KERESÉS search-close

bűvésztrükk

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűvésztrükk"

Ez volt az egyik legszomorúbb pillanata a tehetségkutatónak!

Két éve már, hogy a Hungary’s Got Talent színpadán Schandl Barbara szinte az összes hibalehetőségnél lyukra futott a produkciója bemutatásakor. A bűvészmutatvány közben elkóborolt kellékgalambot csoportmunkával sikerült előkeríteni, mielőtt valamelyik reflektoron meggrilleződött volna.

Felvettük, majd kielemeztük a bűvész trükkjét

Ritka lehetőség, ha egy bűvész megengedi, hogy kamerákkal rögzítsük a trükkjét, ráadásul nem is eggyel. Németh Gábor a híres és egyben nagyon veszélyes golyóelkapós produkciót mutatta be. Igaz, ő nem valódi fegyver, hanem egy fetékpuska lövedékét kapta el szájjal. De tényleg elkapta?

VESZÉLYES TRÜKK: Hogy kaphatta el a szájával a kilőtt golyót a bűvész?

Németh Gábor az interjúban azért erősen túloz, mivel nem ő az első ember a világon, akit paintball golyót lövet a szájába. Az internetes videómegosztó oldalakon több külföldi bűvész is rendszeresen bemutatja ezt a trükköt előadásain. A történet ugyanaz. Aláírat valakivel egy golyót, majd azzal betölti a fegyvert és jöhet a lövés. Azért otthoni gyakorlatra senkinek sem ajánljuk ezt a mutatványt.

Story Extra 2016-11-18


szerző:
2016.11.18. 17:25

Fókusz 2016-07-25


szerző:
2016.07.25. 18:55
Ungár Anikó mindent megmutatott?

A bűvésznek egyértelműen az volt a célja, hogy elvarázsolja a Story Extra nézőit. A műsor riporterének pedig egyetlen vágya az volt, hogy kitalálja a trükkök lényegét. Nos nézzük, hogy sikerült!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való