KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Rendőrautó és terepjáró ütközött, a rendőrök sérültek meg súlyosan

Mentőhelikoptert is riasztottak a rendőrautó és terepjáró balesetéhez, ami tegnap történt Délegyházán. Az ütközésben a rendőrök sérültek meg súlyosabban, információink szerint éjjel egyiküket meg is műtötték. Az első vizsgálat szerint a karambolt a terepjáró sofőrje okozta. A férfi előzött, de nem tudott időben visszatérni a saját sávjába.

Túl enyhének tartják a balesetet okozó sofőr ítéletét

Kiborultak, kiabáltak a bíróságon az ítéletet hallva egy három éve történt baleset sérültjeinek rokonai. A sofőrrel szemben kiszabott elsőfokú ítéletet enyhítette a bíróság. 2016 januárjában történt a baleset. Öten megsérültek, köztük ketten életveszélyesen, amikor kisbuszuk a latyakos úton megcsúszott, és egy kamionnal ütközött.  

Balesetek a csúszós utakon

Országszerte sok volt a baleset a csúszós utakon. Budapesten gyalogost gázolt, majd busznak ütközött egy autó, ami megcsúszott fékezés közben. A Csongrád megyei Domaszéken felborult egy kocsi, mert a sofőr már nem tudta irányítani a vizes úton. A Pest megyei Dánynál két autó ütközött össze, amikor az egyik kisodródott a kanyarban. A vezetéstechnikai szakértő elárulta, hogy mire kell odafigyelnünk a téli utakon.

TÉLI VEZETÉS: „Az átmentet mindig a legveszélyesebb időszak”

Köves Szilárd vezetéstechnikai oktató szerint ez az átmentei időszak a legveszélyesebb az utakon, tegnap még száraz utakon vezettünk, ma viszont már minden csúszott a csapadék miatt. Nagyobb követési távolság, tolerancia és fokozott odafigyelés szükséges a biztonságos téli közlekedéshez.

Nem volt bekötve a házaspár, a feleség a szélvédőnek csapódott és meghalt

Nem volt bekötve a házaspár, sőt a férj, a sofőr ivott is. Felesége halt meg, amikor a Pest megyei Dabason kocsijukkal lesodródtak az útról, majd egy szalagkorlátot átszakítva egy fának csapódtak szombat este. A nő akkora erővel vágódott a szélvédőnek, hogy a helyszínen meghalt. Férje könnyebb sérüléssel került kórházba.

Nem volt kivilágítva a kerékpáros, halálra gázolták

Halálra gázoltak egy kerékpárost a Bács-Kiskun megyei Helvéciánál. Egy 48 éves férfi, világítás nélkül próbált átmenni az úton, egy autós azonban nem vette észre és elütötte. A férfi a helyszínen meghalt.

Az arca és a keze is megégett a kigyulladt autóbontó-műhelyben

Az arcán és a kezén is megégett egy férfi, amikor kigyulladt egy autóbontó-műhely péntek este Hajdúszoboszlón. Öt autó teljesen kiégett, a tűzoltók több gázpalackot is kihoztak az épületből. Úgy tudjuk, a tüzet az okozhatta, hogy a szerelő lámpával világított, miközben benzint engedett le az egyik kocsiból, az izzó hője pedig lángra lobbanthatta az üzemanyagot.

Csokit csúnya baleset érte!

A fiú egy óvatlan pillanatban nem figyelt oda, és hajnyírás közben igen csúnyán elbánt magával...

Házba csapódott egy kamion csütörtökön Albertirsán

Rosszul lett a sofőr, házba csapódott egy kamion csütörtökön este Albertirsán. Az ott lakó idős pár éppen vacsorázott, még ki tudtak menekülni az épületből. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A kamion a becsapódás előtt egy parkoló autónak is nekiment és megrongált két gázcsonkot is. A környéken 12 házat ürítettek ki robbanásveszély miatt. A lakók még este hazatérhettek, miután elzárták a gázt.

 

Sokan nem fedik le rendesen a szennyvízaknát, tragédia lehet belőle

Van, aki csak egy fóliát dob rá, és van, aki korhadt deszkát, de van olyan is akad, aki semmivel sem takarja le. Pedig az általunk megkérdezett jogász szerint, mindig a háztulajdonos felelőssége, hogy biztonságosan legyen befedve a szennyvízakna. Vasárnap egy 18 hónapos kisfiú fulladt bele egy udvari emésztőbe. A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

Tizenéves fiatalok szenvedtek súlyos balesetet Seregélyesnél

Egy 17 éves lány kirepült az autóból és meghalt, miután a kocsi lesodródott az útról és a fák közé vágódott. Az autót vezető fiatal és a mellette ülő barátja is életveszélyesen megsérült, mentőhelikopterrel vitték őket kórházba. A fiatalok iskolatársa, aki látta a tragikus balesetet, azt mondta: nagyon gyorsan ment a kocsi, és a vezető rángathatta a kormányt.

HALÁLOS: Nem állt meg a STOP táblánál, kamionnak ütközött a motoros

Meghalt egy 80 éves férfi kedd délután Hódmezővásárhelyen, amikor motorjával egy kamion oldalának ütközött kora délután a 47-es főúton. Az idős férfi egy mellékútról hajtott fel a főútra, a STOP-táblánál azonban nem állt meg, lassítás nélkül hajtott fel a főútra, ahol az éppen elhaladó kamion oldalának ütközött, majd elesett a motorral. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni. A helyszínelés miatt a rendőrök órákig lezárták a főutat, a forgalmat kora estig elterelték.

Vadat gázolt a férfi, őt is elütötték

Elütött egy őzet, és miközben kereste, halálra gázolták. Hétfő éjjel történt a baleset Kőszegnél. A sofőrt elgázoló kocsi vezetője nyilatkozott az. Azt mondta, nem látta a váratlanul elé lépő férfit, akit ráadásul személyesen ismert. Fékezés nélkül ütötte el.

Forgalommal szemben hajtott fel az autópályára

A forgalommal szemben hajtott fel az M30-as autópályára egy idős férfi délelőtt. Bár többen azonnal telefonáltak a rendőrségnek, már elkéstek. A belső sávban összeütközött egy másik autóval, hárman sérültek meg. Nem sokkal később, pár száz méterre a baleset helyszínétől újabb karambol történt. Három kamion ment egymásba, amikor a terelés miatt megállt a forgalom, ketten sérültek meg.

Még nem tudták kihallgatni az érdi gázolót

Kórházban van, az állapota miatt még nem tudták meghallgatni a rendőrök az érdi gázolót. Tegnap délelőtt ütött el egy idős férfit az út szélén, aki szörnyethalt. Autójával ezután egy furgonnak is nekicsapódott, ő és a másik autó sofőrje is súlyosan megsérült. A baleset feltételezett okozója ivott és drogot is fogyasztott az eddigi vizsgálatok szerint.

Frontális ütközés: elaludt a sofőr és utasa is

Fedélzeti kamera vette fel a frontális ütközés előtti pillanatokat. Elaludt egy kocsi osztrák sofőrje és áthajtott a szembejövők oldalára. Egy autó még ki tudta kerülni, de a mögötte érkező már nem. Tegnap délelőtt történt a baleset Vas megyében, a 84-es főúton. A karambolban hárman súlyosan megsérültek.

Sokkoló: idén még 100-an fognak meghalni az utakon

Sokkoló videót tett közé a rendőrség. Kiszámolták, hogy matematikai alapon idén még 100-an fognak meghalni az utakon különböző balesetekben. Az év első tíz hónapjában, eddig 513 –an haltak meg, ezért kérik arra az embereket, hogy figyeljenek egymásra az utakon. Alig egy órával a videó megjelenés után máris történt egy halálos baleset Érden.

Belefulladt az aknába a 18 hónapos kisfiú

Tragédia a békés megyei Körösújfaluban. Emésztőaknába esett és megfulladt egy 18 hónapos kisfiú. A háromgyerekes család házának udvarán történt a tragédia. Az akna vasbeton lappal volt lefedve, amin a tisztításhoz hagytak egy kisebb lyukat, a kisfiú ezen keresztül esett a gödörbe. Szülei azonnal segíteni próbáltak, de a fedlabot nem bírták elmozdítani. Végül kalapáccsal verték szét, majd az anya ugrott a gyerek után, aki akkor már nem élt.

JÓTANÁCS: így kerülheti el a vadbalesetet

Az óraátállítás miatt megnőtt az utakon a vadakkal való találkozás veszélye. Az RTL Híradó Hrabovszki Jánost, az Országos Magyar Vadászkamara Békés megyei elnökét kérdezte arról, hogyan előzzük meg a bajt? Mit ér a vadriasztósíp? Illetve, ha már elkerülhetetlen a baleset, hogyan ússzuk meg a legkevesebb kár nélkül?

Kép forrása: unspalsh.com

Szabó Balázs Máté balesetet szenvedett ijesztgetés közben

Részlet a Showder Klub 22. évadának 5. részéből:

Most, hogy Máté is kereső felnőtté vált, elutazott barátnőjével Szicíliába. Ahol egy ijesztgetős akciója miatt mentőben kötött ki.

A teljes adást visszanézheted az RTL Moston!

Enyhítették a balesetet okozó pilóta ítéletét

Enyhítette a bíróság a pusztaszeri reptéren balesetet okozó pilóta büntetését. Még négy éve úgy repült el egy diákcsoport felett, hogy az egyik lány fejét eltalálta a kisgép kerekével. A most 22 éves lány súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett. A nyugalmazott vadászpilótát 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték.

Gyász: bőgő motorral kisérték utolsó útjára az autóbalesetben elhunyt Milánt

Bőgő motorral kísérték utolsó útjára a rallysok társukat Hódmezővásárhelyen. A 18 éves Gyalog Milán gyerekkora óta rallyversenyzőnek készült, október végén egy vasúti átjáróban vesztette életét. A fiú abban az autóban ült, amely a sorompót megkerülve a sínekre hajtott, majd összeütközött egy vonattal két hete, Kakasszék határában. Rajta kívül még hárman haltak meg a balesetben. Milán sírját egy rallyzászlóval takarták le gyászoló barátai.

Nem volt bekötve a sofőr, azonnal meghalt

Elaludhatott a sofőr a volánnál, ezért csapódott árokba egy autó hajnalban Kunszentmárton mellett. A kocsi vezetője a helyszínen meghalt, utasa csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk egyikük sem volt bekötve, ráadásul az autó túl gyorsan is ment. A baleset okait a rendőrök még vizsgálják.

Aradi Balázs: „A fájdalomtól nem tudok aludni!”

A Barátok közt színésze nemrég súlyos balesetet szenvedett otthonában. Balázs a Reggeliben mesélt az átélt borzalmakról.

Aradi Balázs súlyos balesetéről mesélt a Reggeliben

A Barátok közt színészének egy üvegajtóval való ütközés okozott komoly sérüléseket. Megműtötték, de még mindig nagy fájdalmai vannak, amitől aludni sem tud éjszakánként.

Áramütés érte a szerelőt egy étteremben, de óriási szerencséje volt

Óriási szerencséje volt a férfinak, akit szerelés közben ért áramütés egy győri étteremben. Leállt a keringése és a légzése is, de egy kardiológus épp ott ebédelt. Az orvos azonnal megkezdte az újraélesztést és megmentette a 35 éves családapát. A balesetet szenvedett férfi azt mondta, még most sem tudja elhinni, hogy percekig halott volt.

Lerobbant az autójuk, kamion ütötte el őket az M3-ason

Egy lerobbant kocsi két utasa halt meg kedd reggel az M3-ason Gödöllőnél, amikor egy kamion letarolta az autójukat. Az autóban utazó három munkás valószínűleg dolgozni indult, amikor egy emelkedőn leállt a kocsijuk. Kiszálltak, hogy megnézzék, mi lehet a baj, nem sokkal később érkezett a kamion. A rendőrség szerint ilyen esetben azonnal a szalagkorlát mögé kell menekülni.

Jogsi nélkül, részegen vezetett, leégette a házat

Többször elítélték már ittas vezetésért és kábítószer birtoklása miatt is - most két év börtönt kapott az a sofőr, aki még 2014-ben jogosítvány nélkül, részegen egy ház falának hajtott Püspökladányban. Az udvaron kidöntött egy gázcsonkot, a gáz belobbant és minden porig égett…

Megverték az asszonyt, miután gyereket gázolt

Nem vétett a szabályok ellen, nem ment gyorsan, ezt mondta híradónknak az az asszony, akit megvertek a baleset helyszínén, miután elgázolt egy kislányt október elején Encs-Fügödön. Az elütött gyerek már jól van.

Meghalt az anya a ceglédi balesetben

Egy nő meghalt, férje és 11 éves gyereke pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. Az eddigi adatok szerint az elhunyt nő férje hibázhatott, amikor nem adta meg az elsőbbséget a másik kocsinak, és elé kanyarodott…

TRAGIKUS: Az anya meghalt, az apa és a gyerek súlyosan megsérült a balesetben

Családi tragédia Cegléden. Egy nő meghalt, férje és gyereke pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor autójuk tegnap este összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. A legvalószínűbb, hogy a balesetet okozó sofőr figyelmetlenül kanyarodott ki a főútra és nem adott elsőbbséget a másik kocsinak.

Magyarázatot vár fia halálára

Fél évvel a tragédia után sem kereste meg a sofőr, aki fia halálát okozta - ezt mondta Híradónknak az autóbalesetben meghalt fiatal váci focista édesanyja. A 17 éves Molnár Erik május elején vesztette életét Veresegyházon, miután egyik ismerőse elvitte őt és két barátját egy körre új kocsijával. A sofőr viszont – valószínűleg részegen – korlátnak ütközött. Az Újpest tehetséges focistája azonnal meghalt. A rendőrök továbbra is nyomoznak.

Megúszta az ütközést, majd elgázolta egy autós

Az ütközést karcolások nélkül megúszta, majd egy autós elgázolta az út szélén álló sofőrt, aki súlyosan megsérült. A baleset szombaton este történt Baja közelében, ahol egy menetrend szerinti busz, kocsi és egy traktor ütközött. Sok baleset volt az utakon. Velence közelében fának csapódott egy autó, a 23 éves sofőr a helyszínen meghalt.

A ferencvárosi pályaudvaron szenvedett áramütést egy amerikai katona

Életveszélyes állapotban került kórházba egy amerikai katona, miután áramütést szenvedett a ferencvárosi pályaudvaron. A katonák egy nemzetközi hadgyakorlaton vettek részt. Már a hazafelé útra készítették össze a felszerelésüket, amikor egyikük felmászhatott a tankokat szállító tehervonatra – ekkor rázta meg a 25 ezer voltos feszültségű felsővezeték. Testfelületének 40 százaléka megégett.

Hallották a jajveszékelést, de nem tudtak segíteni

Két tragikus baleset is történt az elmúlt 24 órában. Az M6-os autópályán, Paks közelében ketten meghaltak és ketten megsérültek, amikor két kocsi összeütközött. Mór közelében is halálos baleset történt. Ott egy kisbusz és egy kamion ütközött. Egy 60 éves férfi a helyszínen meghalt, öten pedig megsérültek. A baleset egyik szemtanúja azt mondta az RTL Híradónak, hiába hallották a jajveszékelést, segíteni nem tudtak.

50 métert zuhant a busz a Jangce folyóba

Egy utas és a sofőr veszekedése miatt történt tömegtragédia a kínai Csungkingban, ahol néhány napja egy busz a Jangce folyóba zuhant egy 50 méter magas hídról. Legkevesebb 13-an meghaltak

 A záróvonal ellenére előzött, meghalt az M2-esen

Záróvonalon előzött, ráadásul a megengedett sebességet is bőven túllépte az sofőr, aki autójával csütörtökön két kocsinak is nekiütközött az M2-es autóúton. Ő a helyszínen meghalt, a szabályosan közlekedők közül ketten súlyosan megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Az út szélén gázolták halálra Kecskeméten

Halálra gázoltak egy gyalogost Kecskemétnél szerdán sötétedés után. Úgy tudjuk: az áldozat az úton bolyongott, egy autós későn vette észre és már nem tudott időben megállni. Bár a mentők hamar kiértek, a 72 éves férfin már nem lehetett segíteni.

6 gyerek sérült meg a balesetben

Hat gyerek sérült meg egy szerdai balesetben Nagydobos és Ópályi között délután. Információink szerint a focimeccsről vitték őket haza, amikor kisbuszuk két másik autóval ütközött össze. A balesetben egy 87 éves asszony súlyosan, két másik felnőtt könnyebben sérült meg.

Baleset a hosszú hétvége első napján: szörnyethalt Tatabánya belvárosában a férfi

Több halálos baleset is volt a hosszú hétvége első napján. Egy 35 éves férfi szörnyethalt, miután Tatabánya belvárosában egy kanyarban lesodródott az útról, majd az út menti fűtéscsövekbe csapódott.  A mentők szerint esélye sem volt a túlélésre.

Súlyos balesetet szenvedett a Barátok közt színésze!

Aradi Balázs kis híján maradandó sérülést szenvedett el otthonában, csak az orvosoknak köszönheti, hogy van esély a teljes gyógyulásra.

Benzinnel akart begyújtani, életveszélybe került

Benzinnel akarta begyújtani a kazánt – életveszélyesen megsérült egy férfi Szergényben kedd este. A kazán berobbant, amikor meg akarta gyújtani benne a fát. Úgy tudjuk, hogy testének nagy része megégett. Most a győri kórházban ápolják.

Patakmederbe csapódtak Miskolcon

Ha nem lassítja le a villanyoszlop a kocsit, nem élik túl. Ezt mondta Híradónknak annak a lánynak a barátja, aki autójával a Szinva patakba esett Miskolcon. Egy ismerősével utazott. A fiatalok egy kanyarodó autóval ütköztek. A balesetben a két fiatal súlyosan megsérült, a másik autó vezetőjének eltört a karja.

Veronai buszbaleset: nem ment el a sofőr a tárgyalásra

Nem jelent meg a buszsofőr a veronai buszbaleset első tárgyalásán, Olaszországban. Az ügynek öt olasz és egy magyar vádlottja van, de mindegyiküknek csak a védője ment el a tárgyalásra, ők maguk nem. A buszsofőr ügyvédje ráadásul halasztást kért, arra hivatkozott, hogy még csak két napja kérték fel a védelemre, így nem tudott felkészülni. A tárgyalás így december 13-án folytatódik. Sok szülő is odautazott, egyikük Híradónknak arról beszélt, csalódottak, mert a buszsofőr azóta sem kért tőlük bocsánatot.

Kigyulladt egy autó az M1-es autópályán

Hatalmas lángokkal égett egy autó reggel az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrújbarátnál. A tűzoltók videóra vették az oltást. A kocsiban egy osztrák család utazott, még időben kimenekültek.

Próbakörre vitte el a kvadot

A 24 éves fiatalember Pest megyéből érkezett a somogyi városba, hogy megvegye a kvadot. Előtte az utcában kipróbálta, visszafelé tartott, amikor egy autónak ütközött és meghalt.

3 ember halálát okozta


szerző:
2018.10.29. 18:06
3 ember halálát okozta

2 év 10 hónap börtönre ítélné a bíróság azt a 32 éves debreceni férfit, aki tavaly októberben okozott halálos balesetet Debrecen határában. A vétlen sofőr autójában hárman haltak meg, a vétkes vezető túlélte a frontális ütközést. Az ügyben most hozott ítéletet első fokon a bíróság, de a vádlott fellebbezett.

Személyautó és egy távolsági busz ütközött Bárna közelében

Hárman súlyosan megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy távolsági busz szombaton este Nógrád megyében, Bárna közelében. A BMW sofőrje valószínűleg túl gyorsan ment és emiatt egy lejtős szakaszon átsodródott a másik sávba és frontálisan összeütközött a busszal.

 

1 hét alatt 2 favágó is meghalt

Ketten haltak meg két településen is favágás miatt Győr-Moson Sopron megyében. Kiderült, hogy nemcsak Kónyban vesztette életét egy férfi még kedden - erről a Híradó is beszámolt. Előtte, szombaton is tragédia történt Rábaszentmihály közelében - írta meg a Kisalföld. Ott hárman vágtak fát, amikor egyikükre rádőlt. A rendőrség mindkét tragédiát vizsgálja.

3 halott, mert nem adott elsőbbséget

Hárman meghaltak, amikor betegszállító kisbusz és tartálykocsi ütközött Tiszafüreden. A mikrobusz az út szélére borult, többen beszorultak a roncsba, őket a tűzoltók szabadították ki. Hiába érkezett két mentőhelikopter is a balesethez, egy ember a helyszínen meghalt, ketten a kórházba szállítás után vesztették életüket.

Négyen haltak meg az autóban

Négyen haltak meg, amikor a sorompót kikerülve vonat elé hajtott egy autós. Híradónk úgy tudja, az autóban egy házaspár ült, akik lányukat látogatták meg az orosházi kórházban. Velük volt lányuk 18 éves barátja, és a fiú egyik ismerőse. Mindannyian meghaltak. A fiú apja Híradónknak azt mondta, érezte, hogy baj történt.

Pilótahiba miatt zuhantak le

A pilóták miatt zuhant le májusban egy elektromos kisrepülőgép a Baranya megyei Szalánta közelében – ezt állapította meg a légügyi hatóság nemrég lezárult vizsgálata. A balesetben tesztrepülés közben a gépet fejlesztő cég két pilótája vesztette életét.

Három ember halt meg a sofőr miatt

Borzasztóan sajnálja, senkit nem akart megölni - ezt mondta a bíróságon az utolsó szó jogán az a román sofőr, aki halálos balesetet okozott tavaly júliusban Biharkeresztes közelében. Csaknem két napon át szinte megállás nélkül vezetett, 44 órán át volt úton.

Elszabadult a mozgólépcső

Vizsgálat indult Rómában, hogy kiderítsék, miért szabadult el egy mozgólépcső kedden este az egyik metrómegállóban. A balesetben 24-en sérültek meg. Mindannyian a CSZKA Moszkva focicsapatának szurkolói, akik Bajnokok Ligája mérkőzésre érkeztek az olasz fővárosba. Szemtanúk szerint ugráltak a mozgólépcsőn, emiatt gyorsult fel a szerkezet.

 

Fékezés nélkül, a piros lámpánál álló autókba rohant

Két autó kiégett, hárman pedig megsérültek, amikor összeütközött három kocsi kedden este Vecsés mellett a 4-es főúton. A balesetet okozó sofőr nem vette észre a piros lámpánál álló autókat és fékezés nélkül beléjük rohant. Az ő kocsija porrá égett, és egy másik is totálkáros lett. Egy ember elmenekült a helyszínről, a rendőrök szerint nem kizárt, hogy ő vezette a balesetet okozó autót.

BELEROHANT: Két autó teljesen kiégett

Két autó kiégett, hárman pedig megsérültek, amikor összeütközött három autó tegnap este Vecsés mellett a 4-es főúton. A balesetet okozó autós nem vette észre a piros lámpánál álló autókat és fékezés nélkül beléjük rohant. Az ő kocsija porrá égett, és egy másik autó is totálkáros lett.

Ősszel több a veszély az utakon

Felborult egy autó Győrben, miután vezetője elrántotta a kormányt, hogy ne ütközzön az elé kanyarodó másik kocsival. A vétlen autóst súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A balesetben a megváltozott őszi körülmények, így a korai sötétedés miatti rossz látásviszonyok is közrejátszhattak.

Az öv mentette meg az életüket

Az anya sérült meg a legsúlyosabban, de hatéves kisfiát és férjét is kórházba kellett vinni. A szerb család az M5-ös autópályán szenvedett balesetet Lajosmizsénél. Az apa elaludhatott vezetés közben, lesodródtak az útról a kocsijuk többször átpördült, végül az árokban, a tetején állt meg.

BALESET: Az volt a szerencséjük, hogy be voltak kötve

Leszakadt az ajtó, a tető meggyűrődött, a szélvédő betört. Így nézett ki az árokban veszteglő roncs az M5-ös autópálya mellett Lajosmizsénél reggel. Egy szerb család  szenvedett balesetet Lajosmizsénél. Az apa elaludhatott vezetés közben, lesodródtak az útról a kocsijuk többször átpördült, végül az árokban, a tetején állt meg. Az anya sérült meg a legsúlyosabban, de hatéves kisfiát és férjét is kórházba kellett vinni.

Jogosítvány nélkül száguldott

Jogosítvány nélkül vezetett a sofőr, aki frontális balesetet okozott reggel Zalában. Egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült meg, amikor két autó ütközött össze Zalaszabar egyik szűk utcájában.

Elakadt a síneken, de Időben kiszállt a kocsiból

Hiába hívta a hatóságokat, hogy elakadt a vasúti átjáróban, az információ már nem ért körbe. Az érkező vonat szétroncsolta a kocsiját annak az 59 éves asszonynak, aki tegnap délután akadt fenn a síneken a Gödnél.

Kizuhant az ablakon a kisgyerek

Kiesett egy két éves kisgyerek egy családi ház emeleti ablakából. A kisfiút az egyik szoba ablaka előtti komódra ültette az édesanyja, hogy nézze az autókat, amíg az elaltatja az egy éves öccsét. A kisfiúnak koponyatörése és belső sérülései lettek.

Eltört a gerince, egymásra mutogatnak a felelősök

Erős fájdalmakkal küzd, és alig tud mozogni az a motoros, akire egy korhadt fa ága zuhant még nyáron. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Most barátnője gondozza, egyedül alig tudja ellátni magát. Csaknem három hónappal a baleset után még mindig nem derült ki: kit terhel a felelősség. A XIII. Kerületi Önkormányzat és a FŐKERT egymásra mutogat.

Börtönbe kerülhet a focista

A tiszakécskei focista még márciusban ütközött autójával egy álló teherautónak Tiszabögön. A kocsiban ült ikertestvére, aki kirepült és szörnyethalt. A nyomozás során kiderült, a focista ivott mielőtt autóba ült, és mintegy 150-nel ment lakott területen.

Bennégett az autójában

Bennégett autójában és meghalt az a férfi, aki frontálisan ütközött egy kamionnal csütörtök délelőtt a négyes úton Abonynál. A kamion vezetője azt mondta Híradónknak: hiába próbált meg mindent, nem tudta kivédeni a balesetet. Az ütközés után a kocsi kigyulladt, a kamionsofőr odarohant, de már nem tudtak segíteni a 77 éves emberen.

Átok sújtja a 20 éves Barátok közt szereplőit?

A napi több órás forgatás és az egyéb teendők mellett egyre több szereplő egészsége kerül veszélybe. De pontosan mi is történik a híres sorozat színészeivel?

Lángoló autó karambolozott

Lángoló autó gurult egy másik kocsinak Szombathelyen, mindkét autó kiégett. Az először kigyulladó kocsi sofőrje éppen megpróbálta eloltani a tüzet, amikor az autó valamiért elindult. Nem tudta megállítani, így egy út szélén parkoló kocsinak ütközött. Nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős.

Életveszélyben a teherautóval ütköző motoros rendőr

Életveszélyesen megsérült egy szolgálatból hazafelé tartó rendőr szerda délelőtt. Motorjával Szeged közelében haladt, amikor elé kanyarodott egy teherautó. A gyakorlott motoros próbálta elkerülni a balesetet, de a lába így is a motor és a teherautó közé szorult. A teherautó sofőrje Híradónknak azt mondta, hogy a tükröt nézte, ezért nem látta a szemből érkező motorost.

Megszólal az apa: baleset volt

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét. Ezt mondta annak a kislánynak az apja, aki a gyanú szerint szexuális erőszak áldozata lett a múlt héten Cegléden. A férfi a Fókusznak adott interjút, szerinte baleset történt. Egy lezuhanó vasdarab okozta a gyerek sérüléseit. A rendőrség nyomoz, gyanúsított még nincs.

A ceglédi négyéves kislányt baleset érte vagy megerőszakolták?

Az édesapja csak nekünk mesél a történtekről. Milyen eredménye lesz a hazugságvizsgálatnak és a DNS teszteknek?

Bionikus kézre lenne szüksége a fiatal szakácsnak

Éjjelente arról álmodik, hogy újra vendégeknek főz – ezt mondta Híradónknak az a fiatal szakács, akit tavaly nyáron gázolt el egy villamos Budapesten. Életveszélyesen megsérült, szinte az összes ujját amputálni kellett. A megoldást egy úgynevezett bionikus kéz jelentené számára. Ehhez azonban két és fél millió forint önrészt kellene kifizetnie. Csakhogy erre nincs pénze, mert azóta sem tud dolgozni.
Ha segíteni szeretne Gál Zoltánnak, írjon nekünk a rtlhirek@rtl.hu címre.

 Kisbusz borult fel a reggeli csúcsforgalomban

Felborult a reggeli csúcsforgalomban egy kisbusz az M3-as autópályán Bagnál a Budapest felé vezető oldalon. Utasainak még volt annyi ereje, hogy kimásszanak belőle. A mentők négy embert vittek kórházba. Az autópályát átmenetileg lezárták. Sokan ezért visszafordultak, és a leállósában haladtak a forgalommal szemben.

Többször elsírta magát a vádlott

Többször elsírta magát a bíróságon a sofőr, aki miatt hárman meghaltak. Az Ausztriában henteskéntént dolgozó férfi hazafelé tartott kollégáival, amikor záróvonalnál előzni kezdett, de szemből is jöttek. Három kocsival ütközött. Mindhárom kollégája meghalt, ő maga és még ketten maradandó sérüléseket szenvedtektek.

Élőben közvetítette saját halálát

Egy 31 éves román autós közösségi oldalára posztolta, ahogy vezet, de másodpercekkel azután, hogy elindította a felvételt, halálos balesetet okozott Erdélyben. Előbb hátulról egy traktornak hajtott, majd egy szemből érkező család kocsijának csapódott - azonnal meghalt. A vétlen autóban egy 9 éves kislány vesztette életét.

Leugrott a vonatról, meghalt

Kiugrott a mozgó vonatból - azonnal meghalt egy 55 éves férfi Debrecenben az állomáson. Rossz vonatra szállt fel, úgy tudjuk, mire rájött, hogy tévedett, már elindult a szerelvény. A férfi kiugrott, a kocsi alá esett és szörnyethalt.

Kidöntötte a kerítést


szerző:
2018.10.13. 18:10
Kidöntötte a kerítést

Az egész ház beleremegett, akkora volt a becsapódás ereje – ezt mondták Híradónknak annak a budapesti társasháznak a lakói, amelynek kerítésébe csapódott egy autó éjjel. Akkora erővel rohant bele a kétszárnyas vaskapuba, hogy azzal együtt egy hatalmas betonoszlopot is kidöntött…

Cserbenhagyta az elgázolt férfit

Elgázolta egy terepjáró, majd egy busz is áthajtott rajta. A helyszínen meghalt az a férfi, aki péntek este akart átszaladni az úton Kecskemét belvárosában. A gázoló az ütközés után nem állt meg segíteni, elmenekült a helyszínről.

Kamion elé ugrott a megbokrosodott ló

Megbokrosodott a ló, és a mögé kötött kocsival együtt egy kamion elé ugrott csütörtök délután Tolnanémediben. A főúton érkező teherkocsi nekiment a lovaskocsinak, amely az ütközéstől felborult. A kocsit hajtó férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba, a ló a helyszínen elpusztult.

Idős pár halt meg a balesetben

Két ember meghalt, amikor autójuk kamionnal ütközött Kecskemét közelében a 44-es főúton. Az autót vezető idős férfi majdnem árokba hajtott, ezért elrántotta a kormányt, a kocsi ekkor keresztbe fordult az úttesten, épp egy érkező kamion előtt.

Nem mer hazamenni a gázoló

Nem mer hazamenni a nő, aki szombaton ütött el egy 5 éves kislányt Encsen. A gyerek egy teherautó mögül szaladt a kocsi elé, a sofőr már nem tudott megállni. A család ezután rontott a mentősökre és az asszonyra - úgy megverték, hogy kitört egy foga. 

Elesett, másnap meghalt a fiú

Meghalt egy 11 éves kisfiú Nyírmadán. Az iskolába készült reggel, amikor hirtelen otthonában összeesett. Előző nap az iskolában leesett a lépcsőn, ezután a nevelő anyja kórházba is vitte, de onnan hazaengedték őket.  Szerdán azonnal mentőt hívtak a gyermekhez, amikor rosszul lett. Mentőhelikopter is érkezett hozzá, de már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség nyomoz a fiú halálával kapcsolatban.

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó hétfőn délután a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csépán. A balesetet a BMW sofőrje okozta, aki index nélkül kanyarodott be egy utcába, így a mentőautó sofőrjének esélye sem volt elkerülni az ütközést. A balesetet okozó autós nem sérült meg, de a mentőápolót és a sofőrt kórházba vitték. A baleset okait vizsgálják.

Felháborodott az ítéleten a motoros balesetben meghalt nő családja

Ma első fokon 1 év 10 hónapra ítélték – amit 4 évre felfüggesztettek – azt a 21 éves fiatalt, aki autójával még 2016 májusában Gyulafirátótnál egy motoros konvoj közé hajtott. Egy 41 éves óvónő meghalt, a mögötte ülő 24 éves lány nyaktól lefelé lebénult, egy harmadik motorosnak szintén maradandó sérülései lettek.

Megszült a tragikus baleset után


szerző:
2018.10.08. 18:10
Megszült a tragikus baleset után

Drámai részletek egy tavaly nyári balesetről. Rajkánál ütközött busznak egy bolgár család autója. Ennek sofőrje egy 8. hónapban lévő kismama volt, férje, egy éves gyermeke és szülei is a kocsiban ültek. A szülők a helyszínen meghaltak, a gyerek és a férj megsérült, a kismama pedig kisvártatva egészséges kisfiút szült. A felelősségrevonást azonban nem úszhatja meg, ugyanis az ügyészség szerint ő okozta a tragédiát, mert záróvonalnál előzött.

Baleset egy bogár miatt


szerző:
2018.10.08. 18:05
Baleset egy bogár miatt

Bogarat akart elhessegetni, ezért vesztette el az uralmát a kocsi felett és hajtott az árokba egy fiatal nő reggel Pécsen. A baleset a várost elkerülő úton történt. A kocsiban ketten utaztak, mindketten megsérültek.

Michl Juli mellett Tóth Gabi is lesérült a próbákon?

Michl Julinak eltört a lába az egyik próbán, azonban a műsor kezdetekor Bence felfedezte, hogy nem a 20+os versenyző az egyetlen, aki lesérült: Tóth Gabi mankóval pihent a 30+-os csapattársai mellett.

Kutyasétáltatás közben, vascső esett a fejére

Több mint 10 kilós vaskorlát esett egy kutyáját sétáltató asszony fejére Debrecenben. A baleset egy lakótelepen történt. Az egyik felújítás alatt álló panelház kilencedik emeletéről zuhant le a vasdarab, amit az egyik munkás rosszul támasztott ki a magasban. 

Körhinta baleset: két súlyos sérült

Súlyos körhintabaleset a baji búcsúban: egy 16 éves lánynak eltört a karja, a vele lévő férfinak pedig a bordái sérültek meg, amikor eltört alattuk a körhinta és kirepültek a szerkezetből.

Tüntettek a gázolás után


szerző:
2018.10.06. 18:05
Tüntettek a gázolás után

Túl gyorsan hajtanak a sofőrök, ezért sok a baleset. Erre akarták felhívni a figyelmet pénteken több százan a Veszprémhez tartozó Gyulafirátóton. A tiltakozók táblákkal vonultak a 82-es útra, amely kettészeli a települést.

Felvételen: forgalommal szemben közlekedett az autós

A forgalommal szemben közlekedett egy autós az M6-os autópályán még csütörtök éjjel. Egyik nézőnk videóra vette a kocsit, ami kilométereken át a belső sávban haladt, jelzett is a sofőrnek, de hiába. Végül a rendőrök terelték ki egy pihenőhelyre a 62 éves szerb sofőrt.

Buliból jöhetett az áldozat

Földön fekvő férfit gázolt halálra egy autó hajnalban Miskolcon. A baleset az egyetem melletti főúton történt, nem messze egy szórakozóhelytől, ahol előző este bulit tartottak. A férfi keresztben feküdt az úttesten, sötét ruhában. A sofőrnek esélye sem volt megállni.

 

Varga Izabella súlyos égési sérülést szenvedett

A Barátok közt színésznője legújabb posztjában mesélt balesetéről rajongóinak.

Felvételen: csoda, hogy túlélték a vonatgázolást

Az RTL Híradó megszerezte annak a biztonsági kamerának a felvételeit, amely rögzítette a múlt heti súlyos balesetet az egyik budapesti vasúti átjáróban. A kereszteződésben nem ereszkedett le a sorompó, és a fényjelzés sem működött. A sofőr a sínekre hajtott, ekkor érkezett a vonat. A kocsiban ülőknek, köztük két kisgyereknek, hatalmas szerencséjük volt: túlélték a karambolt. A MÁV vizsgálja, mi okozta a műszaki hibát.

HALÁLOS: Rókával ütközött, félrerántotta a kormányt

Halálos baleset egy róka miatt. Meghalt egy 51 éves férfi, mert miután elgázolta az állatot, elrántotta a kormányt, és nekicsapódott a szembejövő autónak. A tragikus ütközés hajnalban történt, Tiszaújvárosnál.

BUKÁS: Rányitotta az ajtót, hatalmasat esett a biciklis

Bukósisakra szerelt fejkamera rögzítette, ahogyan egy biciklis hatalmasat esik a budapesti nagykörúton. Az autók mindkét sávban tömött sorban haladtak, a bringás az út közepén haladva kerülgette őket, amikor hirtelen a külső sávban az egyik autó sofőrje kinyitotta az ajtót.

Hatalmasat esett a biciklis a nagykörúton

Bukósisakra szerelt fejkamera rögzítette, ahogyan egy biciklis hatalmasat esik a budapesti nagykörúton. Az autók mindkét sávban tömött sorban haladtak, a bringás az út közepén haladva kerülgette őket, amikor hirtelen a külső sávban az egyik autó sofőrje kinyitotta az ajtót.

Rékasi Károlyt meglestük az első forgatási napján!

A színészre egy évvel ezelőtt rengeteg feladat várt: tele volt a naptára színházi előadásokkal, és szép lassan kezdte bepótolni, ami az elmúlt években a motorbaleset miatt kimaradt. A rajongók pedig már izgatottan várták, hogy a Mexikóból hazatérő Bartha Zsolt milyen meglepetéseket tartogatott a számukra.

Halálos baleset: elaludhatott a sofőr

Valószínűleg elaludt a volán előtt a sofőr, akinek a kocsija áttért a szemközti sávba Bács-Kiskun megyében, kedd reggel. A forgalommal szemben haladó autó két kocsinak is nekivágódott, sofőrje életét vesztette.

M0-ás: Ittasan okozhatott balesetet a sofőr

Ittasan ült volán mögé és halálos balesetet okozott egy sofőr az M0-ás autóúton Törökbálint közelében. Útközben áttért a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy másik kocsival. Abban négyen ültek, az egyik utas azonnal meghalt.

Dráma lett az élményrepülésből

Meghalt egy 40 éves férfi, amikor lezuhant az őt szállító motoros sárkány vasárnap a Pest megyei Inárcsnál - a pilótát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Szemtanúk szerint felszállás után kezdtek fordulóba, ekkor történt a tragédia. Úgy tudjuk, a gépen utazók egyikén testkamera rögzítette a történteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!