KERESÉS search-close

barack obama

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "barack obama"

Kiből lehet nagykövet vagy konzul?

Komoly verseny alakult ki Amerikában, hogy kit nevezzen majd ki Budapestre Donald Trump. Úgy tűnik most sem szakképzett diplomata jön, hanem olyan, aki több pénzt gyűjtött az új amerikai elnöknek a kampányban. A politikai nagykövetek tehát azok, akik ha elég pénzt gyűjtenek az elnöknek, akkor cserébe kvázi ajándékba kapják a nagyköveti pozíciót.

Az FBI meghazudtolná Trumpot

Közben tagadja az FBI, hogy Barack Obama elnöksége alatt lehallgatták volna Donald Trumpot és kampánycsapatát. A New York Times és a Washington Post egyidejűleg írta meg, hogy a szervezet igazgatója az igazságügyi minisztériumtól kérte, cáfolja Trump vádjait. Sem az FBI, sem a minisztérium nem nyilatkozott még az ügyben, az elnök pedig egyelőre nem állt elő semmilyen bizonyítékkal, ami alátámasztaná a lehallgatást.

Fókusz 2017-02-08


szerző:
2017.02.08. 19:00
Ilyen lazának még nem láttuk Obamát

Barack Obama kormányzása idején sem arról volt híres, hogy túlságosan mereven viselkedett volna, leköszönése óta viszont még inkább felszabadult. A napokban egy milliárdos üzletember felkérését fogadta el, aki a Moskito szigetre csábította szörfözni.

Fókusz 2017-01-20


szerző:
2017.01.20. 19:00

Kegyelem a szivárogtatónak


szerző:
2017.01.18. 18:40
Kegyelem a szivárogtatónak

Utolsó elnöki rendeletével kegyelmet adott Barack Obama az egyik leghíresebb politikai kiszivárogtatónak. A hormonkezelésekkel lassan nővé alakuló Chelsea Manning, korábbi férfi nevén Bradley Manning amerikai katonaként több százezer titkos dokumentumot adott át a Wikileaks nevű internetes oldalnak. A hadbíróság ezért harmincöt év börtönre ítélte, de a mostani döntéssel már májusban szabadulhat.

Obama ellentmondásos 8 éve

Elnökváltásra készül az Egyesült Államok. Barack Obama voltaképpen már csak ügyvezető elnök, Donald Trumpot még nem iktatták be. Az átmeneti időszak az elemzések ideje: mire jutott Obama elnökségének 8 éve alatt?

Story Extra 2016-10-05


szerző:
2016.10.05. 16:55

Kisgyerek levele a menekültekért


szerző:
2016.09.23. 18:35
Kisgyerek levele a menekültekért

Levelet írt egy hatéves amerikai kisfiú Barack Obamának. Azt szeretné, ha eljönne hozzájuk az a szír kisfiú, aki az aleppói tragédia jelképe lett, amint az egyik augusztusi bombázás után egy mentőautóban kuporog súlyos sérülten. A levelet a Fehér Ház nyilvánosságra hozta. Alex arról ír, hogy a szír kisfiút befogadná családja. Szavait az amerikai elnök felolvasta a New York-i menekültcsúcson.

György herceg übercukin fogadta Barack Obamát

Köntösben és repülős papucsiban fogadta Barack Obamát a legkisebb brit trónörökös, a mindössze két éves György, cambridge-i herceg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!