KERESÉS search-close

bicikli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bicikli"

I bike Budapest: tízezrek tekertek a fővárosban

Tízezernél is több kerékpár a magasban. Az I bike Budapest felvonulás résztvevői mintegy 20 kilométeren át tekertek a fővárosban, az idei útvonal 4 hidat is érintett. Ezúttal 12+1 pontban foglalták össze, mitől lehetne kerékpárosbarát Budapest. Ezeket a főpolgármester-jelölteknek is elküldték. Javítanák a külső városrészek biciklis kapcsolatát a belvárossal és kerékpárutat szeretnének a pesti rakpartra is.

Rajzszögeket ragasztottak egy fővárosi magánbölcsőde összes kismotorjára

Rajzszögeket ragasztottak egy budapesti magánbölcsőde összes kismotorjára és triciklijére, a gyerekek labdáit pedig szétvagdosták. Az egyik kisfiú ráült egy rajzszöges motorra. Az volt a szerencséje, hogy pelenka volt rajta, ami felfogta a szúrást. A bölcsőde egy társasházban működik, az udvaron hét lakóházzal osztoznak. A vezető szerint van, akit zavar gyerekzsivaj. 

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

BKV busz sodort el egy kerékpárost a Boráros térnél

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros kamerája vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat felborította őt a Boráros térnél.

ÉLETVESZÉLYES: biciklist sodort el egy busz Budapesten

Biciklist sodort el egy BKV busz Budapesten. A kerékpáros sisakjára rögzített kamera vette fel, ahogy a megállóba soroló 23-as járat fellökte őt a Boráros térnél. A biciklis azt mondta, akár be is eshetett volna a busz alá.

A lépcsőn is tekertek a biciklisek

Bicikliverseny erdei ösvényen, sáros domboldalon és lépcsőn – Miskolcon rendezték az idei cyclocross országos bajnokságot. Ez olyan látványos biciklis sportág, ami többféle versenytípust ötvöz egyetlen pályán. Nem ritkák az esések, és a bringásoknak gyakran a kezükben kell cipelniük a kerékpárjukat.

Rendőrség elől próbált biciklit lopni egy férfi Oregonban

Alig kezdődött el az év, máris megvan az első komoly jelölt a legbénább tolvaj díjra. A rabló egy kerékpárt próbált elkötni, azonban azt feltehetőleg nem vette észre, hogy ezt éppen a helyi rendőrség épülete előtt teszi.

Csoki és Hunor összecsaptak!

A dinamós feladat után újabb kihívással kellett szembenézniük a villalakóknak, a törzsek választása pedig Csokira és Hunorra esett. Vajon melyikük húzta tovább?

Magyar biciklis bankrabló Tirolban

Magyar férfi rabolt ki egy tiroli bankot hétfő délután, erről számolt be több osztrák helyi lap. A támadó álarcban lépett be a bankba, ahol megszerezte a pénzt. Két alkalmazott próbálta feltartóztatni, végül mégis sikerült a zsákmánnyal együtt elmenekülnie. Biciklivel távozott a helyszínről. A rablással gyanúsított 31 éves magyart az osztrák rendőrök még aznap este elfogták.

BUKÁS: Rányitotta az ajtót, hatalmasat esett a biciklis

Bukósisakra szerelt fejkamera rögzítette, ahogyan egy biciklis hatalmasat esik a budapesti nagykörúton. Az autók mindkét sávban tömött sorban haladtak, a bringás az út közepén haladva kerülgette őket, amikor hirtelen a külső sávban az egyik autó sofőrje kinyitotta az ajtót.

Rázós kérdések, sokkoló válaszok: megannyi titokra derült fény a pasik múltjából!

Ismét bebizonyosodott, hogy a srácok meg tudják lepni a csajokat a múltjukkal. Persze a titkokért és a helytelen válaszokért megtorlás járt.

Rázós kérdések: a lányok kihívása a fiúk számára lesz sokkoló

Kizárólag a lányokon múlik, hogy a fiúk mennyire fognak szenvedni a Rázós kérdések játék során. Ha a lányok jól válaszolnak, pontot szereznek, rossz válasz esetében azonban elbuknak egy pontot. Amennyiben nem szeretnének pontot veszteni, választhatnak, hogy a párjukat sokkolják, vagy a többi srácot.

„Elmondom, hogy mit látok”

Vakok és gyengénlátók biciklizik körbe a Balatont, idén nyolcadik alkalommal rendezte meg a túrát a Mozdulj! Közhasznú Egyesület. Ilyenkor a látássérültek, látó segítőikkel együtt tekernek. A szervezők szerint a hasonló programok segítenek megtanulni, hogyan lehet másként értékelni a körülöttünk lévő világot.

Újabb Guinness-rekordot döntött meg Hegedűs László

Tavaly júliusban megdöntötte élete első Guinness-rekordját. Egyedülálló módon 179 és fél centiméter magasra ugrott fel a bicajával Londonban. Idén májusban aztán az Erzsébet hídon közlekedőket sokkolta... Hegedűs László, vagy ahogy becézik Hege a hétvégén újabb Guinness-rekordot állított fel ismét Londonban.

A látni szeretnéd a rekord döntéseket, kattints ide.

NA ÍGY KELL: Guinness-rekordot dönteni

Májusban a frászt hozta ránk életveszélyes mutatványával, amikor az Erzsébet híd korlátján tekert, most újabb Guinness-rekordot döntött meg Hegedűs László Londonban.

Tömegközlekedés, taxi  vagy autó?

Dombiékkal már teszteltük azt, hogy milyen közlekedési eszközzel érhetjük el leggyorsabban célunkat a Budapesten. Akkor a bicikli volt az abszolút befutó - de vajon mit választ sztárjaink többsége a hétköznapokban? Jöjjön a nap kérdése!

Hihetetlen jelenet egy hajóhídon az amerikai Wisconsin államban

Egy biciklis nő minden tilos jelzést figyelmen kívül hagyva hajtott rá a folyamatosan emelkedő átjáróra.

13 ezer km - biciklivel!


szerző:
2018.06.19. 09:14
13 ezer km - biciklivel!

Horváth Bálint barátnőjével gondolt egy nagyot, és a Hollandiában szerzett biciklis tapasztalataikra támaszkodva rögtön nemcsak a szomszéd faluig, hanem egészen Indiáig tekertek, ahol egy könyvtár létrejöttében segédkeztek. Íme a teljes történet!

85 nap alatt 4000 kilométert tekert – hospice háznak gyűjt

85 nap alatt 4000 kilométert tekert Ázsiában - közben 600 ezer forintot gyűjtött egy mosonmagyaróvári teniszedző az épülő, helyi hospice háznak. Egy alapítvány vállalta a beruházást, az intézményben súlyos betegekkel foglalkoznak majd. Decemberre tervezik az átadást, az alapítvány egyik vezetője azt mondta, minden segítség jól jön nekik.

Bringázz a munkába! Scherer Péter télen-nyáron kerékpárral közlekedik

Ha végiggondoljuk, hogy mit is nyerhetünk azzal, hogy ha biciklivel közlekedünk, gyorsan kiderül, hogy időt, pénzt és rengeteg idegeskedést spórolhatunk. Éppen erre hívja fel a figyelmet a következő mozgalom.

Biciklis baleset: a kislány nem tudja, hogy meghalt a fiú

Családja még el sem merte mondani a kerékpáros balesetet túlélt kislánynak, hogy meghalt a 9 éves unokatestvére. A kisfiú a lány mögött ült a biciklin, amikor egy kisteherautó elé hajtottak. A sofőrnek esélye sem volt megállni...

9 éves kisfiú halt meg biciklis balesetben

A kerékpárt egy 10 éves kislány tekerte, az áldozat mögötte, a csomagtartón ült, amikor egy kisteherautó elé hajtottak.  A kocsi elsodorta a gyerekeket. A fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás közben, a mentőautóban meghalt. A kislány sokkot kapott.

Az úton feküdt, halálra gázolták

Út közepén fekvő férfit gázolt halálra egy terepjáró szerdán este, Bócsán. A 70 éves férfi a kerékpárja mellett hevert, azt még nem lehet tudni, miért. A férfit sokan szerették a faluban, szomszédai azt mondták Híradónknak, hogy valószínűleg volt tanyájáról tarthatott hazafelé, amikor megtörtént a baleset.

 

Nem fogod elhinni, hogy ki lett Pajkaszeg vasembere!

Megrendezésre került az első a "harmadik" P.I.N.T., azaz a Pajkaszegi Ironman Nemzetközi Triatlon verseny. Nézd vissza a nagyszabású sporteseményt!

A teljes adásért kattints IDE!

Így jutott a pap egy kis extra bűnbocsánatért cserébe biciklihez!

A pap mindenáron szeretett volna elindulni a Pajkaszegi Ironman Nemzetközi Triatlonon, ezért bármire képes volt, hogy bringát szerezzen magának. De valószínűleg nem ilyen kerékpárról álmodozott...

A teljes adásért kattints IDE!

Segítségért kiált Pajkaszeg polgármestere!

Megint becsípődött Károly dereka, ám ezúttal a biciklin ülve érte a fájdalom. Vajon valaki a segítségére siet?

Bicikli vs. Stoki 2-0


szerző:
2018.02.22. 08:00
Bicikli vs. Stoki 2-0

Stokinak nem először gyűlik meg a baja a kerékpárjával... Emlékeztek még az első évadból arra a jelenetre, amikor percekig próbált felszállni szolgálati járművére Pajkaszeg rendőre? Most is valami hasonló történt, csak ezúttal egy traktor is nehezítette a dolgát... Hogy mi sül ki ebből, az szombaton este kiderül A mi kis falunk második évadának negyedik részéből!

Családi perpatvar és hatósági ügy kerekedett az aláíráslopásból

Teca megbízta Szifonékat, hogy lopják el Erikáék aláírásait, amiket az autópálya ellen gyűjtöttek. Ez azonban nem csak Erikánál, de Stokinál is kiverte a biztosítékot.

Új, elképesztő világrekord

Hajmeresztő száguldással állított fel új sebességi világcsúcsot egy osztrák extrém-sportoló az ausztriai Kitzbühel síparadicsomban. Különleges biciklijével robogott le az egyik legmeredekebb havas, jeges lejtőn. Épen, egészségesen ért célba, és meglett az új rekord is.

Elütötték a világhírű énekest!

A baleset érinteni fogja a zenész fellépéseit is, de egyelőre nem árultak el további részleteket...

Sebestyén Balázs: ˝mekkora barom vagyok én˝

A műsorvezető és kisfia nagy ijedtségen vannak túl...

Nincs ítélet - kérdés: ki engedélyezte a közös busz- és a kerékpárutat?

Ismét nem tudott ítéletet hozni a bíróság annak a buszsofőrnek az ügyében, aki 2014 júliusában elütött egy biciklist a fővárosban. Az ügyészség szerint a buszvezető hibázott. A férfi ügyvédje azt állítja: a jogszabályok szerint ezen a szakaszon nem is lehetne közös busz és biciklisáv. A kerékpáros súlyosan megsérült, több bordája eltört. A balesetet rögzítette a kerékpáros sisakjára szerelt kamera.

Kun Ádám az FWS egyik nagy esélyese!

Budapest ad otthont most hétvégén a világ egyik legnívósabb extrémsport versenyének, a FISE World Series egyik világkupadöntőjének. A nagyszabású rendezvényen gördeszkások, BMX-esek, görkorcsolyások és mountain bike-osok mutatnak be látványos és életveszélyes mutatványokat. A versenyen 55 országból több mint 2000 versenyző mutatkozik be profi, senior és amatőr kategóriában. Hazánkat Kun Ádám, BMX világbajnok képviseli, aki kategóriájában a győzelemre is esélyes!

Balatoni tandemtúra látássérültekkel

Tálos Mónika, a Mozdulj! Közhasznú Egyesület alelnöke, Tóth Tamás, paralimpikon úszó bajnok és Magyar Csabáné Erzsébet, a túra egyik résztvevője volt Anna és Miki vendége a témával kapcsolatban. 

Világrekord kétkeréken


szerző:
2017.08.08. 19:30
Világrekord kétkeréken

Biciklis ugrásával Guinnes rekordot állított fel Hegedűs László. A triál mountain bike-os László sok év alatt megszállottan a világklasszisok közé verekedte magát.

A teljes adást itt nézheti meg! 

Fókusz 2017-08-08


szerző:
2017.08.08. 19:00
Istenes Bence tovább fog élni, mint az átlag!

Mivel Csobot Adél szerint tovább élnek azok, akik biciklivel közlekednek, ezért úgy döntöttek Istenesék, hogy beszereznek egy-egy bringát maguknak, hogy növeljék túlélési esélyeiket.

I Bike rekordhét: Közlekedjünk bringával!

Az I Bike Budapest szervezői meghirdették az első Bringás Rekord Hetet. Cégek, közösségek, iskolák, hivatalok segítségével szeretnének még több embert kerékpárra ültetni. A cél, hogy még egy hétig bringával közlekedjen, aki csak tud. Halász Áron, az I Bike kommunikációs vezetője volt Anna és Miki vendége.

Magyar világsiker: Hagyományos lánc nélküli kerékpár!

Ma van a szellemi tulajdon világnapja, amikor az emberi kreativitást, a művészetet, és azokat az embereket ünnepeljük, akik ötleteikkel és találmányaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a világ egy jobb, és élhetőbb hely legyen. A magyarok is rengeteg hasznos találmánnyal vonultak be a történelembe. Ezúttal Herczeg Zoltán, divattervező és Podonyi János, a Stringbike üzletfejlesztője volt Anna és Miki vendége.

Pénzt, pálinkát, de még biciklit is lopott

Még a húsvéti sonkát is ellopta egy betörő Hajdúnánáson. Egyetlen éjszaka alatt hat házba tört be. Mindent magával vitt, amit hirtelen tudott: pénzt, pálinkát, sőt biciklit is. Az utolsó házban azonban észrevették, kerítéseket átugorva, kertből kertbe menekült az őt üldöző rendőrök elől. Végül egy disznóólban rejtőzött el, de a ház kutyája lebuktatta.

MEGDÖBBENTŐ: Videón a biciklisgázolás

Videón a biciklisgázolás. Egy arra járó kocsi fedélzeti kamerája rögzítette a megdöbbentő képsorokat, amelyeken az látszik, amint egy autós elgázol egy, a zebrán áthajtó kerékpárost Soroksáron. A biciklis akkora erővel vágódott a szélvédőnek, hogy teste a levegőbe repült, a kocsi szélvédője pedig szilánkosra tört. Többen azonnal a kerékpáros segítségére siettek, a férfit fejsérüléssel vitték kórházba.

Stoki hiába tett meg mindent a fekete macska ellen...

Stoki békésen biciklizett, amikor átszaladt előtte egy macska az úton. A rendőr próbált segítséget kérni, hogyan űzhetné el a balszerencsét, de nem sok sikerrel járt...

Mi ütött Stokiba?


szerző:
2017.03.16. 09:00
Mi ütött Stokiba?

Ha megnézed A mi kis falunk hetedik részét, kiderül, miért próbál meg Stoki a legfurcsább módokon felülni a biciklijére!

Stoki és Gyuri elásták a csatabárdot

Gyuri meglepte Stokit egy vadiúj biciklivel, mindenféle hátsó szándék nélkül...

Istenes Bencének köze lehet Stoki eltűnt biciklijéhez?

A mi kis falunk rendőre rendszerint pórul jár, főleg, ha a biciklijéről van szó. Egyszer a fán talált rá szeretett járgányára, legutóbb pedig a villanyoszlopon lógott a kétkerekű. Stokinak még az is megfordult a fejében, hogy Istenes Bencének is köze lehet a titokzatos bringalopásokhoz...

Biciklisek is lehagyják a buszt

Még a biciklisek is lehagyják, a helyiek csak sétajáratnak csúfolják a Kübekháza és Szeged között közlekedő buszt. A menetrend évtizedek óta változatlan, pár hete viszont rendszeresen ellenőrzik a buszvezetőket, hogy betartják-e azt. A helyiek felháborodtak, mivel így reggel lekésik a csatlakozásokat. A polgármesternek azt ígérte a szolgáltató, áprilisra változtatnak a menetrenden. Addig viszont fegyelmit indítanak a túl gyors sofőrökkel szemben.

Fény derült az igazságra! Ez történt Stokival!

Stoki végre magához tért, és elmesélte, hogyan sérült meg, és mi a helyzet azzal a bizonyos vaddisznóval...

Stoki biciklije ellenáll!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Stoki biciklije ellenáll!

Stoki biciklije egyszerűen nem akarta a halastóban végezni... Ki érti ezt?

Rászorulókon segítenek

Biciklivel érkező ajándékok, egy régen vágyott találkozás egy ismert fodrásszal, és ajándékcsomagok a rászorulóknak Erdélybe. Ezekben a napokban nagyon sok civil szervezet és magánemberek fognak össze azért, hogy szebbé tegyék a beteg és nehéz sorsú emberek ünnepét.

Így tekertek a héten a villalakók!

Vivi és Ati dalra fakadva, Dávid és Zsolti férfiasan, míg Mici feltört „püspökfalattal” lovagolta meg a bringákat.

Bringa duett: Te kitalálod, hogy mit énekelnek?

Vivien és Ati kézenfogva tekerték a bicikliket, sőt dalra is fakadtak, hogy kellemesebben teljen a dolgos idő. Te könnyen felismered a slágereket?

Praktikák seggfájás ellen

A biciklik nyerge nem épp a legkényelmesebb ülőalkalmatosság, és erről mindegyik villalakó tudna mesélni. Evelin azonban nem adja fel, és különböző praktikákkal igyekszik javítani helyzetén... Legalábbis elméletben!

Evelin:

Evelin megelégelte a biciklizést, ezért lepattant a nyeregről, és a tőle megszokott módon hangot adott a problémájának...

Evelin és Tivy potyára bicikliztek

Tivy és Evelin hiába tekerték a pedált, nem történt semmi a koníhában. Végül Dávid fejtette meg a rejtélyt...

Zsolti nem volt hajlandó együtt tekerni Micivel

Zsolti és Mici lefekvés előtt még gyorsan összevesztek, majd Micit mindenki magára hagyta az udvaron...

Micinek megtiltották, hogy megszárítsa a haját

Míg Evelin és Tivy azért tekertek az udvaron, hogy elkészüljön a lecsó és a mosogatógép megtisztítsa a mosatlanokat, addig Mici a konyhába lopakodva próbált meg áramot lopni hajszárításhoz. Zsolti azonban közbeavatkozott...

Tivy és Evelin kézzel hajtották a bicikliket!

Tivy és Evelin egy új módszert dolgoztak ki, és nem lábbal, hanem kézzel hajtották az energiaforrásul szolgáló bicikliket. Ugye, milyen kreatívak?

Micinek meggyűlt a baja a biciklizéssel

Először Micin és Krisztiánon volt a sor, hogy nyeregre pattanjanak, és addig tekerjenek, amíg el nem készül a húsleves. Micinek azonban nem ment úgy a biciklizés, ahogy azt a többiek elvárták volna tőle...

Dávid megfenyegette Tivyt

Miután Zsolti és Dávid biciklizéssel járultak hozzá a reggeli elkészítéséhez, Dávid egy komoly kijelentést intézett Tivy felé. Tivynek ezután százszor meg kell gondolnia, hogy mikor szól Ginához...

Hoppá! Tivy a Nap után a kamerákat is kijátszotta

A Villa ostorlábú Tivyje nemcsak táncolt az udvaron, de újra beszólt a Napnak, aztán kijátszotta az egyik kamerát is. Később Dávid és Vivi a biciklit szöktették, Tivy pedig megjegyezte, hogy ez itt a Tour de France.

Lekapcsolták Arnold Schwarzeneggert

Nyakon csípte egy müncheni rendőr a város pályaudvarán illegálisan kerékpározó Arnold Schwarzeneggert. A Terminátor azzal magyarázta a tekerést, hogy fájnak a lábai ezért szeretett volna végigtekerni a német vasútállomáson. Az élelmes rendőr végül egyfajta büntetésként egy közös szelfire kötelezte a világsztárt, akinek ezután azért mégis csak a biciklije mellett kellett kisétálnia a pályaudvarról.

Bicajozni tanítanak testnevelés órán

A tanrend része lesz a helyes kerékpározás oktatása. Elsőként egy szombathelyi általános iskolában vezették be a mindennapos testnevelés részeként, de mostantól bármelyik iskola csatlakozhat a programhoz. A képzés végén vizsgát is tesznek a gyerekek, amelyet rendőrök felügyelnek majd.

A bicikli nem az Ezeréves Sólyom

Három nap alatt kétszer járt egy belvárosi bicikliboltban Harrison Ford. A világsztár színész a múlt héten jött Budapestre, itt forgatja a Szárnyas Fejvadász második részét. Ford egy többmillió forintos biciklit hozott magával a tengerentúlról, amellyel vasárnapi, kisoroszi kirándulásakor el is dőlt. Azért ment hétfő reggel vissza az üzletbe, hogy nézzék át kerékpárját. A boltban dolgozókkal több közös fotó is készült, sőt a színész még kávét is főzött nekik.

Fókusz 2016-09-12


szerző:
2016.09.12. 17:25
Eszti sokkolta Petit a válaszaival

Radócz Péter az Esztivel való kapcsolatuk elején egy gyorsétterembe járt nagy wc-zni. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Valkó Eszti párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Dóri sokkolta Petit a válaszaival

Király Peti az édesanyja egyik barátnőjével vesztette el a szüzességét. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Kovács Dóri párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Anna sokkolta Mikikét a válaszaival

Peller Anna nem tudta, hogy milyen diplomát szerzett a párja. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Mikikéékkel kapcsolatban, nézd meg a videót!

Zsófi sokkolta Zsoltit a válaszaival

Zsolti gyermekként nem engedte, hogy levágják a körmeit, ezért álmában kellett levágni azokat. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Szabó Zsófi párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Ági sokkolta Gabót a válaszaival

Gabo hatszor bukott meg a KRESZ vizsgán. Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi Sebestyén Ági párjával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Adri sokkolta Petit a válaszaival

Kabát Peti magára tetováltatta a gyermeke édesanyjának monogramját, és erről még Adri sem tudott... Ha további sokkoló infókra vagy kíváncsi az Újpest egykori focistájával kapcsolatban, nézd meg a videót!

Válaszaikkal sokkolták a lányok a párjukat

A lányok játéka a fiúkat is kihívás elé állította. Három perc, harminc kérdés, tíz helyes válasz. Csupán ennyire volt szükség a győzelemhez.

Sokkoló lesz a Nyerő Páros kedd esti adása!

Ma 18:55-től újabb kihívás vár a lányokra, amit a fiúk sem fognak karba tett kézzel végignézni, ráadásul meglepő dolgokra is fény derül majd egy-egy párral kapcsolatban.

Vakok tandemben a Balaton körül

Vakok és gyengén látók bicikliznek a Balaton körül, idén hatodik alkalommal rendezte meg a túrát a Mozdulj! Közhasznú Egyesület. A látássérültek látó segítőkkel együtt tandemben kerülik meg a tavat.

TANDEM: Vakok és gyengén látók pattantak biciklire a Balaton körül

Idén hatodik alkalommal rendezik meg azt a tókerülő túrát, amin tandem biciklikkel látássérültek is kedvükre kerékpározhatnak. A Mozdulj! Közhasznú Egyesület szervezésében látó segítőkkel  - összesen 22 pár - együtt bicikliznek öt napon keresztül, ami – ahogy a  szervezők mondják – figyelemfelkeltés. Azért, hogy mindenki ráébredjen, milyen fontos mások segítése.  

Életveszélyben a megsérült biciklis

Még most is életveszélyes állapotban van az a biciklis, aki egy két héttel ezelőtti hegyikerékpár-versenyen zuhant egy vízmosásba Borsod-Abaúj-Zemplénben. A versenyző biciklijén valami elromlott menet közben, ezért esett el. Métereket zuhant, úgy tudjuk, súlyos koponyasérüléseket szenvedett.

Shakira nagyon élvezi a nyarat!

Amint beköszönt a jó idő, a kolumbiai énekesnő biciklire pattan. Twitterére posztolt már képet sárga kempingbiciklijéről, mutatott egy régebbi fotót, amelyen férjével, a focista Piquével teker együtt, legújabb képén pedig francia vidéken gurul egyet.

Molnár Andi okos kerékpárra pattant!

Okos telefon, okos tévé - rendben, ilyeneket látunk, használunk. Okos kerékpár? Erről ritkábban hallani. Andi, ha csak teheti négy kerék helyett kettőt választ. Vele voltunk, amikor kipróbált egy ilyen okos kerékpárt.

Lopásgátló méhbevonat


szerző:
2016.06.07. 13:33
Lopásgátló méhbevonat

A tolvajok is bajban lettek volna azzal a két biciklivel, amit méhek százai őriztek. A bringák egy chicagoi biciklitárolóban álltak, amikor vastag rétegben ellepték őket a csípős rovarok.  Hogy miért telepedtek meg pont ezen a két járgányon, az nem derült ki. Még a gazdáik se tudtak hozzáférni a bicajukhoz. Méhészt kellett hívni, aki lépre csalta a méhkirálynőt. Ez után az egész raj követte abba a dobozba, amit a méhész készített elő a befogásukra.  A méhrajról a CBS számolt be.

A tiszafüredi tó az egészségturizmus gyöngyszeme

Az ország második legnagyobb tava számos lehetőséget nyújt az egészséges életmód szerelmeseinek. De mi a Tisza-tó igazi varázsa?

Attila a Postás biciklijét is meglovasította

A Farmer legutóbb a Nagygazda ropogós bankóira vetett szemett, de végül lebukott, most Laci postás bringáját nézte ki magának. Ezzel a körrel azonban végül mindketten jól jártak.

A Postás ajándékot kapott a Farmerektől

Laci postás panaszkodott, hogy folyton feldől a biciklije, amit nemrég Attila is kipróbált. Gábor rögtön segített a gondon.

Attila elkötötte a Postás biciklijét

Kihasználta az újabb érkező levelet, és ment egy kört a járgánnyal.

Autó vagy bicikli? Mivel közlekednek sztárjaink?

A városban biciklizők sokszor haragszanak az autósokra, és ez fordítva is igaz. De mégis sztárjaink melyiket választják?

72 évesen kiteker az olimpiára

Hetedik olimpiájára készül a 72 éves Cseuz László - biciklivel. A nyugdíjas tornatanár a barcelonai olimpiára tekert el először a lányával együtt 1992-ben, azóta egyetlen nyári játékot sem hagyott ki. Folyamatosan edz, és július végén Rióba is elindul. Addig is év elejétől júliusig összesen 10 ezer kilométert biciklizik.

Biciklivel akart átkelni a jégen, beszakadt

Jó kalandnak tűnhetett, de kis híján tragédia lett belőle. Egy férfi, aki úgy tudjuk részeg volt, azt találta ki, hogy levágja az utat Tihany és Balatonfüred között. Ezért a jégen akarta áttolni a biciklijét. Előbb elcsent egy figyelmeztető táblát, aztán beszakadt alatta a jég. Szerencséjére a vízimentők gyorsan segítettek rajta, sőt a bicaját is kihozták a fagyos vízből. A parton viszont rendőrök várták.

Ellepték a Városligetet a biciklisták!

És nem is akármilyen kerékpárokat láthattunk. Németh Ádámot, a főszervezőt kérdeztük arról, hogy mi is zajlott a Városligetben?

Bicikliút épül Felcsút érintésével

Az úton le lehetne kerekezni egészen a Velencei-tóig. Az út megtervezésére már pályázatot is kiírtak. A tervezést uniós pénzből fizetik, 98 millió forintba kerül. A DK szerint esztelen pénzszórás zajlik, a kormányfő sajtófőnöke szerint viszont a kerékpárutak a polgári berendezkedés elemei. A pályázat kiírója azt közölte, a bicikliút egyelőre terv, a megépítéséről még nincs végső döntés.

Iszapba ragadt a részeg férfi


szerző:
2015.11.09. 18:20
Iszapba ragadt a részeg férfi

Az iszapba ragadt egy részeg férfi a tatai tó közepén, miután bement, hogy kihozzon a vízből egy elhagyatott biciklit. A férfi húzta-vonta a kerékpárt, de nem tudott vele a partra jutni. Végül maga is süllyedni kezdett.

Ezután a videó után Ön is csak biciklivel akar majd járni

Pontosabban ezzel a hihetetlenül menő fabiciklivel. Így kell az utak császárává válni, még akkor is, ha az ember sosem haladja meg a 2 km/órás sebességet. Soha semmi nem volt még ennyire menő a kerék feltalálása óta. Ha nem hisz nekünk, klikkeljen a cikkre!

Bebicikliznek Európába a menekültek

Már biciklivel is jönnek Európába a menekültek, méghozzá az északi sarkkörön túl. Egyre többen próbálnak ugyanis Oroszországon keresztül Norvégiába átjutni. A két ország közötti határon kerékpárral kelnek át, akár fagypont alatti hőmérsékleten is.

Négy éves nászút


szerző:
2015.09.09. 12:31
Négy éves nászút

Négy évig volt nászúton egy házaspár, ráadásul biciklivel, erről számolnak be nekünk. Brasch Bence pedig Londonból tért haza, egy logopédus pedig abban lesz segítségünkre, hogyan győzhető le gyermekkorban a dadogás.

Mobilt és biciklit rabolt


szerző:
2015.08.13. 18:05
Mobilt és biciklit rabolt

Mobiltelefonjáért támadt meg egy fiút egy 16 éves rabló Mezőcsáton. Majd egy idős asszonyt is fellökött, elvette tőle a biciklijét, hogy azzal meneküljön. Az eset még kedden történt, a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek.

28 óra alatt 567 kilométert tekert

Sopronból Debrecenbe tekert, és ezzel magyar rekordot döntött egy bringás. Bakó Zoltán váltó nélküli, egysebességes kerékpárjával 28 óra alatt tett meg 567 kilométert a Balaton és a főváros érintésével. A rekorder nyolc hónapon át heti hat edzéssel készült a megmérettetésre.

Fókusz Plusz 15-06-20


szerző:
2015.06.20. 19:10
Fókusz Plusz 15-06-20

Fókusz Plusz: Mennyei dalok - Rap, metál és technostílusban szólítják meg a fiatalokat. Jézus, ha élne, ma rapper lenne? Világcsavargók - Két kerékkel vagy stoppal járják be a Földet. Van, aki évek óta bicikli nyergében tölti a mézesheteit.

Két bicikliző gyereket gázoltak el Füreden

Elgázoltak két bicikliző kislányt Balatonfüreden szombat délután. A gyerekek kihajtottak egy autó elé az egyik forgalmas útszakaszon. Egyiküket mentőhelikopter vitte kórházba, súlyos koponyasérülést szenvedett, állapota válságos, adásunk alatt is műtik. A megyei rendőrség szóvivője azt mondta híradónknak, az eddigi adatok alapján a gyerekek egyedül bicajoztak a füredi utcákon. A rendőrség vizsgálja, pontosan hogy történt a baleset.

Biciklis divatbemutatón tündököltek a sztárok

Tóth Gabi új tetoválásával gurult be a vörös szőnyegre. Az énekesnő testén sorra gyűlnek a különböző tetoválások, a legfrissebbet épp pár órával egy különleges, biciklis divatbemutató előtt varratta magára, amit elsőként a Reflektor riporterének mutatott meg. Az eseményen, Gabin kívül, többek között Csobot Adél és Trokán Nóra is és két kerékre pattant.

Kerekesszékkel suhantak a Vivicittán

Kerekesszékkel, speciális biciklivel vagy kutyával. Bármilyen segítséget használni lehetett a Vivicitta futóverseny Suhanj futamán, ahol mozgássérültek és fogyatékkal élők versenyeztek a 700 méteres távon. A Suhanj! Alapítvány ötödik éve rendezi meg versenyét. A szervezet elnöke azt mondja, a legnagyobb dolog, hogy családok tucatjai kezdtek el együtt sportolni mozgássérült gyermekeikkel.

Végig sírt a tárgyalás alatt


szerző:
2015.04.01. 18:20
Végig sírt a tárgyalás alatt

Végigsírta a tárgyalást az a holland férfi, aki 3 éve halálra gázolt egy 10 éves kisfiút, aki a biciklijén ülve kapaszkodott egy lovaskocsiba. A bíróság szerdán kimondta, nem a külföldi autós volt a hibás, hanem a lovaskocsit hajtó kamasz. A fogat ugyanis nem volt rendesen kivilágítva, ezért történt a baleset. A fiatal fiút felfüggesztett fogházra ítélték.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való