KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Halálos baleset Újszilváson

A kerítést átszakítva egy családi ház udvarára csapódott egy autó tegnap a Pest megyei településen. A sofőr feltehetően előzni akart, de közben egy másik autó is jött a szemből, ezért félrerántotta a kormányt. A 61 éves helyi férfi egyedül ült az autóban. A helyszínen meghalt.

 

Pintér Tenyát baleset érte

Pintér Tenyát egy próbán ledobta lova a hátáról, esés közben pedig alaposan megütötte a karját. Kincsem történetét dolgozza fel musical formájában Tenya társulata, az egyik lónak pedig igazán nehéz dolgot kell megtanulnia: bár eddig arra oktatták, hogy fegyelmezetten kell viselkednie, a darabban mégis zabolátlan állatként kell fellépnie - például ágaskodnia. Ezért megzavarodott az állat.

Lezuhant siklóernyős: katonai gép segített a mentésben

Lezuhant egy siklóernyős Csókakőnél, tegnap délután. Négyen repültek, három társa sikeresen földet ért, de az 52 éves férfi - egyelőre nem tudni miért- lezuhant. Mivel a mentőhelikopter nem tudott leszállni a sziklás domboldalon, egy katonai helikopter is segített a mentésben.

Bepánikolt teve okozott balesetet egy amerikai cirkuszban

Heten megsérültek, többségükben gyerekek, amikor egy megrémült teve ámokfutásba kezdett egy cirkuszi előadáson, az amerikai Pittsburghben.

 

PÁNIKBA ESETT: Teve okozott balesetet a cirkuszban

Heten megsérültek, többségükben gyerekek, amikor egy megrémült teve ámokfutásba kezdett egy cirkuszi előadáson, az amerikai Pittsburghben.

Korláthoz szorította a villamos

Villamos és korlát közé szorult egy nő Budapesten, reggel. Információink szerint az idős asszony a piroson akart átmenni az egyik újbudai megállónál, amikor a villamos elütötte, majd a megálló korlátjáig sodorta. A tűzoltóknak szét kellett vágniuk a korlátot, hogy kiszabadíthassák.

Kamionnak rohant egy autó, meghalt a fiatal sofőr

Frontálisan összeütközött egy kocsi és egy kamion tegnap késő este a 44-es főúton Nyárlőrinc közelében. A kamionos próbálta elkerülni az ütközést, de nem sikerült neki.

Kizuhant a somlói várból


szerző:
2018.09.16. 18:07
Kizuhant a somlói várból

Lezuhant egy férfi szombat délután a somlói vár faláról. Családjával kirándultak a várromnál, amikor megpihent. Leült a várfalra, de nem vette észre, hogy hiányzik a korlát, hátradőlt és leesett a mélybe.

Az orvos a felelős a sportoló haláláért?

Orvosi szabálytalanság okozhatta egy 17 éves birkózó halálát másfél éve. Az elhunyt fiú családjának ügyvédje Híradónknak azt mondta, a rendőrök most azt vizsgálják: a sportorvos hogyan adhatta meg a fiúnak a versenyengedélyt, amikor szívproblémák miatt ezt korábban megtagadták tőle. A birkózón egy úgynevezett vasgyári fogást alkalmazott ellenfele, ami után a fiú remegni kezdett, majd összeesett, és leállt a szíve. Már nem tudták megmenteni.

Nem először ölt a lerepülő kerék

Egy tizenkilenc éves lány halt meg az M1-es autópályán, amikor egy másik gépkocsiról leváló kerék beleszállt a szélvőjükbe. Nem a két héttel ezelőtt történt tragédia az első, amit autókerék okoz. Harmincegy éve a válogatott labdarúgó Pusztai László és felsége vesztette így életet a Balatonról hazajövet.   

Molnár Áron emlékezetkieséssel lépett színpadra!

Molnár Áron, A mi kis falunk Matyija balesetet szenvedett - szerencsére már jól van, de emlékezetvesztése is volt - mégis színpadra állt!

Bemutatott, majd elhúzott

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült. A rendőrség nem indít eljárást, mert nem tudják, hogy hol és mikor készült a felvétel.

Teherautó ütközött a konvojjal

Teherautó ütközött az elnököt szállító konvojjal Moldovában. Az államfő karcolásokkal megúszta a karambolt. Három másik ember is megsérült, köztük az elnök anyja. A balesetről az egyik kocsi fedélzeti kamerája felvételt készített.

Halálra gázolták a sofőrt a baleset után

Szörnyethalt egy 41 éves bolgár féri az M5-ös autópályán Lajosmizse közelében, amikor tegnap este teherautójával figyelmetlenül váltott sávot és összeütközött a mellette haladó kocsival. A bolgár férfi az ütközéskor kiesett a teherautó fülkéjéből, a mögötte haladó autó elütötte.

TRAGÉDIA:  4 halálos áldozat az 51-es úton

Fekete hétvége az utakon - 11-en haltak meg balesetekben. A legsúlyosabb az 51-es úton történt tegnap délután, három autó ütközött. Az egyik ki is gyulladt, abban a sofőr és utasa halálra égett. A másik kocsiban is ketten haltak meg, egy 23 éves császártöltési férfi és 47 éves utasa. A harmadik kocsi sofőrje könnyebben sérült meg.

Tömegszerencsétlenség az M1-es autópályán, 14 sérült

Árokba borult egy busz éjszaka Lébény közelében. 14-en sérültek meg. Többen a busz alá szorultak, ők súlyos sérüléssel kerültek a győri kórházba. A buszon a győri Audi gyár dolgozói utaztak. Úgy tudjuk, a baleset azért történt, mert a sofőr elaludt a volánnál.

Négyen meghaltak, amikor három autó összeütközött

Négyen meghaltak, amikor három autó ütközött össze a Bács-Kiskun megyei Apostagnál. Az ütközéstől az egyik autó az árokba csapódott és kigyulladt, ebben a kocsiban ketten haltak meg. Ugyancsak ketten vesztették életüket a második autóban, a harmadik utast a tűzoltók szabadították ki a roncsból, ő súlyos sérüléseket szenvedett. A harmadik autó vezetője könnyebben sérült meg. Még vizsgálják, hogy mi okozta a karambolt.

Figyeltelen kamionos okozta a balesetet

Figyelmetlen kamionos okozhatott tömegbalesetet péntek délután az M5-ös autópályán Csengele közelében. Feltorlódott előtte a sor, amit a sofőr nem vett észre. Először két kisbusznak ütközött neki, majd egy lengyel turistabusznak.

Hoppá: Pókember létezik!


szerző:
2018.09.08. 05:00
Hoppá: Pókember létezik!

Pontosan egy éve mutattuk be azt a videofelvételt, amit egy thaiföldi térfigyelő kamera rögzített. A forgalmas úton balesetet szenvedett egy motoros, majd pillanatokkal később megjelent a szuperhős, aki a segítségére sietett. Mint utóbb kiderült, Pókember egy helyi virágárus, aki marketingfogásként ebben a maskarában csábítja a vásárlókat boltjába. Azóta helyi hős vált belőle.

Dani minden emlékét elveszítette Liliről

Dani felébredt az életmentő műtétje után, Liliről azonban semmilyen emléke nem maradt meg…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili: „Dani nem tudja, hogy ki vagyok!”

Dani felébredt a kómából. Joe elhanyagolta Orsit. Milán megtudta, ki Ayse új szerelme.

Danit egyenesen a műtőbe szállították a balesete után

Miután Lili egész nap hiába várta Danit, felhívta őt, a fiú helyett azonban egy rendőr vette fel a telefont…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Felvételen: megúszta egy kartöréssel a brutális balesetet

Horrorisztikus baleset történt egy női autóversenyen. A Dominikai Köztársaságban rendezett futamon kettészakadt egy kocsi, és a vezető kirepült a roncsból. Egészen hihetetlen, hogy egy kartöréssel megúszta.

Tűz ütött ki a kórházban

Tűz ütött ki a győri kórházban szerda kora este. Egy földszinti raktárban csaptak fel a lángok, miután a felette lévő emeleten az egyik WC-ben eltörött egy szennyvízcső. A víz lefolyt a raktárba és az ott lévő hűtő zárlatos lett és kigyulladt a helyiség. A tűzben senki sem sérült meg, de 30 betegnek és hozzátartozónak el kellett hagynia az épületet.

Jobban van a kizuhant kisfiú

Napokkal korábban már megszökött a kórházból az a 8 éves kisfiú, aki szerdán kizuhant a kaposvári kórház harmadik emeletéről. A baleset előtt megint szökni próbált, az egyik takarítószertárban bújt el, annak ablakából zuhant a mélybe. Több csontja is eltörött, és belső sérülései is vannak, a Pécsi Gyermekklinikán ápolják.

Baleset a metrón: óriási szerencse, hogy nem a szemét találta el a fémkábel

Szétesett a biztonsági öv, amiből egy hosszú fémkábel csapódott ki az egyik felújított orosz metrón hétfő délután. Az RTL Híradónak nyilatkozó szemtanú szerint a huzal őt és egy másik utast is megütött. Utóbbi bőrét fel is sértette. Az utas szerint óriási szerencse, hogy a kirepülő kábel nem ütötte ki senki szemét. A Metróért Egyesület szerint is vannak gondok a felújított szerelvények egyes elemeinek minőségével. A BKV szerint egyedi hibáról van szó.

3 emeletnyit zuhant a kisfiú

Kizuhant egy nyolcéves kisfiú a kaposvári kórház gyermekosztályának egyik ablakából ma délelőtt. Úgy tudjuk, hogy kiszökött a kórteremből és a takarítószertárban bújt el. Innen esett ki az ablakon. A kisfiú nagyon magasról esett, három emeletnyi mélységbe zuhant, de nagy szerencséje volt, és túlélte az esést. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított. A kisfiú állítólag egyszer már megszökött a kórházból.

Rékasi Károly elsírta magát az ítélethirdetésen

Sokáig csak a könnyeit nyeldeste Rékasi Károly, miután a bíró hat hónap fogházbüntetésre ítélte azt az autóst, akivel a színész több mint három éve a motorjával karambolozott. Az elmúlt évek feszültsége és fájdalma most nem otthon, a négy fal között, hanem itt, a tárgyalóteremben tört ki belőle. A színésszel készült hosszabb interjú ITT.

Rendőrök mentették meg az életét

Ha nem segítenek, a férfi elvérzik - ezt mondta az RTL Híradónak az a két szabadnapos rendőr, aki megmentette egy biciklis életét Törökszentmiklóson. A férfi egy vasúti átjáróban tolta át a kerékpárját szombaton, amikor a sínek közzé esett, és elgázolta a vonat. Mindkét lábát leszakította.

ÉLETMENTÉS: Szabadnapos rendőrök segítettek

Vonat alá esett biciklisnek segített a két rendőr, akik részletesen elmesélték, hogyan látták el a vérző lábú férfit. A biciklis a rendőrök talpraesettségének köszönheti életét.

Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi

Bányatóba fulladt egy 35 éves férfi a Borsod megyei Muhinál. Úszni ment a vízbe szombat délután, de hirtelen elmerült és már nem tudott a felszínre jutni. Holttestét speciális mentők találták meg 6 méter mélyen. Hogy miért merült el, egyelőre nem lehet tudni.

 

Ami az adásból kimaradt: „Történt egy kis konyhai baleset”

Tomi és Dóri úgy döntöttek, hogy kedveskednek egy kicsit a többi párnak, és elkészítik a saját fejlesztésű palacsintájukat. Azonban nem éppen úgy sült el a dolog, ahogy azt szerették volna...

Kidöntött egy oszlopot és kerítést tört át egy BMW

Kidöntött egy oszlopot és kerítést tört át egy BMW hajnalban Szombathelyen, majd a hajléktalanellátó udvarban állt meg. A kocsiban négy fiatal ült, és bár az autó totálkáros lett, csak a sofőr sérült meg. Ugyanezt a kerítést áprilisban is letarolta egy autós.

Cserbenhagyó váddal illették ÉNB Lalit!

A sorozat ismert szereplőjét igen erős vádakkal illették több mint egy éve. Egy autóbaleset áldozata volt, vagyis egy kanyarban elveszítette az uralmát az autója felett, és egy árkon keresztül hajtva egy mezőn állt meg. Két ismerős hölgy is utazott Lalival a kocsiban akkor. A baleset körülményei körül sok félreértés volt, ami a médiában keringtek sokáig. Egy évvel ezelőtt ÉNB Lali a Fókusz kamerája elé állt, és elmondott mindent az esetről.

Két baleset vasúti átjáróban

A baleset egy olyan átjáróban történt, ahol tábla van, de sorompó nincs. A Fejér megyei Vajta közelében pedig a vonatnak csapódott egy autós: ott hiába mutatott pirosat a lámpa, a sofőr fékezés nélkül hajtott a sínekre, az ütközéstől a vonat kisiklott.

Tragikus baleset a 4-es úton, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, köztük egy öt éves kisfiú, amikor éjszaka összeütközött három autó Cegléd és Ceglédbercel között. Ez ugyanaz a szakasz, ahol májusban 9 halálos áldozatot követelő tragédia történt. A mostani balesetet az okozta, hogy az egyik kocsi átment a szemből érkezők sávjába és két autónak is nekicsapódott.

Tömegbaleset Siófoknál


szerző:
2018.08.30. 18:07
Tömegbaleset Siófoknál

Tömegkarambol az M7-esen Siófoknál. Összesen kilenc jármű ütközött délelőtt, köztük egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt kocsi.

Rékasi Károly nagy bejelentést tett!

Pont egy évvel ezelőtt számoltunk be a hírről, hogy véget ért Rékasi Károly kényszer száműzetése. A színész 2015-ben egy súlyos motorbaleset után, azaz két év után térhetett a Barátok köztbe és a színpadra is. Arról mesélt a Fókusznak, hogy élte meg a felépülést, és a baleset utáni időszakot.

 

Szakadékba zuhant a motoros

A Kőrőshegyi völgyhídtól nem messze szalagkorlátnak ütközött, majd szakadékba zuhant egy motoros. Akkora erővel csapódott a mélybe, hogy szörnyethalt.

Azt állítja, nem vette észre

Nem a pótkerekét hagyta el a hétfői halálos trélerbaleset okozója. Az abroncs az utánfutó alól szakadt ki a felnivel együtt menet közben. Úgy tudjuk, hogy a szerb férfi ezután még kilométereket tett meg. Azzal védekezett, hogy nem vett észre semmit. A híradónknak nyilatkozó szakértő szerint ez kizárt.

Most szabadult Rezesova


szerző:
2018.08.28. 18:00
Most szabadult Rezesova

Három évvel hamarabb, mindössze hat év után szabadult ki a börtönből a szlovák milliomosnő, aki miatt négy ember halt meg az autópályán, amikor ittasan és nagy sebességgel beléjük rohant. Börtönéveiben állítólag példásan viselkedett, ezért mehetett haza engedménnyel.

BECSAPÓDOTT KERÉK: az ellenőrzés hiánya okozta a tragédiát

Újabb részletek derültek ki a hétfői autóbalesetről, amelyben meghalt egy 19 éves lány. Egy kerék vágódott be a kisteherautó szélvédőjén, amelyben ült, nem élte túl. Mára kiderült, hogy az előttük haladó trélernek nem a pót-, hanem az egyik rendes kereke szakadt le és csapódott a mögötte haladó kisteharautóba. Az esteről Tóth Dezsőt, vezetéstechnikai oktatót kérdeztük.

Tragikus: eltalálta egy pótkerék, meghalt

Egy 19 éves fiatal nő halt meg az M1-esen, amikor pótkerék csapódott bele a teherautóba, amelyben utasként ült. A szélvédőn keresztül berepülő abroncs eltalálta.

 

Csúsznak az utak, sok a baleset

Gérce térségében frontálisan ütközött össze két autó. Egy 19 éves fiatal meghalt, hárman életveszélyesen megsérültek. Budapesten pedig délután egy gyalogost gázoltak halálra egy zebrán.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Majdnem gázolt a buszsofőr

Nem adott elsőbbséget a zebrán közlekedő gyalogosoknak egy buszvezető. Nem rajta múlt, hogy nem történt baleset Kecskeméten. Egy tanulókocsi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a helyijárat egy többsávos úton fékezés nélkül átrobog a gyalogosok előtt.

Két embert ütött el a zebrán

Péntek este egy jól kivilágított gyalogátkelőhelynél ütötte el két embert egy autós. Egyre gyakrabban történnek hasonló balesetek. A közelmúltban ugyancsak Szombathelyen egy idős nőt, Nagykanizsán egy fiatal anyát gázoltak halálra a zebrán.

Ma lenne 22 éves a februári rendőrbaleset áldozata

Mátyás Balázs Tamás szülei sírva meséltek Híradónknak fiukról, akinek tiszteletére emlékművet állítottak Újpesten. Azt mondták: halála feldolgozhatatlan, egyelőre csak az élteti őket, hogy más fiatalokon segítsenek.

Alig tudta elkerülni az ütközést

Videóra vette egy sofőr, ahogy két, kamiont előző kocsival is majdnem összeütközött. A vétlen autós úgy tudta elkerülni az ütközést, hogy lehajtott a fűre. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint csak a sofőr rutinján és a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Durva baleset: kamionnak ütközött, szörnyethalt

A 28 éves nő áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a teherautóval. A baleset a Vác felé vezető M2-es úton történt.

Nekihajtott a helyi kapitányság épületének

Az év egyik legpechesebb sofőrje lehet az a férfi, aki hétfőn hajnalban nekiment kocsijával a helyi kapitányság épületének, majd kidöntötte a rendőrség virágágyását Debrecenben. Ezután megpróbált elfutni, de a szomszéd cukrászda dolgozói elkapták. Kiderült, hogy a 23 éves sofőr ivott, mielőtt a volán mögé ült.

Szarvassal ütközött egy motoros

Szarvassal ütközött egy motoros hétfőn a 8-as főúton Vas megyében, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Július elején szintén szarvas okozott balesetet Zalában. Ott az állat éjszaka, hirtelen ugrott az útra ugyancsak egy motoros elé, aki a helyszínen meghalt.

Balesetet szenvedett a Barátok közt szereplője!

Nagy Alexandra a sorozat közösségi oldalán mesélt arról, hogy hol, és hogyan érte őt utol a balszerencse.

A gyilkos bohóc valóban lecsapott: James McAvoy megsérült a forgatás alatt!

Az Az második részének felvételei már nagyban zajlanak, ráadásul a világhírű színészt egy kisebb baleset is érte az egyik jelenet közben…

Elaludt a síneken, halálra gázolta a villamos

A helyszínen meghalt az a férfi, akin áthajtott a 3-as villamos vasárnap Budapesten. A baleset a Terebesi útnál történt. Úgy tudjuk, a rendőrség vizsgálja, hogy a 41 éves áldozat fogyasztott–e alkoholt, vagy valamilyen kábítószert. Két hét alatt ez már a harmadik halálos villamosgázolás a fővárosban.

Teó lánykérés közben támadt rá Joe-ra

Joe romantikus estét szervezett, ahol megkérte Tamara kezét, de a meghitt pillanat tragédiába fordult, amikor Teó megjelent…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe: „Szeretném ma este megkérni Tamara kezét…”

Joe eldöntötte, hogy megkéri Tamara kezét. Anna és Bori kicsit közelebb kerültek egymáshoz.

Már az ütközés előtt meghalhatott

Már az ütközés előtt meghalhatott az idős sofőr, aki ma reggel villanyoszlopnak hajtott Tatabányán. A mentők fél órán át próbálták újraéleszteni. Tegnap estefelé egy motoros sérült meg súlyosan Bács-Kiskun megyében, miután előzés közben egy várakozó kisteherautóba rohant.

Megrázó felvétel a gázolásról

Sokkoló felvételt tett közzé egy gázolásról a rendőrség. Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy négy gyalogost üt el egy autós Szentendrén. A két gyerek és a két nő már a zebrán volt, amikor a szélső sávban megjelent a gázoló. Az utolsó pillanatban fékezett, de már nem tudott megállni és a gyalogosok közé hajtott.

Rázuhant a faág, perel a motoros

Alig tud mozogni és óriási fájdalmakkal küzd az a motoros, akire rázuhant egy korhadt fa ága Budapesten – erről először a Blikk írt. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Azt mondta: a baleset idején sütött a nap, és szél sem fújt – ezért szerinte az okozhatta a bajt, hogy nem gondozták megfelelően a fát.

 MOTOROS BALESET: Korhadt faág zuhant rá

Alig tud mozogni és óriási fájdalmakkal küzd Kiss Erik, akire rázuhant egy korhadt fa ága Budapesten – múlt hét csütörtökön. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Évekig nem dolgozhat. Híradónknak az ágyán fekve nyilatkozott, mivel ülni sem tud sokáig egy helyben.

BRUTÁLIS: gázolásos videót hozott nyilvánosságra a rendőrség

Kommentár nélkül közölt egy gázolásos videót a rendőrség. A felkavaró képsorokról egyelőre nem tudni, hogy prevenciós jelleggel osztotta-e meg a police.hu. A videón az látható, ahogy egy autós négy embert sodor el a zebrán, szerencsére nem történt halálos gázolás.

Forrás: police.hu

 

Egy család is megsérült a karambolban

Két kisgyerek és a szüleik sérültek meg egy hármas karambolban. Előbb frontálisan ütköztek egy másik autóval majd egy harmadik kocsi is beléjük rohant.

Nem sokon múlt Lana Del Rey élete!

Az énekesnő múlt héten még a Sziget fesztiválon kápráztatott el mindenkit, azóta viszont véget ért a koncertturnéja és elugrott egy kicsit nyaralni… a pihenésnek azonban majdnem tragikus vége lett.

Baleset: szinte kilapult a vezetőfülke

Frontálisan ütközött egy kamion és egy teherautó az kedd éjjel Somogy megyében, a 76-os úton. A kamion valamiért áttért a szembejövők oldalára, így ütközött a teherautóval. Mindkét sofőr súlyosan megsérült. Vas megyében is súlyos sérüléseket szenvedett egy nő, amikor egy osztrák kocsi lecsúszott az útról, kidöntött egy betonoszlopot, majd a tetején állt meg.

Baleset érte azt a kerékpárost, aki hét olimpiára is eltekert

Cseuz László egy magyarországi túrán volt, amikor egy motoros elgázolta Székesfehérváron. A 74 éves sportolót súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy mikor ülhet újra nyeregbe, de a 2020-as tokiói olimpiát nem akarja kihagyni. A péceliek egy nap alatt összegyűjtötték a pénzt új biciklijére.

Elkerülte a tragédiát Lana Del Rey

Lana Del Rey az elmúlt napokat Olaszországban töltötte pihenéssel, és pont a genovai híd közelében tartózkodott a tragédia idején.

NÉZŐI: Forgalommal szemben hajtott

A székesfehérvári elkerülő úton már többször előfordult, hogy az autósok szembe mentek a forgalommal. Nézőnk is egy ilyen esetet örökített meg. A fekete autós valószínűleg elnézhette az a felhajtót, és a forgalommal szemben haladt, meglehetősen gyorsan. Ezen a szakaszon emiatt korábban már halálos baleset is történt.

Repülés közben lett rosszul

Repülés közben rosszul lett, fiával zuhant le az apa Hajdúszoboszlón. Vasárnap késő délután szálltak fel egy sárkányrepülővel, úgy tudjuk az apa hirtelen rosszul lett és megpróbálta letenni a gépet. A pilótát mentőhelikopterrel vitték kórházba, fia sérülések nélkül megúszta a balesetet.

 

Beszorult a vendég feje


szerző:
2018.08.13. 18:12
Beszorult a vendég feje

Beszorult a feje, a katasztrófavédők szabadították ki. Egy vendég olyan szerencsétlenül esett el egy budapesti vendéglátóhelyen, hogy a feje beszorult a bárpult és a lábtartó cső közé. Nem ez volt az egyetlen speciális mentés: egy mozgáskorlátozott nőt a 8. emeleti ablakon keresztül hoztak le, hogy kórházba vigyék.

 

Gyerekek is megsérültek balesetben

Egy halottja, több életveszélyes illetve súlyos sérültje volt a vasárnap kora este Kőszeg közelében történt balesetnek. A sérültek között gyerekek is voltak.

 

Cserbenhagyta a gyerekeit

Három megsérült gyereket hátrahagyva menekült el egy balesetet okozó sofőr, most emeltek vádat ellene. Márciusban, a Győrhöz közeli Enesén éppen az iskolából hozta két gyerekét és még egy kislányt, amikor megcsúszott az autójával és a templom kerítését átszakítva egy szobornak ütközött.

 

SZORULT HELYZETBEN: tűzoltók húzták ki a fejét

Az egyik vendég olyan szerencsétlenül esett el egy budapesti vendéglátóhelyen, hogy a feje beszorult a bárpult fala és a lábtartó cső közé. Mivel nem tudott kiszabadulni, a tűzoltók segítségét kérték.

Vízbe fulladt egy 15 éves fiú

A Balatonba fulladt egy 15 éves ságvári fiú Balatonvilágosnál. A parttól kétszáz méterre vízibiciklizett a testvérével, amikor a kétméteres vízbe csúszott, majd elmerült. 19 éves nővére utána ugrott, de nem tudta kimenteni.

Buszbaleset: több sérült is válságos állapotban

Válságos állapotban vannak többen a Nógrád megyei buszbaleset sérültjei közül. A 2-es főútról sodródott le a busz, majd árokba borult, és kigyulladt. 13-an sérültek meg.

Meghalt a zebrán elgázolt nő

A statisztikák szerint egyre több a gyalogosgázolás Magyarországon. Idén az első félévben 440 embert ütöttek el zebrán.

Párját és fiát is elvesztette

Az idős asszony pár napja vesztette el fiát egy balesetben. A férfit egy villamos gázolta halálra Budapesten – egy nappal azután, hogy eltemették a 82 éves édesanyja párját. Így az idős nő most egyedül próbálja ápolni mozgáskorlátozott lányát. A gyászoló asszony sokkos állapotban nyilatkozott a Híradónak.

Éppen megúszta a vakvezető kutya

Centiken múlt egy vakvezető kutya és gazdája balesete. Erről felvétel is készült. A kutyájával közlekedő vak fiatalember épp egy zebrán akart átkelni Budapesten, amikor egy kanyarodó kocsi nem adta meg nekik az elsőbbséget, és majdnem elsodorta őket.

A vétlen autó utasai haltak meg

Hárman meghaltak, amikor összeütközött három autó éjszaka. A balesetben heten megsérültek. Az egyik kocsi sofőrje valószínűleg túl gyorsan ment a szakadó esőben, megcsúszott és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval.

FELHÁBORÍTÓ: rákanyarodott a vakvezető kutyára

Majdnem elgázoltak egy vakvezető kutyát és gazdáját Budapesten – erről felvétel is készült, ugyanis az eset éppen a kutya vakvezető vizsgáján készült.

 

Majdnem elgázolta a vakvezető kutyát

Meg sem állt az az autós, aki rákanyarodott a zebrán éppen áthaladó vakvezető kutyára és gazdájára.

Bolognai baleset: elaludhatott a sofőr

Elaludhatott a kamionsofőr, ez okozhatta a bolognai balesetet, amelyben gázszállító járműve felrobbant az autópályán. Közben a korábbi hírekkel ellentétben kiderült, hogy a szerencsétlenégben csak ő halt meg. A végső számok szerint 145-en sebesültek meg, négyen súlyosan. Olaszország egyik legforgalmasabb autópályacsomópontját kedden reggel részben újra megnyitották.

Pokol Bolognánál


szerző:
2018.08.06. 18:20
Pokol Bolognánál

Ketten meghaltak és több, mint 60-an megsérültek, amikor felrobbant egy üzemanyagszállító kamion Olaszország egyik legforgalmasabb autópálya-csomópontjánál, Bolognánál. A detonáció miatt az autópálya beszakadt, és kigyulladtak a közeli autókereskedések.

Halálos buszos baleset


szerző:
2018.08.06. 18:06
Halálos buszos baleset

Munkásokat szállító busszal ütközött egy autó vasárnap délután Zala megyében. A buszsofőr elrántotta a kormányt, hogy elkerülje a karambolt, de hiába. A busz az árokba borult. Az egyik utas könnyebben megsérült. A kocsit vezető 40 év körüli férfi szörnyethalt.

Két vitorlázó repülő ütközött

Összeütközött két vitorlázó repülő Vésztőnél. Mindkét gépet tapasztalt pilóta vezette, egyikük sem sérült meg. Egy versenyen vettek részt. Az egyik gép lezuhant, pilótája azonban még időben kiugrott és mentőernyővel ért földet. A másik pilótának sikerült leszállnia a vitorlázógéppel a békéscsabai reptéren. További felvételek

Kamionok rohantak egymásba

Összepréselte a fülkét a rakomány, meghalt az egyik váltósofőr. Három kamion rohant egymásba az M5-ös autópályán. Egy útakadály miatt fékezett a kocsisor, az első és a második teherautó meg tudott állni, de hátulról egy harmadik egymásra tolta a kamionokat.

LEZUHANT: Így keresték a gépet a kukoricásban

Két vitorlázó gép ütközött össze egy vésztői versenyen. Az egyik pilóta kiugrott a repülőből. A gép roncsát és a pilótát a kukoricásban keresték...

Csak a lábát vakarta meg, kidöntött egy oszlopot

Viszketett a lába, ezért dönthetett ki kocsijával egy villanyoszlopot egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Kabán. Erről a Haon.hu írt elsőként. A sofőrnek az ijedtségen kívül nem esett baja, de figyelmetlensége a helyieknek sok bosszúságot okozott.

Nem volt kivilágítva, elgázolták

Pár száz méterre otthonától gázoltak halálra egy kerékpárost éjszaka Kerekgyházánál. Hazafelé tartott, de nem volt kivilágítva, és fényvisszaverő mellény sem volt rajta. Mire az érkező jobbkormányos autó sofőrje észrevette nem tudott megállni

Részegen eshetett a villamos alá

Villamos gázolt halálra egy fiatalembert éjjel Budapesten. Szemtanúk szerint az áldozat részeg volt, ezért eshetett be oldalról a szerelvény alá. A balesetet a villamosvezető észre sem vette, a következő megállóban szóltak neki, hogy mi történt

3 baleset, 5 halott, 3 sérült

Halálos éjszaka az utakon. Öten haltak meg balesetekben. Ózd környékén hárman vesztették életüket, mindannyian ugyanabban az autóban ültek. Valószínűleg túl gyorsan mentek, keresztbe fordultak az úton, és beléjük csapódott egy kocsi. Sármelléknél egy 80 éves asszony autójával traktornak ütközött, az életét már nem tudták megmenteni.

Még életveszélyben a villámtól

Még mindig válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás legsúlyosabb sérültje. Úgy tudjuk, hogy a középkorú nőt közvetlenül találta el a villám a gyenesdiási strandon.  Rajta kívül még ketten sérültek meg. Egyiküket még altatásban tartják, de ő már túl van az életveszélyen.

Direkt zuhant le az ablakszerelő?

Főnöke szerint öngyilkos akart lenni az a munkás, aki 2 éve ablakszerelés közben zuhant le egy fővárosi panelház hatodik emeletéről. A szerelő súlyosan megsérült, kártérítést szeretne. Ügyvédje a főnök állítását abszurdnak tartja.

Életveszélyben két gyerek

A családapa meghalt, két gyerek életveszélyesen, az anya pedig súlyosan megsérült, amikor frontálisan karamboloztak Szolnok határában. Ők szabályosan közlekedtek, a velük szemből érkező autós nem tudta befejezni az előzést, ezért ütköztek.

Mindenki megsérült a kisbuszban

Mentőhelikopter vitte a győri kórházba a fának ütközött kisteherautó sofőrjét.  A baleset szerdán délután történt a 82-es főúton. Úgy tudjuk, az építőipari munkások hazafelé tartottak, amikor autójuk lesodródott az útról, majd egy fának vágódott. A kisteherautóban hatan utaztak, mindenki megsérült. A sofőr jelenleg is válságos állapotban, az intenzív osztályon van.

Baleset az M5-ös autópályán, kora reggel

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset az M5-ös autópályán, kora reggel.

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset

Elaludhatott a sofőr, valószínűleg ezért történt baleset az M5-ös autópályán, kora reggel.

A kutyák sem élték túl a balesetet

Esélye sem volt a túlélésre annak az 50 éves nőnek, aki kocsijával frontálisan egy kamionba csapódott hajnalban a pest megyei Sülysáp közelében. Három kutyájával utazott, a balesetet az állatok sem élték túl.

Háztetőbe csapódott az autó

Megdöbbentő baleset Budapesten: ház tetején landolt egy autó a III. kerületben. Egy meredek utcában gyorsult fel annyira, hogy több mint 10 métert repült a becsapódás előtt. Megdöntötte a ház falát és lebontotta a tetőt is egy részen. Az épület tulajdonosa beengedte stábunkat és megmutatta, hogy milyen pusztítást végzett a szobákban a becsapódás.

AUTÓ A TETŐN: 10 métert repült majd egy háztetőn landolt a kocsi

Autó a ház kertjében, szokatlan helyzetben. A kocsi eleje a földön, a hátulja a magasban. Budapest III. kerületében történt a baleset, a kocsi a közeli meredek útról érkezett és nem tudott megállni. Berepült a kertbe és a ház tetején landolt, onnan csúszott le, és végül így állt meg. A sofőr súlyosan megsérült, később belehalt sérüléseibe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!