KERESÉS search-close

bengáli tigris

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bengáli tigris"

Egész nap csak játszanak a győri tigriskölykök

Birkóznak és kergetőznek, egymáson tanulnak vadászni a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A négyesikrek már 5 hónaposak, napjuk nagy részét játékkal töltik. Egy hónapja él együtt az egész család, akkor engedték össze őket apjukkal is. Bár eleinte a hím sokat marakodott a kölykeivel, mostanra rendezett családi életet élnek.
A játékból ide kattintva még többet láthat.

TIGRISKÖLYKÖK: A négyesikrek már öt hónaposak

Egy hónapja él együtt az egész család, akkor engedték össze őket apjukkal is. Bár eleinte a hím sokat marakodott a kölykeivel, mostanra rendezett családi életet élnek. Birkóznak és kergetőznek, egymáson tanulnak vadászni a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök

Oltást kaptak a fehér bengáli tigriskölykök a győri állatkertben. A négyesikrek: Nyafi, Rózsa, Nárcisz és Gyula már 4 hónaposak és hősiesen tűrték a beavatkozást. Ez volt a második oltásuk. Mivel már a szabadban is kint lehetnek, a kóbormacskák fertőzésitől óvja őket a vakcina. A kicsiket szüleikkel együtt a kifutóban már bárki megnézheti.
Ide kattintva tovább gyönyörködhet a kis nagymacskákban.

Négyes ikrek a győri állatkertben

Bújócska és kötélhúzás tigris módra. Akár egész nap játszanának a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A kicsik már több mint 3 hónaposak. A négyes ikreket eddig csak a bérletesek láthatták, de amint az időjárás engedi, kiengedik őket a kifutóba.
Még tovább nézheti a kölykök játékát, ha ide kattint.

 

NÉGYES IKREK: Bújócska és kötélhúzás tigris módra

Akár egész nap játszanának a győri állatkert fehér bengáli tigriskölykei. A kicsik már több mint 3 hónaposak. A négyes ikreket eddig csak a bérletesek láthatták, de amint az időjárás engedi, kiengedik őket a kifutóba. Ott már minden látogató találkozhat a most majd 20 kilós tigrisekkel.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

CUKISÁG: Így ismerkednek a világgal a fehér bengáli tigriskölykök

Fehér bengáli tigrisek születtek a győri állatkertben. A fehér bundájú ragadozók nagyon ritkák a természetben, most egyszerre 4 kistigris is született. Az öt hetes ikrek hősiesen tűrték az első vizsgálatokat, mind a négyen makkegészségesek.

Gondozók nevelik a tigriseket

Még néha csetlenek-botlanak, de napról napra erősebbek. Négyesiker fehér bengáli tigris kölykök születtek a felsőlajosi vadaskertben. A három lányt és egy fiút a gondozóik nevelik, mert az anyjuk nem foglalkozott velük.

Fehér tigris ötösikrek Kínában

A bengáli tigrisnek ez a változata nagyon ritka. Az állatok nem albínók, hanem egy genetikai módosulás miatt fehér a szőrük.

Gondozó neveli a kistigriseket


szerző:
2015.02.19. 19:00
Gondozó neveli a kistigriseket

Bengáli fehér tigrisek születtek a győri állatkertben. A négy hetes kölyköket az egyik gondozó neveli, anyjuk ugyanis nem törődött velük.

Hármas iker tigrisek születtek


szerző:
2015.01.02. 18:31
Hármas iker tigrisek születtek

Hármas iker tigrisek Kínában! Most mutatták be a nagyközönségnek az egy hónapja született kicsiket. Lábra állni még nem tudnak, kúszva ismerkednek környezetükkel. Születésük azért megy ritkaságszámba, mert bengáli tigrisből csupán néhány ezer él a világon.

Ajándékba kapott nagymacska


szerző:
2011.07.29. 12:28
Ajándékba kapott nagymacska

Új sztárja van a marosvásárhelyi állatkertnek. A kilenc szibériaihoz ugyanis egy bengáli tigris is csatlakozott.

Kutyamama babusgatja a tigrisbébiket

A tigriskölyköket születésük után elvetette magától az anyjuk, mivel nem volt elegendő teje a táplálásukra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való