KERESÉS search-close

biztonsági öv

38 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "biztonsági öv"

HALÁLOS: Nem voltak bekötve, kirepültek a kocsiból

Az Audi tetejét levágták, bal oldala teljesen összeroncsolódott. A légzsákok is kinyíltak, az autó belseje több helyen is véres. Az egyik kereke kiszakadt, méterekkel odébb hever a szalagkorlátnál. Egy kisteherautóba rohant bele hátulról, ami az ütközés miatt az oldalára borult. A felvételek reggel készültek az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrtől nem messze.

Nem volt bekötve, szabálytalankodott, meghalt

Nem kötötte be a biztonsági övét az a 74 éves asszony, aki tegnap délután halt meg egy balesetben Dabasnál. Ráadásul figyelmetlenül hajthatott az útra, hiába volt stoptábla, kikanyarodott egy teherautó elé. Tűzoltók, rendőrök próbálták újraéleszteni, a mentők több, mint fél órán át küzdöttek az életéért, hiába.

Nem kötötte be magát, az autója alá szorult

Két halálos baleset is történt hajnalban. A Csongrád megyei Bordánynál egy nő vesztette életét, miután egy kanyarban kisodródott a kocsijával, ami többször megpördült. Nem kötötte be magát, ezért kizuhant az autóból, és a roncs alá szorult. Az M0-áson egy gyalogost gázoltak halálra, a férfi valószínűleg át akart szaladni az autópályán.

Büntetést kaptak a rendőrök


szerző:
2018.07.13. 18:08
Büntetést kaptak a rendőrök

A balesetet túlélőket megbüntette a rendőrség. Nem volt bekapcsolva a biztonsági övük, ezért 20 ezer forintos szabálysértési bírságot szabott ki a rendőrség azokra a készenléti rendőrökre, akik tavaly októberben túlélői voltak az M5-ös autópályán történt tragikus, buszos balesetnek. A rendőrség szerint két évük van arra, hogy a szabálysértések elkövetése után kiszabják a bírságot.

Borzalom: kirepült a gyerek az autóból

Szörnyű tragédia Akasztón! Egy férfi életveszélyesen, egy 3 éves kisgyerek súlyosan, egy 5 éves gyerek és egy nő pedig könnyebben sérült meg, amikor árokba csapódtak autójukkal. Úgy tudjuk, az autóban senki nem volt bekötve...

Nem kötötte be a biztonsági övet, szélvédőn repült ki

Nem kötötte be magát, a szélvédőn át repült ki a kocsiból egy férfi tegnap Ják és Szentpéterfa között. Hatalmas erővel ütközött egy fának az autójával, teste több métert repült a baleset után. Először a helyszín mellett elhaladó autósok próbáltak segíteni, aztán a mentők küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni.

Nem élte túl az apa a balesetet

Nem volt bekötve a biztonsági öve, így halt meg egy balesetben egy férfi a Fejér megyei Enying közelében péntek délután. Két autó ütközött, egyikben egy család utazott. A 46 éves apa halt meg a balesetben. Feleségét, aki a kocsit vezette, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

Hatsérült az ötszemélyes autóban

Hatan sérültek meg egy balesetben éjjel a 47-es főúton, amikor árokba csapódott egy autó Székkutas közelében. Úgy tudjuk, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa, ráadásul hatan ültek az ötszemélyes autóban, és senki sem volt bekötve. Ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek, őket intenzív osztályon kezelik, ketten súlyosan ketten pedig könnyebben sérültek.

Három sérült a balesetben

Két kocsi tört totálkárosra a csütörtöki balesetben, de a csodával határos módon senki nem halt meg. Az első vizsgálat szerint a balesetet egy 23 éves férfi okozta, aki úgy tudni, nem volt bekötve. Őt súlyos, a másik sofőrt könnyebb sérüléssel vitték kórházba. 65 éves utasának szintén súlyosak a sérülései.

KRESZ: A kutya szállítmány!


szerző:
2017.07.02. 18:18
KRESZ: A kutya szállítmány!

A kutyákat is megvédhetjük a biztonsági övvel az autóban. Egyre többen viszik magukkal házi kedvenceiket a nyaralásra, de sokan nem figyelnek az állatok biztonságára. Például Ausztriában vagy Németországban megbüntethetik azt az autóst, aki nem szállítódobozban vagy bekötve utaztatja kedvencét. Magyarországon is külön szól a KRESZ a kutyák szállításáról.

Halálos baleset: nem kötötték be a biztonsági övet

Fiatalok haltak meg, mert nem kötötték be a biztonsági övet. Autójukkal szalagkorlátnak csapódtak, többször megpördültek az M85-ös gyorsforgalmi út Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán, majd mindhárman kizuhantak a kocsiból. A huszonéves fiúk közül ketten meghaltak, harmadik társuk túlélte a balesetet. Súlyos koponya és végtagsérülésekkel a győri kórház intenzív osztályán ápolják. Valószínűleg túl gyorsan hajtottak. Még nem tudni, melyikük vezetett.

Nem volt bekötve, meghalt a balesetben

Egy asszony meghalt a Heves megyei Sástó közelében, amikor autójuk egy busszal karambolozott. Az RTL Híradó úgy tudjuk, hogy a hátsó ülésen utazó nő nem volt bekötve, és kirepült a kocsiból. Az autó sofőrje és másik két utasa könnyebben sérült meg, a buszon utazók megúszták.

Halálos baleset: fának csapódtak

Mindössze négy hónapja van jogosítványa annak a tizennyolc éves fiúnak, aki egy másik halálos balesetet okozott. A borsod megyei Erdőbényén fának ütközött a kocsijával, a mellette ülő tizenkilenc éves barátja azonnal meghalt. A sofőr életveszélyesen megsérült. Ők sem kapcsolták be a biztonsági övet.

Kirepült a kocsiból, meghalt

Fiatal halt meg egy borsodi balesetben, Csongrád megyében pedig egy autós kirepült a kocsijából, ez okozta a halálát. Valószínűleg elaludt a volánnál, szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti árokba csapódott az M5-ös autópályán Csengele közelében. Hiába volt a kocsija tele légzsákkal, ezek sem tudták megmenteni a sofőr életét, mert nem használta a biztonsági övet. A rendőrség szerint az öv használatával sok esetben elkerülhető a tragédia. Az egyik szemtanú azt mondta, közvetlenül a baleset után sokan egyszerűen elhajtottak a roncs mellett, és nem álltak meg segíteni.

Nem használta a biztonsági övet

Frontális ütközés Jáknál – egy kisgyerek is ült abban az autóban, amelyik reggel áttért a szemközti sávba és karambolozott az ott haladó kocsival. Mindkét autó sofőrjét kórházba kellett vinni. A baleset okozója azért szenvedett fejsérülést, mert nem használta a biztonsági övet.

Fának csapódott, de túlélte

Fának csapódott, de túlélte. Egy sándorfalvi nő súlyosan megsérült és beszorult a roncsba, amikor autójával megcsúszott reggel a nedves úton a Csongrád megyei település határában. Súlyos mellkassérülést szenvedett. Nem volt bekötve, így az ütközés után átesett az anyósülésre.

BALESET: Nem csatolta be a biztonsági övet, túlélte

Munkába tartott a sofőr, amikor megcsúszott az úton és egy fának csapódott reggel Sándorfalva közelében. A nő az ütközéstől átesett az anyósülésre, mert nem volt bekötve a biztonsági öve. Súlyosan megsérült, de hanyagsága miatt túlélte. Ezzel szemben a baleseti statisztikák azt mutatják, a becsatolt biztonsági öv a legtöbb esetben életet ment.

Kiestek az autóból, meghaltak

Nem kötötték be a biztonsági övet, kirepültek az autóból. Két halálos baleset is történt emiatt az elmúlt 24 órában. Kecskemét mellett éjszaka egy kanyarban kisodródott autójával egy osztrák férfi. A sofőr azonnal meghalt, utasa életveszélyesen megsérült. Délelőtt egy furgon csapódott az árokba a Vas megyei Dukánál. A sofőr ott sem használta a biztonsági övet, kizuhant a kocsiból és az autó alá került.

Halálos baleset: az utas az áldozat

Meghalt a vétkes sofőr utasa abban a balesetben, amely szombat este történt Budapesten. Úgy tudjuk, a kocsi vezetője ivott, utasa pedig nem használta a biztonsági övet. A balesetet az okozta, hogy az autós nem adta meg az elsőbbséget az egyik óbudai kereszteződésben, összeütközött egy kocsival, majd a padkára hajtott és nekicsapódott egy fának. A vétkes sofőr karcolásokkal megúszta, utasa életéért majdnem egy órán át küzdöttek, de nem sikerült megmenteni.

Leesett GPS miatt  történt a baleset

Egy leesett GPS készülék miatt történt baleset Vas megyében az M86-os úton. A sofőr megpróbálta felvenni az eszközt, de közben elhúzta a kormányt. Majd hirtelen mozdulatokkal akart korrigálni. Egy másik kocsi a 84-es útról sodródott le. Mindkét sofőrt kórházba kellett vinni. A mentők szerint mindkettejüket a bekapcsolt biztonsági öv mentette meg a súlyosabb sérülésektől.

BALESETEK: Egy halálos baleset, két sofőr kórházban

Halálra gázolt egy gyalogost egy terepjáró hétfőn kora reggel Budapesten, a harmadik kerületben. Az idős asszony éppen a villamosmegállóba igyekezett, amikor a kocsi elsodorta. Baleset történt Vas megyében is, ahol egy leesett GPS készülék okozta a bajt. A sofőr megpróbálta felvenni az eszközt, de közben elhúzta a kormányt. Egy másik kocsi a 84-es útról sodródott le. Mindkét sofőrt kórházba kellett vinni.

Nem volt bekötve, meghalt a 87 éves sofőr

Szombathelynél egy 87 éves sofőr szörnyethalt, amikor lesodródott az útról egy kanyarban, és kirepült az autóból. A férfi nem volt bekötve.

A biztonsági övnek köszönheti az életét

Letarolt egy harminc méteres kerítést, majd húsz métert repült és felborult egy autós szerda délután a Baranya megyei Baksán. A sofőr azonban csodával határos módon, egyetlen karcolással megúszta a balesetet, az autóból saját maga szállt ki.

Kipróbáltuk a biztonsági öv szimulátort

Hoffer Zsolt rendőr őrnagy segítségével bemutattuk, hogy milyen sérüléseket okozhat akár egy 30 km/órás ütközés, ha nem vagyunk bekötve.

Jön Linczényi Márkó, a Got Talent zsűritagja

Már egy 30 km/h-s sebességű koccanás is komoly sérüléseket okozhat, a rendőrség egy biztonsági öv szimulátorral szemlélteti. Klausmann Viktor elmondja holnap, hogy hány életet mentett már meg, Linczényi Márkó legújabb feladatáról mesél, a 4 for Dance pedig kubai élményeiről.

Előzetes: Gyerekek sérültek meg a balesetben

Négy gyerek sérült meg vasárnap este Szarvasnál, amikor az őket szállító autó letért az útról, majd a mellette futó csatornában landolt. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Nem volt bekötve se Habony, se Vajna

Együtt utazott a filmügyi kormánybiztos és a miniszterelnök főtanácsadója Budapesten. A kisbuszt Habony Árpád vezette, mellette ült Andy Vajna. Egyikük sem volt bekötve. Amikor a miniszterelnök tanácsadója észrevette, hogy az újságírók meglátták őket a Fő utcában, áttért a szembejövő sávba, majd behajtott egy zsákutcába. Így próbálta meg elkerülni a riportereket. A lezárás miatt azonban nem tudott továbbhajtani, és vissza kellett fordulnia. Habony Árpád nem válaszolt az RTL Híradó kérdésére, hogy hova mennek. De úgy tudni, hogy a Fidesz születésnapi partijára igyekeztek.

Nem volt bekötve, meghalt a balesetben

Lesodródott az útról, fának csapódott, és árokba borult egy személyautó Örkény és Pusztavacs között péntek este. Az autó 20 éves sofőrje azonnal meghalt. A kocsiban ült a sofőr 21 éves barátja is, aki karcolások nélkül megúszta a balesetet. Úgy tudjuk az autót vezető fiatalember nem használt biztonsági övet.

Meghalt az ittasan vezető sofőr


szerző:
2015.02.15. 18:16
Meghalt az ittasan vezető sofőr

A biztonsági öv megmenthette volna a sofőrt - ezt mondták Híradónak a rendőrök egy éjjel történt halálos balesetnél. Egy 45 éves férfi autója megpördült az úton, és oldalával az árokba csapódott. Nem volt bekötve a biztonsági öve és az autójában lévő légzsákok sem nyíltak ki. Úgy tudjuk, alkoholt is fogyasztott mielőtt autóba ült.

Kirepült a kocsiból a 16 éves lány

Nagykanizsa mellett csapódott előbb az egyik, majd a másik szalagkorlátnak egy autó. Öten ültek benne, egyikük sem volt bekötve. Az ütközésben egy 16 éves lány kirepült a kocsiból.
 

VÉGZETES: Kirepültek az autók utasai

Szétszóródott alkatrészek az út szélén. Az első balesetben a gépjármű fának csapódott, míg a második balesetben a sofőr elvesztette gépjárműve felett az uralmát, majd megcsúszott az úttesten és többször a tengelye körül megpördülve a gépjármű a feje tetejére borulva állt meg. A gépjárművek utasai nem voltak bekötve.

Nem voltak bekötve, kizuhantak a kocsiból

Felborult egy autó hajnalban a Heves megyei Maklár közelében. Úgy tudjuk, hogy a kocsiban fiatalok utaztak, hárman közülük nem voltak bekötve, amikor az út menti bokrok közé csapódtak. Információink szerint a sofőr ittasan ült a volánhoz. Sok baleset történt az utakon.

Előzetes: Halálos baleset az utakon

Felborult egy ötfős fiatal társaság autója hajnalban, Maklár közelében. Úgy tudjuk, hárman közülük nem voltak bekötve, ők kizuhantak, amikor a kocsi az út menti bokrok közé csapódott. Információink szerint a sofőr ittasan vezetett. Egy másik tragikus balesetnél sem volt bekötve a sofőr. Ő késő este csapódott fának a Bács Kiskun megyei Méntelek közelében. Részletek 18:00-kor, a Híradóban.

Drákói szigorral a biztonságos utakért

Július 1-jétől a rendőrség kivétel nélkül minden közlekedési szabályszegés esetében szigorúbban büntet.

Öveket becsatolni!


szerző:
2010.09.14. 19:42
Öveket becsatolni!

A biztonsági öveket és a gyereküléseket ellenőrzik a rendőrök a következő három napban.

Vadásznak a szabálytalankodó autósokra

Keddtől ismét fokozottan ellenőrzik a rendőrök, hogy az autóban ülők használják-e biztonsági övüket, illetve a gyerekek megfelelő ülésekben utaznak-e.

Senki sem volt bekötve a kiégett autóban

A kocsi fának ütközött és kigyulladt. A benne ükők azonnal meghaltak.

Nyári razzia az autópályákon


szerző:
2009.06.15. 06:21
Nyári razzia az autópályákon

Főként a teherautók műszaki állapotára figyelnek majd a rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való