KERESÉS search-close

babák

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "babák"

Megmutatjuk a hármasikres családba született hármasikreket!

Megérkeztek az első felvételek a hármasikrekről, akiknek anyukája a csepeli hármasikrek egyike. Mutatjuk a babákat! Ahogy Judit és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz. Judit úgy tudta az első hónapokban, hogy csak ikrei lesznek…

HÁRMASIKREK: Anya megmutatja a babákat!

Exkluzív felvételeket mutatunk az újszülött hármasikrekről, akiknek anyukája is hármasiker. Ahogy ő és testvérei, úgy saját gyermekei is természetes úton fogantak. Ennek esélye 1 a hatmillióhoz! Íme: Judit, az édesanya felvételei a babákról!

Milyen is az aktuális nyári babadivat?

A nyári meleg a legjobban a kisbabákat viseli meg, ezért Fresh Viki megmutatta, ő milyen divatos és lenge holmikkal könnyíti meg kisbabája életét.

Milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy koraszülött baba szüleinek?

Egy koraszülött baba ma már lényegesen kevesebb veszélynek van kitéve, mint az elmúlt években, ám még mindig akadnak olyan nehézségek, melyekkel szüleiket kihívás elé állítják. Ada osztja meg velünk élményeit, akinek ikrei szintén idő előtt érkeztek a világra.

Kisbabák, akik képesek megmenteni magukat a mély vízből

Vízbe ugranak és megfordulnak, akár percekig is lebegnek a víz felszínen. Mutatjuk, azokat a kisbabákat, akiknek megtanították, hogyan maradjanak fenn akár vészhelyzet esetén is a vízen.

 

 Hány éves korunktól maradnak meg az első emlékek?

Ha a gyerekkori emlékeinket próbáljuk felidézni, számtalan élmény juthat az eszünkbe. De arra a kérdésre, hogy melyik lehet az első emlékünk, már nehezebb válaszolni. Számtalan inger ér minket gyerekkorunkban, de az, hogy melyikre fogunk emlékezni még akár nyugdíjas korunkban is, kiszámíthatatlan.

Mit mondanak a babák, mikor gügyögnek?

Úgy tűnik, a babák mindig nagyon akarnak mondani valamit, de csak később alakul ki a beszéd a hangutánzásokból, addig pedig csak sejteni tudjuk, hogy mikor miért sír vagy mit mutogat? Most megpróbáljuk megfejteni a gagyogást!

Így segítsük a babákat az érzelmi fejlődésben

A babák érzelmi fejlődése egy igazán összetett folyamat, amit nem lehet általánosítani, hiszen minden baba más és más természettel jön a világra. A Fókusz riportere azonban, mégis összegyűjtötte a legfontosabbakat, amik meghatározóak lehetnek a baba fejlődésében.

 

Story Extra 2017-12-21


szerző:
2017.12.21. 15:40
Egy hétvégén két szülés: már javában zajlik a ˝Jön a baba Hadas Krisztával˝ forgatása!

A műsor készítői nem sokat aludtak az elmúlt két napban, ám ezt egyáltalán nem bánják...

Egy babát akartak, három lett belőle

Egy gyereket szerettek volna, három lett belőle. Egy hónaposak a csongrádi hármas ikrek: Annabella, András és Máté. Mindhárman makkegészségesek, pár napja vannak csak otthon, eddig kórházban figyeltek rájuk. A szülők a Híradónak azt mondták, minden praktikát bevetnek, hogy szinte egyszerre tudják etetni őket. Egy évig szakképzett gondozónő is segít a szülőknek, ezt az önkormányzat ajánlotta fel.

Művirág, műgyümölcsök, műfeleség?!

Japánban egyre több férfi hagyja el a feleségét élethű babákért. De vajon miért vetemednek rá? Betegség vagy furcsa hóbort? Makai Gábor pszichológus segít utánajárni.

Megszülettek Beyonce ikrei


szerző:
2017.06.19. 17:50
Megszülettek Beyonce ikrei

Az énekesnő februárban Instagram posztban jelentette be, hogy ikrekkel várandós. Azóta semmilyen információt nem tudtunk meg a babákról, akiket a sztárpár 5 éves kislánya, Blue Ivy is nagyon várt már. A hétvégén aztán több amerikai lap is megírta, hogy Beyonce kórházban van és testőre már két bébi hordozót, valamint egyéb, a babák érkezésére utaló dolgokat szállítottak neki egy Los Angeles-i kórházba.

George Clooney-t szedálni kellett: megszülettek az ikrei!

Eljött a nagy nap, az örök agglegényből lett szerető férj most apuka lett! Sosem gondoltuk volna, hogy ezt valaha leírjuk. George Clooney és sztárügyvéd felesége két tündéri babát köszönthetnek a családjukban.

Anyukák, akik szülés után is bombaformába hozták magukat

Otthon ülés, és a sport teljes megvonása helyett ezek az anyukák motivációt láttak a felszedett kilókban, és csecsemőstül szinte beköltöztek az edzőterembe, hogy újra alkossák a testüket.

Anyák és babák rács mögött

A börtönanyaságban nem az a legnehezebb, hogy az anyuka tudja, nem szabadon ad életet gyerekének, hanem az, hogy azzal is tisztában van, hogy egy évnél tovább nem maradhat vele, ha a büntetése ennél hosszabb.

 

Fókusz 2016-12-29


szerző:
2016.12.29. 18:45

Egy nap alatt három ikerpár


szerző:
2016.11.12. 18:20
Egy nap alatt három ikerpár

Egy nap, három ikerpár. Még az orvosokat és szülésznőket is meglepte, hogy pár óra alatt három ikerpár is született az egri Markhot Ferenc Kórházban. Évente nagyjából 1500 kisbaba születik az osztályon, naponta átlagosan 4-5. De ilyenre még sohasem volt példa - az osztály főorvosa szerint, nincs is rá magyarázat. Most ősszel egyébként is a szokásosnál több volt az ikerszülés.

Bréking! Indul az új műsor! Figyelem, itt a Babakalauz!

Az RTL Klub legújabb műsorát Heitner Orsolya fogja vezetni, aki igen testhezállónak érzi ezt a feladatot, hiszen anyukaként ő maga is tudja, mivel is jár a babák nevelése, ápolása és szeretgetése. Orsolya célja, hogy az új műsorban olyan információhoz jussanak a nézők, amiknek anyukaként ő maga is örült volna. Fogadják sok szeretettel!

Kismamáinknak áll a világ! - Exkluzív fotók!

Som-Balogh Edina ugyanis pocakot villantott, de Dobó Ági is megmutatta magát az utolsó hetekben. Na, de mi a helyzet azzal a lurkóval, aki már világot látott például Gáspár Laciéknál? Mutatjuk!

Babamustra Győzi-módra

Győzike sorra vette a villalakók csemetéit! Tivy és Zseraldin babája zamatos, míg Lóri és Dina gyerkőcének a szeme sem áll jól, na de mi a véleménye a többiek porontyairól.

Vitaminokkal a babákért

A tél végén teljesen kiürül a vitamin tartalékunk, pláne a kisbabáké. Viszont arról sokan megfeledkeznek, hogy hány féle létezik, hogyan oldódnak, túl lehet-e adagolni őket, illetve mit csináljunk, ha a gyerek nem eszi meg a gyümölcsöt, vagy a zöldséget.

Zoe Saldanát mindenhova elkísérik ikrei

„Találjátok ki, ki látogatott meg ma!” - ezt a kérdést Zoe Saldana tette fel az Instagramján, de nem nehéz a válasz: iker gyerekei vannak a képen. Ami sokkal inkább mulatságos, hogy a színésznő a Galaxis őrzői második része miatt az általa játszott űrlény karakterének öltözött.

Minden sztáron csüng egy apróság: íme az Új csaj sztárbabái!

Kiderült miért kapott különleges nevet Zooey Deschanel kislánya és bár fura belegondolni, bizony Schmidt is apai örömökben részesült, ráadásul nem is először. Lássuk, hát az Új csaj című sorozat szereplőinek cuki gyerkőceit!

Megalakult a szépségkirálynők titkos szövetsége!

A 2009-es Miss World Hungary, Serdült Orsi nemrég anyuka lett. Az örömhír hallatán ellátogattunk egykori vetélytársaihoz, akik már szintén édesanyák. Kaló Jennifer, Polgár Kriszta és Dobó Ági elmesélték az eddigi tapasztalataikat, sőt, jó tanácsokkal is ellátták Orsit.

Férfiak és a pelenka - lehetetlen küldetés?

Ciki, ha egy férfi nem tud pelenkázni- ezt egy két kisgyerekes apuka állítja, aki szerint jó adag lustaság áll a kijelentés mögött, hogy ezt inkább bízzuk az anyukákra. Tele az internet a nagyon igyekvő, de kétbalkezesnek tűnő apukák próbálkozásairól készült felvételekkel. A kispapa szerepre készülő Istenes Bence, ezért szolidaritásból is vállalta, hogy kameránk előtt gyorstalpalót tart és egyben ő maga is gyakorol.

Az Odaát főszereplőinél, már csak a gyerekeik lehetnek cukibbak

Az Instagramon rengeteg trend jön és megy: voltak itt már meztelen modell fotók, szőrös-flitteres hónaljak, szerelmes történetek, cuki kutyák, megannyi trendi outfit montázs és akkor a szimpla gyerekfotókról már ne is beszéljünk! Főleg az Odaátos babákról!

Napi Doktor: fura, de normális elváltozások a babákon

Amikor az újdonsült szülő gyakorlatilag kap egy gyereket, rengeteg furcsasággal találkozhat, ami elsőre talán ijesztő lehet és a friss anyuka-apuka első gondolata az: Biztos valami baj van! Miért horkol? Mik azok a piros foltok a bőrén? Miért bandzsít? Többek között ezekről szerettünk volna többet megtudni Dr. Tausz István házi gyermekorvostól.

Fókusz 15-08-18


szerző:
2015.08.18. 19:25
Fókusz 15-08-18

Fókusz: Özönvíz - Közlekedési káosz, beázott garázsok, víz alá merült autók. Mit a teendő ilyenkor és fizetnek-e a biztosítók? A Balaton legszebbje - Nemcsak csinosak, de okosak is. A Miss Balaton jelentkezői között könyvelőt, fogorvost, sőt, még német sorozatszereplőt is találtunk. Támadás a metrón - A férfi a metrón szedi áldozatait, az anyja szerint beteg. Egy lány elmeséli, mi történt vele.

Árthat a babának a túl sok fehérje

10-15 éve még csak iskoláskori probléma volt az elhízás, ma már az óvodások 10 százaléka is túlsúlyos. A legfrissebb kutatások eredménye szerint már az is növeli a későbbi elhízás kockázatát, ha terhessége alatt az anya sok, vagy nem megfelelő szerkezetű fehérjét fogyaszt.

Felejthetetlen videók: babák találkozása a furcsa ízekkel

Már tizenkét és fél milliónál is többen nézték meg az interneten a citromot kóstoló bébik grimaszait. Mi saját gyerekeinken teszteltük a legextrémebb, ismeretlen ízeket! Milyen arcot vágunk, amikor megesszük életünk első olivabogyóját, vagy kovászos uborkáját?

Reggeli 11-09-15


szerző:
2011.09.15. 08:35
Reggeli 11-09-15

Reggeli: Gyakorló és kezdő anyukák lepték el a Reggeli stúdióját csütörtökön: Wolf Kati lányairól, Völgyesi Gabi pedig születendő gyermekéről mesélt nekünk.

Szabadlábon a babakábító csempészek

A biológiai anya szeretné, ha a hatóságok addig rábíznák a gyerekeket.

Négy baba, négy ország, négy történet

A Babák című film azt mutatja be, hogy bárhol is jövünk a világra, bármilyen kultúrában is élünk, és bármennyire is különbözünk, mégis egyformák vagyunk. Emberek, akik erre a földre születtek.

2009-ben potyogtak az égből a celebbabák

Lilu igazi boldog anyuka lett, de a Marsi-Palik család is tovább bővült idén.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való