KERESÉS search-close

beleesett

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beleesett"

Egy férfi beleesett a hawaii Kilauea vulkán kráterébe

Életveszélyes állapotban van egy 32 éves amerikai férfi, miután beleesett Hawaii világhírű vulkánja, a Kilauea kráterébe.

270 konténer esett a tengerbe

Mérgező és gyúlékony anyagot is szállított az a teherhajó, amelyről 270 konténer zuhant az Északi-tengerbe a viharban. A rakomány jelentős része már partot is ért Hollandiában. A hullámok tévéképernyőket, autóalkatrészeket, bútorokat, ruhákat és gyerekjátékokat sodortak a szárazföldre, ahol megjelentek a kincsvadászok, és a környezetszennyezés miatt aggódó természetvédők is.

KUTYAMENTÉS: Tűzoltó ölében hozták felszínre a kutyát

Biztosító kötél segítségével, a katasztrófavédelem kereső kutyás szolgálatának munkatársai indultak le a kutyához. Az egyik tűzoltó, miután elérte a remegő állatot, próbálta megnyugtatni. Csak ezután helyezték rá óvatosan a mentőkötelet. Végül lassan, egy tűzoltó ölében hozták a felszínre a 2 éves kutyát. Szerencsére az ijedségen kívül semmi baja nem esett. A helyeik szerint a munkagödör már hete óta ott áll elkerítetlenül.

Pár percen múlt az élete


szerző:
2017.03.13. 18:13
Pár percen múlt az élete

Pár percen múlt annak a fiatalnak az élete, akit polgárőrök húztak ki egy csatornából Abádszalók közelében. A meredek partról belecsúszott az 1-2 fokos vízbe, és egyedül nem tudott kikászálódni. Kétségbeesett kiabálását polgárőrök hallották meg. A fiatal így is kihűlt és fagyási sérüléseket szenvedett.

Kútba esett az idős asszony

Kútba esett egy idős asszony Kínában. Egyelőre senki nem tudja, hogyan csúszhatott be egy mindössze 30 centiméter átmérőjű lyukba. Mindenesetre munkagép kellett a kiszabadításához. Nyolc órán át volt a mélyben.

Őz a szálloda medencéjében

Őz esett egy balatoni szálloda medencéjébe. A szerencsétlenül járt állat negyed órán át kapálózott a hideg vízben, mire a segítségére érkező rendőrök végül ki tudták menteni. A szálloda tulajdonosa szerint a megrémült őz egyáltalán nem félt az emberek közelségétől, -ahogy mondta- úgy nézett rá, mintha tudta volna, hogy segíteni akarnak rajta.

Üres medencébe esett ballagás után

Tragédia Pellérden. A ballagását ünnepelte egy 15 éves fiú, amikor beesett egy elhagyatott medencébe. A tanárnője talált rá a holttestre. Akkor már több órája halott volt. A rendőrség szerint baleset történt. A gyászoló édesapa az RTL Híradónak azt mondta, nem tudja feldolgozni fia elvesztését.

Tóba fulladt egy két éves kisfiú

Tűzoltáshoz használt tóba fulladt egy két éves gyerek a Győr-Moson-Sopron Megyei Szerecsenyben csütörtök délután. A kisfiú családjával egy baromfitelepen él, annak udvarán van a tó, amibe a gyerek valahogy belesett.

Nyomkövető kutya találta meg


szerző:
2015.12.14. 18:17
Nyomkövető kutya találta meg

Tragédia a szőlőhegyen. Meghalt egy 74 éves férfi Zalában, miután szakadékba esett, és az egész éjszakát a szabad ég alatt töltötte Zalalövőn. Esés közben kicsúszott a telefon a zsebéből, így nem tudott segítséget hívni. Csak másnap kezdték keresni. Nyomkövető kutya talált rá, de már túl későn.

Liftaknában landolt a vendég


szerző:
2011.10.09. 17:07
Liftaknában landolt a vendég

Egy kaposvári hotel liftaknájába esett egy külföldi látogató. Könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba vitték.

Bálázógép okozta a férfi halálát

Bálázógépbe esett és meghalt egy férfi Pomáz mellett hajnalban.

Nem sikerült a kislány újjáélesztése

Emésztőgödörbe esett és megfulladt egy két éves kislány a Borsod megyei Hejőpapiban.

Karcolásokkal megúszta a kútba pottyanást

Életben maradt, de csak 16 óra elteltével találtak rá arra az idős asszonyra, aki egy tíz méter mély kútba zuhant Nyírmadán.

A fiát kimentette, de megfulladt az apa

A fiát mentette ki a Tiszából, de saját magán már nem tudott segíteni az a férfi, aki szombaton este fulladt bele a folyóba Mártélynál.

Meghalt a tóba esett kislány


szerző:
2009.07.05. 18:37
Meghalt a tóba esett kislány

A 11 éves gyereket még kedden vitte mentőhelikopter a szombathelyi kórházba, miután baleset érte a zalalövői diáktáborban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való