
2015.09.23. 18:05
Videó a tömegverekedésről

Két ember már elkaptak, kettőt pedig még keresnek a vasárnap hajnali budapesti tömegverekedés résztvevői közül. Az egyik belvárosi szórakozóhely előtt hajnali fél egykor tört ki tömegverekedés. A történtekről videófelvétel is készült, a rendőrök az alapján azonosították a résztvevőket.

TÖMEGVEREKEDÉS: A biztonsági kamera felvette az egészet

A verekedés egy budapesti szórakozóhelyen tört ki még vasárnap hajnalban. A Hirpress.hu tette közzé az épületre néző biztonsági kamera felvételeit. A képeken jól látszik, hogyan kezdődött a verekedés. Először csak vitáztak, majd a csíkos ruhás férfi ütött is.

Ez történt a 35. héten


szerző:
2015.08.28. 21:15
Ez történt a 35. héten

Róbert annyira belelovallja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?

Ez történt a 27. héten


szerző:
2015.07.03. 21:16
Ez történt a 27. héten

Úgy tűnik, hogy Luca számára jövedelmező a kutyaruha cégből adódott probléma. Vajon barátok lesznek Miklós és Zsolt? Hanna és Ádám kapcsolata szorosabbá válhat attól, hogy Péter nem bír a lelkiismeretével és mindent be akar vallani Hannának. Mi lesz a párok sorsa? Mi lesz a négy fiatal sorsa? Bár Gizella mindent megtett annak érdekében, hogy ellenőrzése alatt tartsa a házban zajló eseményeket, most mégis úgy tűnik, hogy neki gyűlik meg a baja a biztonsági kamerával. Zsófinak döntenie kell a család és egy barátnő között. Róbert szerelmet vall Nórának.

PIROMÁN: Felgyújtotta a házat, és sörözve nézte végig, ahogy ég

Éjfél után érkezett a kisherendi házhoz a láthatóan ittas férfi, az épület biztonsági kamerája készítette a felvételeket. Bement az egyik helyiségbe, majd később, amikor kinyitotta az ajtót, látható, hogy bent már lángol a szoba. A férfi csaknem két órát volt a háznál. Ezalatt, a tüzet többször eloltotta, majd újra meggyújtotta. Később már félmeztelenül sörözött a lángoló szoba ajtajában.

Előzetes: Felgyújtotta a házat, majd miközben sörözött, azt nézte, hogyan ég az épület

Ezt az elképesztő jelenetet rögzítette egy kisherendi ház biztonsági kamerája. A férfi csaknem két órát volt az épületnél, ezalatt többször tüzet gyújtott az egyik szobában, majd eloltotta. Végül hagyta, hogy a tető is leégjen. A tulajdonos nem volt otthon, az egyik szomszéd vette észre, hogy lángokban áll a ház. Ők is megszólalnak az esti Híradóban, ahol megmutatjuk a biztonsági kamera felvételeit.

BIZTONSÁGI KAMERA: Így próbálta megállítani a részeg autóst

10 liter vizet zúdított a benzinkutas a fekete autóba. A sofőrt akarta így megfékezni, aki részegen, fizetés nélkül próbált volna elhajtani. Úgy tűnik, nem félt az autóstól, pedig a biztonsági kamerák felvételén az is látszik, hogy a férfinak fegyvere is volt. A kutas egy hirtelen mozdulattal ki is kapta az anyósülésről a pisztolyt. A fegyvert, amit fehér körrel jelöltük, aztán ki is dobta a kukába. Végül mégsem tudta a kúton tartani az autóst. Az elhajtott a kocsival, de nem jutott messzire. Az eset még 2013-ban történt, hat évet kapott az autós.
 

Magyar fejlesztés óvja a reaktort

Intelligens biztonsági kamerákat fejlesztettek ki magyar kutatók a világ egyik legnagyobb kísérleti fúziós reaktorához. A németországi berendezés 10 éve épül, és várhatóan nyáron indítják be. A magyar kamerarendszer feladata, hogy üzemzavar esetén leállítsa az 1 milliárd euróba került reaktor működését.

Felvétel a párizsi túszejtésről

Felkerültek az internetre a párizsi kóserboltban egy hete történt túszejtés képei. A felvételeket a biztonsági kamerák rögzítették. A boltban négy embert ölt meg a később lelőtt szélsőséges muzulmán fegyveres. A támadás egy nappal azután történt, hogy a Charlie Hebdo című szatírikus lapnál tizenkét embert gyilkolt meg két terrorista.

Előzetes: Megsérült egy rendőr, miközben megpróbált leteperni egy trafikrablót

Az akciót a biztonsági kamera rögzítette, megnézhetik hat órakor az RTL Híradóban.
 

Fizetőkapun robogtak át


szerző:
2014.10.27. 18:50
Fizetőkapun robogtak át

Áttörte a fizetőkaput egy autós az egyik kínai autópályán. A sofőr szerint hiába fékezett, nem tudott megállni. Öten sérültek meg a balesetben, amelyet a biztonsági kamerák is felvették.
 

Rendőr volt az egyik rabló


szerző:
2014.09.25. 18:45
Rendőr volt az egyik rabló

Majdnem elfeledkezett zsákmányáról egy rablóbanda, amely kifosztott egy benzinkutat Ecuadorban. A történteket egy biztonsági kamera is rögzítette. A képek alapján gyorsan elfogták a rablókat. Mint kiderült, egyikük korábban pandúr volt.
 

Biztonsági kamera rögzítette a férfi újraélesztését

Egy budapesti hipermarketben az üzlet egyik beszállítója hirtelen rosszul lett és elvesztette az eszméletét. Egy másik férfi, az intézmény diszpécsere azonnal a segítségére sietett, aztán rájött, hogy nagyon nagy a baj, és hívta a mentőket.

Felvette a kamera a bolti rablást


szerző:
2011.10.12. 19:00
Felvette a kamera a bolti rablást

Fegyverrel fenyegetőzve rabolt ki két férfi egy élelmiszerboltot kedden Pécsen.

Csoportosan raboltak a tinik


szerző:
2011.08.18. 18:13
Csoportosan raboltak a tinik

Interneten szerveztek fosztogatást tinédzserek az amerikai Germantownban.

Lopás élő adásban


szerző:
2011.08.05. 19:18
Lopás élő adásban

A biztonsági kamera buktatta le a fémtolvajokat Győrben: a diszpécser élőben nézte végig az akciót.

Filmbeillő felvételek egy rablásról - videó

A biztonsági kamerák is rögzítették azt a rablást, amit egy floridai autókölcsönzőben követtek el ismeretlenek.

Ellökte magától a pisztolyt tartó kezet

Csőre töltött fegyverrel akart kirabolni Sopronban egy pénzváltóként is működő trafikot szombat reggel egy férfi.

Két bankrablás gyanúsítottait keresik

A biztonsági kamerák felvételei alapján keresi a rendőrség a bankrablások gyanúsítottait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való