KERESÉS search-close

bandika

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bandika"

Börtönben az apa, nyugodtabb a család

Letartóztatták és börtönbe vitték Bandika apját. Ő az, aki egy láthatásról elvitte kisfiát. Két évig bujkált vele, édesanyja kétségbeesetten kereste, végül a gyerek Dominikáról került elő. Most mégsem ezért csukták le a férfit, hanem egy banki csalás miatt.

BANDIKA: Nem kell már félelemben élni minden nap

Bandika édesanyja az RTL Híradó stábjától tudta meg, hogy volt férje börtönbe került. Az asszony, mióta fiát hazahozta Dominikáról, attól rettegett, hogy az apa újra megpróbálja elrabolni a gyereket. De ennek most szerinte vége. Eszter arról is beszélt, hogy érzi magát most Bandika, és hogy visszavágyik-e Dominikára a kisfia.
 

Bandika kálváriája Dominikától Budapestig – másfél éve követjük a történetét

Bandikát két éven át nem látta az édesanyja. Nem ő akarta így, a kisfiút az apja vitte magával egy láthatásról, és hosszú időre eltűntek. Bandika aztán egy egzotikus karib-tengeri szigeten tűnt fel apjával, akit egyébként már régóta keres a magyar rendőrség. És innen, Dominikáról került haza édesanyjához. Moskovics Judit már másfél éve követi nyomon Eszter és Bandika történetét. És végre az egymásra találásukat is megmutathatja.

Házon kívül 2015-09-02


szerző:
2015.09.02. 23:25
Házon kívül 2015-09-02

Pár tízezres számlákat sem fizet már a KLIK. Sok vállalkozó mondja, hogy ha iskolákba kellene szállítaniuk, inkább lemondanak az üzletről, mert attól félnek, sose jutnak a pénzükhöz. Hogy teheti meg az ország legnagyobb munkáltatója, hogy több milliárdos adósságot halmozott fel? - Bandika útja a dominikai árvaháztól Budapestig. Másfél éve követjük nyomon a kisfiú történetét, akit két éven át rejtegetett az apja, az anyja pedig sokáig hiába kereste. Hogyan éli meg egy kisfiú a távollétet az otthonától és az édesanyjától?

Anyaotthonban rejtőzne Bandika édesanyja

Elképzelhető, hogy anyaotthonba költözik Bandikával édesanyja, hogy volt férje biztosan ne vihesse el még egyszer kisfiát. Ezt Híradónknak nyilatkozta, miután 5 nappal ezelőtt jogerős lett a végzés: szabadlábon védekezhet az apa, aki 2 évvel ezelőtt egy láthatás után eltűnt a gyerekkel.

Szabadon engedték Bandika apját


szerző:
2015.07.31. 18:00
Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott, hogy mit mondott, kiderül riportunkból.

Előzetes: Szabadon engedték Bandika apját

A férfit az Interpol segítségével találták meg Belgiumban, miután két évig rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. A férfi a döntés után nyilatkozott. Hogy megbánta-e amit tett, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóból.

Elfogták az apát, aki Dominikán rejtegette fiát

Az RTL Híradó információi szerint elfogták és kedden Magyarországra hozták a rendőrök azt az apát, aki két éven át rejtegette kisfiát volt felesége elől Dominikán. Bandikát az Interpol segítségével találták meg néhány hete. Hogy hogy reagált a kisfiú édesanyja, kiderül riportunkból.

Fókusz 15-06-30


szerző:
2015.06.30. 19:25
Fókusz 15-06-30

Fókusz: Túszdráma - Megszólal a legnagyobb magyar túszdráma egyik túlélője, felkerestük a balassagyarmati dráma helyszínét. A legkeresettebbek - Magyar férfimodellek a legmenőbb divatmárkák arcai. Ők a párizsi és milánói kifutók sztárjai is. Hazajutott - Bandikát édesapja vitte Dominikára az édesanya tudta nélkül. A kisfiú most két év után érkezett vissza Budapestre.

Bandika két év után újra édesanyjával lehet

Néhány perc múlva egy több, mint két éves történet utolsó fejezete is lezárul. Attila, a nagybácsi nővérét, és annak kisfiát, Bandikát várja a reptéren, akik Dominikából érkeznek haza.

Újra itthon a magyar kisfiú!


szerző:
2015.06.30. 18:23
Újra itthon a magyar kisfiú!

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. Az anya 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza Bandikát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben.

Vége a rémálomnak, Bandika hazatért

Néhány perc múlva egy több, mint két éves történet utolsó fejezete is lezárul. Attila, a nagybácsi nővérét, és annak kisfiát, Bandikát várja a reptéren, akik Dominikából érkeznek haza.

Előzetes: Bandika újra itthon


szerző:
2015.06.30. 17:00
Előzetes: Bandika újra itthon

A Dominikára szöktetett 7 éves kisfiúval kedd délelőtt szállt le édesanyja a Liszt Ferenc reptéren. 2 év után egy dominikai gyermekotthonból kapta vissza kisfiát a külügyminisztérium segítségével. Azután került oda, hogy az Interpol 1 hónappal ezelőtt rátalált apjával együtt. A férfi ellen most is elfogatóparancs van érvényben, de a 2 ország között nincs kiadatás.

Két év után nemsokára újra láthatja kisfiát

Néhány nap, és akár utazhat is Dominikára gyerekéért az anyuka, akinek kisfiát apja 2 éve rejtegeti előle. Úgy tudjuk, hogy a kinti hatósági ügyintézés napokon belül lezárul, és az Igazságügyi Minisztérium megkapja az erről szóló határozatot. A 7 éves kisfiú 12 napja van egy dominikai gyermekotthonban, amióta az Interpol megtalálta édesapjával együtt. Az Emberi Erőforrások államtitkára híradónknak azt mondta, minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a kisfiú minél gyorsabban hazakerüljön.


 

Két év után külföldön találták meg Bandikát

A Dominikai Köztársaságban, az Interpol segítségével találták meg Bandikát, azt a 7 éves kisfiút, akit apja 2 éve rejteget az anyja elől. Információink szerint néhány hét, és a gyerek hazakerülhet, de addig is egy dominikai gyerekotthonban várja, hogy véget érjen a kiadatással kapcsolatos ügyintézés. Édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, hogy a kisfiú jól van, 2 év után először szerdán hallotta újra a hangját, telefonon.

BANDIKA: „5 nap és jövök!”


szerző:
2015.06.05. 16:45
BANDIKA: „5 nap és jövök!”

Bandika most 7 éves. 3 hete volt a születésnapja. Bandika jól van, iskolába jár Dominikán, spanyol nyelven tanul, és szeretik osztálytársai. Anyja azonban minderről semmit sem tudott. 2 éve látta utoljára kisfiát a Vörösmarty téren. Ide hozta apjának láthatásra, aki többé nem hozta vissza Bandikát. Hiába ítélte neki a bíróság jogerősen a kisfiút, volt férje 2 éve azt sem árulta el, hogy hova vitte a gyereket. Amikor bő 1 évvel ezelőtt a Házon kívülnek nyilatkozott, már tudta, hogy férje útlevelet csináltatott a gyereknek, aláhamisítva az anyja aláírását.
 

Előzetes: Dominikán találták meg a 7 éves Bandikát

Apja két éve rejtegeti édesanyja elől a kisfiút. Két év után szerda este újra tudott beszélni Bandikával édesanyja. Hogy mit mondott neki a fiú, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való