KERESÉS search-close

beszakadt

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beszakadt"

Kutya alatt szakadt be a jég

Tűzoltók mentettek ki egy kutyát a debreceni Vekeri-tóból két napja. A két éves labrador épp gazdájával sétált a környéken, amikor hirtelen rászaladt a jeges tóra, majd a fagyos vízbe esett. A kutya gazdája nem tudta kimenteni kedvencét, végül a tűzoltók segítettek az átfagyott és megszeppent állaton.

 

Szánkózni indultak, beszakadt alattuk a halastó jege

A jeges vízben kapálóztak - így próbált menekülni két 13 éves fiú, akik alatt beszakadt egy halastó jege Biatorbágyon még szerdán. Szánkózni indultak, majd útközben rámentek a vékony jégre, de az nem bírta el őket. Egyikük ki tudott mászni a vízből, és segítséget kért. A helyi körzeti megbízottal visszamentek a tóhoz, ahol végül a barátját is megtalálták.

Omlásveszély! Beszakadt alatta a lépcső, a pincéig zuhant

Életveszélyesnek érzik a házat, amiben élnek, rettegnek annak a férfinak a szomszédai, aki alatt leszakadt a lépcső egy belvárosi társasházban. Ilyen baleset bármikor bármelyik hasonló állapotú társasházban megtörténhet?

Beszakadt a szökőkút burkolata

Beszakadt az egri Dobó tér szökőkútja egy markoló alatt. Erről felvételt is mutatunk, mert a térfigyelő kamera rögzítette. Ez már a második ilyen eset, amióta a felújított teret átadták. Tavaly egy tűzoltóautó alatt szakadt be a szökőkút díszburkolata. A térre amúgy nem hajthatnak be járművek, most is csak azért mehettek be, hogy elszállítsák a szalmabálákat, amelyeket a sok vitát kiváltott íjászbemutató miatt raktak a térre.

Jeges vízbe fulladt a kislány

Dráma a Sajón. Beszakadt a jég egy hétéves kislány alatt, társai nem mertek szólni senkinek. A gyerek holttestét vasárnap, késő este találták meg. Barátnőivel, a szülők engedélye nélkül mentek a befagyott folyóra játszani vasárnap délelőtt. A másik két gyerek látta, hogy a jég beszakad a kislány alatt, aki elmerült, de nem kértek segítséget. Két órával később kezdték keresni a gyereket, de mire megtalálták, már nem lehetett rajta segíteni. Megrázó történet.

Biciklivel akart átkelni a jégen, beszakadt

Jó kalandnak tűnhetett, de kis híján tragédia lett belőle. Egy férfi, aki úgy tudjuk részeg volt, azt találta ki, hogy levágja az utat Tihany és Balatonfüred között. Ezért a jégen akarta áttolni a biciklijét. Előbb elcsent egy figyelmeztető táblát, aztán beszakadt alatta a jég. Szerencséjére a vízimentők gyorsan segítettek rajta, sőt a bicaját is kihozták a fagyos vízből. A parton viszont rendőrök várták.

Beszakadt a jég, telefonon hívott segítséget

Beszakadt a Balaton jege egy férfi alatt szombat este Siófokon. Korcsolyázni indult, de túl messzire merészkedett. A parttól 150 méterre volt, amikor megtörtént a baj. Az volt a szerencséje, hogy a telefonja nem merült el, így segítséget tudott hívni. A közeli apartmanház portáját tárcsázta, ahol épp egy nyugdíjas tűzoltó volt az éjszakás. Gondolkodás nélkül a segítségére sietett egy létrával és hívta a tűzoltókat is, akik perceken belül kiértek.

Eszi a rozsda a Lánchidat


szerző:
2015.05.19. 18:30
Eszi a rozsda a Lánchidat

Eszi a rozsda a főváros egyik legfontosabb jelképének számító Lánchidat, hétfő délután egy autó alatt még az útpadka is beszakadt. A lyukat kedden befedték, ám ez csak átmeneti megoldás. Teljes körű pályafelújításra és felújításra lenne szükség, ezt már egy 2011-es műszaki felülvizsgálat is megállapította. A Budapesti Közlekedési Központ szerint a híd biztonságos, a felújítás kezdetét azonban egyelőre nem tudták megmondani. Csak annyi biztos, hogy a kiviteli tervek jövő tavaszra készülnek el.

Beszakadt a színpad a diákok alatt

Beszakadt egy színpad egy amerikai gimnáziumban. Az előadás végén egyszerre több tucatnyian rohantak be és kezdtek el ugrálni, néhány másodperc után mindannyian bezuhantak a zenekari árokba. Több mint huszonnégy diák megsérült. Volt, akinek eltört a lába, miután a többiek ráestek.

Beszakadt a tető a tűzoltó alatt

Drámai felvétel Kaliforniából. Beszakadt egy tűzoltó alatt a tető, miközben kollégáival egy házat oltottak. A tűzoltó nagyon megégett, jelenleg életveszélyes állapotban kezelik kórházban. A jelenetet egy amatőr videós is felvette.

Meghalt a szörfoktató, beszakadt alatta a jég

Tapasztalt szörfoktató volt és jól ismerte a Balatont az a 62 éves férfi, aki alatt vasárnap beszakadt a tó jege, és elmerült a vízben. Holttestét órákkal később találták meg az örvényesi strand közelében. A férfi jégszörfözött, 200 méterre a parttól esett a fagyos vízbe. A szakemberek napok óta arra figyelmeztetnek, hogy a Balaton jege egyelőre rendkívül veszélyes.

Beszakadt az út a betonkeverő alatt

Beszakadt az út egy betonkeverő alatt este Budapesten. A 30 tonnás teherautó egyik kereke teljesen eltűnt a gödörben. Csaknem hat órán át tartott, mire sikerült kiszabadítani a járművet.
 

Előzetes: Beszakadt az út egy betonkeverő alatt

Az RTL stábja még a rendőrök és a tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínre ért. A felvételeken látszik, hogy a 30 tonnás betonkeverő egyre mélyebbre süllyedt a gödörbe. Az esti RTL Híradóban megnézhetik a csaknem hat órás mentés legizgalmasabb pillanatait.
 

BESZAKADT: Az úttest a betonkeverő alatt

Óriási dugót okozott, amikor csütörtök este a Podmaniczky utca és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében egy 80 tonnás betonkeverő alatt beszaladt az úttest.
 

Megnyílt a föld a terepjáró alatt

Az autó alatt a vízügyi igazgatóság udvarán nyílt meg a talaj Szekszárdon. A szakértők szerint a sok eső miatt csőtörés történt és ezért omlott be az udvar alatti pince.

„Felfalta” a terepjárókat a Balaton

Az egyik méregdrága autó utasai hétfő este Balatonakarattyáról Siófokra indultak a befagyott Balatonon. Szerencséjükre nem sokáig bírta a 3 tonnás autó súlyát a jégpáncél, mindenki sértetlenül jutott ki a vízből. Utánanéztünk a hasonló extrém eseteknek.

Oltás közben zuhant a mélybe a tűzoltó

Súlyosan megsérült egy tűzoltó, aki alatt beszakadt a tető egy asztalosüzem oltása közben hétfőn a baranyai Pécsváradon.

Nézőkre szakadt a mozi


szerző:
2011.01.03. 09:11
Nézőkre szakadt a mozi

Ausztráliában 66 embert mentettek ki hétfőn egy moziból, amelynek beomlott a mennyezete.

Jégvitorlázó alatt szakadt be a Balaton jege

A hajósnak óriási szerencséje volt, időben ki tudták menteni, de így is veszélyesen lehűlt a testhőmérséklete.

A hó nyerte a stadion elleni „meccset”

Beszakadt a minneapolisi Metrodome stadion tetőszerkezete a nagy hó miatt.

Összedőlt a berettyóújfalui baptista imaház

Beszakadt a teteje szombaton éjszaka Berettyóújfalun a baptista imaháznak.

Elnyelte a földutat a szakadék


szerző:
2010.07.30. 12:09
Elnyelte a földutat a szakadék

Beszakadt a föld egy mezőgazdasági út 80 méteres szakaszán a Somogy megyei Andocs közelében.

Megnyílt a föld Tabnál


szerző:
2010.06.04. 18:05
Megnyílt a föld Tabnál

Harminc méter hosszú, három méter mély kráter keletkezett az esözés miatt a Somogy megyei település közelében.

Rekorddal küzdenek a Hernád ellen

Folyik a védekezés a Borsod megyei Ócsanáloson, a Hernád vízszintje néhány óra alatt 38 centimétert emelkedett.

Beszakadt az út Pásztón


szerző:
2010.06.03. 10:24
Beszakadt az út Pásztón

Járhatatlanná vált a Pásztó és Mátrakeresztes közötti út.

Útzár, kitelepítés, utcákon hömpölygő víz

Diónyi nagyságú jégdarabok, folyóvá duzzadt patakok, forgószél. Megint káoszt okozott az időjárás.

Nem járnak a buszok Győr és Budapest között

A járatok menetideje már csütörtök reggel kétszeresére nőtt, ezért 10 órától nem indítottak több buszt a főváros felé.

Továbbra sem lehet használni az M1-est

Szombatig biztosan nem lehet használni az M1-es autópályát Győr és Komárom között.

Óriási lyuk tátong az M1-esen


szerző:
2010.05.19. 16:17
Óriási lyuk tátong az M1-esen

Egy vízfolyás alámosott egy hidat, amely emiatt megroggyant és az út beszakadt. Az autópályán egy csaknem 8 négyzetméteres lyuk tátong.

Beszakadt a hó súlya miatt a tető

Az első becslések szerint 1 millió forintos kár keletkezett a használaton kívüli iskolaépületben.

Búvárok is keresik az elmerült fiút

Tovább keresik csütörtök délelőtt azt a 10 éves kisfiút, aki alatt még szerdán délután szakadt be a Berettyó jege.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való