KERESÉS search-close

beszorult

35 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beszorult"

MEGMENTŐK: ők húzták ki a kocsijával iszapba fúródott nőt

Elmesélte a történteket az az önkéntes tűzoltó és az a daruskocsi vezető, akik egy 3 gyerekes nő életét mentették meg. A nő autójával borult a patakba és beszorult a roncs alá…

Autókerék felnijébe szorult a kutya feje

Beszorult egy huskykeverék feje egy autókerék felnijébe egy kaliforniai városban. Gazdái próbálkoztak szappannal, kenőccsel, vízzel, de képtelenek voltak kihúzni kedvencüket. Az állatorvos is több kísérletet tett.

Beszorult a kutya feje egy autókerék felnijébe

Gazdái próbálkoztak szappannal, kenőccsel, vízzel, de képtelenek voltak kihúzni kedvencüket. Az állatorvos is több kísérletet tett. Végül injecióval lenyugtatták a kutyát, majd a tűzoltók egy fémvágóval körbenyírták a nyaka körül a felnit, és óvatosan kiemelték a fejét.

Traktorja alá szorult és életveszélyesen megsérült egy férfi

Traktorja alá szorult, életveszélyesen megsérült egy férfi Ózdon. A traktor egy domboldalon állt, amikor süllyedni kezdett a sárban. Felborult, a vezetője már nem tudott kiugrani belőle. Nem ez volt az egyetlen traktorbaleset a napokban. Szombaton, Tiszaszentimrén sérült meg egy traktoros, amikor járműve kereke kitört. Ő agyrázkódással megúszta.

Mohó mosómedvét mentettek a tűzoltók

Konzervdobozba szorult mosómedvét mentettek a floridai tűzoltók.

MOZGÓLÉPCSŐ CSÍPTE BE: Össze kellett varrni a tappancsát

A múlt héten a Corvin-negyednél, a metróhoz vezető mozgólépcső fogai csípték be a lábát. A kutyus tappancsát össze kellett varrni, most kötés van a lábán. Orvosa szerint valószínűleg nem lesz maradandó károsodása. A kutyabarát.hu azt írta, hamarosan menhelyre kerülhet, ugyanis gazdája a baleset óta nem jelentkezett érte.

Kihajtottak a kamion elé

Egy elé kihajtó autónak ütközött, majd egy háznak csapódott egy kamion. Öten sérültek meg, ketten súlyosan, mindannyian az autóban ültek. Beszorultak a roncsba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítani őket.

 

Megmentette fia életét egy apa


szerző:
2018.01.16. 18:19
Megmentette fia életét egy apa

Megérzéseire hagyatkozott, ezzel megmentette fia életét egy apa. A 17 éves fiú szombaton autóval indult el egy buliba, miután vasárnap estig nem érkezett haza, apja attól tartott, hogy balesetet szenvedett. Ezért helikoptert bérelt, hogy megkeressék a tinédzsert. Nagyon gyorsan meg is találták, addigra már 30 órája volt beszorulva az autó roncsai közé.

 

Brutális baleset: alig tudták kiemelni a sofőrt

Leszakadt egy furgon vezetőfülkéje miután kamionnak csapódott tegnap este a 4-es úton, Abonynál. A sofőrön a balesett miatt megálló autósok próbáltak segíteni, de a teste annyira beszorult a roncsba, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk.

 

Beszorult a mosómedve feneke

Mosómedvét kellett kimenteni egy csatornából az Egyesült Államokban. Nem volt egyszerű művelet, mert az állat meglehetősen kövér volt. Csaknem 24 órát várt, mire kiszabadult. A mosómedvék szeretik a földalatti járatokat, de sokan közülük hasonlóan pórul járnak.

Megmentették a motorba szorult kiscicát

A Zuglói Rendőrségtől kértek segítséget egy kiscica kiszabadításához. Mozgásban volt az autó, aminek motorjában szorult be a csöppség, sírására csak a parkolás után figyeltek fel. A cica az ékszíjaktól több sebet szerzett, farkát amputálni kellett.

Gyerekek a forgóajtó fogságában

Forgóajtó fogságába esett mindjárt két gyerek is Kínában. Egy szállodában játszottak, amikor megtörtént a baj. A tűzoltókat kellett segítségül hívni, akik feszítővassal és fűrésszel estek neki az ajtónak. A kisebbik gyereket kórházba kellett vinni, de nincs komoly baja.

A fiú vezetett, az anya meghalt

Két halálos baleset is történt az ünnep reggelén. Balatongyörökön egy 52 éves nő halt meg, amikor árokba borult a teherautó, amiben utazott. A járművet a fia vezette. Az asszony kizuhant az ülésből, éppen a kocsi alá, ami agyonnyomta. Vecsésen villanyoszlopnak hajtott egy autós, aki valószínűleg a baleset előtt rosszul lett. Az életét már nem tudták megmenteni.

Beszorult a rettegő kutya

Tűzoltók szabadítottak ki egy kutyát, ami két melléképület közé szorult szilveszter éjszakáján, Ongán. Az állat a petárdák zajától rémülhetett meg. A szűk résbe valahogyan bepréselte magát, de onnan nem tudott kijönni. A háziak a nyüszítésére figyeltek fel. Hiába próbálták kiszedni, nem sikerült. Hívták a tűzoltókat, akik falat bontottak, hogy a kutyát épségben kimenekítsék.

Meghalt a ruhagyűjtő konténerben

Ruhagyűjtő konténerbe szorult és meghalt egy 18 éves fiú pénteken Pápán. A biciklijéről mászott a konténerbe, de megcsúszott, a kerékpár eldőlt, ő pedig a gyűjtőbe szorult. Hiába próbált kimászni, nem tudott, és senki sem vette észre. Csak később látta meg valaki, de hiába hívták a mentőket, már nem tudtak rajta segíteni.

Járókelő mentette meg a kisfiút

Dráma Kínában. Egy szomszéd mentette meg egy kisfiú életét, aki kiesett az ablakon. A gyereknek óriási szerencséje volt, mert fennakadt az ablakrácsban. Még így is egy rossz mozdulat elég lett volna, hogy több emeletet zuhanjon.

Kiesett és a kocsi alá szorult

Az ütközés erejétől kiesett az autóból majd a kocsi alá szorult és meghalt az a 28 éves sofőr, aki hajnalban szenvedett balesetet a Csongrád megyei Pitvaroson. A kocsi négy utasát a mentők kórházba vitték. Egy másik autó sofőrjét pedig egy busz sodorta el az M5-ös autópályán. A férfi túlélte a balesetet, kórházban ápolják.

Szorult helyzetben a lámacsikó


szerző:
2016.05.24. 17:50
Szorult helyzetben a lámacsikó

Lámacsikó szorult bele egy gödörbe az Amerika Egyesült Államokban egy forgalmas út mellett. Azt nem tudni, hogyan kerülhetett a lyukba, de az jól látszik, hogy segítség nélkül nem tudott onnan kiszabadulni. Egy férfi az ásójával szabadította ki a beszorult állatot, akit a mamája már nagyon várt. A kis lámának a bezártságtól látszólag elmacskásodott a lába, de úgy megörültek egymásnak az anyukájával, hogy önfeledten szaladtak együtt a réten.

Négy méter mélyről mentették a kiskutyát

Egy kiskutya szorult bele egy 4 méter mély csatornába Szentkirályszabadján. Az állat valószínűleg megijedt a nagyobb kutyáktól és menekülés közben történt vele a baleset. A kis állatért hosszú órákon keresztül küzdöttek a rendőrök és a katasztrófavédők, mire sikerült megmenteni.

Galamb okozta a félelmetes zajt


szerző:
2015.09.27. 18:20
Galamb okozta a félelmetes zajt

Napokig tartottak félelemben egy családot a szellőzőnyílásból érkező különös hangok Miskolcon. Kopogás, kaparás, vergődés hallatszott. Azt sejtették a háziak, hogy valamilyen állat lehet a szellőzőben, ezért az állatvédőknek szóltak, azok pedig a speciális mentőknek. Végül a szellőzőben egy galambot találtak.

Előzetes: Nyolc órán át küzdött az életéért egy 65 éves férfi

Mocsárba esett vasárnap hajnalban egy férfi a Tolna megyei Decsen. Mire rátaláltak, már csak a feje látszott ki a lápból. Annyira legyengült, hogy szinte beszélni sem tudott. Először rendőrök, és helyiek próbálták kihúzni, de nem sikerült, mert a jobb lába valamibe beszorult.

Fejénél fogva lógott ki a negyedikről

A fejénél fogva lógott ég és föld között egy hároméves kisfiú, aki beszorult egy ablak rácsai közé a negyedik emeleten Kínában. Egy szomszéd mentette meg élete kockáztatásával, akit a gyerek sírása ébresztett föl.

Tűzoltók is mentették a beszorult macskát

Napokig volt beszorulva egy két hónapos kölyökmacska a Nagyvárad téri metró-aluljáró egyik falában. A járókelők figyeltek fel a keserves nyávogásra. Elsőként a tűzoltók próbálták kiszabadítani, lyukat vágtak a falba, de nem tudták kicsalogatni a macskát. Végül állatvédők menekítették ki a kölyköt, aki a Bújócska nevet kapta. A cica már jól van, egészséges és örökbefogadót keresnek neki. 

Tűzoltók mentették ki a kutyakölyköt

Tűzoltók mentettek ki egy hat hetes kiskutyát egy csőből a kaliforniai Fresnóban. Az állat eddig tisztázatlan körülmények között jutott a járatba, amelynek bejárata le volt fedve. Fél napot töltött odalent, miközben kétségbeesetten nyüszített segítségért.

Beszorult a kisfiú keze


szerző:
2015.02.08. 19:00
Beszorult a kisfiú keze

Gyümölcscentrifugába szorult egy másfél éves kínai kisfiú keze. Édesapja nem figyelt oda amikor az eszközt használta, így egy óvatlan pillanatban a gyermek odament, és beledugta a kezét. Egy órán át tartott mire az orvosoknak sikerült kiszabadítaniuk a szerencsétlenül járt gyermeket.

 

MACI:Vödörbe szorult a medve feje

Nem volt könnyű feladat, végül mégis sikerült. Egy maci feje egy fekete vödörbe szorult bele, amit végül segítőkész embereknek sikerült leszedni róla.

 Sikerült a medve fejét kiszabadítani

Beszorult egy fekete medve feje egy vödörbe, de végül segítőkész emberek megszabadították őt veszélyes koloncától.

Palettázó gép ölt munkást Békéscsabán

A gép egy beszorult raklap miatt megállt. Az 55 éves nő bemászott alá, de nem állította le a szerkezetet.

A szemtanúk húzták ki az égő roncsok alól

Egy motoros belerohant egy autóba. A jármű ezután lángba borult, a vezető pedig a roncsok alá szorult, ahonnan a járókelők húzták ki.

Házak közé szorult a repülő autó

Másfél méteres magasságban két ház között állt meg egy autó, amit egy részeg tinédzser vezetett a kaliforniai San Pedro városában.

Három nap egy acélcső fogságában

A kínai mentőalakulatoknak vasárnap sikerült kiszabadítaniuk egy kínai olajmunkást, aki 18 méterrel egy öböl vize alatt egy acélcsőben rekedt.

Kutyaszorítóba került ebet mentettek

Egy autó ülései mögé szorult kiskutyát kellett kimenteniük a szolnoki tűzoltóknak.

Kismacska szorult helyzetben


szerző:
2010.07.27. 19:50
Kismacska szorult helyzetben

Közös macskamentőakciót hajtottak végre a bécsi rendőrök és tűzoltók.

Csőbe szorult a felajzott kacsacsőrű

Párt keresve egy csőbe szorult egy kacsacsőrű emlős Ausztráliában. Végül állatvédők szabadították ki.

Beszorult a bújócskázó gyerek feje

Kínában egy három éves kisfiút órákon át próbáltak meg kiszabadítani két betonoszlop közül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való