KERESÉS search-close

baleset

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "baleset"

Halálos gázolás Dombóváron: a buszsofőr hibázott

Egy év tíz hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte a bíróság azt a sofőrt, aki buszával felhajtott a járdára és halálra gázolt egy nőt két éve szeptemberben Dombóváron. A bíróság szerint a férfi vezetéstechnikai hibája okozta a balesetet. A sofőr viszont azt állítja, műszaki hiba történt, ezért felmentésért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Lánya sem élte túl a balesetet

Meghalt a kórházban az a 18 éves lány, aki még pénteken szenvedett balesetet Görcsöny határában. Apja vezette a kocsit, amelyben a lány barátja is ott ült. Kisodródtak egy éles kanyarban. Az apa a helyszínen meghalt, lányát többször is újra kellett éleszteni. A baleset óta sokan gyújtottak gyertyát a tragédia helyszínén.

Vonat és autó ütközött össze a Veszprém megyei Városlődnél

Vonat és autó ütközött össze a Veszprém megyei Városlődnél. A 20 éves sofőr életveszélyesen megsérült, de már javult az állapota. Az autós a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre, a vonat 100 méteren át tolta maga előtt. A sofőr szüleit sokkolták a történtek, azt mondták bíznak egyetlen gyermekük felépülésében.

Jogosítvány nélkül autózó fiatalok okoztak két súlyos balesetet

Nagykőrös és Cegléd között szombaton reggel egy 17 éves fiú letolta az útról az előtte haladó kocsit, ami többször megpördült, végül egy fának csapódott. A vétlen sofőr, egy 60 év körüli asszony nem élte túl a balesetet. Egy másik, szintén jogosítvány nélkül vezető fiatal pedig egy családi ház udvarába hajtott be a Hajdú Bihar megyei Nádudvaron.

Felborult a kocsijuk, az apa meghalt a balesetben

Meghalt egy férfi, 18 éves lánya és annak barátja megsérült, amikor felborult a kocsijuk a Baranya megyei Görcsöny és Pellérd között. Épp a lány barátjának a kocsiját akarták kipróbálni, mert új motort kapott az autó, de lesodródtak az útról és egy töltésnek csapódtak.

Rosszul lett a buszsofőr, az utasok a fának kormányozták a buszt

Az utasok kormányozták fának a buszt, miután rosszul lett a sofőr. A baleset csütörtök este történt Budapesten, egy súlyos és két könnyű sérültet láttak el a mentők. Egy dél-afrikai turistacsoportot vitt a busz. Az utasok először azt vették észre, hogy a sofőr nem kanyarodott be a szokott helyen a szállodához. Ekkor előre szaladtak, és látták, hogy a férfi már nem tudja irányítani a buszt.

Kismama is megsérült a balesetben

Császármetszéssel kellett világra segíteni egy halálos balesetben súlyosan megsérült asszony kisbabáját. Férjével Győrből tartottak hazafelé a 81-es főúton, amikor szemből egy autós előzésbe kezdett, nem tudták elkerülni az ütközést. A férfi sokkot kapott, de nem sérült meg, a kismamáért mentőhelikopter érkezett. A vétkes autós, egy 64 éves asszony a helyszínen meghalt, 3 utasát kórházba vitték.

Császármetszéssel segítették világra egy halálos balesetben megsérült nő kisbabáját!

Császármetszéssel kellett világra segíteni egy halálos balesetben súlyosan megsérült asszony kisbabáját. A vétkes autós, egy 64 éves asszony a helyszínen meghalt. A kismama állapotáról Prof. Dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, orvos-igazgatója számolt be az RTL Híradónak.

Doctor Strange pénteken az RTL Klubon!

Elképesztően izgalmas kalandok főszereplőjévé vált Benedict Cumberbatch angol színész, aki nem csak a mozivásznon lett világhírű. Péntek este az RTL Klub-on a Doctor Strange című film főszereplőjeként egy világhírű sebész bőrébe bújik majd, aki egy szörnyű baleset miatt nem tudja használni a kezeit.

Fél nap alatt két halálos baleset – rosszul indul a hosszú hétvége

Tragédiák a hosszúhétvége előtt. Fél nap alatt két halálos baleset is történt az utakon. Szerda este egy motoros halt meg Budapesten, amikor egy kisteherautó vezetője, valószínűleg figyelmetlenül kanyarodott ki elé, ezért nekirohant a kocsinak. A 4-es főúton pedig délelőtt ütközött össze két autó, itt az a sofőr halt meg, aki felelős lehet a balesetért.

900 kilométert autózott az összeragasztott furgonnal

Összeragasztotta autója roncsát majd kilencszáz kilométert vezetett hazáig egy román sofőr. A kisbusz hétfőn borult fel a balatoni autópályán. A baleset után a rendőrök egy parkolóba vitették a roncsot. Miután a járőrök végeztek, a sofőr nekiállt a javításnak. Kocsiját órákkal később az M5-ös autópályán, majd egy romániai benzinkúton is lefényképezték.

Folyton elütik Szabó Győzőt

Hat balesetből ötször az őt elütő autósok hibáztak. Szabó Győző tisztában van vele, hogy motoron közlekedni nem életbiztosítás. Tizennégy éves kora óta mégis újra és újra visszaszáll.

IJEDTSÉG: Menet közben repült be a szélvédőn a 3 kilós kődarab

A bébiszitterként dolgozó Horváth Hanna három kisgyerekkel tartott hazafelé, amikor Budakeszinél egy szemből érkező teherautó ráhajtott az úttesten heverő hatalmas kőre, ami ettől berepült a szélvédőn, és mellkason találta a lányt. A lánynak hatalmas lélekjelenléte volt, nem rántotta félre a kormányt, hanem a legközelebbi buszmegállóban húzódott félre. Azt mondja, csak később fogta fel, hogy milyen óriási szerencséje volt.

Háromkilós szikladarab repült be a bébiszitter kocsijába

Feljelentést tett a rendőrségen az a 19 éves lány, akinek autójába menet közben csapódott be egy 3 kilós szikladarab Budakeszinél. A bébiszitterként dolgozó lány három kisgyerekkel tartott hazafelé, amikor egy szemből érkező teherautó ráhajtott az úttesten heverő hatalmas kőre, ami ettől berepült a szélvédőn, és mellkason találta a lányt. Nem sérültek meg, de nagyon megijedtek. A Híradónknak nyilatkozó jogász szerint a balesetnek nincs felelőse, mert nem történt sérülés.

Árokba csapódott több jármű


szerző:
2019.04.15. 18:14
Árokba csapódott több jármű

Átszakította a szalagkorlátot és az árokba hajtott egy kisbusz és utánfutója reggel az M7-es autópályán. A Székesfehérvár melletti baleset miatt egy időre teljesen le kellett zárni a sztrádát. Ezzel majdnem egyidőben az ötös úton is hasonló baleset történt. Ott egy kocsi rohant az árokba. Az autót vezető 23 éves nő megsérült, kórházba vitték.

Az út közepén állt, elgázolták

Életveszélyesen megsérült a gyalogos, aki az út közepén állt, ekkor gázolta el egy autós szombat este a Csongrád megyei Sándorfalvánál. A sofőr azt mondta, próbálta kikerülni a sötét ruhában lévő férfit, de szemből is jöttek, így nem tudott mit tenni.

Súlyos baleset Békésszentandrásnál -  tűzoltók szabadították ki a sofőrt

Tűzoltók szabadították ki egy autó vezetőjét és utasát a roncsból, miután fának csapódtak Békésszentandrás közelében. Az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba. A rendőrség még vizsgálja, hogy a sofőr miért vesztette el uralmát a kocsi felett.

 Két autós is átment a piroson, miközben még egy babakocsi is a zebrán volt!

Újabb durva közlekedési szabálysértésről készült videó: Még egy babakocsi is a zebrán volt, amikor két autós is áthajtott a piros lámpán a gyalogosok között Székesfehérváron. Egy nézőnk küldte el az általa készített felvételt. Ezen látszik: a szemből szabályosan kanyarodó autósok is veszélyben voltak.

40 milliós luxuskocsin pózolt a Dózsa György úti baleset vádlottja

Több, mint 40 milliós luxuskocsin ülve pózolt a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti baleset egyik vádlottja. A férfi azt mondta, a kocsit magának nézte ki, de végül nem az övé lesz, eladásra szánják.

 

Kirepült a kocsiból, így élte túl a balesetet

Kirepült a kocsiból, de ez volt a szerencséje annak a sofőrnek, aki autójával figyelmetlenül hajtott ki egy másik kocsi elé a 6-os főúton Pécsvárad közelében kedden délután. A 20 éves férfi kéztöréssel megúszta a balesetet, pedig súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna. Nem volt bekötve, de a szakértő szerint esete a szabályt erősítő kivétel: minden más balesetnél az jár jobban, aki bekapcsolja az övet.

Életveszélyben az elütött férfi

Betört a feje, életveszélyesen megsérült egy gyalogos, akit Makón gázoltak el. Információink szerint a férfi szabálytalanul ment át az úton. Egy korábbi, nagykanizsai gázolás ügyét pedig most zárta le a rendőrség. Vádemelést javasolnak egy 19 éves fiatalember ellen, aki tavaly karácsonykor a zebrán ütött el egy nagymamát és unokáját.

Ötven métert repült a balesetet szenvedett motoros

Szörnyethalt egy motoros, miután szalagkorlátnak hajtott éjszaka a Heves megyei Nagytálya közelében. Információink szerint olyan gyorsan ment, hogy az ütközés után 50 métert repült, és az Eger-patak betontöltésének csapódott. A motorosbalesettől nem messze pedig fának hajtott autójával egy fiatal sofőr. Beszorult a kocsiba, a tűzoltók szabadították ki. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Séta közben bukkant rá a halott motorosra

Sokkolta a látvány, nem gondolta volna, hogy ilyesmivel találkozik az erdő közepén - ezt mondta Híradónknak az a fiatal nő, aki tegnap délután egy motoros holttestére bukkant a Vácrátóthoz közeli erdőben. Gyerekével sétált ebéd után, amikor észrevette a motort és a mellette fekvő férfit. A holttest akkor már csaknem egy napja lehetett az erdőben. A motoros egy fának csapódott és hiába volt rajta bukósisak valószínűleg azonnal meghalt.

Halálos baleset az 1-es főúton – hiába jött a mentőhelikopter

Meghalt egy 37 éves szlovák férfi csütörtök este, miután autójával letért az útról és egy fának csapódott Győrben az 1-es úton. A helyszínelés nyomai alapján valószínűleg nem a saját sávjában, hanem a szembejövőben haladt a baleset előtt. Mentőhelikopter is ment, de már nem tudtak rajta segíteni.

Hat év letöltendő börtönt kapott a Szentendrei úti gázoló

Hat év, börtönben letöltendő szabadságvesztés, másodfokon, jogerősen. Ennyit kapott az a férfi, aki több, mint 160-al rohant bele autójával a piros lámpánál szabályosan várakozó másik kocsiba 2017 márciusában. A Szentendrei úti balesetben mindkét fiatal meghalt a vétlen, várakozó autóban. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az álló kocsit 20 méterre, egy oszlopig lökte. Az egyik áldozat Janza Richárd volt, ifjúsági világbajnok kajakozó volt.

Kisodródott a pályáról és egy nézőnek csapódott

Tragédia a motorosversenyen: az egyik versenyző kisodródott a pályáról a hétvégi extrém enduro kupán Bordányban, egy nézőnek csapódott, aki a kórházba szállítás után meghalt. A baleset a verseny utolsó körében történt. A nézőt, akinek a fejét találta el a motoros, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Hétfőn belehalt sérüléseibe. Négy gyereke és felesége gyászolja, barátai gyűjtést indítottak a családnak.

Önkéntes tűzoltó és daruskocsi vezetője mentette meg az édesanyát

Egy önkéntes tűzoltó és egy darus kocsi vezetője mentette meg egy háromgyerekes anya életét Biatorbágyon. A nő egyedül ült a kocsijában – lesodródott az útról, és egy patakba vágódott tegnap. Az éppen arra járó darus kocsi vezetője segített kihúzni a roncsot, a közelben lévő tűzoltó pedig azonnal megkezdte az újraélesztést. A nő kórházban van, kritikus az állapota.

Álló kamionba ütközött a kisbusz, a sofőrön már nem tudtak segíteni

Halálos baleset az M1-es autópályán. Álló kamionba rohant hátulról egy kisbusz a Hegyeshalom felé vezető oldalon délelőtt, Tata térségében. A kisbusz sofőrjén már nem tudtak segíteni, a helyszínen meghalt. Utasai közül ketten súlyos, hárman pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. A kamionsofőr nem sérült meg. Tegnap délután pedig egy útépítő munkás halt meg az M15-ös autóúton Mosonmagyaróvár közelében, miután egy kocsi elsodorta.

MEGMENTŐK: ők húzták ki a kocsijával iszapba fúródott nőt

Elmesélte a történteket az az önkéntes tűzoltó és az a daruskocsi vezető, akik egy 3 gyerekes nő életét mentették meg. A nő autójával borult a patakba és beszorult a roncs alá…

Tűzoltóknak kellett az ittas sofőr kocsiját leemelni a sínekről

Behajtott az építkezés miatt lezárt vasúti átjáróba, majd fennakadt a síneken egy autós hétfőn reggel Budatétényben. Az érkező vonat vezetője szerencsére észrevette a kereszteződésben veszteglő kocsit és még időben meg tudott állni. A tűzoltók segítségével sikerült leemelni a kocsit a sínekről. A vezetőjét a rendőrök megszondáztatták és kiderült, hogy ivott. A baleset miatt az érintett vonalon több órát késtek a vonatok.

Súlyos balesetek Budapesten

Két súlyos baleset is történt tegnap este Budapesten. Előbb este hét órakor három autó ütközött össze. Négyen sérültek meg, majd tizenegykor két autó karambolozott. Ott három sérültet láttak el a mentők. Szombaton a budapesti rendőrök 39 baleset helyszínén intézkedtek, melyekben 3 súlyos, és 10 könnyű sérült volt.

Szemtanúkat keres a motoros pár

Most is fájdalmai vannak, és nehezen tud mozogni a motoros, aki barátnőjével szenvedett balesetet a Veszprém megyei Litér határában, egy hete. Azt állítják: azért hajtottak az árokba, mert a szemből érkező traktort előzni kezdte egy busz, és másképp nem tudták elkerülni az ütközést. Szerintük a traktor és a busz sem állt meg, pedig – mint mondák – látniuk kellett a balesetet. A pár teljes beszámolója megnézhető: ITT!

Kamionnal ütközött, elaludhatott az ütközés előtt

Súlyosan megsérült egy asszony miután autójával, kamionnal ütközött szombaton Hajdúhadháznál. Az autó baloldala annyira összeroncsolódott, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a beszorult nőt. A kamion vezetője nem sérült meg. Az asszony feltehetően elaludt a volánnál, emiatt sodródott át a másik sávba.

SZEMTANÚKAT KERESNEK: Segítség nélkül hagyták őket balesetük után!

A motoros párt a Veszprém megyei Litér határában érte a baleset, amikor azért tértek le az útról, és hajtottak az árokba, mert a velük szemben érkező traktort előzni kezdte egy busz. A pár állítása szerint se a traktor-, se a busz sofőrje nem állt meg nekik segíteni, ugyanis mire magukhoz tértek már nem voltak az útszakaszon. Szerencséjükre más járművek megálltak segíteni, az asszonyt mentő vitte kórházba.

Lovasi András: „Elfogadom a következményeket”

Azt is elfogadja, ha ő volt a vétkes. Ezt írta a zenész Lovasi András Facebook-posztjában a szerdai balesetéről. Koncertjeinek főpróbájára ment a Vígszínházba, amikor jobbról nekiütközött egy rendőrautó. Az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. A Kossuth-díjas zenész telefonon beszélt a sérülttel, és a közeljövőben találkoznak.

Összesen 16 autó karambolozott az M3-ason

Tömegbaleset az M3-ason. Összesen 16 autó csapódott egymásnak pénteken a Heves megyei Kál közelében, a Miskolc felé vezető oldalon. Ketten súlyosan, egy autós könnyebben megsérült. Először két kocsi ütközött össze, emiatt lelassult, majd megállt a forgalom. Nem sokkal később pedig egy kisteherautó csapódott a várakozókba. Az akkora sebességgel vágódhatott az álló kocsisorba, hogy összesen 12 járművel ütközött össze.

Csapatmunkával mentették meg az erkélyen lógó 71 éves férfi életét a rendőrök!

Sokkos állapotban vitték kórházba azt a férfit, aki csütörtök délután kizuhant kilencedik emeleti lakásukból, de az alatta lévő erkély korlátjába beakadt a lába. Ott lógott ég és föld között, amíg három rendőr megmentette. A hetvenegy éves Mihály a klímát akarta megszerelni, amikor megbillent a létrán és kiesett.

Néhány másodpercig nem figyelt, nekicsapódott az elszabadult pótkocsinak

Alig néhány másodpercig nem figyelt csak, halálos baleset gondatlan okozása miatt felelhet. Vádat emeltek az ellen a román sofőr ellen, aki még 2017 januárjában az M1-es autópályán egy elszabadult pótkocsinak csapódott. Egyik utasa a helyszínen meghalt, ő és a vele utazó harmadik férfi súlyosan megsérültek.

Oldalára borult a kamion az ütközés erejétől

Szörnyethalt az a harmincas éveiben járó férfi, aki autójával frontálisan egy kamionnak ütközött a Borsod megyei Tarcalnál. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a kamion az oldalára borult. A kocsi a felismerhetetlenségig összetört, a sofőr holttestét a tűzoltók vágták ki a roncsból. A baleset okait még vizsgálják a rendőrök.

Lovasi András kocsijával ütköztek a rendőrök – vizsgálják, ki hibázott

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője – szolgálati kocsijukkal – éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával. A zenész nem sérült meg, de az egyik rendőrnek eltört a kulcscsontja. Még vizsgálják, ki hibázhatott. Lovasi András koncertszervezője ma interjút ígért az RTL Híradónak, de ezt délután végül lemondták. Korábban azt üzente: sajnálja a történteket.

BALESET: Rendőrökkel karambolozott Lovasi András

Hazaengedték a kórházból azt a rendőrt, aki még szerdán sérült meg súlyosan egy balesetben, Budapesten. A járőr és kolléganője szolgálati kocsijukkal éppen kikanyarodott a Dózsa György útra, amikor összeütköztek Lovasi András énekes autójával.

Balesetet okozott Lovasi András!

A Blikk információi szerint a Kossuth-díjas zenész szerda délután autójával egy rendőrségi gépkocsiba ütközött Budapesten, a Dózsa György és a Damjanich utca kereszteződésében. A balesetben két rendőr megsérült.

Zokogott a bíróságon a Szentendrei úti baleset okozója

Zokogott a bíróságon, amikor az utolsó szó jogán beszélt a Szentendrei úti baleset okozója. Azt mondta, vállalja a felelősséget, tudja, hogy két család életét tette tönkre a felelőtlenségével. Azt kérte tőlük, hogy bocsássanak meg neki. Két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben két fiatal halt meg.

Elszabadult a 20 tonnás busz

Elgurult egy sofőr nélküli helyi busz az egyik pécsi végállomáson kedd este. A 20 tonnás jármű átgurult egy füves területen és egy járdán, majd a közeli csomópont egyik villanyoszlopának ütközött. A busz üres volt, és szerencsére a járdán sem volt senki. Egy szakértő szerint, ha a villanyoszlop nem fogja meg a buszt, és kigurul a forgalmas 6-os főútra, súlyos baleset is történhetett volna.

Gyászolják a 26 éves áldozatot

Családtagjai és barátai gyászolják a Csongrádnál meghalt fiatalt. Hétfőn hajnalban hajtott át a földön fekvő 26 évesen egy teherautó, az életét nem lehetett megmenteni. Az RTL Híradónak nyilatkozó ismerőse szerint a férfi mindig a kerékpárúton közlekedett, érthetetlen, mi történt. Munkából tartott hazafelé, biciklijét egy kilométerrel a baleset helyszínétől, egy bokor tövében találták meg.

Miért szerepelnek a biztonságosnak számító hazai autópályák a legveszélyesebb utak dobogós helyén?

Minden egyes kilométerre jut egy baleset az M0-áson a KSH friss statisztikája szerint. Ezzel ez az út a legveszélyesebb az országban. Az M0-ást az M1-es és a 2-es főút követi a feketelistán. A legtöbb halálos baleset azonban nem ezeken az utakon, hanem a 4-es főúton történik. Itt majdnem minden 10. karambol halálos.

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó

Úton fekvő férfin hajtott át egy kisteherautó Csongrádnál! A 26 éves áldozatot a Kiskunfélegyháza felé tartó kenyérszállító sofőrje már hiába próbálta kikerülni. A gázolás után azonnal visszafordult, hogy segítsen, de a férfi már nem élt. Úgy tudjuk, egy közeli tanyán élt az anyjával. A rendőrök vizsgálják, hogy miért feküdt az úton, az sincs kizárva, hogy korábban gázolták halálra.

Tapasztalt motoros halt meg Bükkszéknél

Kanyarban előzött, frontálisan ütközött a szemből érkező autóval – meghalt egy motoros vasárnap délután Bükkszék közelében. A motort egy a 34 éves pétervásárai férfi vezette. Úgy tudjuk, tapasztalt motoros volt. Valószínűleg túl gyorsan hajtott. A csattanás előtt még fékezni sem volt ideje.

Rendőrök elől menekült a halálos balesetet szenvedett sofőr

Rendőrök elől menekült az a sofőr, aki vasárnap hajnalban szenvedett halálos baleset Beszterec és Vasmegyer között Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Információink szerint a férfi nem állt meg egy Stop táblánál, ezért akarták felelősségre vonni, de elmenekült. A rendőrök kérdéseinkre azt írták, követték, de olyan gyorsan hajtott, hogy lemaradtak mögötte. Információink szerint a férfi két nappal a 25. születésnapja után vesztette életét. 

Szörnyethalt az a 25 éves sofőr

A fiatalember autójával átszakította a hídkorlátot, majd a töltés tetejébe fúródva állt meg a Szabolcs megyei Vasmegyernél. A tragikus baleset vasárnap hajnalban történt. Úgy tudjuk, egy buliból tartott hazafelé a fiatal. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kártérítést szeretne az elgázolt biciklis

Alig tud aludni, és még mindig fájdalmakkal küzd az a biciklis, akit másfél éve gázolt el egy autó Gyálon. A szélvihar miatt nem volt áram az utcában, így a sötétben kerékpározott. A sofőr azt állította, három gyalogost próbált kikerülni. A rendőrök szerint nem hibázott. A biciklis kártérítést szeretne, ezért pert indít.

„Elsodort mint egy bábut”

Esélyük sem volt elugrani, pillanatok alatt történt minden - ezt mondta híradónknak az a férfi, akit munkatársaival szeda délután gázolt el egy autó Papon. 7 közmunkás dolgozott az út menti árokban, amikor a kocsi közéjük vágódott. A sofőr feltehetően túl gyorsan hajtott, nem tudta bevenni a kanyart.

 

Közmunkások közé csapódott egy autó

Közmunkások közé hajtott egy autó Papon, Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyében szerda délután. Információink szerint a 43 éves sofőr túl gyorsan akarta bevenni a kanyart, kisodródott és egyenesen az árokban dolgozó munkások közé csapódott. Öten súlyosan sérültek, két munkás, a kocsit vezető férfi és élettársa pedig könnyebben.

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás ugyanannál a zebránál

Egy hónapon belül két gyalogosgázolás is történt egy kapuvári zebránál. Februárban egy 27 éves helyi fiatalt ütöttek el, aki hetekig volt kómában, de nem tudták megmenteni. Kedden volt a temetése. Március elején pedig ugyanezen a zebrán egy 58 éves, szintén helyi férfit ütöttek el, ő azóta is kórházban van. 2016-ban pedig egy nyugdíjas férfit gázoltak halálra ugyanott. A Magyar Közút egy lámpás csomópont építését tervezi a zebrához.

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen

Utánfutót vontató furgon fordult keresztbe az M1-esen, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tömegbaleset. A jelenetet egy szemközti oldalon haladó autó fedélzeti kamerája vette fel, március 15-én. A megpördülő vontatmány egy darabja betörte a szélvédőjét.
Ide kattintva megnézheti a hajmeresztő nézői videókat.

Nekihajtott két autónak és egy villanyoszlopot is kidöntött

Nekihajtott két autónak és egy villanyoszlopot is kidöntött az az autós, aki vasárnap délután balesetet okozott Baja belvárosában. A sofőr egy kanyar után elvesztette az uralmát a kocsi fölött, ezért áthajtott a másik oldalra. Az ütközés nagy volt, de mindenki használta a biztonsági övet, valószínűleg ezért nem sérültek meg súlyosan. A kidöntött villanyoszlop miatt a javítás idején nem volt közvilágítás az utcán.

 

Motoros halt meg a balesetben

A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött össze vasárnap késő délután a 66-os főúton, Szentbalázs közelében. A motoros akkora lendülettel vágódott a szembejövő autónak, hogy az árokba lökte azt. Az általunk megkérdezett szakember szerint a motort és a vezetőket is fel kell készíteni a tavasszal újrainduló szezonra.

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta

Leszállt a buszról, ami halálra gázolta. Meghalt egy idős asszony Egerben miután információink szerint a busz alá esett, amin utazott. A sofőr valószínűleg ezt nem vette észre és áthajtott a 80 éves asszonyon. A rendőrség és a busztársaság is vizsgálja, pontosan hogyan történt a tragédia.

Stabil az állapota az igazoltatás közben elgázolt rendőrnek

Stabil az állapota annak a rendőrnek, aki életveszélyesen megsérült, amikor társával együtt elgázolta egy szerb kisbusz szombat éjjel Tompa közelében. A kisbusz egy másik rendőrt is elütött, őt súlyos állapotban vitték kórházba. A két járőr és harmadik társuk az 53-as főúton igazoltatta az arra járó autósokat, amikor egy szerb sofőr fékezés nélkül nekik hajtott. Elaludhatott a volánnál.

Vontatás 130-cal az M1-es belső sávjában

Elképesztő olvasói videót tett közzé a kemma.hu. A felvételen az látható, hogy az M1-es autópályán, Budapest és Tatabánya között egy személyautó egy másikat vontat. Mindezt 130-cal, a belső sávban. A manőver nem csak szabályellenes, hanem balesetveszélyes is.

Felborult a mentő az ütközéstől

Beteghez siető mentőautó borult fel tegnap délután Budapesten. A szirénázó rohamkocsi az egyik forgalmas főúton ment a városhatár felé, amikor az egyik mellékutcából kikanyarodott elé egy autó. A balesetben senki sem sérült meg. A karambol egy jelzőlámpás kereszteződésben történt, a rendőrök vizsgálják, hogy ki hibázott.

Intenzív osztályon a Dózsa György úti baleset vádlottja

Intenzív osztályon ápolják a Dózsa György úti baleset egyik vádlottját azután, hogy szívbillentyű- műtétje volt. Ügyvédje a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy azóta nem tudott vele beszélni, ám úgy tudja, nem volt problémamentes a műtét.

Hiába kérték a sofőrt, hogy ne vezessen

Hiába kérték a sofőrt, hogy adja át a kormányt, és azt is, hogy menjen lassabban - ezt mondja a Kiskunmajsa közelében pénteken történt halálos baleset egyik túlélője. A háromfős társaság egész éjjel bulizott egy kiskunhalasi kocsmában, mielőtt hazaindultak. Egy kanyarban viszont kisodródott a kocsijuk, majd egy másik autónak csapódtak. Az abban utazó házaspár, és a balesetet okozó nő is meghalt.

 

Frontális karambol Kiskunmajsánál, hárman életüket vesztették

Hárman haltak meg, amikor egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak. Egy házaspár szörnyethalt, ahogy az a sofőr is, aki valószínűleg a balesetet okozta. . A helyszínen készült további felvételeket megnézhetik ITT

HALÁLOS: Frontális karambol Kiskunmajsánál

Hárman haltak meg amikor, egy autós áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy másik kocsival. A két autóban összesen öten utaztak, egy házaspár azonnal meghalt, ahogy a balesetet okozó autós is.

Több rendőrségi ügye is volt a hét halálos áldozatot követelő baleset okozójának

Nem volt érvényes jogosítványa és több rendőrségi ügye is volt a vasárnapi hét halálos áldozatot követelő baleset okozójának. A Mezőörs közelében a 81-es főúton történt frontális balesetben mindkét autó kigyulladt. A szabályosan közlekedőben öten haltak meg. Az előzés után az autó felett az uralmát elveszítő sofőr és párja is életét vesztette. A helyiek szerint aznap is egy vita után ültek autóba.

 Vaddisznók okoztak balesetet a 6-os főúton

Vaddisznókonda okozott balesetet a 6-os főúton Pécs közelében kedd este. Több mint féltucat állat rohant át az úton, amikor egy autó közéjük hajtott. Az ütközéstől a kocsi az árokba, két vaddisznó pedig a szemközti sávban érkező másik autónak csapódott, és azt is lelökte az útról. Két embert szállítottak kórházba, két vaddisznó pedig elpusztult.

 Nem volt érvényes jogosítványa, ő okozhatta a 7 halálos áldozattal járó balesetet!

Nem volt érvényes jogosítványa a vasárnapi, hét halálos áldozattal járó baleset feltételezett okozójának - ezt a rendőrség közölte az RTL Híradóval. A férfi egy előzés után elvesztette uralmát a kocsi felett és összeütközött a szembejövő autóval. Mindkét kocsi kigyulladt, a bent ülők nem tudtak kimenekülni. A Bors információi szerint az Opel sofőrje és barátnője a baleset előtt veszekedett. Híradónk pedig azt is kiderítette, hogy többször összetűzésbe került a törvénnyel.

Zombik mobiloznak a rendőrség legújabb kisfilmjében

Egy hete, hogy egy tizenhat éves fiút halálra gázolt egy vonat Magyarországon. A fiú a mobilját nézte. Édesapja azt szeretné, ha nem történne több hasonló baleset. Néhány országban már büntetik azokat a gyalogosakat, akik fülhallgatót használnak és telefonoznak a zebrán.

3 gyerekes apa az áldozatok közt

Háromgyerekes apa az áldozatok között: Nagy Ádám abban az autóban ült, amelynek tegnap a 81-es főúton szemből nekirohant egy kocsi. Mindkét autó kigyulladt, heten haltak meg a tragédiában. Köztük egy házaspár és 9 éves fiuk is.

Heten haltak meg egy frontális ütközésben a 81-es főúton

Heten haltak meg egy frontális ütközésben a Győr-Moson-Sopron megyei Mezőörsnél a 81-es főúton. Az áldozatok között egy gyerek is van. Mindkét kocsi kigyulladt, az utasok bennégtek. Az egyik sofőr előzött, majd amikor visszatért a saját sávjába, nagyot fékezett, átsodródott a másik oldalra, ahol nekicsapódott a szembejövőnek. Az egyik szemtanú Híradónknak azt mondta, hogy az ütközés után azonnal felcsaptak a lángok, már nem tudtak segíteni a bajbajutottakon.

Nem volt bekötve a sofőr, kizuhant a kocsiból

A helyszínen meghalt a sofőr, miután árokba hajtott kocsijával pénteken kora este Sármelléknél, a 76-os úton. Nem volt bekötve, az ütközéstől kiesett az autóból, majd a kocsi rádőlt. A mentők már nem tudtak segíteni rajta.

Sportautó karambolozott busszal a Mecsekben

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A sofőr beszorult a busz alá került roncsba, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A mentésről készült felvételeket megnézhetik ITT

BRUTÁLIS: Tűzoltók vágták ki a roncsból a sportautó sofőrjét

Életveszélyes koponyasérülést szenvedett az a férfi, aki sportautójával egy busznak ütközött a Mecsekben csütörtök délután. A Pécsről Abaligetre tartó menetrendszerinti járaton harmincan utaztak, közülük egy középkorú nő sérült meg, őt kulcscsonttöréssel szállították kórházba.

A harmadik emeletről zuhant ki egy négyéves kislány

Intenzívosztályon ápolják azt a 4 éves mezőtúri kislányt, aki vasárnap egy háznak a harmadik emeleti ablakából zuhant ki. A kislány már túl van az életveszélyen, de súlyosan megsérült. Rokonai azt mondták, hogy állkapocs műtétét kellett végezni rajta.

Öten haltak meg az autós miatt

Börtönbe kerülhet a sofőr, aki az ügyészség szerint halálos tömegszerencsétlenséget okozott az M3-as autópályán 2016 decemberében. Öten meghaltak, több mint harmincan megsérültek, amikor egy busz felborult, majd tíz autó egymásba rohant. Az ügyészség azzal vádol egy 49 éves nőt, hogy a baleset miatta történt. Előzni akarta a buszt, de a jeges úton megcsúszott, és nekicsapódott.

Láthatták, hogy baleset történt, mégis elhajtottak

Láthatták, hogy baleset történt, mégis segítségnyújtás nélkül továbbmentek - vádemelést javasol a rendőrség egy házaspár ellen, akik tavaly hajtottak el egy baleset helyszínről. Kunfehértónál ütközött két kamion frontálisan, mindkét sofőr súlyosan megsérült. A baleset azért történt, mert a később elmenekülő sofőr vészfékezett, a kamionos pedig elrántotta a kormányt. Kiderült, a vészfékező sofőr, aki a feleségével ült a kocsiban, azért hajtott tovább, mert jogosítvány nélkül vezetett.

Életveszélyben van a sofőr

Életveszélyes koponyasérülésekkel, mentőhelikopter vitte kórházba a férfit, aki terepjárójával egy vonat elé hajtott Mikepércsen. Az átkelőnél nincs fényjelzés vagy sorompó, de információink szerint a sofőr jól ismerte az utat, naponta járt arra. Tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Kerékpáros vette észre a roncsot

Szerencséjük volt, hogy arra járt egy kerékpáros – mély árokba zuhant autójával egy román házaspár tegnap Szombathely határában. Az útról senki sem látta a roncsot, amibe ráadásul a sofőr beszorult. Egy biciklis figyelt fel a feleség kiáltozására, ő hívott mentőt. A sofőr kórházba került.

Veronai buszbaleset: felháborodtak a hozzátartozók

Felháborította a veronai busztragédiában elhunyt diákok hozzátartozóit a per legújabb fejleménye. A baleset okozásával vádolt sofőr ügyvédei most azt próbálják bizonyítani, hogy nem is védencük vezette a buszt, hanem a balesetben elhunyt váltótársa. A több mint 2 éve történt tragédia miatti büntetőper várhatóan ősszel folytatódik Veronában.

Nekihajtott a lovaskocsinak, csak a hajtó sérült meg

Csak egy szürke csíkot látott, és már neki is csapódott a lovaskocsinak. Ezt mondta az a sofőr, aki autójával a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsa közelében hajtott a szekérnek. Ezen csak egy biciklilámpa világított, de azt rosszul helyezték el, ezért nem vehette észre a sofőr. Csak a hajtó sérült meg.

A tilos jelzés ellenére a vonat elé hajtott, meghalt a sofőr

Halálos baleset a vasúti átjáróban - a tilos jelzés ellenére hajtott a sínre egy terepjáró tegnap délután Kisteleknél. A Szeged felé tartó vonat vezetője hiába vészfékezett, nekiment a kocsinak. A sofőr nem volt bekötve, ezért az ütközés erejétől kirepült az autóból. A mentők a töltésen találtak rá, már nem tudtak segíteni rajta. A kocsiban nem egyedül ült, utasa használta a biztonsági övet, ő súlyos sérülésekkel ugyan, de túlélte a balesetet.

HALÁLOS: Tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba

Halálos baleset történt csütörtökön, Kistelek környékén. Egy autó vonattal ütközött, amikor a gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére hajtott be a vasúti átjáróba. A sofőr még a helyszínen életét vesztette, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Ismét elsőként kezdett menteni az éppen arra járó orvos

Ismét életeket mentett a miskolci megyei kórház volt főigazgatója. Egy közlekedési baleset sérültjeit látta el az M3-ason még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna. Az orvos éppen arra járt... Eddig összesen tíz alkalommal segített az utcán bajba került embereken, az esetekről bővebben mesél ITT

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

ÉLETMENTŐ: Tizedik alkalommal volt jókor, jó helyen

Ismét életeket mentett a miskolci megyei kórház volt főigazgatója. Egy közlekedési baleset sérültjeit látta el még azelőtt, hogy a mentők megérkeztek volna. Csiba Gábornak nem ez volt az első hasonló esete. Eddig összesen tíz alkalommal segített az utcán orvosi ellátásra szoruló embereken.

A saját autója nyomta agyon a sofőrt

Nem volt bekötve, kiesett a kocsija ablakán és saját autója nyomta agyon- meghalt egy férfi éjszaka Szigetszentmiklósnál. Egy körforgalomban vesztette el az uralmát a kocsija felett, valószínűleg túl gyorsan ment. Ezután csapódott egy árokba, majd az út melletti szántóföldön többször megpördült. A kocsiban még ketten utaztak. Ők könnyebben sérültek meg. 

Vétlenek sérültek meg két cserbenhagyásos balesetben

A vétlenek sérültek meg két cserbenhagyásos balesetben. Pénteken délután a 84-es úton egy szabálytalanul előző sofőr miatt karambolozott két autó, a mentők egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el. A vétkes autós elhajtott a helyszínről, akárcsak az a szabálytalan sofőr, aki miatt két napja az árokban kötött ki egy autó a 35-ös úton. Mindkét baleset okozóját keresik.

Gimnazista fiú halt meg


szerző:
2019.02.23. 18:05
Gimnazista fiú halt meg

Az újraélesztéssel nem lehet hibázni, még a gyakorlattal nem rendelkező járókelő is csak segíteni tud. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó orvos. Azután kérdeztük meg, hogy egy 17 éves fiú még kedden rosszul lett Budapesten, a Nyugati téren. Az arra járók közül többen is segítettek. A mellkasát pumpálva életben tartották, amíg a mentő, az átlagosnál később, fél óra elteltével megérkezett. Nem sokkal később a fiatal meghalt.

Három autó rohant egymásba, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, amikor három autó rohant egymásba reggel Verőcénél. Abban az autóban utazott, amelyik szabályosan ment a sávjában. Egy szemből érkező furgon sodródott át az út túloldalára, így ütköztek frontálisan. A roncsokba nem sokkal később belerohant egy harmadik autó is. További két ember sérült meg.

Traktorja alá szorult és életveszélyesen megsérült egy férfi

Traktorja alá szorult, életveszélyesen megsérült egy férfi Ózdon. A traktor egy domboldalon állt, amikor süllyedni kezdett a sárban. Felborult, a vezetője már nem tudott kiugrani belőle. Nem ez volt az egyetlen traktorbaleset a napokban. Szombaton, Tiszaszentimrén sérült meg egy traktoros, amikor járműve kereke kitört. Ő agyrázkódással megúszta.

Istenes Bencét igen kellemetlen baleset érte!

A műsorvezetőnek nem indult túl jól a hete, amiről egy fotót is posztolt a közösségi oldalán.

Lámpa nélkül kerékpárzott, elgázolták

Kivilágítatlanul, láthatósági mellény nélkül kerékpározott a férfi, akit halálra gázolt egy autó szombat éjszaka Nagykőrös mellett. A kocsi sofőrje próbált ugyan fékezni, de már nem tudta elkerülni az ütközést. A holttest a kocsi alá szorult. Egerben egy rendőrautóval ütközött össze egy taxis, aki nem adott elsőbbséget.

Részegen karambolozott, majd elfutott a helyszínről

Több mint ötven házban ment el az áram szombat este, miután egy autós kidöntött egy villanyoszlopot a Szabolcs megyei Ökörítófülpösön. A sofőr annyira sokat ivott, hogy nagy sebességgel nekicsapódott a póznának, ami kettétört és a kocsira zuhant. Az autós és utasa épségben kiszálltak a kocsiból, majd mindketten elfutottak.

Családi tragédia történt Vésztőnél

Vésztőnél családi tragédia történt: egy 61 éves férfi, 25 éves fia és sógora halt meg, miután kisteherautójukkal fékezés nélkül fának ütköztek csütörtökön este. Nagybajom közelében egy 14 éves fiú és egy 44 éves férfi vesztette életét, amikor frontálisan ütköztek egy kisbusszal. Ma délelőtt még két halálos baleset történt, Zala megyében és Tolna megyében is egy-egy fiatal sofőr halt meg.

 

Kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt az utakon

Tragikus autóbalesetek sorozata - összesen kilencen haltak meg alig több mint egy nap alatt. Az egyik tragikus baleset az M1-es autópályán történt, Mosonmagyaróvárnál. Két nő halt meg, miután az őket szállító autó szalagkorlátnak csapódott. Az egyik utas azt mondta Híradónknak, hogy Ausztriába vittek barátjával három nőt, akik beteggondozóként dolgoznak kint. Miután a korlátnak csapódtak, többen beléjük hajtottak. Összesen 4 autó és egy kamion tört össze.

 Meghalt a zebrán elütött a nő, sokan a közvilágítást okolják

Meghalt a kórházban az a 67 éves nő, akit kedd este ütött el egy kisbusz Pécsen. Az asszony a zebrán kelt át, amikor elgázolták. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, még vizsgálják. A kereszteződés világítására már évekkel ezelőtt is panaszkodtak a környéken élők, szerintük az Elios Zrt. által felszerelt új lámpák nem adnak elég fényt.

Befolyásolni próbálta a tanúkat a pilóta

Befolyásolni próbálta a tanúkat az a pilóta, aki 2014-ben egy diáklánynak okozott kisgépével maradandó sérüléseket Pusztaszeren. Az egykori vadászpilóta a baleset miatt korábban felfüggesztett börtönt kapott. Most hamis tanúzásra való felhívásért is jogerősen elítélték. Ugyanis a diákokra felügyelő tanárokat arra próbálta rávenni, vallják azt, hogy a lány hibájából történt a baleset.

Kamionnal ütközött a helikopter


szerző:
2019.02.12. 17:01
Kamionnal ütközött a helikopter

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója hétfőn. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

Helikopter-balesetben meghalt Brazília leghíresebb újságírója

Helikopter-balesetben meghalt hétfőn Brazília leghíresebb újságírója, Ricardo Boechat. A férfit szállító gép egy teherautónak ütközött, amikor a pilóta éppen kényszerleszállást hajtott végre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való