KERESÉS search-close

beszélgetés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beszélgetés"

Választási elemzés a budapesti svéd nagykövettel - eredeti nyelven

A szélsőjobb lényegesen erősebb lett, de nem tört át a vasárnapi svéd választásokon. Senki nem akar velük kormányozni. A most kormányzó szociáldemokraták és szövetségeseik viszont csak hajszálnyival kaptak több szavazatot, mint a jobbközép pártok. Patthelyzet. A nagykoalíciónak nincsenek hagyományai Svédországban. Mi lesz? Svédország budapesti nagykövete, a karrierdiplomata Niclas Trouve úr a stúdióban, akivel a választásokról és Svédország helyzetéről beszélget Baló György.

Mariann: „Idő kell ahhoz, hogy megtanuld lesz*rni a dolgokat”

Dórinak nagyon rosszul esett, hogy többen is támadták Tomit a cinikus viccei miatt. A lány sírva panaszkodott Mariannak, aki igyekezett néhány jótanáccsal ellátni őt.

„Laci úgy érzi, hogy nem kedveltek minket annyira, mint mi benneteket”

Sánta Laci és Juliska úgy érezték a legjobbnak, ha meglátogatják Gáspár Laciékat, és tisztázzák a köztük lévő félreértést. Azonban meglepő dolgok derültek ki a beszélgetés során.

Karesz megnyílt Milánnak: „Mit adhatnék annak a gyereknek? Egy nulla vagyok…”

Karesz kegyetlenül kiakadt, amikor rájött, hogy hiába olvasott be előző nap megint Lilinek, a lány mindezek ellenére elrejtőzött a hajón és ott aludt az éjjel. Karesz ezért ridegen kidobta Lilit a hajóról és kijelentette: Nem akarja, hogy a továbbiakban bármi köze is legyen akár Lilihez, akár a lány gyerekéhez. Később azonban bevallotta, Lili mennyire megbántotta őt azzal, hogy elhallgatta előle leendő apaságát. Ám amikor megtudta, hogy az átélt stressz miatt komplikációk merültek fel Lilinél, fordulat következett be a viselkedésében.

Hajnal János a béranyaság kérdéskörét járja körül

Június 25-én Chris Thompson: Bérrokonok című drámája lesz terítéken a Vallai kertben, amelyben Hajnal János is közreműködik.

Az opera és a balett bűvöletében - a Harangozó család

Világhírű édesapja sosem akarta, hogy a fia is táncos legyen, de Gyulát már gyermekkorában megfertőzte a színház, s amíg más kisfiúk rendőrök, és tűzoltók akartak lenni, addig ő bizony Diótörőt és Coppéliát nézett az Operában. A vasárnapi Portréban az opera és a balett ötvözetén keresztül megismerhetik a Harangozó család múltját, jelenét, jövőjét.

Vadonatúj talk show az RTL Klubon!

Pont egy évvel ezelőtt tettük közzé, hogy vadonatúj talk show-t indít az RTL Magyarország, a beszélgetős műsor házigazdája pedig Nádai Anikó lesz. Kiderült, hogy az Anikó #show-ban a műsorvezető civilekkel beszélget majd hétköznapi témákról. Azt is megtudtuk, hogy drámára is számíthatunk majd, és nem fognak hiányozni az érzelmek sem.

Ember Márk a Portréban


szerző:
2018.04.27. 14:12
Ember Márk a Portréban

A Vígszínház mindössze 25 éves, nagyon sokszínű, tehetséges fiatal színészét, óriási imádat, és rajongás veszi körül, főleg a hölgyek körében. Az országos ismertséget azonban az Oltári csajok című magyar filmsorozat hozta meg számára. Ember Márk a vasárnapi Portréban.

Tamara: „Nem gondoltam volna, hogy Teónak ennyire mély érzései vannak…”

Amikor Szofi megtudta, hogy Tamara mit csinált előző nap, a lelkére beszélt, hogy ideje tisztáznia a dolgokat Teóval és Joe-val. Tamara beszélt Teóval, és elküldte a férfit végérvényesen. Ezután azonban rájött, hogy ez neki is fájdalmat okoz, nem csak Teónak.

˝Nektek össze kéne házasodnotok!˝

Nonónak konkrét elképzelései vannak Angéla és Márk kapcsolatát illetően, amit meg is osztott édesapjával. Vajon mit tesz most a hősszerelmes producer?

A teljes adásért kattints IDE!

Tudomány és az alternatív gyógymód a Portréban

Tihanyi Benedek vágya, hogy 10 év múlva az orvostudomány egész emberként adjon választ a problémákra, de mindig legyenek kérdések, és gondolkodni való. A Portréban megfér egymás mellett a tudomány és az alternatív gyógymód is, ahogyan a 7 évig tartó thai futás, és a szilveszteri fogadalmak is. Tartsanak velünk!

Vágatlanul Török Ferenccel


szerző:
2018.02.12. 01:30
Vágatlanul Török Ferenccel

Török Ferenc elképesztő és hihetetlen történetekről számol be, melyek mind közelebb vitték őt ahhoz, hogy az 1945 című filmet létrehozza, amelyben nemcsak a fekete-fehér képalkotás, hanem a komplex téralkotás is lenyűgöző, a zseniálisan válogatott színészgárdáról nem is beszélve. A rendező arról is mesél, hogy vajon mi a közös az első vizsgafilmjében, a Moszkva tér című alkotásában, és az 1945-ben.

70 évesen is filmet szeretne csinálni: Török Ferenc a Portréban

Török Ferenc egy puzzle utolsó darabját hozta el nekünk a Portréba, ami által a történelem egy részét megértette, s amit nagyon szeretne tovább adni mindannyiunknak. A most debütáló 1945 című filmjével talán kicsit közelebb kerülhetünk a második világháború után történtekhez, a mindenki által jól ismert csendhez, ami belengte a családokat, házakat, tereket.

A teljes adást ide kattintva nézheti meg!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!