KERESÉS search-close

bejárás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bejárás"

Kiss Ramóna megmutatta, amit az X-Faktor adásaiban nem láthatnak

Kulisszák mögött jártunk, mert hétvégén lezajlott az X-Faktor Táborhétvégéje. Ott voltunk a backstage-ben és Kiss Ramóna segítségével megmutatunk mindent, amit a műsorban nem láthattál! Rami még azt is elárulja, hogy mi a legnehezebb feladata műsorvezetőként.

A FÖLD ALATT: Lementünk a metróalagútba

Mutatjuk, mit láthatott az az ember, aki leszökött és beszaladt a metró-alagútba. Stábunk korábban forgathatott a föld alatt.

METRÓ BEJÁRÁS: a Rákosi bunkert is megmutatták

Idén ötven éves a Budapesti Közlekedési Vállalat, ebből az alaklomból szerveztek látogatást a mélybe. Ezúttal az ötven méter mélységben található Rákosi bunkert is megmutatták.

 

Ma még nincsenek programok, de már 8 ezren vannak a Szigeten

Huszonötödik alkalommal rendezik meg idén a Szigetet, amire ebben az évben is rengeteg embert várnak a szervezők. Néhány színpad és sátor más helyre került, de a Nagyszínpad továbbra is a rendezvény központjában, változatlan helyen van. A szervezők azt ígérik, minden eddiginél látványosabb show-elemeket és installációkat láthatnak majd a fesztiválozók. További részletek a Szigetről 18:00-kor az RTL Híradóban.

A rendőrség tájékoztatója a devecserieknek

Csak az mehet be Devecserre, akinek ott van dolga, marad az alkoholtilalom.

Megnyitották a 4-es metrót


szerző:
2010.05.02. 17:40
Megnyitották a 4-es metrót

Nyílt nap volt vasárnap a 4-es metróban. Több százan mentek el megnézni, hogyan épül az új metró Móricz Zsigmond körtéri és Keleti pályaudvari állomása.

Autós bejárás az M6-os új szakaszán

Már csaknem 80 százalékát leaszfaltozták az M6/M60-as autópályát Szekszárd-Pécs között.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való