KERESÉS search-close

bezárt

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bezárt"

Bezárt a 15 milliárdos stadion

Átmenetileg nem lehet mérkőzést rendezni a néhány hónapja átadott székesfehérvári stadionban, mert az aréna vízhálózatában egy baktérium jelenlétét mutatták ki. A csaknem 15 milliárd forintért felépült arénán így most pótlólagos munkákat kell elvégezni és a csapatnak átmenetileg újra Felcsúton kell játszania.

Szezonban zárták be a kenesei szabadstrandot

A település egy pályázaton nyert a felújításra 60 milliót, amit júliusig kell elkölteni. A standolók nem értik, miért nyárra időzítették a munkát, többen egyszerűen arrébb tolták a kordonokat és bementek a tóba fürdeni. A polgármester azt mondja, nem az önkormányzat a hibás, ilyenek voltak a pályázati feltételek. Egy 800 méterre lévő strandot ajánlott, bár az fizetős.

Orvoshiány miatt bezárt a szolnoki kórház fertőző osztálya

A 20 ágyas infektológia betegeit szerdától a debreceni kórház és fővárosi Dél-pesti Centrumkórház látja el, a megmaradt dolgozókat más szakterületeken helyezték el egyelőre. A kórházakat fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központtól azt írták, a járóbetegeket részmunkaidős infektológusok látják el.

Települések maradtak bolt nélkül

2 és fél ezerrel kevesebb bolt lett az országban az első félévben - a KSH legfrissebb statisztikája alapján. Nem tudták kigazdálkodni a kötelező minimálbéremelést – döntően ezért zártak be.

Váratlanul bezárta irodáit az indulhatunk.hu

Váratlanul bezárta irodáit az indulhatunk.hu utazásközvetítő cég, amely a csődbe ment Green Holidays útjait is árulta. A cég ezt azzal indokolta, hogy a Green Holidays csődje miatt többször inzultálták a munkatársaikat. A Híradónknak nyilatkozó panaszosok szerint más baj is lehet, egyikük azt mondta, befizetett előlegüket a cég nem továbbította az utazási irodának.

Bezárták a környék egyetlen uszodáját

Tehetséges sportolók pályafutását féltik a szülők – bezárt a városi uszoda Csurgón. Ezzel a környék általános iskolásainak úszásoktatása is veszélybe került, pedig a kormányszlogen szerint minden gyereknek meg kellene tanulnia úszni. Csurgó környékén azonban nincs másik uszoda. A fenntartó szerint azért kellett bezárni, mert életveszélyes. A szülők viszont azt mondják, egyszerűen elfogyott a pénz a működtetésre, és a fenntartó hónapok óta próbál indokot találni a bezárásra.

A Zöld Pardonnak mennie kell


szerző:
2011.09.23. 16:34
A Zöld Pardonnak mennie kell

Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon közterület-használati kérelmét.

Ígéretözön pénz helyett az exmunkásoknak

Hónapok óta nem fizeti ki az Electro World nagyjából 100 volt alkalmazottját.

Mozgó „postahivatal” járja az utcákat

Bezárták a szentgyörgyvölgyi postát, ezért postakocsival látják el a szolgáltatást.

Bezárt az Aeroviva


szerző:
2010.12.20. 17:23
Bezárt az Aeroviva

Még nem tudni, hány utast érint az Aeroviva Utazási Iroda bejelentése, hogy megszüntette utazásszervezői tevékenységét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való