KERESÉS search-close

bicikliző kislány

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bicikliző kislány"

Végignézte, ahogy újraélesztik a lányát

Végignézte, ahogy újraélesztik kisebbik lányát, közben pedig másik gyermeke kezét fogta és vigasztalta a megtört apa. Két bicikliző kislányt gázolt el egy autós szombaton, Balatonfüreden. Az apa munkából hazafelé menet látta meg az út mellett heverő bicikliket.

TRAGÉDIA: Visszamentünk az édesapával a gázolás helyszínére

Tóth Istvánék alig néhány méterre laknak attól a helytől, ahol szombaton elütötték a két kislányt. A rendőrség akkor azt mondta, hogy megállás nélkül bicikliztek ki az őket elgázoló kocsi elé. Az édesapa szerint kislányai tudták, hogy veszélyes a kereszteződés, ezért nem is hiszi el, hogy fékezés nélkül hajtottak volna az autó alá. Azt mondja, az egyik szemtanú is ezt mesélte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való