KERESÉS search-close

befogadó állomás

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "befogadó állomás"

Egyre több az átutazó menekült


szerző:
2015.09.13. 18:35
Egyre több az átutazó menekült

Győr-Moson-Sopron és Vas megyéből vasárnap is folyamatosan mehettek a menekültek Ausztriába. Ismét megtelt a Vámosszabadiban működő befogadó állomás. A falu polgármestere járványveszélytől tart, mert továbbra sem gondoskodik senki a menekültek ellátásáról a tábor környékén.

Juncer: A menekültek segítői igazi európaiak

Összesen 160 ezer menekült befogadására szólította fel az uniós tagállamokat az Európai Bizottság elnöke a menekültválság rendezésére tett legújabb javaslatában. Jean-Claude Juncker szerint tehermentesíteni kell azokat az országokat, ahova a legtöbb menekült érkezik, vagyis Olaszországot, Görögországot és Magyarországot. A menekültek befogadása kötelező lenne a tagállamoknak egy kvótarendszer alapján. A Fidesz szerint amíg a tömeges bevándorlást nem lehet megállítani, addig fölösleges kvótákról beszélni.

Nem szállhatnak fel a buszra a menekültek?

10 km gyalog. Ennyit kell megtennie a befogadó állomásig azoknak a menekülteknek, akik Debrecenbe érkeznek. Az RTL Híradó információi szerint csütörtök óta nem szállhatnak fel a távolsági buszra, pedig olyan édesanyát is találtunk köztük, aki 2 hónapos gyermekével ékezett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való