KERESÉS search-close

babakötvény

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "babakötvény"

Milliárdokat dobnak ki a szülők

50 ezer forintot bukik egy gyerek, ha nem nyitnak neki Babakötvényt - így számol a G7 gazdasági portál. A jogosultak alig tizede él ezzel a lehetőséggel - az Államkincstár adatai alapján. Így az elmúlt több mint egy évtizedben, amióta jár a támogatás több mint 450 milliárd forintról mondtak le a családok azzal, hogy az újszülöttek után járó 42 ezer 500 forintot nem fektették babakötvénybe.

 

Egymillió új magyar állampolgár

2018-ra ígérték, de a vártnál valamivel korábban teljesült: megvan az egymillió új magyar állampolgár. Ezt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jelentette be a Fidesz vasárnapi kongresszusán. A határon túl élő magyar állampolgárok 2018-tól anyasági támogatást és babakötvényt is kaphatnak a szavazati joguk mellé. A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz megvásárolta a voksukat.

Külhoniak is kapnak támogatást

Egy gyerek után több mint százezer forint állami támogatást kaphatnak január elsejétől a határon túli és a külföldön dolgozó magyarok. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pénteken erősítette meg, hogy kiterjesztik az anyasági támogatást és a babakötvényt is a magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyarokra.

Reggeli - Csak csajok 11-11-09

A szerdai Reggeli - Csak csajokban a hűség, a babakötvény és a tiramisu volt a főszereplő: valóban válóok lehet a hűtlenség, kinek jár a babakötvény, kerülhet 10 perc alatt édesség az asztalra - ez mind kiderül az adásból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való