KERESÉS search-close

benzinkút

99 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "benzinkút"

Börtönbe küldenék a benzinkutat megrongáló férfit

Börtönbüntetést kér az ügyészség arra a 27 éves férfira, aki januárban rongált meg egy benzinkutat Kiskunhalason. Lopott kocsival ment tankolni, a gázolajért nem fizetett, ráadásul úgy indult el, hogy a töltőpisztoly még az autóban volt. Az egészet rögzítette a kút biztonsági kamerája is.

Veszélyeztetve érezte az életét, ezért rabolt

Tartozott és halálosan megfenyegették, ezért rabolta ki a győri benzinkutat. Ezt mondta a 30 éves férfi ma a bíróságon újságíróknak, miután letartóztatták. Azt állítja saját és családja életét mentette ezzel. Azzal gyanúsítják, hogy péntek délelőtt gázsprayvel lefújta a töltőállomás alkalmazottait, majd a bevétellel távozott. A teljes interjút visszanézheti: ITT!

RABLÁS: a saját életét meg a hozzátartozóit próbálta menteni!

99%-ban biztos abban, ha nem rabolt volna, már nem lenne az élők sorában!- ezt mondta az a férfi, aki csütörtökön gázspray-vel fújta le egy győri benzinkút alkalmazottait, tízmilliót zsákmányolt, majd önként feladta magát. A magyar-szerb állampolgárságú férfi cselekedetét azzal magyarázza, hogy maffiózóknak tartozott, akinek a keze bárhova elér. A 30 éves férfinek édesanyja hiányzik és reméli, hogy a barátnője meg fogja várni!

Gázsparyvel rabolak ki egy győri benzinkutat

Gázsparyvel rabolt ki egy benzinkutat egy férfi Győrben. Csütörtök délelőtt az automata kút konténerjében az alkalmazottra tört majd lefújta. Ezután elvette a pénzt és az ablakon át távozott. Úgy tudjuk, a benzinkút tulajdonosa próbálta elkapni. Először autóval, majd futva eredt a nyomába.

Mezőn találta a fegyvert a máriapócsi benzinkút rablója

A mezőn találta a fegyvert, amivel rabolni ment - információink szerint ezt mondta az a 43 éves férfi, aki a gyanú szerint múlt szombaton fosztotta ki a máriapócsi benzinkutat. Az eladóra egy gépkarabélyt szegezett, majd a bevételt követelte. Csaknem félmillió forintot zsákmányolt, majd menekülőre fogta, de a rendőrök fél órán belül elkapták. A bíróság most letartóztatta. 

Gépfegyverrel rabolta ki a benzinkutat

Gépfegyverrel rabolta ki a máriapócsi benzinkutat egy 43 éves férfi, fél órával később elfogták. A benzinkutas azt mondta, a támadó tankolt, majd úgy tett mintha fizetni szeretne, de előkapta a fegyvert. A pénzt akarta, amit oda is adott neki a kútkezelő. Több mint 400 ezer forintot zsákmányolt. Nem jutott messzire.

Benzinkutat akart felgyújtani egy férfi Tiszakécskén

A dühöngő támadónak ez szerencsére nem sikerült, ekkor egy virágládával szétverte a bejárati ajtót. A rendőrök végül a közelben fogták el a férfit. Közveszély okozás és garázdaság miatt indult ellen eljárás.

 

Hogyan dobhatod fel az autós utazásaidat?

Elképesztő erőkkel dübörög a nyár. Sok magyar célozza meg a közeli Horvátországot, Szlovéniát, autóval! Ha benzinkútra megy az ember, már régen nem csak azért teszi, hogy üzemanyagot töltsön a gépjárművébe. Sokkal több dolgot el tud elintézni, mint gondolná.

A beszámíthatóságát vizsgálják

Vizsgálják, hogy beszámítható volt-e az a férfi, aki tavaly májusban gázriasztó fegyverrel akarta kirabolni – legalábbis a vád szerint - a téti benzinkutat.  Ügyvédje és saját állítása szerint ugyanis nem rabolni akart, csak börtönbe kerülni, mert testvérével összeveszett és a nő megfenyegette.

Kutyachip-leolvasók a benzinkutakon

Mikrochip leolvasókkal segíti az elkóborolt kutyák hazatalálását a legnagyobb magyar kúthálózat és a Vigyél Haza Alapítvány. 50 benzinkúton működik mostantól ilyen eszköz. A benzinkutakon van egy lista azokról az állatorvosokról, akiket éjjel-nappal lehet hívni. Ők a kódok alapján tudni fogják, ki a kutya gazdája és mi az elérhetősége, ha van benne azonosító.

ELKÓBOROLT KUYTUSOK: Most már benzinkúton is lesz chipleolvasó

 A Vigyél Haza Alapítvány 3 évvel ezelőtt kezdett chipleolvasókat telepíteni éttermekbe, kávézókba és kutyakozmetikákba. Csak tavaly 240 kutya került így vissza a gazdájához. Az alapítvány ingyenes telefonos alkalmazásával bárki megnézheti, hogy hol talál nyilvános leolvasót. A benzinkutakkal együtt most már 120 helyen van ingyenes kutyachip-leolvasó.

Olajos aknába esett egy öt éves kislány

Börtönbe is kerülhet annak a benzinkútnak a vezetője, aki az ügyészség szerint rosszul fedte le az aknákat a töltőállomáson, egy gyermek pedig beleesett az olajtárolóba. A baleset tavaly áprilisban történt Kozármislenyben, a kislány könnyebben sérült meg. Az volt a szerencséje, hogy édesapja a közelben mosta az autót és látta, hogy baj történt.

Kirántotta a kútoszlopot tankolás után

Kirántotta a kútoszlopot tankolás után egy nő a kelet-kínai Hansan városában. A fiatal sofőr egész egyszerűen elfejtette kivenni töltőpisztolyt, és el akart hajtani. Közben megsérült a benzinkutas, aki az utolsó pillanatban megpróbálta kikapni a töltőpisztolyt az autóból.

Balhé gázpisztollyal és szamuráj karddal

Gázpisztolyokkal, szamuráj karddal esett egymásnak két társaság egy budapesti benzinkúton. A két évvel ezelőtti eset felvételeit most hozta nyilvánosságra az ügyészség. Több lövés is eldördül, van, aki megdobálja a másikat, van, aki csak kiabál. A társaság tagjai ellen csoportos garázdaság miatt most emelt vádat az ügyészség. 

Tetoválása buktatta le a tolvajt!

Teletankolta az autóját, majd fizetés nélkül elhajtott a benzinkútról 2016-ban egy sofőr, aki ellen most emelt vádat az ügyészség. A férfi még a rendszámát is átmatricázta, hogy ne lehessen azonosítani. A vádliján lévő, Bambit ábrázoló tetoválásra viszont nem gondolt.

Rossz napja volt, ezért lőtt

Azt akarta, hogy bevigyék a rendőrök – ezt mondta a benzinkutasoknak az a 28 éves férfi, aki hétfőn este gázriasztó fegyverrel próbált kirabolni egy töltőállomást Téten. Minderről az a kutas beszélt Híradónknak, aki kocsijával addig követte a menekülő támadót, míg a rendőrök elkapták. A férfit csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezték.

Benzinkútnál árulták a drogot

Egy éjjel-nappali, önkiszolgáló benzinkúton terjesztett négy fiatal marihuánát a Somogy megyei Böhönyén a rendőrök szerint. Azt gyanítják, a dílerek nemcsak árulták, maguk termesztették is a kannabiszt. A rendőrök több mint 100 kábítószergyanús növényt, 3 és fél kiló drogot, 7 és fél millió forint készpénzt, valamint fegyvereket találtak a házkutatáskor.

Megszökött a csomagtartóból

Túszul ejtették, de kiszabadította magát és kiugrott az emberrabló autójának csomagtartójából egy nő az Egyesült Államokban. A látványos szökést egy benzinkút biztonsági kamerája rögzítette. A túszejtő ott próbált meg a nő bankkártyáját használva pénzhez jutni.

Megölte magát a fegyveres rabló

Lövöldöző ámokfutó rabolt ki több benzinkutat hajnalban. A támadó az M7-es autópálya mentén rontott be egymás után négy helyre. Mindenhol vadászpuskát fogott az eladóra és a bevételt követelte. Volt, ahol több lövést is leadott. Senki nem sérült meg. Egy 18 éves bonyhádi férfi volt a rabló. Ámokfutása egy székesfehérvári körforgalomban ért véget. A rendőrök már a nyomában voltak, de mielőtt elfogták volna, megölte magát.

85 ezret zsákmányoltak


szerző:
2016.12.14. 18:12
85 ezret zsákmányoltak

85 ezer forintot zsákmányolt egy Budaörsi úti benzinkútról az a két férfi, akik ellen a napokban emelt vádat a Fővárosi Főügyészség. A vádirat szerint a rablók még augusztusban támadták meg a benzinkutat, az egyik kutas hátához pisztolyt nyomtak, és így követelték a bevételt. A pisztolyról később kiderült, hogy gumilövedékes fegyver volt.

Attól féltek, hogy felrobban a benzinkút

Lángoló hűtőkocsi a benzinkúton! Kigyulladt és pillanatok alatt füstbe borult egy hűtőkocsi az egyik győri kúton. Valamilyen elektromos hiba okozhatta a tüzet. A motortér és a vezetőfülke is füstölt, amikor a dolgozók kirohantak, hogy segítsenek. A benzinkúton azt mondták, a dolgozók pontosan tudják, mit kell ilyenkor tenni.

Benzinkút mosdójából lopta el a radiátort

Radiátorokat lopott egy gyöngyösi benzinkút vécéjéből egy 35 éves helyi nő. Két fűtőtestet feszített le a falról, aztán a hóna alá fogta és elsétált. A kút biztonsági kamerája felvette a fűtőtesteket cipelő nőt, így bukott le. A csapokat is megpróbálta leszerelni, de az nem sikerült.

Símaszkos rablók rohanták le a benzinkutat

Őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fegyver utánzatával megfenyegették egy töltőállomás alkalmazottját, majd a kasszában található pénzzel elmenekültek. A 34 és 18 éves gyanúsítottak még múlt hét kedden hajnalban Budapest XI. kerületében mentek be a Budaörsi úti töltőállomásra. Az alkalmazottat egy fegyver utánzatával megfenyegették, majd az egyik férfi a kasszában található pénzt kivette, és elmenekültek a helyszínről.

Nem vett elő fegyvert, úgy rabolt

Benzinkútrablót keresnek a budapesti nyomozók. A férfi még májusban rabolt ki egy józsefvárosi benzinkutat a gyanú szerint. A felvételeket most hozta nyilvánosságra a rendőrség. A férfi körülbelül százezer forintot zsákmányolt, miután megfenyegette hajnalban az alkalmazottat. Fegyvert nem vett elő, de az egyik keze végig a zsebében volt és úgy tudjuk azt mondta, hogy ha nem kapja meg a bevételt, akkor pisztolyt ránt.

Gyökeres változásokat hozott a vasárnapi zárva tartás

Komoly átalakulás jellemzi a nagy élelmiszerláncok piacát. Egyre nagyobb szerephez jutnak a webshopok, folyamatos az innováció. A vasárnapi zárva tartás miatt pedig a benzinkutakon megjelenő boltok is hangsúlyosabb szerepet kaptak.

Öt év börtönt kaphat benzinlopásért

Akár csaknem öt év börtönt is kaphat lopásért és közúti veszélyeztetésért az a szlovák férfi, aki két éve fizetés nélkül akart távozni egy mosonmagyaróvári benzinkútról és menekülés közben majdnem áthajtott egy ott dolgozón. A 19 éves férfi harmadszor akart úgy elhajtani, hogy nem fizetett. A benzinkutas felismerte, az autó elé ugrott, de a férfi bepattant a kocsiba, gázt adott és csaknem 10 métert tolta az aszfalton. A kutas a földre esett, de karcolásokkal megúszta.

DETONÁCIÓ: Tankolás közben robbant fel egy gáztartály

Szirénázó tűzoltóautók vonulnak a felrobbant töltőkúthoz, pénteken este kapták a riasztást. Reggel látszódtak igazán a rombolás nyomai. Ebből a kútból ennyi maradt: egy összeroncsolódott fémkupac. Pedig nem is ez robbant fel, hanem a másik kútnál tankoló autó tartálya.

„Idegösszeroppanást kapott, ezért ütött”

Megbánta, amit tett – ezt mondta az RTL Híradónak az a férfi, aki még júliusban egy ajkai benzinkúton brutálisan megvert egy rendőrt. Az előzetes letartóztatásban lévő támadó szerint idegösszeroppanást kapott és nem tudta mit csinál, erről beszélt stábunknak az édesanyja is.

Nem segített a mozgássérült asszonynak

Állítása szerint megaláztak egy mozgáskorlátozott nőt egy hajdúböszörményi benzinkúton. Az asszony azt mondja, tankolni akart, de a kutas nem segített neki, sőt kinevette. A benzinkút üzletvezetője szerint a kutas nem hibázott.

Túl van az életveszélyen a rendőr

Túl van az életveszélyen a rendőr, akit brutálisan megvert egy férfi az egyik ajkai benzinkúton. Hét rendőr tudta lefogni a támadót, aki a helyiek szerint drogozott. Közben az is kiderült, hogy a férfi korábban már az ajkai strandon is garázdálkodott, ott állítólag egy nőt megrúgott, kifelé menet pedig el akarta vinni a kasszát. Az ajkaiak ugyan megdöbbentek az eseten, de azt mondták, hogy az őrjöngő férfinak korábban is sok zűrös ügye volt és félnek tőle.

Életveszélyben a benzinkúton megvert rendőr

Brutálisan megvert egy rendőrt egy férfi hétfő délután egy ajkai benzinkúton. A járőr tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Előzetes: Brutálisan megvertek egy rendőrt

A járőr egy ajkai benzinkúton tankolt, amikor észrevette a kúton balhézó férfit. Igazoltatni akarta, de az ütni-verni kezdte. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó megpróbálta a járőrautót is elvinni, de közben megérkezett az erősítés. Az őrjöngőt hét rendőr tudta csak megfékezni.

Fegyvert fogott a kutasra, hat évet kapott

Hat évet kapott az a volt titkosszolgálati dolgozó, aki egy benzinkútról próbált fizetés nélkül elhajtani még 2013-ban. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnál dolgozott őrként, amikor részegen, hamis rendszámú autóba tankolt, és nem akart fizetni. A benzinkutasra ráfogta szolgálati fegyverét, aki ennek ellenére egy ideig visszatartotta a támadót.

BIZTONSÁGI KAMERA: Így próbálta megállítani a részeg autóst

10 liter vizet zúdított a benzinkutas a fekete autóba. A sofőrt akarta így megfékezni, aki részegen, fizetés nélkül próbált volna elhajtani. Úgy tűnik, nem félt az autóstól, pedig a biztonsági kamerák felvételén az is látszik, hogy a férfinak fegyvere is volt. A kutas egy hirtelen mozdulattal ki is kapta az anyósülésről a pisztolyt. A fegyvert, amit fehér körrel jelöltük, aztán ki is dobta a kukába. Végül mégsem tudta a kúton tartani az autóst. Az elhajtott a kocsival, de nem jutott messzire. Az eset még 2013-ban történt, hat évet kapott az autós.
 

Előzetes: Elítélték a volt titkosszolgálati dolgozót

Egy benzinkútról próbált meg fizetés nélkül elhajtani még 2013-ban. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatnál dolgozott objektumőrként, amikor részegen, hamis rendszámú autóba tankolt, és nem akart fizetni. Hogy pontosan milyen büntetést kapott most, kiderül 6-kor az RTL Híradóban.

Nem fizetett a tankolásért, elütötte a kutast

Akár 4 és fél évet is kaphat az a szlovák férfi, aki majdnem áthajtott egy benzinkutason Mosonmagyaróváron még decemberben, mert nem akart fizetni. Ahogy arról korábban Híradónkban beszámoltunk, a sofőr autójával több métert tolta az előtte álló kútkezelőt. Kiderült a 20 éves fiatal el akarta adni a lopott üzemanyagot. A rendőrség vádemelési javaslatot tett az ügyészségnek.

Lopott üzemanyag az illegális benzinkúton

Tartálykocsikból lopta az üzemanyagot egy banda Budapesten. Egy-egy autóból 100-150 litert fejtettek le a beszervezett sofőrök tudtával. A kommandósok akkor csaptak le rájuk, amikor az egyik tartályból éppen átfejtették a gázolajat. A lopott üzemanyag értékesítésére két helyen, illegális benzinkutat is üzemeltettek. Kannákból, műanyag tartályokból árulták a lopott gázolajat.

AKCIÓ: Lecsaptak a kommandósok

Tartálykocsikból lopta az üzemanyagot egy banda Budapesten. Egy-egy autóból 100-150 litert fejtettek le a beszervezett sofőrök tudtával. A banda tagjai a gyanú szerint üzemanyag szállító tartálykocsikból fejtették le a benzint és a gázolajat. A gyanú szerint a járművek sofőrjei is tudtak a lopásról. Egyiküket Csepelen éppen a gázolaj lefejtése közben fogták el. Az akcióban részt vettek a terrorelhárítók, NAV nyomozói és a Nemzeti Védelmi Szolgálat is. Az ügyben nem a rendőrség, hanem az ügyészség nyomoz. Egyelőre nem árulják el, hogy miért.

Két lengyelt vertek meg a benzinkúton

Még mindig nem találják a baseballütős támadókat, akik két lengyel férfit vertek össze még februárban Budapesten. Egy csepeli benzinkútnál rontottak rá a külföldiekre, de nem vettek el tőlük semmit. Mostanra kiderült, hogy a két férfi egy magyar nőt hozott Budapestre, aki végül a támadókkal utazott tovább.

Felvette a rablót a benzinkút kamerája

Szerda este egy kapucnis férfi az egyik gyáli úti benzinkút pénztárosára fegyvert fogott, úgy követelte a bevételt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült. A rablást azonban a töltőállomás ipari kamerája felvette, a rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen a rendőrségen.

Benzinkúton szült egy kismama Százhalombattán

Kedden hajnalban egy megindult szüléshez riasztották a mentőket egy benzinkúthoz. A pár ugyanis éppen a kórházba tartott, amikor az események felgyorsultak.

Majdnem maga alá gyűrte a kutast

Majdnem áthajtott a benzinkutason egy szlovák férfi, mert fizetés nélkül akart elmenekülni tankolás után. Több métert tolta kocsijával a kútkezelőt és csak a szerencsének köszönhető, hogy a férfi nem esett be a kerekek alá.

AKCIÓ A BENZINKÚTON: Majdnem áthajtott a kutason

Először tolatni próbál, majd hirtelen egyesbe vált és gázt ad. Majdnem maga alá gyűri az előtte álló benzinkutast. A biztonsági kamera felvételein jól látszik, hogy csaknem tíz métert tolja az autós a kútkezelőt, aki végül megpördül és elesik.

Két autót és egy embert sodort el

Berepült egy teherautó egy benzinkútra Pécsen. Egy embert elütött, két autót összetört, végül a benzinkúton állt meg péntek délután. Állítólag a mecseki szerpentinen romlott el a fékje. A sofőr pedig azért irányította oda a teherkocsit, hogy megállítsa.

 

BEREPÜLT: Fék nélkül rohant a benzinkútba

A kúton két parkoló autónak ütközött, az egyiket félig maga alá temette. Az autókban nem ült senki. De a teherautó elsodort egy a benzinkúton porszívózó ember, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
 

Előzetes: Benzinkútba rohant egy autó

Egy embert elütött, két autót összetört, végül egy benzinkútnál állt meg egy teherautó Pécsen. A különös eset részletei este hatkor az RTL Híradóban.
 

András túlélte a robbanást, de az élete romokban áll

Egy ember 3 éve felrobbant vétlenül egy benzinkút ipari épületében és miközben éveken át kórházban feküdt, 50 műtét után most tudta meg, hogy az ügyét lezárták bűncselekmény hiányában, semmije se maradt.

András túlélte a robbanást, de az élete romokban hever

Egy ember 3 éve felrobbant vétlenül egy benzinkút ipari épületében és miközben éveken át kórházban feküdt, 50 műtét után most tudta meg, hogy az ügyét lezárták bűncselekmény hiányában, semmije se maradt.

Egyedülálló felvétel a miskolci rajtaütésről

Félt, de azonnal tudott reagálni az a kommandós, akire rálőttek pénteken. A főhadnagy szembenézett a pisztolycsővel, és csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem találták el a fegyveresek. Először nyilatkoztak a Terrorelhárítási Központ kommandósai az akcióról.

Bevásároltak a lopott kártyával a győri tolvajok

Fél nap alatt négy boltban jártak, ráadásul több helyen sikerrel, mert a kártya nem kért PIN-kódot.

Újabb drágulás üzemanyag fronton

Emeli bruttó 4 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a MOL.

Kamera rögzítette a kegyetlen verést

Többen megtámadtak, és még a földön is ütöttek-rúgtak egy férfit Zalában egy becsehelyi benzinkút mellett kedden éjszaka.

Csúcson a gázolj ára


szerző:
2011.09.28. 11:38
Csúcson a gázolj ára

4 forinttal drágult a gázolaj, szerdától literenként átlagosan 387 forintba kerül.

Családja volt a szeretőjét elrabló férfinak

Gyerekei és felesége is volt a szomszédok szerint a férfinak, aki hétfőn elrabolta volt barátnőjét.

Benzinkút WC-jébe menekült a barátja elől

Autójában tartotta fogva és többször megütötte volt barátnőjét egy férfi. A nőnek végül csak csellel sikerült elmenekülnie.

Három embert elgázolt, majd elhajtott

A rendőrök a gázolót kora délelőtt Dunakeszin elfogták. A három sérültet kórházba vitték, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek.

Csuklyás férfi rabolt a benzinkútnál

Egy fekete ruhát és csuklyát viselő fegyveres férfi rabolt ki hajnalban egy benzinkutat Baján.

Benzinkút rablás Fehérváron és Győrben

Fegyverrel rabolt ki Székesfehérváron egy benzinkutat egy 20 éves férfi; egy órán belül elfogták, és őrizetbe vették.

Olcsóbb lesz a benzin szerdától

A benzin hat forinttal, a gázolaj 9 forinttal lesz olcsóbb.

Visszaszerezte MOL-részesedését Magyarország

Magyarország visszaszerezte a 21,2 százalékos MOL-tulajdont Oroszországtól - jelentette be Orbán Viktor.

Miért titkolóznak a benzinkutak?

Az autósoknak egyre fontosabb, hogy hol olcsóbb az üzemanyag. De az árakat mostantól nehezebb lesz követni az interneten.

Bizarr fűtés az autómosóban

Disznóperzselő a benzinkúton. Gázpalackra kötöttek egy disznóperzselőt, így próbálták fűteni az autómosót.

Ámokfutó benzintolvaj okozott balesetet

A férfi fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról, miközbenmenekült a rendőrök elől, frontálisan ütközött egy teherautóval a 6-os főúton.

Duplázott a fegyveres benzinkútrabló

Kamera rögzítette a rabló mindkét akcióját. A férfi fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottakat.

Ittasan, bedrogozva hajtott a rendőrautónak

Tíz métert tolatott, majd egy rendőrautónak ütközve állt meg egy férfi egy hevesi benzinkútnál.

Fizetés helyett elütötte a benzinkutast

Egy férfi fizetés nélkül távozott egy fővárosi benzinkútról és közben kocsijával elsodorta a benzinkutast is.

Kevesebb az autó, kevesebb a tankolás

Több mint tizedével kevesebb benzin fogy az idén, mint egy évvel korábban és csökkenésnek indult a gépjárművek száma is.

Újra szárnyal a benzinár


szerző:
2010.06.07. 13:43
Újra szárnyal a benzinár

Négy forinttal nő a benzin és a gázolaj ára szerdától. Az áremelkedést egyértelműen a múlt heti forintgyengülés okozza.

Horror a benzinkúton


szerző:
2010.06.01. 16:30
Horror a benzinkúton

Meghalt egy ausztrál nő, miután parnere megkéselte és felgyújtotta egy melbourne-i benzinkúton.

Drasztikusan csökkent a benzinfogyasztás

A januárban megemelt benzinadó miatt annyira visszaesett az üzemanyag-forgalom, hogy az államnak végül csökkentek az adóbevételei.

Újabb üzemanyagár-rekord csütörtöktől

Egyes kutakon 350 forint is lehet a benzin az újabb, 4 illetve 6 forintos áremelés után.

Se taxi, se benzin Görögországban

Sztrájkot hirdettek a benzinkút tulajdonosok és a taxisofőrök. Így tiltakoznak a kormány új adótervei ellen.

Rendőrkézen a bozótvágós rabló

A balatonfüredi benzinkutat háromszor támadta meg a férfi, utolsó alkalommal már fegyver is volt nála.

Csúcson a benzinturizmus


szerző:
2010.01.09. 16:12
Csúcson a benzinturizmus

Romániában és Ausztriában is egymást érik a magyar kocsik az olcsó üzemagyag miatt.

Autót lopott és benzinkutat rabolt

Fél nap alatt kétszer is rabolt az a férfi, akit pár perces autós üldözés után fogtak el.

Játékfegyverrel raboltak benzinkutat

A támadók a kutast meg is verték és megkötözték. A rendőrök már keresik a rablókat.

Rablót fogott a szabadnapos rendőr

A támadó 19 ezer forintot zsákmányolt egy kiskunhalasi benzinkúton.

Biztonsági őr rabolt ki benzinkutakat

A férfit, aki összesen három benzinkutat fosztott ki néhány héten belül, elfogták a rendőrök.

Benzinkútrablás Szolnokon


szerző:
2009.11.22. 18:16
Benzinkútrablás Szolnokon

A két férfi a bevételt követelte, és -feltehetően fegyverrel- fenyegetőzött.

Ismét tankolhatnak romák


szerző:
2009.11.15. 11:30
Ismét tankolhatnak romák

A jászalsószentgyörgyi benzinkút tulajdonosa megállapodott a kisebbségi vezetőkkel.

Kitiltotta a romákat a benzinkútjáról

A férfi megelégelte, hogy lopnak tőle. Szerinte egytől-egyig cigányok az elkövetők.

Fizetés nélkül hajtanak el a benzinkutakról

A kutasok tehetetlenek, mert ezek a lopások csak szabálysértésnek minősülnek.

Rendszámmal trükköznek a benzintolvajok

Lopott táblát raknak a kocsijuk elejére, majd fizetés nélkül elhajtanak a kútról.

Keresik a benzinkútrablót


szerző:
2009.06.12. 13:29
Keresik a benzinkútrablót

A biztonsági kamera rögzítette a fegyveres bűnözőt.

Fegyveres rablás Zuglóban


szerző:
2009.06.11. 08:21
Hamar elkapták a fegyveres rablót

Öt rendőrkapitányság 21 rendőrautója kerítette be a menekülő férfit.

Elfogták a nagykanizsai benzinkút-rablót

A 24 éves, helybeli fiatalembert hétfőn vették őrizetbe.

Kifosztottak egy nagykanizsai benzinkutat

Az ismeretlen támadó 100 ezer forint körüli összeget vitt magával. A rendőrség nyomoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való