KERESÉS search-close

balesetveszély

30 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "balesetveszély"

Autón szállított autóval húzták

Utánfutón szállított kisbusszal vontattak egy furgont az M5-ös autópályán. A különös vontatásért ötvenezres bírságot kapott a román sofőr és nem folytathatta az útját. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő szerint a sosem látott módszer nagyon balesetveszélyes. Néhány héttel ezelőtt egy ragasztószalaggal összetákolt román furgon képei járták be az internetet.

Csak egy bizonyos részét újították fel a vár alatti sétánynak

Felújították a budai vár alatti sétányt, pontosabban annak csak egy szakaszát. Kizárólag azon a részen szüntették meg a balesetveszélyt, amelyik közvetlenül a miniszterelnök új munkahelye, azaz a Karmelita-kolostor alatt húzódik.

A kátyúk országa lennénk?

Magyarországon a mellékutak 60 százalékát fel kellene újítani. Olyan is volt már, hogy buszjáratokat szüntettek meg az útviszonyok miatt. Mutatjuk az extrém és életveszélyes utakat országszerte!

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla

Kamion tetejéről zuhant le egy jégtábla, épphogy elkerülte a balesetet egy autós a négyes főúton. A veszélyes helyzetet rögzítette a kocsi fedélzeti kamerája. Egy kamionos videóüzenetben reagált a történtekre. Szerinte lehetetlen a pótkocsik tetejét teljesen megtisztítani, ezért igazságtalan, hogy a sofőrök felelősek jégdarabok miatti károkért.

Felvételen: forgalommal szemben közlekedett az autós

A forgalommal szemben közlekedett egy autós az M6-os autópályán még csütörtök éjjel. Egyik nézőnk videóra vette a kocsit, ami kilométereken át a belső sávban haladt, jelzett is a sofőrnek, de hiába. Végül a rendőrök terelték ki egy pihenőhelyre a 62 éves szerb sofőrt.

Fotó a figyelmetlen fiatalokról

Pillanatokkal a vonat érkezése előtt még a síneken voltak a diákok. Az érkező vonat vezetője fotózta le, ahogy a lányok - telefonnal a kézben - átmennek a síneken a tilos jelzés ellenére. A mozdonyvezető nyilatkozott az RTL Híradónak.

 

Zászlókat rakott a zebrákhoz – így akar segíteni

Fényvisszaverős zászlókat rakott ki egy férfi zebrákhoz Gödöllőn. Az interneten gyűjtött pénzt az anyagra, volt, aki ingyen megvarrta azokat. A városban néhány héttel ezelőtt a zebrán ütöttek el egy asszonyt. Azután gondolkodott el azon, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az átkelőket. A zebra zászlókat külföldön, több helyen használják.

 

Vontatás közben száguldozott

120-szal száguldott el egy másik kocsit vontató autó egy kocsisor mellett a napokban a 4-es úton. A balesetveszélyes jelenetet felvette egy fedélzeti kamera. A szabályok vontatáskor csak 40 kilométer per órát engedélyeznek.

 

Tömegkarambol mobilozás miatt

Mobilozó sofőr okozott négyes balesetet két nappal ezelőtt Miskolcon, csak a szerencsén múlt, hogy senki sem sérült meg súlyosan. A közösségi oldalakon egyre több az olyan szelfi és videó, ami vezetés közben készült. Volt olyan fiatal, aki saját halálát közvetítette élőben az interneten miközben autójával balesetet szenvedett. A szakértő szerint vezetés közben nem lenne szabad mobilozni, mert elvonja a sofőr figyelmét.

Életveszélyes előzés a körforgalomban

Életveszélyes manőver egy körforgalomban. Balról előzött egy buszt a türelmetlen autós a Győrhöz tartozó Ménfőcsanak egyik körforgalmában. A szabálytalanság miatt majdnem elütött egy szembejövő biciklist. Mindezt rögzítette a busz fedélzeti kamerája, ezt mindjárt mutatjuk. A Híradónak nyilatkozó vezetéstechnikai oktató azt mondja: az autós legalább négy szabályt megszegett, de csak másodperceket nyert.

Balesetveszélyes főúton sietnek át a táborozók

Gyerekeiket féltik a szülők Balatonszepezden. Azt mondják: zebra híján szinte lehetetlen átkelni a főúton, amikor lemennének a strandra a közeli táborból. Szerintük ez balesetveszélyes. Percekig kell várniuk arra, hogy átjussanak. A polgármester segítene, de szerinte a Magyar Közút az illetékes.

MTK-stadion: betonfal a kapuk mögött

Magas betonfalat építettek az MTK új stadionjában a kapu mögé, ami sokak szerint balesetveszélyes, és a labda is visszapattanhat róla. Deutsch Tamás, a klub elnöke pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: az alapvonal és a fal 7 és fél méteres távolsága megfelel az előírásoknak, és egy hálót is kifeszítenek majd, ami megállítja a célt tévesztett labdákat.

Ezt látnia kell, mielőtt játszószőnyeget vesz a gyereknek

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság 12 gyerekjátékot vizsgált meg a közelmúltban, és elkeserítő eredményre jutott. A szervezet erről ebben a rövid videós összeállításában számolt be. A játszószőnyegek többsége olyan silány minőségű, hogy arról egy kisgyerek is leszakíthat egy akkora darabot, amit lenyelve könnyen megfulladhat. Sőt, az egyik zenélő szőnyeg akkora hangerővel szólt, hogy az már halláskárosodást is okozhat.

A háziorvosokat is ellenőrizteti a MÁV

Dolgozóik mellett, az érintett háziorvosok felülvizsgálatát is kérte a MÁV, miután tömegesen mentek táppénzre kalauzok a Nyugati pályaudvaron. A cég erről a dolgozókat hírlevélben értesítette, amelyben megjegyzik: a megbetegedések egybeestek két kalauz szolgálat megtagadásával. Ezért indították a vizsgálatot. Hétfőn kavart botrányt, hogy két kalauz balesetveszélyre hivatkozva, nem állt munkába, ezért viszont elbocsátották őket. A Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezeténél azt mondják, a MÁV összeesküvés elméleteket gyárt.

Fent volt a sorompó, mégis jött a vonat

A fénysorompó nem működött, a sorompó felemelkedett, a síneken pedig jött a vonat Balatonszéplakon.  A balesetveszélyes helyzetet egy autós kamerája vette fel. Az egész autósor lefékezett, hogy elkerüljék az ütközést. A MÁV-nál közölték, rövid üzemzavar volt a fénysorompókban, és a sorompókarok minden ilyen esetben felemelkednek, hogy ne akadályozzák a forgalmat.

Ötből négy gyerekbringa megbukott

Volt, amelyiknek nem volt fékje, a másiknak letört a nyerge. Gyerekbicikliket vizsgált a hatóság, 5-ből négy megbukott a teszteken. A kerékpárra rögzíthető gyermekülések közül pedig egy olyan bukott el, amit a hatóság már két éve kivont a forgalomból. Az ellenőrök most másik márkajelzéssel találtak rá egy üzletben.

Kivágott fák: életükért küzdöttek a fiókák

 A Ligetvédők kedden fedezték fel, hogy a Városligetben kivágtak két nyárfát. Ezzel több madár is elpusztult. Mindez épp a Madarak és Fák Napján történt. Szerdán kiderült, hogy a Főkert munkatársai vágták ki a fákat, mert azok, mint mondták balesetveszélyesek voltak.

Hogyan vezess kátyús utakon?


szerző:
2016.04.16. 12:00
Hogyan vezess kátyús utakon?

Szalay Balázs autóversenyző tanácsai rázós utak esetén. Érdemes megfogadni!

Fókusz 2015-12-28


szerző:
2015.12.28. 18:45
Fókusz 2015-12-28

Exkluzív házivideók - Bensőséges családi felvételek, előkészületektől a szentestéig. ÍGy telt a sztárok karácsonya! Szerelmes szívek - Eljegyzések, szakítások és gyermekáldás. Volt olyan híresség, aki a fa alatt most kérte meg a párja kezét. A nagy bejelentés - Élete legboldogabb karácsonya után Szabó Zsófi már új feladatára készül. Megmutatjuk új műsorának első filmkockáit.

Balesetveszély az utakon  a párzó őzek miatt

Elkezdődött a 370 ezres magyar őzállomány párzási időszaka, augusztus közepéig kevésbé elővigyázatosan mozognak az állatok, ezért nagyobb eséllyel ugranak ki az autók elé is. az Országos Vadászkamara egyik munkatársa elmondta, hogy mit tegyünk, ha vaddal ütközünk, ugyanis akár százezrekbe is kerülhet az állatokozta baleset.

Más az aszfalt, csúszik az út


szerző:
2015.05.25. 18:15
Más az aszfalt, csúszik az út

Fertőszentmiklós között van a 85-ös főúton. Ezen az útszakaszon ugyanis másfajta az aszfalt. A közútkezelőnél azt mondták, tudnak a problémáról és esős időben ott jobban csúszik az út, ezért 70-es sebességkorlátozó táblákat helyeztek el. Néhány nappal ezelőtt három baleset is történt ugyanott, ketten haltak meg. Tervezik az út felújítását.

Fókusz 14-12-02


szerző:
2014.12.02. 19:25
Fókusz 14-12-02

Fókusz: Megfagyott világ - Kidőlt fák, leszakadt vezetékek, elzárt települések. Senki sem gondolta volna, hogy ennyi bajt tud okozni az ónos eső. Jégbe zárva - Bejutottunk a világtól elzárt településekre. Nagykovácsiban az óvodában melegedtek a szülők is. A legszegényebb magyarok - Egy tévé riport döbbentette meg a svéd nézőket. Magyarországon akkora a szegénység, mint Afrikában?

Nem volt engedély a balesetveszélyes szoborra

A Széchenyiről készült elbontott alkotást egy kőbaányai iskola állította fel. Ők azt mondják, csak egy gipsz makettet tettek ki.

Házon kívül 11-08-30


szerző:
2011.08.30. 22:40
Házon kívül 11-08-30

Házon kívül: Káosz az árfolyamrögzítés körül: három hívás, három eltérő válasz ugyanattól a banktól. Amikor az utcaseprő többet keres, mint a tanár vagy az orvos. Nem csoda, ha Budapesten 100-szoros a túljelentkezés. De vajon hogy alakult ez így? Nem volt még halálos baleset, így nem jár a zebra az öttevényi ovisoknak.

Maradtak még nem biztonságos játszóterek

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság az ország összes játszóterét ellenőrzi, és amelyik nem biztonságos, ott az üzemeltetőt megbírságolja.

Bicikliút helyett akadálypálya díszeleg

Villanyoszlopokat és elektromos kapcsolószekrényeket kell kerülgetniük a bicikliseknek Nyíregyháza legújabb kerékpár útján.

Életet menthetnek az új táblák


szerző:
2011.02.15. 18:39
Életet menthetnek az új táblák

Harminc darab, úgynevezett tenyértáblát helyeztet ki a Budapesti Közlekedési Központ Budapesten.

Balesethez vezethet az előzési tilalom?

A rendőrség január végéig adott türelmi időt a kamionosoknak.

Elektromos harkállyal szűrik a fákat

Hanghullámokkal vizsgálják Szeged fáit, így szűrik ki a veszélyes növényeket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való