KERESÉS search-close

betíltás

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "betíltás"

Kitüntették, majd lehet, hogy betiltják

Kövér László jelenlétében, innovációs díjjal tüntették ki a Parlamentben azt a céget, amelynek nemzetközileg is elismert termékét éppen most akarja betiltani a kormány, ha terrorveszély fenyeget. A cég okostelefonokra fejlesztett alkalmazásával olyan beszélgetéseket lehet folytatni, amelyeket nem tudnak lehallgatni. A vállalkozás azt mondja, ha betiltják őket, elérhetetlenné teszik a szolgáltatást Magyarországon.

Lecsaptak a fogyasztóvédők!

Ezúttal étrend-kiegészítőket vizsgált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, hogy kiderüljön, valóban annyi ásványi anyag, vitamin vagy jótékony baktérium van-e a termékekben, mint amennyi a címkéjükön szerepel. 54 terméket vizsgáltak laboratóriumban, mindössze három nem felelt meg a követelményeknek. Az eredményekről most Kiss Anita, az NFH szóvivője számolt be nálunk.

Ezentúl csak kondenzációs kazánokkal fűthetünk

Betiltja egy uniós rendelet a hagyományos kazánokat, ezért a nem lakossági fogyasztók szeptember 26. után, míg a lakosságiak a jövő év első napjától csak kondenzációs gázkazánra kaphatnak használatbavételi engedélyt - az erről szóló rendelet várhatóan szeptember 1-jén, azaz holnap lép hatályba. Mit jelent ez a fogyasztókra nézve és hogy bírják majd a kereskedők az ezt követő rohamot, na meg hogyan hat ez az árakra, mennyire mélyen kell majd a fogyaztóknak a zsebükbe nyúlni az idei fűtési szezon előtt? Ebben volt segítségünkre Versits Tamás, épületgépész-mérnök.

Vita az állatkísérletekről

Európa több mint 1 millió polgára aláírta, hogy minden állatkísérletet tiltsanak be. Az ilyen kísérleteket most szigorú szabályokkal engedik. Az aláírók szerint vannak más módszerek, hogy ne az állatok szenvedjenek. A kutatók szerint egy ilyen tilalom megállítaná az európai tudományt és az állatkísérleteket más földrészeken folytatnák.

A Jobbik alelnöke betiltaná a melegfelvonulást

Apáti István a parlament folyosóján egy interjúban azt mondta, hogy ilyen embereket nem akar olyan világörökségi tereken látni, mint a Hősök tere vagy az Andrássy út. Kormányra kerülésük esetén úgy változtatnának a jogszabályokon, hogy azt többé ne lehessen megtartani, mert szerinte sérti a többséget, provokatív és felháborító.

A körülményektől függ, hol lehet tüntetni

A körülményektől függ, hogy a rendőrség betilt-e egy politikai demonstrációt a politikusok házánál vagy sem. Ezt a választ kapta az RTL Híradó arra a kérdésre, hogy miért nem lehet Orbán Viktor házánál tüntetni, ha fél évvel ezelőtt Trócsányi László igazságügyi miniszter ugyanabban a kerületben lévő házánál még lehetett. Juhász Péter az Együtt alelnöke a hét elején akart bejelentett tüntetést tartani Orbán Viktor budai házánál, de azt betiltotta a rendőrség.

Hat új drog, amit betiltottak – mik ezek?

A szerekről és arról, hogy mire kell figyelni, hogyan kerülhetjük el a bajt egy toxikológussal beszélgettünk. 

Egyre több helyen tilos a „szelfibot”

Egymás után tiltják be a világhírű turistalátványosságok a használatukat. Ez egy különleges bot, ami másfél méteresre is kinyitható, a végére pedig a mobil kerül, hogy minél tágabb szelfik készüljenek. De egyre több embert zavarnak, mivel a bottal károkat okoznak a figyelmetlen turisták.

Tilos az ima a zavargások miatt


szerző:
2009.07.10. 10:41
Tilos az ima a zavargások miatt

Betiltották a kínai hatóságok a pénteki nagyimát a muzulmán ujgurok lakta tartományban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való