KERESÉS search-close

bisztró

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bisztró"

KOVÁSZOSUBORKA-LEVES: Mutatjuk az Év Strandételének receptjét

Zamári egyik szabadstrandján működik a bisztró, ahol a különleges ételt kitalálták. Az elkészítése nem tart tovább három percnél.

Kovászosuborka-leves lett az Év Strandétele a Balatonnál

Kovászosuborka-leves lett az Év Strandétele a Balatonnál. A különleges nyári étel ruccolával és füstölt lazaccal készül. Egy zamárdi bisztróban találták ki. Az Év Strandétele versenyben minden évben szakmai zsűri választ a balatoni büfék által kitalált ételek közül. A verseny célja, hogy megújuljon a gasztronómia a Balatonnál.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Piros váratlan állásajánlatot kap a Rózsa bisztróban. Aliz dühében meggondolatlan döntést hoz. Nóra hozzálát a tárgyalási stratégiája kidolgozásához. Attila rájön, Ludwig hol tartja fogva Lizát.

Barátok közt: Ez történt a 31. héten

Ágnes mindent megtesz, és minden áldozatot meghoz, hogy a dolgok ne forduljanak még rosszabbra. Vilmost olyanok sértik vérig, akikről sosem gondolta volna. Natasa és Peti megállapodnak a kapcsolatukat illetően. Hanna szörnyű hírt közöl Ottóval, majd nem mindennapi titkos akcióba kezdenek. Piros bajba kerül a bisztróban. Emília döntést hoz Félixszel kapcsolatban. Sári meglepő hírrel állít be Kristófékhoz.

Következő rész (2017. július 24.)

Sikerül-e Ágnesnek rávennie Lizát, hogy elmenjen a Komolyzeneszigetre? László áldását adja, hogy Piros átmenetileg a bisztróban dolgozzon. Milán Emília felvidítása miatt elhalasztja a Lucával való randiját. Ádám megtudja Alizék titkát.

Előző rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Következő rész (2016. november 08.)

Vajon Péterék jól döntenek Milánnal kapcsolatban? Képes lesz-e Aliz segíteni Bözsinek? Vajon sikerül Lászlónak és Gizellának a bisztróval kapcsolatos terve? Ludwig különleges ajándékkal lepi meg Ágnest.

Következő rész (2016. február 29.)

Sikerül Gizellának egyedül vezetnie a bisztrót? Hogyan fogadja Zsolt Krisztián halálhírét? Vajon Vilmos rájön, miért viselkedik olyan furcsán Nóra? Mihez kezd Rudi, miután közölte Zsolttal Krisztián halálhírét?

Előző rész (2016.január.22.)

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

Következő rész (2016. január 22.)

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

Előző rész (2015. október 13.)

Vajon miért csókolta szájon Zsófi Tóbiást, amíg kómában volt? Ágnes átadja részvényeinek felét Ludwignak. Zsolt nagypapa lesz, miközben Krisztián sikeresen viszi tovább a Rózsa bisztrót.

Következő rész (2015. október 12.)

Megtudja-e Ágnes Róbert titkát? Krisztián László stand-up estjétől reméli a bisztró fellendülését. Zsófi megcsókolja az eszméletlen Tóbiást, aki ezután magához tér.

Miskolc izgalmas, új arca


szerző:
2015.07.07. 15:22
Miskolc izgalmas, új arca

Ma előbb Bükfürdőre, hazánk egyik legnevesebb fürdőparadicsomába utazunk, aztán pedig az ország mások felébe Miskolcra megyünk, hogy megmutassuk mennyi izgalmas családi programot kínál a észak-magyarországi nagyváros.

Fókusz 13-04-10


szerző:
2013.04.10. 19:50
Fókusz 13-04-10

Fókusz: Irány a döntő! - Ki lesz Czene, Csonka és Katus utódja? A Szombat Esti Láz egykori nyertesei felidézik a végső összecsapást. Sárdobálás - Megnyerte az újabb pert és boldogan fogadta a Fókuszt Bálint Antónia, aki az újabb rágalmazásokra is reagált. Nincs lehetetlen - Nyaktekerő mutatványok, döbbenetes ugrások. Jönnek a hazai streetdance legjobb képviselői.

A bisztrók izgalmas világa


szerző:
2013.04.10. 19:00
A bisztrók izgalmas világa

Nem túl meglepő a tény, miszerint Franciaország a bisztrók őshazája. A francia bisztrók, vagy más néven brasserie-k ebből következően a hatvanas évek gyorsétkezdéit jelentették, de a szómagyarázat azért nem ennyire egyszerű.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való