KERESÉS search-close

beszéd

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beszéd"

30 éve ezen a napon mondta el legendás beszédét George Bush

30 éve éppen ezen a napon jött Magyarországra először amerikai elnök. Folytatjuk a rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából indított sorozatunkat. Idősebb George Bush látogatása nemcsak a magyarok, hanem az amerikaiak számára is meghatározó élmény volt. A szakadó esőben elmondott Kossuth téri beszédje máig emlékezetes.

A kereszténységet védené Orbán

A magyarok szabadságszeretetét, a kereszténység fontosságát emelte ki Március 15-i ünnepi beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök a Nemzeti Múzeum előtt összegyűlt tömegnek arról beszélt, keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet többé Európában, és szeretné, ha ezt Európa népei is belátnák. Az állami ünnepségen felszólalt Mateus Morawiecki, lengyel miniszterelnök, aki szerint Lengyelország és Magyarország újra együtt harcol a jövőjéért.

BESZÉDEK A TÜNTETÉSEN: „Januárban folytatjuk”

A pénteki összellenzéki tüntetésen szakszervezetk és ellenzéki pártok képviselői is beszédet mondtak. Hadházy Ákos azt ígérte, hogy nem csak be fogják olvasni az ellenzék 5 pontos követelését, de meg is fogják valósítani. A Momentum Mozgalom alelnöke pedig 2019-et kikiáltotta az ellenállás évének.  

„A barátság és a szeretet többet ér mindenféle játéknál!”

A kiszavazás során Gáspár Laciék szavazatán múlt, hogy Sánta Laciéknak vagy Vasvári Viviéknek kell hazamenniük. Laci hosszas monológjának a vége sokakat meglepett!

Orbán nagy változásokat ígért

Nagy változásokat tervez a kormány, Orbán Viktor nem csak 4, hanem 12 évben gondolkodik. Tusnádfürdőn azt mondta, hogy 2030-ra Európa öt legjobb országa között szeretné látni Magyarországot.

Mit mondanak a babák, mikor gügyögnek?

Úgy tűnik, a babák mindig nagyon akarnak mondani valamit, de csak később alakul ki a beszéd a hangutánzásokból, addig pedig csak sejteni tudjuk, hogy mikor miért sír vagy mit mutogat? Most megpróbáljuk megfejteni a gagyogást!

Orbán: régivágású kereszténydemokráciát akar

Régivágású kereszténydemokrácia felépítésén dolgozik a kormány – mondta pénteki szokásos rádióinterjújában a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint az emberi méltóság, a szabadság, a hatalmi ágak szétválasztása és a családok támogatása a legfontosabb a kormány számára.

 

Márki-Zay Péter:

Tüntetést szervezett Budapestre a Momentum Mozgalom kedden este. Azokat hívták, akik úgy gondolják, hogy a parlamenti pártok válságban vannak és a civileken a sor, hogy küzdjenek az elnyomás ellen. A felszólalók között ot volt Márki-Zay Péter is.

A mi kis falunk: Pajkaszeg polgármestere nagy bejelentést tett!

Mindenkit meglepett, hogy egy évvel ezelőtt Pajkaszeg polgármestere egy szerdai napon váratlanul beszédet mondott a falu főterén. Hogy mit nem bírt magában tartani Károly, kiderült a riportból!

Orbán Viktor: „A jövőt is meg akarjuk nyerni!”

Soros Györggyel és hálózatával kell megküzdenie a Fidesznek az április választáson – erről beszélt a Kossuth téren mondott ünnepi beszédében Orbán Viktor. A miniszterelnök úgy fogalmazott, meg fogják nyerni ezt a harcot és haza fogják küldeni Gyuri bácsit Amerikába. Szerinte az ellenzéki pártok jelöltjei valójában Soros György emberei, ők indulnak majd a Fidesz jelöltjeivel szemben.

Segítség, nem beszél a gyermekem!

Aggasztó, ha a gyermek nem szólal meg időben, azonban aggodalomra semmi ok! A háttérben nem minden esetben áll komoly probléma, de azért érdemes odafigyelni a részletekre!

Ellenzéki össztűz Orbán beszédére

Tüntetők várták a miniszterelnök évértékelőjére érkezőket a Várkert Bazárnál. Az Együtt szervezésében molinókkal és táblákkal tiltakoztak Orbán Viktor és kormánya ellen. Az MSZP szerint a miniszterelnök nem az országról, hanem arról a fideszes gondolkodásról beszélt, ami tönkretette az országot.

Orbán büszke az elmúlt 8 évre

Soha rosszabb 8 éve ne legyen az országnak – így értékelte az elmúlt két kormányzati ciklust Orbán Viktor. A miniszterelnök elsősorban a gazdasági sikereket és az ország függetlenségnek kivívását emelte ki.

Hosszú Katinka érdeklődve hallgatta Tusup könnyes beszédét

Habár Katinka és Shane eredményes évet tudhat magamögött, a 2017 nem éppen örömben és békességben ért véget a számukra. 

Újraválasztották Orbán Viktort

A nyugat legyőzéséről beszélt Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán. Szerinte nem kormányváltó, hanem ellenzék váltó hangulat van az országban. Azt mondta: nem elsősorban az ellenzéki pártok, hanem Soros György és a brüsszeli bürokraták jelentenek veszélyt az országra.

Doma tósztot mondott esküvőjük után

Az újdonsült férj megható beszédet mondott felesége és a násznép előtt.

Zoli tósztot mondott újdonsült arájának és a násznépnek

A férj elárulta, mi mindent tesz meg azért, hogy házasságuk egy életen át tartson, ne csak hetekig vagy hónapokig.

GULYÁS MÁRTON:

Választási mozgalmat hívott életre Gulyás Márton. Az aktivista, akit Varga Gergővel együtt csütörtökön ítélt közmunkára a bíróság, amiért vízfestékkel akarta megdobni a Sándor-palotát, azt mondta, arányos választási rendszert kell kialakítani, hogy legyőzhető legyen a Fidesz.

Szégyenről beszélt Ferenc pápa

A jelenkor bűneit, az emberiség szégyeneit sorolta Ferenc pápa imájában a keresztút végén. Az egyházfő a menekültek és az üldözöttek mellett állt ki, és szégyennek nevezte a botrányos papokat és a csendben tűrt igazságtalanságot.

Anikó bevallotta, hogy beszél a növényekhez

Anikó imád kertészkedni, és otthon legalább 500 cserepes növénye van. Bencének elmesélte, hogy néha beszél is a növényekhez, hogy azok jobban érezzék magukat, Bence pedig megkérte, mondjon pár szép szót a konyhában fellelhető rozmaringnak is.

Kósa: Egyszerűen bunkóság

A bírósághoz fordult a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet amiatt, hogy a rendőrség nem engedélyezte a sípos tiltakozást Orbán Viktor szerdai beszéde alatt. A TASZ programvezetője szerint az ünnep méltóságára hivatkozva nem lehet korlátozni az embereket abban, hogy kinyilvánítsák a véleményüket.  A kormányszóvivő szerint a sípos tüntetőket holnap sem fogják beengedni az állami ünnepre. Az Együtt elnöke szerint mindig kifütyülik majd a miniszterelnököt, amíg csak a kormánypárti sajtónak nyilatkozik.

Saját jelöltjüket dicsérték

Nem érzi csalódásnak az eredményt Majtényi László, ezt mondta a szavazás után. Áder János a megválasztása után nem nyilatkozott. A Fidesz frakcióvezetője szerint Majtényi beszédében nem szólt a kormánypárti szavazókhoz, míg Áder az egész nemzethez beszélt. A szocialisták viszont úgy látják: az újraválasztott köztársasági elnök egyetlen fontos kérdést sem hozott szóba. A Jobbik szerint nem a parlamentben kellett volna új elnököt választani.

Majtényi László beszéde


szerző:
2017.03.13. 16:25
Majtényi László beszéde

39 szavazatot kapott Majtényi László. Beszédében többször is kiszólt a kormánypártoknak, és Soros Györgyöt is emlegette.

Áder János beszéde


szerző:
2017.03.13. 15:59
Áder János beszéde

Újraválasztották köztársasági elnöknek Áder Jánost. Csak kormánypárti képviselők szavaztak rá, ellenzéki voksot nem kapott.

Köztársaságielnök-választás: Majtényi László beszéde

Majtényi László a köztársaságielnök-választást megelőző beszéde az Országgyűlés plenáris ülésén:

Köztársaságielnök-választás: Áder János beszéde

Áder János államfő a köztársaságielnök-választást megelőző beszéde az Országgyűlés plenáris ülésén:

Vivien a Villa Neil Armstrongja

Vivi lett a Villa gólkirálynője, a lány ajándéka pedig egy korona volt. A koronához természetesen koronázási ceremónia is dukál, így Soma és Gina szeme láttára Viviből gólkirálynő lett.

Te érted, mit akar Vivien?

Már megszokhattuk, hogy a szőke villalakónak mindig vannak furcsa dolgai. Most ez is azok közé tartozik. Meg tudod fejteni Vivien feladványát?

Beolvastak Trumpéknak


szerző:
2016.11.20. 18:25
Beolvastak Trumpéknak

Botrány a Broadway-n, New Yorkban! A legsikeresebb musical hétvégi előadásának végén a vezető színész a leendő kormányt bíráló beszédet intézett a megválasztott republikánus alelnökhöz, aki a nézőtéren ült. Az elhangzottakat tapsvihar fogadta. A leendő elnök, Donald Trump dühödten reagált, az interneten bocsánatkérést követel a színháztól.

Orbán: nemzet akarunk maradni

A magyarok 1989-ben bátorságból nyitották meg a határaikat és most bátorságból zárják le azokat - mondta a Parlament előtti ünnepi beszédében a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint meg kell akadályozni, hogy az Európai Unió a Szovjetunióhoz hasonlóan modernkori birodalommá alakuljon. A kormányfő beszédét folyamatosan füttyel zavarták meg a kormány politikája ellen tiltakozók, mindez még az állami televízió adásában is hallható volt.

Viki:

Míg Viki egy előre megírt és átgondolt beszéddel készült, addig Lóri inkább elállt a kampányolás lehetőségétől. Zsolti szerint ezzel Lóri feladta a párbajt. Valóban ez történt volna?

Gabo megható beszédével még a fiúkat is megríkatta

Pumped Gabóék és Szabó Zsófiék kerültek a páros kihívást követően a veszélyzónába, és Gabo már elkönyvelte magában, hogy ők fognak távozni. A könnyeivel küszködő fiú a kiszavazás előtt megható beszédet tartott, melyben köszönetet mondott mindenkinek, ráadásul még Kabát Petit is sikerült megríkatnia.

Vita Orbán Viktor „tankönyvbe emeléséről”

Aránytalanul sokszor és elfogult módon szerepel Orbán Viktor a nyolcadikosoknak szánt állami történelemtankönyvben. Ezt a Történelemtanárok Egyleténél mondják. A miniszterelnök egy, a bevándorlással kapcsolatos beszédét is beemelték az átdolgozott tankönyvbe. Az MSZP az oktatási jogok biztosához fordult. A könyv kiadója szerint csak az Alaptantervhez igazodtak, és más politikus véleményét is felhasználták.

Valkó Eszti:

Valkó Eszti és Radócz Peti gyűjtötték a legkevesebb pénzt az első körben, így ők is a veszélyzónába kerültek. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, Eszti mivel próbálta meggyőzni a többi versenyzőt, hogy szavazzanak rájuk!

Gergely Robi:

Gergely Robi és Némedi-Varga Timi is a veszélyzónába kerültek a páros kihíváson nyújtott teljesítményük miatt. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy, Robi milyen szavakkal próbált meg hatni versenytársaira!

Úgy működik a kutyák agya, mint az emberé

A kutyák agya az emberéhez hasonlóan dolgozza fel a beszédet – ezt állapították meg az ELTE kutatói. Két évig készültek rá, és 13 kutyát tanítottak be a kísérletre. Fejhallgatót tettek a fülükre és MRI készülékkel vizsgálták, hogy az agyuk hogyan reagál az elhangzottakra. Soha nem csináltak még ilyet, és az eredmény meglepő lett.

Berényi Claudia belépője

A Berényi Kft. igen nehéz helyzetben van, úgy tűnik, lassan lehúzhatják a rolót. Aztán egy váratlan vendég mindent megváltoztathat.

Március 15: Nemzeti? Ünnepi?

Szokatlanul keményre sikeredett Orbán Viktor miniszterelnök minden magyarnak szánt beszéde március 15-én, a nemzet ünnepén. A beszéd részeként azt is mondta, hogy Európát nekünk, magyaroknak kell megmentenünk, vélhetően a menekültektől. Amúgy, Magyarország és Szlovákia korábban a már Európában tartózkodó menekültek kötelező szétosztása ellen indított pert az Európai Bíróságon és éppenséggel e kvóta elutasítására akar népszavazást a kormány.

A TEK lezárja a Nemzeti Múzeum környékét

Civil szervezet hív tüntetésre március 15-ére Budapesten, az állami ünnepség helyszínének közelében. A Terrorelhárítási Központ bejelentette, hogy lezárják a Nemzeti Múzeum környékét, a területen a rendőrség átvizsgálhatja az autókat és az embereket. A TEK közleményében azt írja, nem a civil tüntetés miatt, hanem mert Orbán Viktor is beszédet mond a Múzeumnál. Tavaly a miniszterelnök ünnepi beszéde alatt kisebb dulakodás volt, a mostani civil tüntetés szervezői békés rendezvényre számítanak.

HOSSZÚ KATINKA: Betelt a pohár


szerző:
2015.12.22. 16:44
HOSSZÚ KATINKA: Betelt a pohár

Mosolyogva érkezett a sajtótájékoztatóra Hosszú Katinka, de amikor elkezdte több oldalnyi, előre megírt szövegét, nagyon komollyá vált. A teljes beszédet hallhatják most.

Amikor Kövér László nyilatkozata és a Szulejmán találkozik

Nem friss kép, de még sosem volt ennyire aktuális a népszerű sorozatot a kormány nőkről alkotott elképzeléseivel összekapcsoló plakát.

Mécs: a Fidesz intézményesíti a korrupciót

Korábbi elveikkel szembefordulva betonozza be hatalmát a Fidesz, amely intézményesíti a korrupciót, a szegénységet, a központosított parancsuralmat - ezt tervezte mondani Göncz Árpád tegnapi temetésén Mécs Imre, aki a család kérésére végül csak a szertartás után a Kossuth téren olvasta fel eredeti beszédét. Orbán Viktor miniszterelnök este a szlovéniai Lendván Göncz Árpádot mindannyiunk elnökének nevezte, és megköszönte, amit a volt elnök Magyarországért tett.

„Semmibe veszik ’56 szellemiségét”

1944 óta rab nemzet vagyunk - ezzel kezdte beszédét Mécs Imre a budapesti Kossuth téren. A Göncz Árpád temetésére eredetileg szánt mondatokat mintegy 100-150-en hallgatták meg.

Személyes hangvételű volt Mécs Imre beszéde

Nem az eredetileg tervezett beszédét mondta el Göncz Árpád temetésén Mécs Imre. A volt szabad demokrata képviselő beszédének első változata, aktuálpolitikai tartalma miatt, nem tetszett a Göncz-családnak.

Az vagy, ahogy beszélsz

A beszéd az önkifejezés legfontosabb eszköze. Azonban nem csak az árul el rólunk sokat, hogy hogyan beszélünk, hanem az is, ahogyan kifejezzük magunkat. A beszédstílusból, a hanghordozásból ugyanis például az is kiderül, hogy milyen életerővel rendelkezi az illető. Tényleg igaz, hogy azok vagyunk, ahogyan beszélünk? Vendégünk volt Barkó Judit, kommunikációs mentor.
 

Mi alapján minősít Orbán Viktor?

Hazai és külföldi, nyilvános és nem nyilvános információk alapján jelentette ki Orbán Viktor Tusnádfürdőn, hogy világos összefüggés van a törvénytelen bevándorlók és a terrorizmus térnyerése között. Ezt a miniszterelnök sajtófőnöke közölte az RTL Híradó kérdésére.

Ben Affleck elvitte kislányát a szenátus ülésére

Ben Affleck beszédet mondott a szenárus albizottsági ülésén a Dirsken Szenátus épületben.

Egyre több a beszédzavar gyerekeknél

Egyre több kisgyermeknél találnak logopédiai problémát, a kiscsoportos óvodások körülbelül fele küzd ilyennel a Logopédusok Egyesülete szerint. A rosszul kiejtett hangok mellett a nyelvhasználat is problémát okoz, a szakemberek szerint ennek oka többek között az, hogy a szülők keveset beszélgetnek a gyerekekkel és az interneten nem nekik szóló tartalmakat néznek. A Logopédia Európai Napját március 6-án, pénteken tartják, így országszerte ingyenes szűrésekkel, előadásokkal és gyermekprogramokkal várják a családokat.

Zsu királyi beszéde


szerző:
2015.01.06. 23:15
Zsu királyi beszéde

Alighogy megkoronázták, Zsu máris beszédet intézett népéhez. Reméli, hogy jól fognak szórakozni ezen a héten, de vajon mit szólnak ehhez a rovarok?

Megható verset írt a Főnök

A munkahét lezárásaként szívhez szóló beszédet mondott a Főnök, akinek sorai hallatán sokan elérzékenyültek a Villában.

Ellenzéki össztűz Orbán szavaira

A miniszterelnök a kisebbik kormánypárt ünnepségén azt mondta, egy liberális demokrácia sem a rezsicsökkentésre, sem a bankok elszámoltatására nem lett volna képes. Majd hozzátette le akar számolni a politikai korrektséggel is.
 

Egy fiú, aki könnyedén játszik a szavakkal

Mihálovics Dánielnek, egy 19 éves fiúnak különleges képessége van: a kimondott szavak a fejében rögtön fordítva is megjelennek. De hogy pontosan mit is tud, Dr. Gecső Tamás nyelvészprofesszornál teszteltük.

A zavart vezető utolsó beszéde

A zűrzavar 70 perce. A Központi Bizottság történetének leghosszabb hozzászólása. Kádár János máig megfejtetlen utolsó beszéde. Az MSZMP elnöke néhány hónappal halála előtt bement egy ülésterembe, és ott össze-vissza beszélt.

XXI. század 12-02-14


szerző:
2012.02.14. 23:20
XXI. század 12-02-14

XXI. század: A zűrzavar 70 perce. A Központi Bizottság történetének leghosszabb hozzászólása. Kádár János máig megfejtetlen utolsó beszéde. A film szereplői legtöbben III. Richárdhoz hasonlították Kádár Jánost. Egy 400 évvel ezelőtti drámáról beszéltek, amikor felidézték a hatalmától megfosztott XX. századi pártfőtitkár életútját. A tragédiaírás shakespeare-i szabályait követve: előkészítéssel, bonyodalommal, végül pedig a kifejlettel. Ez utóbbi 1989-ben történt. Mit mondott Kádár János? Egyáltalán miért ment be az ülésre? Grósz Károly tényleg felhasználta őt saját hatalmának kiteljesítésére? Mennyire volt beteg az állampárt elnöke? A diagnózis a XXI. században!

Összehoztuk megmentőjével a kamionost

Inkább a saját életét kockáztatta, minthogy balesetet okozzon. Zoltán a Fókuszban beszélt egy magyar férfiról, akinek a hangját nem tudja elfelejteni. A roncsok közé beszorulva ez a hang tartotta benne a lelket. Megtaláltuk az ismeretlen megmentőt, és elvittük hozzá.

Lövések a pápa előadása előtt

A német rendőrség szerint egy férfi reggel légpuskával lövöldözött a pápa látogatását felügyelő biztonságiakra.

Diktátorokhoz hasonlították Orbánt

Az ellenzék bírálta, a kormánypártok támogatták a miniszterelnök legújabb csomagját.

Az MSZP megszorítást, a Fidesz megújulást emleget

Orbán Viktor és Matolcsy György dilettáns gazdaságpolitikája felelős az ország helyzetéért – ezt mondta kedden az MSZP elnöke.

Elítélte a szíriai vérengzést Obama

A világpiacokon várva várt amerikai egyezségen kívül Obama beszédében megemlítette a szíriai vérengzést is.

Budapestre látogatott Hillary Clinton

Az amerikai külügyminiszter a Tom Lantos Intézet megnyitójára érkezett Magyarországra, de a parlamentben is beszédet mondott.

A megbékélésről szólt a pápa húsvéti üzenete

XVI. Benedek pápa a vatikáni Szent Péter téren összesen 65 nyelven, köztük magyarul is köszöntötte a hívőket.

Magyarázza szavait Lázár János


szerző:
2011.03.20. 17:43
Magyarázza szavait Lázár János

Lázár János szerint nem a szegényekről, hanem a megélhetési politikusokról szóltak a mondatai.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-13

ValóVilág - Összefoglaló: A Villalakóknak már a Párbaj délutánján búcsúzniuk kellett Szandikától és Bécitől. Szandika a könnyes búcsú után csak abban reménykedett, hogy nem bánja meg tettét.

„2014 a gyarapodás éve”


szerző:
2011.02.07. 17:46
„2014 a gyarapodás éve”

2014 már a gyarapodás éve lehet, de ehhez le kell küzdenünk az államadósságot - mondta 13-dik évértékelőjében a miniszterelnök.

Orbán: Nagyképű az országértékelő kifejezés

A miniszterelnök február 7-én tartja előadását „Magyarország megújul” címmel.

Donortól kapta a hangját


szerző:
2011.01.21. 18:55
Donortól kapta a hangját

Újra képes beszélni egy amerikai nő egy különleges transzplantánciós műtétnek köszönhetően.

A szeretet segít a hídtragédia túlélőjének

Hazatérhetett Jászberénybe a Jászság Népi Együttes súlyosan sérült művészeti asszisztense.

Morvai: Félelem vagy szabadságvágy?

A félelem és a szabadságvágy közti választásról beszélt Morvai Krisztina.

Incidens Obama beszéde alatt


szerző:
2010.10.06. 13:11
Incidens Obama beszéde alatt

Leesett Barack Obama beszéde közben az elnöki tisztséget jelző pecsét a pulpitusról.

Orbán 2011 tavaszára ígéri az új alkotmányt

A miniszterelnök a kormány előtt álló legfontosabb feladatokról beszélt a kötcsei találkozón.

Nagy Imre halálának évfordulója

Az '56-os októberi forradalom örök igazodási pont Magyarország számára - mondta Orbán Viktor Nagy Imre halálának évfordulóján.

Orbán közös munkára szólított fel

Bizakodásra ad okot, hogy a kormányprogramban minden országgyűlési frakció talált támogatható elemet.

Mesterházy: Illúziók fogságában az ország

Magyarországot most nem idegen megszálló hatalmak, hanem az illúziók tartják fogságban - mondta az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

Demszky a Jobbiktól óvná a köztársaságot

Demszky Gábor főpolgármesterként utoljára mondott beszédet a ’48-as forradalom ünnepén, ugyanis hamarosan elbúcsúzik a közélettől.

Bokros: Reformok kritikus tömege kell!

„A 162 évvel ezelőtti forradalmárok és reformerek jól látták, hogy csak összefogással lehet eredményes változásokat elérni.”

Bokros programadó beszédet ígér

Az MDF miniszterelnök-jelöltje, az ígéretek szerint, komoly válaszokat ad a problémákra.

Orbán: Újjá kell építeni Magyarországot

A Fidesz elnöke szerint ezt a magyar gazdaság talpra és saját lábára állításával kell kezdeni.

Orbán ma országértékel


szerző:
2010.02.05. 10:38
Orbán ma országértékel

A Fidesz elnöke biztosan beszél majd az ország megújulásának menetéről.

A világhálón üzent Mesterházy Orbánnak

Mesterházy Attila az interneten üzent Orbán Viktornak, aki már a választások utáni intézkedésekről beszélt.

Gyurcsány ismét beszél


szerző:
2009.10.30. 06:28
Elhangzott az

Kevin Rudd miniszterelnök egy zártkörű megbeszélésen szitkozódott párttársainak.

Bajnai: "Egy ideig rosszabb lesz"


szerző:
2009.04.14. 18:39
Bajnai:

Bajnai Gordon szerint az új kormány programját még a héten bemutatják.

Nem lesz díszdoktor Obama


szerző:
2009.04.11. 08:30
Nem lesz díszdoktor Obama

Az egyetem szerint az elnök eddig semmi olyat nem tett, amivel kiérdemelné a címet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való