KERESÉS search-close

beavatás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beavatás"

Így avatták be Dallos Bogit a mentorok az X-Faktorba

Vajon mennyire emlékszik a tehetségkutató új női mentora az elmúlt évek legfelejthetetlenebb pillanataira? A fiúk letesztelték!


 

Íme Gábor beavatásának 5 legcsodásabb pillanata

A tanya Márk helyére beköltöző lakójának keményebb próbát kellett kiállnia, mint bármelyik kollégiumban vagy a hadseregben. Nem elég, hogy pár számmal kisebb női ruhába bújtatták, még produkálnia is kellett magát. Lássuk a rituálé legszemetgyönyörködtetőbb kockáit!

Fél Kettő 10-07-26


szerző:
2010.07.26. 14:30
Fél Kettő 10-07-26

Fél kettő: Egyre több helyen brutláis szertartásokkal avatják az iskolakezdőket és az új kollégákat. Kinizsi Ottó rendezőként dolgozik tovább a Barátok köztben, vendégünk a színész. Több ezer játékos, milliós nyeremények, fénykorát éli a póker Magyaroszágon.

Móka vagy beavatás?


szerző:
2010.07.26. 08:49
Móka vagy beavatás?

Diákok és tűzoltók vízzel kezdték fröcskölni egymást - nem történt szabálytalanság, sem erőszak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való