KERESÉS search-close

bizonyíték

48 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bizonyíték"

Fordulat VV Fanni ügyében, lehet-e bizonyíték egy hajszál?

Mit bizonyít, hogy a tizennégy hónapja eltűnt Novozánszki Fanni hajszálát találták meg a meggyilkolásával gyanított férfi mosógépében? B. László előzetes letartóztatását most újabb 2 hónappal hosszabbították meg.

 

Perdöntő bizonyítékot találtak Joe ellen?

Joe ügyvédje rossz hírekkel érkezett az albérletbe…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin: „Lehet, hogy egy gyilkost védek…”

Evelin úgy döntött, kiáll Joe mellett. Tamara támogatni próbálta a depis Bécy-t. Bori és Laura részt vettek az edzői vizsgájukon.

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság bizonyítéka

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság egyik kulcsfontosságú bizonyítéka, a brutálisan meggyilkolt asszony telefonja. Ezt a hvg.hu tudta meg. A feltételezett gyilkos holmijai között volt a börtönben, ahol kisebb bűncselekmények miatt ült. A gyanú szerint ő ölte meg a soroksári erdőben futó édesanyát öt évvel ezelőtt és elvette a telefonját is.

 

Angélának sikerül végleg tönkretennie Szilviát?

Mucikának úgy tűnik, Anégla hívása elég is volt ahhoz, hogy elhigyje, felesége megcsalta. Alex egy pénzzel teli táskával érkezett a Büróba, hogy kifizesse a bizonyítékokat...

˝Béla ölte meg!˝


szerző:
2018.03.06. 20:30
˝Béla ölte meg!˝

Angéla konkrét bizonyítékot talált, amivel most már talán hivatalsona is megvádolhatja nevelőapját. Na ezt hogy magyarázza ki Béla?

A teljes adásért kattints IDE!

Béla rájön, hogy Viki túljárt az eszén

Ildikó férje végre magához tért, felesége pedig beszámolt neki, hogy mi történt, míg ő békésen szunyókált a kanapén. Úgy tűnik, hogy ezúttal Viki van nyeregben, de lehet, hogy hamarosan ismét fordul majd a kocka?

Hűha! Mit kevert Viki Béla kávéjába?

A lány Janival érkezett a lovardába, hogy megszerezze a sorsdöntő bizonyítékot, amivel Béla sarokba szorította. Arra nyilván nem számíthathattak, hogy az ügyvéd önszántából átadja, így kitaláltak egy alternatív megoldást...

A teljes adásért kattints IDE!

RTLII Híradó 2018-01-30


szerző:
2018.01.30. 21:30
Manfréd bizonyítékot talált Szilvia ellen!

Angéla és Szilvia ellentéte soha nem érhet véget? Éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor Manfréd úgy döntött, utánanéz a szavazásoknak, és hát meg is találta, amit keresett...

A teljes adásért kattints IDE!

Veintraub Barna: „Mocskos, szemét állatok!”

A férfi egy pillanatra azt hitte, hogy a markában van a Berényi család, mikor egy váratlan dolog történt.

Játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha Jézus ma élne?

Valószínűleg nincs még egy annyira titokzatos személy az emberiség történetében, mint a keresztény hit egyik legszentebb alakja, Isten fia, Jézus. Több milliárdan hisznek benne és mégis vannak, akik kételkednek a létezésében, a halálában, a feltámadásában. Ezúttal bizonyítékokat kerestünk. Nyomokat arra, hogy Jézus valóban élt és tanította az embereket. Aztán továbbgondoltuk és feltettünk pár furcsa kérdést is. Mi lenne, ha Jézus éppen ma élne? Mit szólna ehhez a világhoz? Mit tanítana? Mi lenne a foglalkozása?

Kevés a bizonyíték a Fülöp-szigeteki gyilkos ellen

Nem biztos, hogy van elég bizonyíték a legsúlyosabb ítélethez a magyar férfit agyonlövő fülöp-szigeteki halász ellen. Ezt a halálos lövéseket kapott Dániel ottani barátja és ügyvédje mondta a Fókusz stábjának. A gyilkos nem tudott a férfi itthoni ügyeiről, és egy itthoni jogász szerint attól, hogy valakit keres a magyar rendőrség, még legálisan lehet egy olyan országban, ahonnan nem adják ki.

Pataky Attila meggyógyította magát

Sokszor, sokan, sokfélét mondtak már Pataky Attiláról. Amikor az énekes azt mondta, hogy földönkívüliekkel találkozott, a furcsa történetet sokan megmosolyogták. Most viszont Pataky azt állítja, hogy egyértelmű bizonyítéka van arra, hogy az őt jellemző spirituális erő és annak megismerése segített neki legyőzni a rákot.

 

Vivien olyan dologra bukkant a Sufniban, ami kiütötte nála a biztosítékot

Már napok óta Mici és Krisztián szexmaratonjaitól hangos a Villa. Ha ez mind nem lenne elég, akkor most már kézzel fogható bizonyíték is van az együttlétükre, ugyanis Vivi félreérthetetlen dologra lelt a Sufniban…

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

Éhenhalt gyerek – a hivatalok nem hibáztak?

Nem volt elég bizonyíték a szülők ellen, valamint a jogszabályokban előírt határidők is közrejátszhattak abban, hogy május 12-én éhenhalt a gyöngyösi másfél éves kislány. A Heves megyei kormányhivatal vizsgálatának eredményét szerdán ismertették Egerben. Ebből az derült ki: az évek alatt hiába gyűlt össze több szakmai vélemény a szülők gondatlanságáról, hiába indultak úgynevezett védelembe vételi eljárások, a két kislány maradhatott a családban.

Most tényleg kiderül, ki Robi gyilkosa!

A rejtett kamera felvételei nem hazudnak. A monitor előtt ülők dermedten nézik végig a fiatal lány szörnyű tettét, azaz Robi halálát.

Eljött a pillanat! – Ma este kiderül, ki ölte meg Róbertet

Számtalan találgatáson, nyomozáson vagyunk túl, és szinte már mindenki gyanús, aki Nóri esküvőjén ott volt. Végre, nem kell tovább várnunk és izgulnunk, most kiderül, ki volt a gyilkos.

Újabb és újabb hírek röppennek fel Prince-ről

Egy coloradói börtönben raboskodó férfi azt állítja, a sztár a biológiai apja. Ezért apasági keresetet nyújtott be egy minnesotai bírósághoz, amelynek mellékletében a rab anyja közölte, valóban szexuális kapcsolatot létesített az énekessel, és rá 9 hónapra született gyermeke. Ha sikerül bebizonyítani, hogy ez valóban így van, akkor a férfi igényt tarthatna az örökségre vagy annak egy részére.

Megvan Robi gyilkosa?


szerző:
2016.05.10. 22:00
Megvan Robi gyilkosa?

Attila véletlenül megtalálja azt a rejtett kamerát, amit valószínűleg még Robi helyezett el, hogy lebuktassa Ludwigot. Némi időbe telik, mire Miklóssal rájönnek, milyen kincs van a kezükben. 

 

Megvan Robi gyilkosa?


szerző:
2016.05.10. 22:00
Megvan Robi gyilkosa?

Miklós és Attila véletlenül megtalálják Ludwig dolgozószobájában lévő rejtett kamerát. Először még fel sem fogják, hogy mi van a kezükben, de később, mikor belenéznek a felvételekbe, rájönnek, hogy milyen komoly dologról van szó.

10. évad, 3. rész - Elfújta a szél

Wolfe és Walter tornádóba kerülnek. A hatalmas viharban Ryan eltűnik, és nem sokkal később a romok alatt találnak rá. Ugyanerre a sorsa jut annak a fiatal lánynak a holtteste is, akinek az ügyében helyszíneltek. Horatio és Natalia a helyszín közelében elkapnak egy piti tolvajt egy fontos bizonyítékkal. Nem sokkal később egy újabb életveszélyes állapotban lévő férfi is előkerül, aki jelen volt a fiatal lány halálakor, szerepe azonban nem tisztázott.

„Megcsókoltam Orlando Bloomot, és finom volt!” – Forró pillanatok következnek

Mióta a világ tudomására jutott, hogy az amerikai színész együtt jár Katy Perryvel, azóta a rajongók provokatívabbnál provokatívabb bizonyítékokat követelnek. Úgy tűnik, végre teljesült a kívánságuk.
 

Ez történt a héten (4. hét)

Gizella ismét inni kezd, így amikor a várandós Zsófinak sürgős szüksége lenne rá, akkor nem tud segíteni neki. Vajon Zsófival minden rendben lesz? Péter Renáta miatt megint összeveszik Hannával. Kiderül, hogy Nóra mit tett, de ez Ágnesnek gyanús és bizonyítékokat keres Nóra ellen. Rudi féltékeny lesz Alizra és Krisztiánra, ezért Lucát felhasználva próbálja összeugrasztani Alizt és Krisztiánt. Ludwig és Miklós között nem enyhül a viszony.
 

Beismerte, majd tagadta a gyilkosságot

Mielőbb túl akart lenni az egészen, és a rendőrök nyomására ismerte be, hogy megölte partnerét  – ezt mondta a bíróságon az a 37 éves férfi, akit egy húsz évvel ezelőtti gyilkossággal vádolnak. Nyáron vallotta be, hogy fejbelőtte középkorú szeretőjét, miután új bizonyítékok kerültek elő, és a korábban tanúként kihallgatott férfiból gyanúsított lett. Vádat emeltek ellene, és bíróság elé állították, de ott már mindent tagadott.

„Allah elvette a török vezetők eszét”

Légifelvételekkel bizonygatja az orosz kormány, hogy az Iszlám Állam területéről rendszeresen mennek Törökországba olajszállítmányok. A Kreml szerint a török államfő és családja is hasznot húz a törvénytelen olajüzletből. Vlagyimir Putyin szerint Allah majd megbünteti a törököket, amiért összejátszanak a terroristákkal.

Hangfelvétellel bizonyít a török hadsereg

„Azonnal forduljon délre!” - többször elhangzik ez a mondat azon a hangfelvételen, amelyet a török hadsereg hozott nyilvánosságra a kedden lelőtt orosz repülőgéppel kapcsolatban. Azt mondják: ez a bizonyíték arra, hogy mielőtt kilőtték a légterüket megsértő bombázót, többször figyelmeztették a pilótákat.

Ez történt a 30.héten


szerző:
2015.07.24. 21:15
Ez történt a 30.héten

Róbert bevallja Nórának, hogy mire használta a karkötő árát. Nóra biztosítja Róbertet, hogy megtartja titkát, és megerősítik a kapcsolatukat. Nóra véletlenül ötletet ad Brigittának, hogyan szerezhet bizonyítékot arról, hogy Ágnes zsarolta őt. Mónika bent ragad a liftben Miklóssal, ahol megindul a szülés. Luca interjút ad Hannának, a cikk hatására pedig megjelenik a színen Luca apja. Rudi és Krisztián együtt próbálják eladni Fasírt titkos megbízójának a fegyvereket, de a féltékeny Aliz is feltűnik a színen, és mindent tönkretesz. Ádám számára egy ösztöndíj hatalmas lehetőséget rejteget.

Előző rész (2015. május 12.)

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

Következő rész (2015. május 12.)

Kap-e Zsolt egy második esélyt? Fel tud-e állni Krisztián ennyi pofon után? Mi lesz Attilával bizonyíték nélkül?

30 évet ült ártatlanul


szerző:
2015.04.04. 18:45
30 évet ült ártatlanul

30 év után szabadon engedtek egy halálra ítélt férfit az Egyesült Államokban. Anthony Ray Hintont korában két gyilkosság elkövetésével vádolták, ám mára kiderült, hogy az ellene felhozott egyetlen bizonyíték nem igazolja bűnösségét.

Mindent rögzít a rendőrségi kamera

Szabálysértéseket és bűncselekményeket is rögzíthetnek a rendőrök ezentúl a szolgálati autókból, ugyanis 1170 darab új fedélzeti kamerát és speciális számítógépet szereltek be országszerte a rendőrautókba. Hét városban használják majd ezeket az eszközöket, és a felvételeket később bizonyítékként is használhatják.

Dallas - 2. évad 5. rész


szerző:
2015.02.02. 20:00
Dallas - 2. évad 5. rész

Megkezdődik Ann pere, miután Harris hiába vallotta, hogy Bobby ölte meg, az asszony csizmáján található vérnyomokra hivatkozva bizonyítani lehet, hogy ő lőtt Rylandre.

A rendőrség óv minket, vagy mindenki védje meg saját magát?

Egy férfi kálváriája, aki a rendőröktől várt segítséget, végül ő szállította a bizonyítékot a betörő ellen.

Árulkodó bizonyíték a Hummer-ügyben?

Egy osztrák internetes napilap oldalán közzétettek két, az apátfalvai gázolásról készült hosszabb videót. A felvételek újabb kérdéseket vetnek fel az ügyben.

Fókusz 12-11-26


szerző:
2012.11.26. 20:55
Fókusz 12-11-26

Fókusz: Végjáték! - Míg a többiek szárnyaltak, Krisztián apja dalával fejezte be a háborút: számára az X-Faktor véget ért! Itt a bizonyíték! - Elsőként a Fókuszban láthatják a Costa Concordia egyetlen magyar áldozatának utolsó óráit! Most már biztos, hogy a hegedűművész mások életét mentette! A boldogító igen - Béci a Való Világ óta készült az esküvőre! A Fókusz végigkísérte őt a nagy napon!

Életéért könyörgött a csepeli tanár

A csepeli áldozatok utolsó perceit rögzítő felvétel annyira megrázó, hogy zárt tárgyaláson hallgatták meg.

Zsákmánnyal a „vállán” ment a bíróságra

A lopott kabátban ment kabátlopási perére egy férfi Nagy-Britanniában, amivel azután rögvest bizonyítékot szolgáltatott maga ellen.

Ítélet az ejtőernyős krimiben


szerző:
2010.10.21. 14:57
Ítélet az ejtőernyős krimiben

Egy szerelmi háromszög egyik tagjaként négy évvel ezelőtt féltékenységből megölte riválisát.

Krimibe illő gyilkosságért felel az ejtőernyős

Megkezdődött az ejtőernyős szerelmi háromszögben elkövetett gyilkosság pere.

Hárman vallottak Hagyó ellen?


szerző:
2010.03.22. 17:56
Hárman vallottak Hagyó ellen?

A Népszabadság szerint a BRFK birtokában 3 olyan vallomás van, amelyek alapján meggyanúsítanák a volt főpolgármester-helyettest.

Titkos iratok Polanski ügyében


szerző:
2010.03.19. 06:23
Titkos iratok Polanski ügyében

Ügyvédei ismét szabadon bocsátását kérték. Szerintük három évtizede komoly eljárási hibák voltak a rendező ügyében.

Rendőrök lőttek agyon rendőröket

A megkínzott holttesteket egy autópálya mellett lefektetve találták meg.

Rács mögött az isaszegi erőszakoló

Egy harmadik nőt is megtámadott, de nem járt sikerrel, a rendőrök elfogták.

Felvétel is bizonyítja a bolíviai merényletet?

Kepes Andrást is beperelnék, mert szerintük asszisztált Floresék merénylettervéhez.

Elítélték, leülte, majd felmentették

A bélyeghamisítással vádolt férfi ellen hamisan tanúskodtak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való