KERESÉS search-close

bajnokság

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bajnokság"

Sűrített levegővel hajtott autók álltak rajthoz Egerben

Az úgynevezett pneumobilok bajnokságát 12. alkalommal rendezték meg. Az autókat nagyrészt egyetemisták tervezték és építették.

Magyar siker a philadelphiai virágkötő világkupán

Magyar virágkötő mester a harmadik legjobb a világon! Mezőffy Tamás március elején, a philadelphiai világkupán érte el a rangos helyezést. A világversenyt az olimpiához hasonlóan négyévente rendezik meg, az idein 20 év után először volt magyar induló. A virágkötővel készült hosszabb interjút megnézhetik ITT.

A ValóVilág egykori játékosa mellbedobással győzött

Egy évvel ezelőtt VV Seherezádé versenybe szállt, miközben Aleska koreográfiát készített, Molnár Andi zsűrizett a hétvégi, nagyszabású fitnesz versenyen - a ValóVilág egykori játékosa pedig mellbedobással győzött.

Taroltak Hajós András gyerekei az Országos Strandröplabda Bajnokságon

Hétvégén véget ért az Országos Strandröplabda Bajnokság 2018-as szezonja, amely különleges izgalmakat tartogatott a népszerű humorista és műsorvezető, Hajós András gyermekei számára.

Péntektől strandröpi bajnokság!


szerző:
2018.06.06. 09:10
Péntektől strandröpi bajnokság!

Június 8-án a tatai első fordulóval elkezdődik a nyár leglátványosabb versenyeinek egyike, az országos strandröplabda-bajnokság!

Szörfösök a Balatonon!


szerző:
2018.06.04. 07:45
Szörfösök a Balatonon!

Hétvégén rendezték meg a Magyar Országos Bajnokságot SUP-ban és windsurf-ben is. Vendégeink Gádorfalvi Áron szörfversenyző, hatszoros olimpikon, Európa-bajnok szörfversenyző és Sánta Bence szörfös, ezüstérmes Európa-bajnok voltak.

Ilyen volt az amatőr darts bajnokság

Egészen elképesztő az érdeklődés a darts iránt. Az immár hagyományos újévi amatőr bajnokságra brutális tömeg jelentkezett: 1260-an gondolták úgy, hogy tábla elé állnak, és kipróbálják magukat a nyilakkal.

Akrobatikus bártender bajnokság


szerző:
2017.11.16. 08:38
Akrobatikus bártender bajnokság

Nemzetközi akrobatikus bártender bajnokságot rendeznek november 17-én Budapesten, ami az egyik utolsó mérkőzés a nagy londoni világverseny előtt: 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

Augusztusban rendezték meg a 8. országos csúszdabajnokságot!

Augusztus közepén már nyolcadik alkalommal rendezték meg a debreceni csúszdabajnokságot. A versenyzők kilenc különböző kategóriában indulhattak a fődíjért. Holléry Tibor, Kovács Zsófi és Gajdos Gábor elmesélték, milyen egy csúszdabajnokság, és hogy telik a felkészülés.

Mingo Polo: Te is imádni fogod a nyár legújabb őrületét!

Mi lesz abból, ha keresztezzük a vízilabdát a lovaspólóval és hozzáadunk egy felfújható flamingót? Ez a Mingo Polo, ami a 2017-es Balaton Soundon debütált. Szombaton az első Mingo Polo bajnokság is megrendezésre került, Anna és Mikike pedig kipróbálták, milyen egy kacsán egyensúlyozva gólt dobni.

Peller Anna testén a festék is jól áll!

Pál Gergely test-festőművész számára semmi sem akadály, több ezer női test után, most Peller Annát is kipingálta. Dudás Barbara kétszeres világ- és Európa bajnok sminkművész pedig mesélt alkotásairól, majdnem lekésett versenyekről és persze magáról a testfestés művészetéről.

Kő-papír-olló: már világbajnoksága is van a világ legegyszerűbb játékának

Tizenöt millió forintot nyert a kő-papír-olló világbajnok. Vannak, akik a legfontosabb dolgokat is ezzel a játékkal döntik el a családban. Például, hogy ki mosogasson, ki ugorjon le a boltba, ki fürödjön elsőként, vagy kinek a vágya teljesüljön. Állítólag ennek a játéknak komoly pszichológiája van. Mindenesetre a logikája nagyon egyszerű: az olló elvágja a papírt, a papír becsomagolja a követ, a kő kicsorbítja az ollót.

Izmok, és kerek idomok! Ők a fitness magyar csillagai!

Három évvel ezelőtt a Fókusz nézői elképesztő szaltókkal és dagadó izmokkal szembesülhettek, ugyanis abban az évben az ország legszebben kidolgozott testeit ismerhették meg. Bemutatkoztak a Magyar Kupa versenyzői.

Hoki a víz alatt


szerző:
2016.10.29. 18:45
Hoki a víz alatt

Korong a medence alján. Ez a vizihoki. Nem sokat hallani róla, pedig Magyarországon már 16 éve honosodott meg. És egyre többen űzik, olyannyira, hogy Európában már egyedülálló utánpótlása van. Rendeznek belőle Eb-t, vb-t is. A magyar bajnokság döntője pedig szombaton volt Pécsen.

Tarolnak a magyar lányok a fitnesz világában

Az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett fitnesz bajnokságról, Barcelonából rekordszámú érmet hoztak haza a magyar lányok. Tökéletes izomzatuk, fellépésük mellett van, akinek a mosolyától rettegnek a külföldi versenytársak, és van, aki még így is elégedetlen.

Fókusz 2016-09-28


szerző:
2016.09.28. 17:25
Így érezte magát Puskás Peti a felhők fölött

Idén kilencedik alkalommal látogat el Budapestre a világ leglátványosabb bajnoksága, a Red Bull Air Race. A pilóták már gyakorolnak, Puskás Peti pedig abban a megtiszteltetésben részesült, hogy beülhetett az egyik sztárversenyző mellé.

Magyar villamosvezetők Európa legjobbjai

Villamos-bowling és centiméterre pontos fékezés: magyar villamosvezetők lettek Európa legjobbjai. A magyar együttest két BKV-s képviselte, Muli Eszter és Harsányi Antal 27 páros között végzett az első helyen a berlini Európa-bajnokságon. A magyarok nagy fölénnyel verték a német és a francia csapatot.

Fókusz 2016-04-20


szerző:
2016.04.20. 17:25
Elindult az idei országos tereprally bajnokság

Az első verseny a Duna Aszfalt Kupa volt, ahol bár sokan hiányoztak, egy régi páros újra rajthoz állt. Szalay Balázs és Bunkoczi László szerint a távok adta különbségek jelentették a legnagyobb kihívást.

A levegő urai és úrnői

Aleska is díjat nyert a légtorna bajnokságon, ahol káprázatos, de leginkább lélegzetelállító és életveszélyes produkciókat láttunk. A levegő úrnői és urai úgy tekerték ki magukat ég és föld között, mintha nem lenne csont a testükben. Az elképesztően hajlékony, erős és rugalmas akrobaták között több ismerőst is felfedeztünk.

Fókusz 2016-03-08


szerző:
2016.03.08. 18:55
LÉGTORNA: A leglátványosabb produkciók

Lélegzetelállító mutatványok, vakmerő pózok, hajmeresztő esések. Ám akár egyetlen kis hiba is végzetes lehet. A levegő úrnői és urai úgy tekerték ki magukat ég és föld között, mintha nem lenne csont a testükben.
 

Fókusz Plusz 2016-01-30


szerző:
2016.01.30. 18:50
Műkörömépítésben is világbajnokok vagyunk!

Nagyon sok olyan sportágat tudunk felsorolni, melyre méltán lehetünk büszkék, hiszen mi magyarok vagyunk benne a világon a legjobbak. Múlt héten Németországban begyűjtöttünk egy újabb világbajnoki címet. Ezúttal azonban nem sportban, hanem műkörömépítésben. Vendégünk volt az arany érem boldog tulajdonosa Magyarosi Barbara, műköröm építő mester.

Gálfi Dalma nyert Amerikában


szerző:
2015.09.14. 19:00
Gálfi Dalma nyert Amerikában

Gálfi Dalma nyerte az amerikai teniszbajnokság junior versenyét. Ő az első magyar, aki egyéniben ezen a versenyen győzött. Nem sokon múlt, hogy egy másik magyar ellen játssza a finálét, Stollár Fanny azonban végül vereséget szenvedett az elődöntőben négy között. A két fiatalt néhány hete fegyelmezetlenségek miatt kitették a válogatottból, a szövetség szerint azóta megbeszélték a dolgokat és a lányok újra játszhatnak címeres mezben.

Ismét világbajnok lett a Kozák Danuta – Szabó Gabriella páros

Ismét világbajnok lett a Kozák Danuta Szabó Gabriella alkotta kajak duó. A Magyar páros elsőként ért célba a Milánóban zajló kvalifikációs bajnokságon. Az eredményről a bajnokokat kérdeztük. 

NBI: A klubok harmada elbukott

A Magyar Labdarúgó Szövetség szeretne rendet teremteni, ezért szigorú követelményrendszert vezetett be, s amelyik klub ezt nem teljesíti, nem kap licenszet, vagyis nem indulhat a bajnokságban. Amely eddig 16 csapatos volt, de ősztől 12-re csökken a létszám. Öt klub nem kapott engedélyt. Így lesz rend? Színvonal? Nemzetközi eredmények? Vági Márton az MLSZ főtitkára, Szabados Gábor sportközgazdász és Csepregi Botond újságíró volt Baló György vendége.

Vita a magyar fociról


szerző:
2015.06.09. 14:03
Vita a magyar fociról

Pécsett látványosan eltemették a futballt. Az első osztály harmada nem indulhat az NBI-ben. Nem kaptak engedélyt a klubok szerint túlságosan is szigorú szövetségtől. Így - 12 csapatos bajnokság ősztől. Ennyi klubot eltart az egyre kevesebb szurkolót vonzó magyar foci? Vagy meg lehet élni a politikai kapcsolatokból és az oligarchákból? Vita az MLSZ főtitkára és szakértők között.

Csak a saját testi erejüket használják

Könnyedén pörögnek, látványos és kicsavart pózokban húzódzkodnak a korláton. Mindehhez kizárólag a saját testük erejét használják. A hazai street workout legjobbjai mérték össze erejüket a harmadik alkalommal megrendezett hazai bajnokságon. Szarka Ákos lett a legjobb. Júliusban ő képviselheti Magyarországot a moszkvai világbajnokságon.

Csórics Balázs tökéletesre gyúrja a testét

A Barátok közt sztárja, Csórics Balázs nagy fába vágta a fejszéjét, elhatározta ugyanis, hogy benevez egy fitneszbajnokságra. A felkészülésben kolléganője, a sorozat Bambiját alakító Török Anna segít neki.

Rekordlétszám a rejtvényfejtő bajnokságon

Skandináv, olasz módra vagy sudoku: rekordlétszámmal rendezték meg a rejtvényfejtő bajnokságot Budapesten. A legfiatalabb versenyző 17, a legidősebb pedig 102 éves volt. A versenyzők idén először okostáblára fejlesztett rejtvényeket is kipróbálhattak.

Rúdtáncban is verhetetlenek vagyunk

Az Európa-bajnokságot magyar páros nyerte meg. A győztesek látogattak el műsorunkban és elmeséltek, miért szerettek bele ebbe a sportágba.

Íme a fitness magyar csillagai


szerző:
2014.04.29. 17:00
Íme a fitness magyar csillagai

Elképesztő szaltók, dagadó izmok. Itt senki ne kezdje el számolgatni a kockákat, hiszen soha nem ér a végére. A hétvégén az ország legszebben kidolgozott testei álltak színpadra a hivatalos Magyar Kupán.

FTC–Érd női bajnoki kézilabda-mérkőzés

FTC–Érd női bajnoki kézilabda-mérkőzés: A második és harmadik helyezett csap össze a női kézilabda-bajnokság rangadóján. A Ferencváros azt az Érdet fogadja, amellyel idén már kétszer megmérkőzött. Tomoriék egy hazai győzelemmel megerősítenék helyüket a közvetlen rivális előtt. Éppen ezért óriási küzdelemre számíthatnak.

Reflektor 13-12-06


szerző:
2013.12.07. 01:35
Reflektor 13-12-06

Reflektor: Levegőbe emelkedtek világbajnok pólósaink; Szivós Márton és Decker Ádám, a barcelonai vízilabda-világbajnokság két hőse nem rajong a repülésért. Mautner Zsófi már a karácsonyra készül: az Ízes élet háziasszonya az elmúlt több mint fél évben rengeteg ötlettel lepte meg nézőit és biztosak lehetünk benne, hogy ez az ünnepek előtti napokban sem lesz másképp.

Szárnyaló eufória


szerző:
2013.08.15. 19:00
Szárnyaló eufória

Ahogy Batman, úgy mi is repülhetünk már a szél szárnyán a még gyerekcipőben járó extrémsporttal. Csak egy szárnyasruhára van szükség, és mehet is a maximális légi eufória.

Magyar sportoló Európa legerősebb embere

Kovács Laci még csak 26 éves, de már kisfiának tanítja a vasgyúrás alapjait. Ő maga pedig azt az izomkolosszust győzte le, aki miatt az egész sportágat művelni kezdte.

Fókusz 12-06-15


szerző:
2012.06.15. 20:55
Fókusz 12-06-15

Fókusz: Halálra ítélték - A magyar férfi 18 év után szabadult thaiföldi börtönéből. Első interjúját a Fókusznak adta Dél-Afrikában. Újra itt a Dallas - Az RTL Klubon folytatódik a világ legnépszerűbb sorozata. Megszólalnak a szereplők. Anya és lánya - Bár 32 év van köztük, egymást edzik a fitneszmodell-bajnokságra.

Anya és lánya együtt fedik fel idomaikat

A kockahas és a kerek fenék közös, a különbség az a 32 év, ami anya és lánya között van. Ők mégis együtt emelgetik a súlyokat!

Fókusz 12-05-15


szerző:
2012.05.15. 20:45
Fókusz 12-05-15

Fókusz: Berobbantak! - Hatalmas siker A gyanú árnyékában. A szereplők élete egy nap alatt a feje tetejére állt. Utolsó vallomás - Csézy a Fókuszban búcsúzik el végleg egykori szerelmétől és élettársától. Mutasd a jegyeidet! - Volt, akit átlökdöstek, és volt, akire büszkék voltak. Elemeztük a hírességek érettségi bizonyítványát.

Fitt-testű rendőrnők és bajnokok a rúd körül

A legszebb testű rendőrnő és a rúdtáncsport legelszántabb képviselői között egy izmos férfi. A fitnesz legkülönbözőbb ágazatainak világklasszisait Magyarországon tényleg tömegek követik.

Nálunk is berobbant a pankráció őrület

Mostani riportalanyaink életében kilenc év telt el, amióta utoljára láttuk őket, és milyen érdekes: felnőttként pont azt csinálják, amire gyerekként még kameránk előtt készültek.

3 világbajnoki aranyérem története

A spanyolországi Fitness- és Testépítő Világbajnokságon a magyar lányok egyszerűen leiskoláztak mindenkit.

Tinilány a bajnokság „gólkirálya”

Még csak 14 éves, de már most annyi érmet gyűjtött össze, amennyit mások egész pályafutásuk alatt. Zsanettől ráadásul a focipályán félnek a leginkább: lány létére ő az első a Budapest Bajnokság góllövő listáján.

Csak minden ötödik stadion biztonságos?

A Magyar Labdarúgó Szövetség felmérése szerint van olyan pálya, ahol még a kerítés is hiányzik.

Freefly bajnokok vették birtokba az eget

Lenyűgöző felvételek a Fókuszban. Négyezer méteres magasságban repülő vagy zuhanó emberek parádés mutatványait láthatják. A magasságban a hétvégi freefly versenyen nulla fok volt, vagy inkább kevesebb. De szerencsére csak emiatt volt fagyos a légkör.

Ezüstérmesek lettek borászaink


szerző:
2011.07.04. 08:09
Ezüstérmesek lettek borászaink

Ezüstérmes lett a magyar válogatott a borászok számára első alkalommal megrendezett labdarúgó Európa-bajnokságon.

Égbe szökkennek az ebek a bajnoki címért

A repükő kutyáknak a frizbit kell elkapniuk a budapesti Európa-bajnokságon.

Tripla magyar diadal a kajak-kenu Eb-n

Kajak női egyesünk és kettesünk, valamint férfi kenu négyesünk is összelapátolt egy-egy aranyérmet!

Szexi lányok dögös show-ja a rúdon

A másodszor megrendezett országos bajnokságon összesen 14 lány pályázott a rúdtánc királynője címre.

Repültek a tökök Belgiumban


szerző:
2010.09.06. 18:13

Reggeli 10-08-19


szerző:
2010.08.19. 08:00
Reggeli 10-08-19

Reggeli: Állítólag a legtöbb orvos elutasítja a hálapénzt, a valós helyzetről egy betegjogi képviselővel beszélgettünk. Az Európa Bajnokságra készülnek vízilabdásaink, a Reggeliben a fiúkkal az esélyeket latolgattuk.

Lóerő-ezrekkel csaptak össze


szerző:
2010.08.14. 17:10
Lóerő-ezrekkel csaptak össze

A két napos Magyar Amatőr Traktor és Teherhúzó bajnokságon több ezer lóerős, egyedi építésű traktorok versenyeznek.

Így tempózik az úszóválogatott


szerző:
2010.08.03. 20:04
Így tempózik az úszóválogatott

A Fókusz bejutott az úszófenomének balatoni edzőtáborába és megleshette a válogatott edzését.

Öröm és könnygáz a Loki-meccsen

A Loki 1-0-ra kikapott Kecskeméten, mégis NB1-es bajnokok lettek. A rendőrök könnygázzal próbálták megállítani a szurkolókat.

Erőemelő bajnoksággal ünnepeltek a rabok

A versenyt Húsvét alkalmából rendezték. A börtönben így próbálják színesebbé tenni az ünnepet.

Pókerbotrány és szenzáció


szerző:
2010.03.08. 20:14
Pókerbotrány és szenzáció

Berlinben fegyveresek támadták meg a pókerversenyt, Los Angelesben pedig egy magyar játékos vitte el a főnyereményt. 350 milliót nyert.

Szávay kiesett a Roland Garroson


szerző:
2009.05.31. 13:32
Szávay kiesett a Roland Garroson

A teniszező a nyolcaddöntőben a szlovák Dominika Cibulkovától szenvedett vereséget két játszmában, 6-2, 6-4-re.

Majdnem tragédia a sárkányhajó-versenyen

Húsz embert kellett kimenteni a vízből, miután csónakjuk felborult.

Forma-1 kicsiben


szerző:
2009.04.12. 18:36
Forma-1 kicsiben

A 40 centis, csaknem félmillió forint értékű autók 110-130-km/h-ával rótták a köröket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való