KERESÉS search-close

belföld

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "belföld"

Fejszenyéllel támadt rájuk

A szomszédokhoz menekült egy asszony és élettársa, mert tombolni kezdett a fia Fertőrákoson. A nőt és párját fejszenyéllel ütötte, sőt a férfit meglőtte. A támadó ezután bezárkózott, mire a kommandósok rátörték az ajtót már halott volt. Valószínűleg öngyilkos lett. Az ott élők szerint korábban soha nem volt vita a családban.

Fekete hétvége az utakon

9-en haltak meg balesetekben. Motorosok és autósok is vannak az áldozatok között. Vas megyében délelőtt egy BMW ütközött egy disznókat szállító kamionnal, majd beléjük csapódott egy másik autó is. A BMW mindkét utasa meghalt. A mögöttük érkező kocsiban ülő család tagjait kórházba vitték, egy kisgyerek is megsérült.

Két ötszáz négyzetméteres csarnok égett Zichyújfalu és Agárd között

Szombaton, hajnali fél négykor kigyulladt és teljes terjedelmében égett két ötszáz négyzetméteres, pelletet gyártó üzemcsarnok Gárdony és Zichyújfalu közözött.

RTLII Híradó 2018-09-21


szerző:
2018.09.21. 21:30

RTLII Híradó 2018-09-20


szerző:
2018.09.20. 21:30

RTLII Híradó 2018-09-19


szerző:
2018.09.19. 21:30
Mit tegyünk, ha medvével találjuk szemben magunkat?

Eddig nem látott, még a nyáron készült felvételt tett közzé egy medvéről a Bükki Nemzeti Park. A felvételen az állat egy tisztáson nézelődik, nem sokkal később pedig odébbcammog. A nemzeti park munkatársai szeptembertől több településen tartanak lakossági fórumot az állatokról.

Szemeteszsákokkal dobtak célba a buszmegállóba

Céltáblának használták a buszmegállót a szemetelők a Győr-Moson-Sopron megyei Maglócán. A faluban két hónapon át rögzítették a térfigyelő kamerák, amint az arra haladó autókból szemeteszsákokat dobálnak a buszmegálló ajtaja elé.

RTLII Híradó 2018-09-18


szerző:
2018.09.18. 21:30
Naponta nyolc családnak kell elhagynia otthonát

A jegybank friss adatai alapján naponta nyolc család vesztette el otthonát idén az első félévben bedőlt hitel miatt. Az MSZP szerint a kormánypártok magukra hagyták a bajba került adósokat. A KDNP viszont azt írta, dolgoznak a könnyített törlesztés lehetővé tevő javaslatukon.

Tűzoltók mentették meg a lovat


szerző:
2018.09.18. 18:27
Tűzoltók mentették meg a lovat

Tűzoltók mentettek meg egy bajbajutott lovat kedd reggel Görbeházán. Az állat egy családi ház udvarán egy deszkákkal lefedett emésztőgödörbe zuhant, ahonnan csak a feje látszott ki.

.

Lezuhant siklóernyős: katonai gép segített a mentésben

Lezuhant egy siklóernyős Csókakőnél, tegnap délután. Négyen repültek, három társa sikeresen földet ért, de az 52 éves férfi - egyelőre nem tudni miért- lezuhant. Mivel a mentőhelikopter nem tudott leszállni a sziklás domboldalon, egy katonai helikopter is segített a mentésben.

TŰZ: Méteres lángokkal égett a Hűvösvölgyi Vígadó

Kigyulladt és teljesen leégett kedd éjszaka az évek óta üresen álló budapesti Hűvösvölgyi Vigadó.  A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy az épület mennyezetének egy része beszakadt. A lángokat végül tíz vízsugárral sikerült megfékezni.

RTLII Híradó 2018-09-17


szerző:
2018.09.17. 21:30
Óriási dugók, bosszankodó utasok

Félórás-negyven perces késések egy épülő körforgalom miatt Sajószentpéteren. A 26-os út egyébként is forgalmas szakaszán alakítanak ki körforgalmat, már hetek óta tart az építkezés. A tömegközlekedés busszal a környékbeli falvakban élők szerint katasztrofális. Csúcsidőben lehetetlen időben eljutni iskolába, vagy a munkahelyre.

Két busz között, záróvonalon

Kis híján tömegbalesetet okozott egy felelőtlen autós Pécsett. A zebrán és záróvonalon előző autós két busz között hajtott el nagy sebességgel. A hajmeresztő manőveréről az egyik helyi busz fedélzeti kamerája készített felvételt.

Vakon vezet aki mobilozik


szerző:
2018.09.17. 18:50
Vakon vezet aki mobilozik

Mobilozás miatt is egyre több baleset történik. Idén eddig 432-en haltak meg az utakon. Ez csaknem 30-cal több, mint az elmúlt év hasonló időszakában. A statisztikák szerint még mindig a leggyakoribb ok gyorshajtás.

Szatyorba csomagolva akartak megszabadulni tőle

Szatyorba csomagolták és átdobták a kerítésen - így próbáltak megszabadulni egy sérült emufiókától Albertirsán. A madárnak megsebesült a lába, ezért válhatott meg tőle a gazdája. A futómadarat most a Hortobágyi Madárkórházban kezelik, műteni kell.

Jobban van a somlói várból lezuhant férfi

Emlékszik a történtekre és már jobban érzi magát az a férfi, aki még szombaton zuhant le a somlói várból, Dobán. Ahogy arról tegnap beszámoltunk: családjával kirándult, amikor egy pillanatra megpihent, leült a várfalra, de nem vette észre, hogy nincs korlát, így hátradőlt, majd leesett. 7 métert zuhant.

Riportunk után indult gyűjtés a beteg fiúnak

Több mint egy millió forint gyűlt össze az RTL Híradó riportja után annak az anyának és 18 éves gyermekének, akiket tegnap mutattunk be. Az autista, epilepsziás, rákos kamasznak és édesanyjának október elején kell elhagyniuk jelenlegi albérletüket, mert elárverezték a házat, ahol élnek. Adásunk után Homonnay Gergely író, újságíró indított gyűjtést egy közösségi oldalon.

Korláthoz szorította a villamos

Villamos és korlát közé szorult egy nő Budapesten, reggel. Információink szerint az idős asszony a piroson akart átmenni az egyik újbudai megállónál, amikor a villamos elütötte, majd a megálló korlátjáig sodorta. A tűzoltóknak szét kellett vágniuk a korlátot, hogy kiszabadíthassák.

Tilos, mégis előznek


szerző:
2018.09.17. 18:10
Tilos, mégis előznek

Egyre többet szabálytalankodnak a kamionosok a gyorsforgalmi utakon. Annak ellenére, hogy tilos, mégis nagyon sok sofőr előz az autópályákon. A rendőrség adatai szerint hetente több száz kamionos ellen indítanak emiatt eljárást.

Hat és fél órás vonatút Budapest és Pécs között

Három óra helyett hat és fél óráig tartott a vonatút vasárnap este Budapest és Pécs között. A torlódás miatt az egyik vonaton háromszor annyian utaztak, mint megszokott: még az üléssorok között is álltak, illetve a földön is ültek az utasok. Egy pályafelújításon dolgozó munkagép szakított el egy felsővezetéket Iváncsánál, ezért alakult ki a káosz.

RTLII Híradó 2018-09-14


szerző:
2018.09.14. 21:30

RTLII Híradó 2018-09-13


szerző:
2018.09.13. 21:30
 ELKÉPESZTŐ: Tűvel szúrták meg a villamoson

Rosta Anita hétfőn délután utazott Budapesten, az 1-es villamoson. Azt mondja először csak egy ütésre lett figyelmes, később látott meg a mellette elhaladó, drogosnak látszó férfi markában egy fém tárgyat, szerinte egy tűt.  A combjában pedig tűszúrás nyomait fedezte fel. Vérvizsgálatra a lappangási idő miatt még két hetet várnia kell, akkor derül ki, hogy fertőződött-e valamivel.

RTLII Híradó 2018-09-12


szerző:
2018.09.12. 21:30

RTLII Híradó 2018-09-11


szerző:
2018.09.11. 21:30

RTLII Híradó 2018-09-10


szerző:
2018.09.10. 21:30

Körbeérhet az M0-ás


szerző:
2018.09.10. 18:47
Körbeérhet az M0-ás

Befejezik az M0-ást, ami így teljesen körbeér majd Budapest körül. 2020-ban indulhat az autóút nyugati szektorának építése a Magyar Idők szerint. A lap azt írta, hogy a Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő már kiválasztotta a nyertest a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére.

30 milliós parkolási bírság

Harmincmillió forintnál is több parkolási díjat halmozott fel egy autós, aki az egyik pécsi szálloda mélygarázsában felejtette a kocsiját. Még 2007-ben parkolt le, de a hotelből taxival távozott, azóta nem látták. Tartozása már tízszer több, mint amennyit az autója ér.

Rossz irányba hajtott be a körforgalomba

Szemből hajtott be egy duplasávos körforgalomba egy autós Győrben. Ezt egy nézőnk videóra vette, aki Híradónknak ma azt mondta: először azt hitte baleset történt, ezért állt meg szemben az autós.

Halálra gázolták a sofőrt a baleset után

Szörnyethalt egy 41 éves bolgár féri az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, amikor tegnap este teherautójával figyelmetlenül váltott sávot és összeütközött a mellette haladó kocsival. A bolgár férfi az ütközéskor kiesett a teherautó fülkéjéből, a mögötte haladó autó elütötte.

11 áldozat az utakon


szerző:
2018.09.10. 18:00
11 áldozat az utakon

Két nap alatt tizenegy ember halt meg közúti balesetben. A legsúlyosabb vasárnap délután az 51 es úton történt, négyen haltak meg. Ott egy 56 éves sofőr hibázhatott. Kocsija a padkára hajtott. Az asszony megpróbálta visszakormányozni az autót, de átsodródott a szembejövők sávjába.

FORGALOMMAL SZEMBEN: Nem sokon múlt a tömegkarambol

Szemből hajtott be egy duplasávos körforgalomba egy autós Győrben. Ezt egy nézőnk videóra vette. A felvételen látszik, hogy a szabálytalan sofőr miután észrevette, hogy rossz irányba megy, még hátra is tolatott és megfordult.

TRAGÉDIA:  4 halálos áldozat az 51-es úton

Fekete hétvége az utakon - 11-en haltak meg balesetekben. A legsúlyosabb az 51-es úton történt tegnap délután, három autó ütközött. Az egyik ki is gyulladt, abban a sofőr és utasa halálra égett. A másik kocsiban is ketten haltak meg, egy 23 éves császártöltési férfi és 47 éves utasa. A harmadik kocsi sofőrje könnyebben sérült meg.

Amint kijavította, lecserélték

Azonnal újakra cseréltette a régi padokat a kőbányai önkormányzat, miután azokat lefestette a Momentum politikusa. Miután Kovács Róbert lemázolta az évek óta rossz állapotban lévő padokat, másnap azokat elszállították.

Leállósávban kerülik ki a dugót

A leállósávban kerüli ki a dugót az autósok jó része az M0-ás felújítás alatt álló szakaszán. Sőt egy kamionos felvételén az látszik, hogy egy busz vezetője is így szabálytalankodott. A manőver balesetveszélyes és akár 100 ezer forint is lehet a büntetés.

Figyeltelen kamionos okozta a balesetet

Figyelmetlen kamionos okozhatott tömegbalesetet péntek délután az M5-ös autópályán Csengele közelében. Feltorlódott előtte a sor, amit a sofőr nem vett észre. Először két kisbusznak ütközött neki, majd egy lengyel turistabusznak.

TÖMEGBALESET: Figyelmetlen kamionos rohant a kocsisorba

Két kisbuszba és egy lengyel turistabuszba rohant bele egy kamion tegnap délután az M5-ös autópályán Csengele közelében. A Szeged felé vezető sávon kora délután egy másik baleset történt, emiatt torlódtak fel az autók.  Több város tűzoltói is a helyszínre siettek, a kamion sofőrjét csak sokára tudták kiszabadítani.

RTLII Híradó 2018-09-07


szerző:
2018.09.07. 21:30
26 milliárd Erzsébet-táborokra

26 milliárd forintból újulnak meg a Balaton-parti Erzsébet-táborok. A beruházás jövőre kezdődik majd Zánkán és Fonyódligeten. A gyerekek pedig várhatóan 2020 nyarán vehetik birtokba az új épületeket. A látványterveket ITT lehet megnézni.

Ismét van zsinagóga a Várban

332 év után újra imádkoznak abban a budavári zsinagógában, amelynek maradványait alig 50 éve fedezték fel. A középkori zsinagógát Buda 1686-os visszafoglalásakor az itt élő zsidó közösséggel együtt elpusztították. Most visszaköltözött bele az élet

Életveszélyes megoldás a kerékpárúton

Nyakmagasságban keresztben álló, lehegesztett fémdarabbal zárták le a kerékpárutat az M0-ás déli Duna hídján. A biciklisek szerint életveszélyes megoldást alkalmazott a kivitelező. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerint ismeretlenek megrongálták a lezárást, amely eredetileg biztonságos volt.

LÁTVÁNYTERV: Így újulnak meg az Erzsébet-táborok

26 milliárd forintból újítják fel a Balaton-parti Erzsébet-táborokat.  Az elképzelésekről már látványterv is készült. Ezek alapján sok lesz a félig nyitott, félig zárt tér, a tóparton pedig fedett közösségi terek lesznek. A tervek szerint jövőre kezdődik majd a felújítás és 2020 nyarán ér majd véget.

RTLII Híradó 2018-09-06


szerző:
2018.09.06. 21:30

Titokzatos jelenség a Dunán


szerző:
2018.09.06. 17:46
Titokzatos jelenség a Dunán

Titokzatos jelenséget fedeztek fel hajósok Dunaújváros környékén. A folyó közepén meglehetősen nagy sodrást kavaró rejtélyes dolgot le is videózták és megosztották az interneten, ami immár több, mint félmillió megtekintésnél jár.

RTLII Híradó 2018-09-05


szerző:
2018.09.05. 21:30
A Majka-Curtis botrány és a lúgos támadás közelebbről!

Az interneten alázzák és fenyegetik Erikát, a lúgos orvos áldozatát. ÉS: segítség vagy árulás? A zenészek is megosztottak a Majka-Curtis botrányban.

RTLII Híradó 2018-09-04


szerző:
2018.09.04. 21:30
Meglökdösték a polgármestert

Meglökdösték Gödöllő polgármesterét, amikor tetten ért két embert, akik illegálisan tettek le hulladékot a városban. Egyikük veréssel is megfenyegette Gémesi Györgyöt.

Kopogott, így tudták megmenteni

Egy Fejér megyei, gégeműtött asszony telefonált a 112 segélyhívóra, mert fulladt. De nem tudott beszélni. A miskolci központban az operátor rávette, hogy kopogással válaszoljon a kérdéseire, így tudták megmenteni az életét.

Extrém csapadékos időjárással indult az ősz

Térdig gázoltak a vízben az emberek Keszthelyen délelőtt. Annyi eső esett néhány óra alatt a városban, mint máskor egy hónap alatt. Extrém csapadékos időjárással indult az ősz több helyen az országban.

Sok autós áthajt a piroson


szerző:
2018.09.04. 18:17
Sok autós áthajt a piroson

Életveszélyes helyzeteket rögzített az autóba szerelt kamera Szegeden. A felvételeket egy nézőnk készítette, aki rögzítette, amint piros lámpán hajtanak át az autók a városban.

Nem tudták megmenteni a kislányt

Meghalt egy 9 éves kislány éjszaka Felsőpakonyban, miután összeomlott az épület egy része, amiben a családjával aludt. A mentők sokáig küzdöttek az életétért, de már nem tudták megmenteni.

RTLII Híradó 2018-09-03


szerző:
2018.09.03. 21:30
Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi

Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi a Borsod megyei Muhinál. Úszni ment a vízbe szombat délután, de hirtelen elmerült és már nem tudott a felszínre jutni. Holttestét speciális mentők találták meg 6 méter mélyen. Hogy miért merült el, egyelőre nem lehet tudni.

 

Feltétellel, de segít a kormány a fővároson

7 milliárd forinttal támogatják a Lánchíd, az alagút és a Clark Ádám tér felújítását, ha a munkákkal másfél év alatt végeznek. A fővárosi közgyűlés azonban júniusban még úgy számolt, legalább 3 évig tartanak majd az összevont munkálatok. Így 2019-től 2022-ig lenne lezárva a Lánchíd környéke, ami hatalmas közlekedési káosszal járhat.

 

10%-kal drágulhat a tojás

A tojás is 10 százalékkal drágulhat a következő hónapokban - ezt a Termékszövetség elnöke mondta az RTL Híradónak. Néhány napja derült ki, hogy ilyen mértékben emelkedhet a baromfihús ára az Európát érintő szárazság miatt. Emiatt drágul a takarmány drágul, hiszen kevesebb van belőle. Magyarországon az év elejei csúcsa óta folyamatosan csökkent a tojás ára, de még most többe kerül, mint tavaly ilyenkor.

 

Használt tűzoltóautó adományból

Adományokból vette meg új tűzoltóautóját a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület. Az önkéntes tűzoltók tavasszal határozták el, hogy lecserélik régi és lassú kocsijukat egy újabbra. Mivel nem volt elég pénzük, támogató jegyeket árusítottak. Nemrég jött össze annyi pénz, hogy megvásárolhattak egy jobb, de használt autót.

Egyre több állattal találkozhatunk az utakon

Kezdődik a szarvasbőgés, ezért a vadászok szerint fel kell készülni, hogy egyre több állattal találkozhatunk az utakon. A napokban Vas megyében vette fel egy autós, ahogy az úton egy szarvas vágtatott előtte. A Híradónak nyilatkozó oktató azt tanácsolja, ha vadat látunk, kapcsoljuk le a reflektort és lassítsunk.

Autók között vágtázott a póniló

Vágtató pónilovat videóztak le egy távolsági busz utasai Debrecen határában. A 4-es főúton szaladgáló állat, úgy tudjuk, egy közeli tanyáról szökött meg és keveredett ki a forgalmas útra. Végül, 10 kilométerrel arrébb, Hajdúszoboszlónál sikerült befogni az ijedt pónit. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem okozott balesetet.

RTLII Híradó 2018-08-31


szerző:
2018.08.31. 21:30
Helikopterről is vadásszák a szabálytalankodókat a rendőrök

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság az M1-es autópályán csak csütörtökön 14 kamionossal szemben intézkedett, elsősorban azért mert előztek a sztrádán, ami nekik reggel 6 és este 10 óra között tilos. Az RTL Híradó stábja alig tíz perc alatt 3 előző teherautóst is talált. A fokozott ellenőrzés országszerte tart az autópályákon és autóutakon egészen szeptember 23-ig.

Kiszökött a kisfiú a bölcsödéből

Zokniban és teljesen átázva találta meg egy férfi azt a kétéves kisfiút, aki egy pécsi bölcsődéből osont el. Az eset még júliusban történt, a gyerek anyja most számolt be róla a közösségi oldalon. Azt írta, kisfiát alvásidőben felügyelet nélkül hagyták, így amikor felébredt, kisétált az épületből és elindult hazafelé. Egy közeli buszmegállóban figyelt fel rá egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. A rendőrség eljárást indított.

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolcon

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolc belvárosában. Szirénázó, villogó járőrkocsi követte az ámokfutót utcáról utcára, de hiába, nem tudták megállítani. A hajsza egy részét egyik nézőnk videóra is vette. A rendőrség egyelőre nem keresi a motorost, mert azzal, hogy gyorsan és veszélyesen hajtott, csak szabálysértést követett el, nem bűncselekményt.

Veszély: szembe ment egymással két vonat Dömsödnél

Néhány száz méteren múlt az ütközés. Szembe ment egymással két vonat Dömsödnél. Az eset még múlt pénteken történt, erről egy szemtanútól értesült az RTL Híradó. Az utas azt mondta, leszállás után látták, hogy egy másik vonat is áll az övékkel szemben. A MÁV a honlapján a balesetről csak annyit közölt, hogy egy gyorsvonat nem a kijelölt helyen állt meg. Azt, hogy két szerelvény szembement egymással nem írták. Megkérdeztük, hogy miért, de nem válaszoltak.

RTLII Híradó 2018-08-30


szerző:
2018.08.30. 21:30

WC csésze a kátyúban


szerző:
2018.08.30. 18:37
WC csésze a kátyúban

WC csésze egy hatalmas győri kátyúban. Valaki beletette, mert valószínűleg megelégelte, hogy hónapok óta kerülgetni kell a méretes úthibát. Az erről készült fotót a Kisalföld tette közzé. Az útkezelő szerint veszélyes volt az akció,

Tömeges halpusztulás Pilisvörösváron

Legalább hat és fél tonna hal pusztult el abban a pilisvörösvári horgásztóban, amelyben súlyos oxigénhiányt mértek a szakemberek. A tűzoltók és az önkéntesek most levegőt pumpálnak bele, de a víz minősége csak lassan javul.

Rabok festettek a kórházban


szerző:
2018.08.30. 18:25
Rabok festettek a kórházban

A baracskai börtön lakói újítottak fel egy kórházi osztályt Budapesten. Négy fogvatartott egy hónapon át dolgozott a Szent János kórház pszichiátriai rehabilitációs osztályán. Egyikük, akit kilenc és fél évre ítéltek, azt mondta híradónknak, így szeretné jóvátenni a korábban elkövetett bűneit.

Közlekedési káosz az M0-áson

Volt autós, aki inkább szántóföldön került, hogy ne kelljen órákat vesztegelnie a dugóban. Napok óta hatalmas a káosz a M0-ás déli szakaszán.

Gömbvillám okozhatta a tüzet

Valószínűleg gömbvillám csapott egy pajtába Bátaszéken még a hétvégén. A villámcsapás hatására pillanatok alatt borult lángba az épület, a tűzben 200 kecske pusztult el. A tenyésztő mindenét elvesztette,

Tömegbaleset Siófoknál


szerző:
2018.08.30. 18:07
Tömegbaleset Siófoknál

Tömegkarambol az M7-esen Siófoknál. Összesen kilenc jármű ütközött délelőtt, köztük egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt kocsi.

Földrengés Gyékényesen


szerző:
2018.08.30. 18:05
Földrengés Gyékényesen

Földrengés volt Gyékényesen tegnap délután. A Richter-skálán 3,1-es erősségű földmozgás volt idén eddig a legerősebb Magyarországon.

Válságos állapotban a megégett kislány

Továbbra is válságos állapotban van az a kétéves kislány, aki a tegnapi bogácsi tűzben súlyosan megégett. Az egyik szobában aludt, amikor a lángok felcsaptak. A nagymama rohant be hozzá, hogy kimentse unokáját a tűzből.

GIGADUGÓ: Egy óráig is tarthatnak a néhány perces utak

Ez az, amit talán egyetlen sofőr sem szeretne látni. Azt, hogy nem látja a sor elejét. Pedig az elmúlt napokban, gyakran több kilométeres dugókban kénytelen várakozni, akik az M0-ás autóút, déli szakaszánál közlekednek.  A drónnal készült felvételeken látható, hogyan torlódik a forgalom az M0-áson és a csatlakozó utakon.

RTLII Híradó 2018-08-29


szerző:
2018.08.29. 21:30
Szabadnapos tűzoltó segített

Berúgta az ajtót, majd a szomszédok segítségével oltotta el a tüzet egy szabadnapos tűzoltó Salgótarjánban. A lángok egy villanyóra-szekrényben csaptak fel, már az ajtó is égett, amikor a házban vendégségben lévő tűzoltó észrevette, nagy a baj. A füst gyorsan szétterjedt a lépcsőházban, ezért az egész épületet ki kellett üríteni. Sokan megijedtek, de senki sem sérült meg.

RTLII Híradó 2018-08-28


szerző:
2018.08.28. 21:30

RTLII Híradó 2018-08-27


szerző:
2018.08.27. 21:30

RTLII Híradó 2018-08-24


szerző:
2018.08.24. 21:30
Eltűnt a Dunában talált gránát

Egy háborús gránátot keres a rendőrség. A Dunából lopta el valaki. A szerkezetet még vasárnap találta egy pilismaróti család a vízben. A rendőrség közleménye szerint a sekély Duna medrében egy szárnyas repeszgránát volt, körbe is kerítették. Csütörtökön mentek volna érte a tűzszerészek, de már nem találták ott. Ráadásul a tűzszerészek szerint nem is biztos, hogy egy repeszgránát volt a vízben, ők ugyanis nem tudták azonosítani a rendőrségi fotók alapján.

RTLII Híradó 2018-08-23


szerző:
2018.08.23. 21:30
Felülnézetből: ünnepi tűzijáték a Balatonon

Lenyűgöző felvételt készített a Balatonról az Időkép. Munkatársai augusztus huszadikán minimálisra állították a siófoki időjárás-radar hatótávolságát, és eddig nem látott videó készült a hajók, a vitorlások mozgásáról, a fürdőzők tömegéről. A pezsgést egészen az ünnepi tűzijáték végéig követték.

RTLII Híradó 2018-08-22


szerző:
2018.08.22. 21:30

RTLII Híradó 2018-08-21


szerző:
2018.08.21. 21:30

RTLII Híradó 2018-08-20


szerző:
2018.08.20. 21:30
Hídomlástól félnek a berettyóújfaluiak

A Hajdú-Bihar megyei település és Berettyószentmárton közötti átkelőn hónapok óta állnak a felújítási munkálatok, miután kiderült, hogy meg kell erősíteni a híd tartószerkezetét. A helyiek nem csak félnek, de bosszankodnak is. Van, hogy félórába telik, mire átjutnak a nagyjából 100 méteres átkelőn. A Magyar Közút szerint a híd biztonságos.

Rosszul lett a sofőr és fának hajtott

Az 56 éves férfit újra kellett éleszteni hétfőn reggel Esztergomban. Győr-Moson-Sopron megyében szintén fának csapódott egy autós. Ő valószínűleg elaludt, azért történt a baleset. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Vasárnap este óta sok baleset történt országszerte.

Archív fotókból készül a várostörténeti montázs Dunaújvárosban

Megújul a dunaújvárosi Római körút előtti bástyafal, amelyre archív városfotók kerülnek fel. Az alkotást helyi fiatalok készítik a helyi kortárs intézet közreműködésével.

Volt, aki 167-el száguldott a megengedett 70 helyett

Volt, aki 167-el száguldott a fővárosban ott, ahol csak 70 a megengedett sebesség. A rendőrség péntek éjjel 12 helyszínen vadászott gyorshajtókra Budapesten. Majdnem 150 száguldozót fotóztak le. Közülük többen 100-nal is gyorsabban hajtottak a városban. Akár többszázezer forint is lehet a bírság.

Strucckolbász-rekordot döntöttek

Strucckolbász-töltő rekord született a Hajdú-Bihar megyei Tetétlenen. 219 méter hosszú kolbászt készítettek a helyiek, ezzel pedig övék az új magyar rekord. A struccokat a helyi farmon tenyésztették. Sokan ódzkodnak a strucc húsától, pedig bátran fogyaszthatnák: ez az egyik legegészségesebb húsféle.

 

Napi 12 családot lakoltatnak ki

Több mint 1300 családot lakoltattak ki májustól mostanáig - árulta el a Miniszterelnökség egy DK-s képviselő írásbeli kérdésére. Ez azt jelenti, hogy a kilakoltatási moratórium vége óta naponta 12 család került az utcára. 130 olyan család is elveszítette otthonát, akik korábban a Nemzeti Eszközkezelővel állapodtak meg.

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára

Rendőrt akart hívni egy gyermekét szoptató édesanyára a pécsi Árkád egyik biztonsági őre. Az asszony a babáját egy padon, pelenkával eltakarva etette. Azt mesélte, hogy az őr azt mondta neki, ez közszeméremsértés. A bevásárlóközpont azóta levélben két elnézést az édesanyától, azt írták: kulturált körülmények között megengedhető a szoptatás az áruházban.

Hosszú hétvége: teltház a szálláshelyeken

Tömeg van a Balatonon, és teltház a szálláshelyeken – elkezdődött a háromnapos ünnepi hosszúhétvége. A szállásadók szerint már hetekkel ezelőtt lefoglaltak szinte minden szobát. Debrecenben az augusztus 20-ai virágkarnevál miatt fogyott el minden szabad hely. Az járt jól, aki már tavasszal szállást foglalt magának.

Nem adott elsőbbséget, felborult

Fékezés nélkül hajtott ki a mellékutcából, hatan megsérültek a Bács-Kiskun megyei Érsekcsanádon. A főúton haladó autós már nem tudott megállni, felborította a szabálytalanul közlekedő kocsit. Kunszentmárton közelében egy autós betonoszlopnak ütközött. Egy terhes nő is a kocsiban volt, őt megfigyelésre kórházba szállították.

 

Fejjel csapódott a furgonnak

Fejjel csapódott egy kisteherautónak egy motoros a Heves megyei Halmajugrán. A férfi életéért csaknem egy órán át küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni. A motoros egy kanyarban megcsúszott egy hirtelen fékezés miatt, ezután történt a baleset. A vizsgálat szerint nem hajtottak gyorsabban a megengedettnél.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!