KERESÉS search-close

bűncselekmény

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűncselekmény"

A DK szerint politikusbűnözőit mentené a kormány a Btk. módosításával

Az új jogszabály nehezebbé tenné a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény bizonyítását, ami akár kétszeres büntetési tétellel is járhat. Az új szabály folyamatban lévő ügyekre, így például a különböző, bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekkel vádolt fideszes képviselő, Simonka György elleni nyomozására is vonatkozik.

Őrizetben a szállodahajó ukrán kapitánya

Gyanúsítottként hallgatták ki a dunai hajókatasztrófa után a szállodahajó kapitányát. A férfi tagadja, hogy szabályt szegett vagy bűncselekményt követett volna el. Az RTL Híradó által megkérdezett szakértő azt mondja: szerinte a kapitány figyelmetlen volt a szerencsétlenségnél.

Néhány nap alatt 11 bűncselekményt követett el

Betörés, lopás, kifosztás, testi sértés rövid időn belül - összesen tizenegy bűncselekményt követett el néhány nap alatt egy 19 éves fiatal Kazincbarcikán. Hétvégi házakba tört be, ahonnan vitt, amit tudott. Egy alkalommal az utcán támadt rá valakire, akinek a mobiltelefonjait vette el.

320 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán!

Vizsgálat indult, hogy kiderítsék, miért nem akadályozta meg a hírszerzés a húsvét vasárnapi merényletsorozatot Srí Lankán. Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető családjával jelenleg is a szigeten tartózkodik, telefonon értük őt utol.

Nemcsak ölhetett a volt polgárőr

Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg a szikszói polgárőrség korábbi vezetőjét, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy idős házaspárt hét éve Szikszón - erről a Blikk írt. A polgárőrt tavaly novemberben fogták el, miután a DNS-ét megtalálták a gyilkosság helyszínén. A rendőrség szerint ő volt az, aki egy hónappal a kettős gyilkosság után eszméletlenre vert, majd kirabolt egy idős férfit a lakásában.

FRISSÍTÉS: Meghalt Repülős Gizi

Az asszony élete utolsó heteit a budapesti Nyírő Gyula Kórházban töltötte. Arról volt ismert, hogy házakba besurranva kisebb lopásokat követett el. Először 1953-ban állt bíróság előtt, azóta több mint 200 bűncselekményt írtak a számlájára, és összesen 17 évet ült börtönben. Legutóbb 2017 augusztusában, Tatabányán fogták el.

Hová tűntek az aluljárókból a hajléktalanok?

Először az aluljárókból tűntek el illetve tüntették el a hajléktalanokat, mivel október 15-e óta bűncselekménynek illetve szabálysértésnek minősül, ha valaki a közterületeken és az utcán él. Kíváncsiak voltunk, hogy hova tűntek most az aluljárókból a hajléktalanok és hogy ők mennyire félnek az új rendelkezéstől.

 

Extrém takarítók, akik eltüntetik a brutális bűncselekmények nyomait

Véres tetthelyeken ők követik a helyszínelőket, bemutatjuk az extrém takarítókat! Miért vállalják a gyomorforgató testet-lelket megviselő munkát? Hogyan bírják, amikor gyilkosságok helyszínén, holttestek után kell mindent rendbe tenni, vagy egy lakásból a bűzlő szeméthegyet kell eltűntetni?

A vértakarítók még több részletet árulnak el, ha ide kattint.

Csak szülővel mehetnek utcára?

12 éven aluli gyerek nem tartózkodhat közterületen, ha nincs vele szülő – ez áll az Óbudai Közterület-felügyelet Facebook-posztjában. Ezzel előznék meg a fiatalokat érő bűncselekményeket. Azt is írják: a nyári szünetben este 10 óráig járőrőznek majd, és a játszótereken is ellenőriznek.

 

83 éves férfit gyanúsítanak a gyilkossággal

Nyolcvanhárom éves férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy meggyilkolta 71 éves élettársát. A rendőröket kedd este hívták a házhoz, azzal, hogy a nő nem mozdul. Hamar kiderült, hogy feltehetően meggyilkolták.

Többször fosztott ki alvó utast

Visszaeső, ezért három év tíz hónap börtönt kapott a férfi, aki kifosztott egy alvó utast néhány napja a Nyugati téren. Egy mobiltelefont vett el, tettét végig kamera rögzítette.

Budapest az élen a bűntérképen

Budapest után Észak-Magyarországon történik a legtöbb bűncselekmény, erről az ORFK adatira hivatkozva közölt összeállítást a Magyar idők. A rendőrség nem erősítette meg a közölt számokat.

12 év lesz a korrupciós bűncselekmények elévülési ideje

Egyhangú szavazással fogadta el az Országgyűlés a korrupciós bűncselekmények elévülési idejét 12 évre hosszabbító jobbikos törvényjavaslatot. Korábban több ellenzéki párt is beállt a mögé a népszavazási kezdeményezés mögé, amely a korrupció elévülési idejét akarta meghosszabbítani. A kormánypárt bár ritkán szavaz meg ellenzéki törvénymódosítási kezdeményezést, most támogatták a jobbikos javaslatot, ellenzéki pártok szerint azért, mert a Fidesz megijedt a népszavazástól. A Transparency International szerint a módosítástól nem lesz kevesebb korrupciós eset, a korábban elkövetett bűncselekményekre pedig nem is vonatkozik az új jogszabály.

Nem baleset, gyilkosság volt?

Mégsem baleset, hanem bűncselekmény miatt halhatott meg az a férfi, akinek holttestét kedden találták meg egy kiégett lakásban a tűzoltók Kiskunhalason. Hogy pontosan mi történhetett, a rendőrök még nem árulták el. Kedden kora este közöltek annyit, hogy bűncselekményre utaló nyomokat rögzítettek a házban. Keresik az áldozat közvetlen szomszédját, aki ismerősei szerint hirtelen haragú.

 

Véletlenül bukott le a rabló

Már a börtönben kellett volna ülnie, de a 32 éves budapesti férfi inkább sorozatrablásba kezdett. A most elkészült vádirat szerint tavaly tavasszal négy dohányboltot fosztott ki. Mivel egy korábbi bűncselekmény miatt nem vonult be a börtönbe, rendőrök mentek érte. Ekkor derült ki, hogy a tavaly tavaszi sorozatrablás miatt is őt keresik.

 

Fókusz 2017-05-05


szerző:
2017.05.05. 17:25

Így bukott le Gyuri!


szerző:
2017.02.16. 22:35
Így bukott le Gyuri!

Laci és Stoki végre elkapták a tettest! Ha kíváncsi vagy, hogyan bukott le Gyuri, nézd meg a videót!

Késsel rabolt mobiltelefonokat

Fényes nappal rabolt ki egy férfi egy mobiltelefonokat árusító üzletet csütörtökön Budapesten, a Teréz körúton. A rabló nem foglalkozott az üzletben lévő kamerákkal, alig álcázta magát. Az eladót egy hatalmas késsel fenyegette meg, majd a táskájába pakoltatta az értékesebb telefonokat. A rendőrök már azonosították a rablót, egy huszonhat éves férfit keresnek.

Elásta a holttestet a kertben

Hét év börtönt kapott nem jogerősen az a férfi, aki több mint két éve megfojtotta  egyik ismerősét a Pest megyei Apajon. Ezután megpróbálta eltűntetni a nyomokat. Először felakasztotta a már élettelen testet, hogy öngyilkosságnak állítsa be az emberölést, majd a kertben elásta a hullát. A gyilkosság egy olyan háznál történt, ahol néhány hónappal később egy másik embert is megöltek.
 

Orrvadászokat kaptak el rendőrök

Orvvadászokat fogtak a Pest megyei rendőrök. Egy vaddisznót ejtettek el egy olyan speciális íjjal, amelyre nem volt engedélyük. A házkutatáskor vadhúst és trófeákat is találtak a nyomozók. Az okozott kár tízmillió forint a rendőrök szerint.

Kevésnek tartja a büntetést a lúggal leöntött nő

Élete végéig tartó fájdalom, megcsonkított testrész és soha be nem gyógyuló lelki sebek. Ezektől szenved Erika, akit egykori szeretője, egy orvos, lúggal öntött le, miután a nő eltávolodott tőle. A kegyetlen ügy már több mint négy éve húzódik, és még mindig nincs jogerős ítélet.

 

KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT: Graffitizéssel gyanúsítják őket

Graffitizéssel gyanúsítja a rendőrség a Kétfarkú Kutyapárt elnökét és nyolc társát azért, mert átfestették a repedezett járdát Pécsen. Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke szerint nem követtek el bűncselekményt, mert ők nem a falra festettek, hanem az úttestre.

Lopott autóval furikáztak

Először loptak egy autót, aztán loptak egy autórádiót és a lopott holmikkal átmentek Ausztriába. A két fiatal tolvajt egy nappal később elfogták a sümegi rendőrök. Nem tudni mi volt a céljuk, de a kocsit végül egy sáros mezőn találták meg a nyomozók.

Vádat emeltek Oszter Sándor ellen

Vádat emeltek Oszter Sándor ellen, egy súlyos bűncselekményben való részvétel miatt. A színész és társai állítólag több tízmillió forintot csaltak ki egy szökésben lévő bűnözőtől, segítségnyújtásért cserébe. A férfit végül Szlovákiában fogta el a rendőrség, aki  Oszter Sándor ellen vallott. Több hónapos lehallgatás és házkutatás után a színésznél bizonyítékokat foglalt le a rendőrség. Tettéért akár 2-8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

 Mégsem nyomoznak a kopaszok miatt

Nem történt bűncselekmény a rendőrség szerint februárban, amikor kopaszok akadályozták meg, hogy Nyakó István szocialista politikus benyújtsa a vasárnapi zárvatartásról szóló népszavazási kérdést. Bár a Kúria korábban megállapította, hogy törvényellenesen feltartották Nyakót, a rendőrség most megszüntette a nyomozást. Nyakó István szerint azért, mert a kopaszok Kubatov Gábor Fidesz alelnök megbízásából tartották fel. A politikus nem reagált erre, korábban azt mondta: látásból sem ismeri a kopaszokat.

Story Extra 2016-08-04


szerző:
2016.08.04. 17:25
Elrabolták a Forma-1 főnök anyósát

Bernie Ecclestone harmadik feleségének anyjáért több mint 36 millió dollárt, azaz 10 milliárd forint váltságdíjat kérnek az emberrablók. A bűncselekmény az olimpiára készülő Brazíliában történt, Sao Paulóban.

Fókusz 2016-07-22


szerző:
2016.07.22. 18:55
Erőszak? – Megszólalt Johnny Depp lánya

Gyűrűzik a botrány a színész magánélete körül. Válásról, bántalmazásról, drogról és alkoholproblémákról beszél a sajtó.

Ellentmondás a kormány és a rendőrség között

Lázár János miniszter csütörtökön bejelentette, hogy Körmenden kézilabdás lányokat molesztáltak és zaklattak bevándorlók, de a rendőrség nem tud ilyen bűncselekményről. Tiborcz János megyei kapitány szerint nyugalom van. Kováts Zoltán kormányszóvivőt kérdeztük.

Roland bevallja az igazat Drexnek

Reggel Drex úgy dönt, hogy feladja magát a rendőrségen. Roland tétovázik, hogy mitévő legyen, és végül bevallja öccsének, hogy ő a valódi tettes.

Évente 15.000 kisgyermeket bántalmaznak Magyarországon

Az UNICEF gyermekvédelmi szervezet adatai szerint Magyarországon 15.000 kisgyermek válik évente erőszakos bűncselekmény áldozatává, miközben négyötöde mit sem sejt arról, hogy ez nem normális. Ezért a lehető legtöbb eszköz bevetésével próbál segíteni a gyermekvédelmi szervezet a bűncselekmények megelőzésére.

10 ezer forintot vitt el az egyfogú rabló

Alig 10 ezer forintot zsákmányolt, de akár húsz évre is börtönbe kerülhet az egyfogú rabló. A férfi - akit különleges ismertetőjegye alapján neveztek el így a rendőrök - visszaeső bűnöző. Korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ült börtönben, ezért számíthat a legszigorúbb büntetésre. Múlt pénteken egy budapesti sportboltot fosztott ki gázpisztollyal. Ma előzetes letartóztatásba helyezték.

Hagyóék ártatlannak tartják magukat

Ártatlannak tartják magukat a Hagyó per vádlottjai. Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettes és a BKV vezetői ellen indult perben ma élhettek a vádlottak az utolsó szó jogával. Az évek óta tartó bírósági perben a 15 vádlottat bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel vádolják. Ítélet január végén várható.

Magyarul Balóval 2016-01-07

Korrupció. Magyarország a felderítésben gyengén teljesít – ezt állítja az Európai Unió csalás elleni hivatala. Tény, hogy miközben a korrupciós bűncselekmények száma egyetlen év alatt megháromszorozódott, a korrupció miatt elítéltek száma ötödével esett vissza. Mit szól ehhez a Miniszterelnökség államtitkára és a korrupciókutató?

Vita a korrupcióról


szerző:
2016.01.07. 16:00
Vita a korrupcióról

Magyarország a felderítésben gyengén teljesít – ezt állítja az Európai Unió csalás elleni hivatala. Tény, hogy miközben a korrupciós bűncselekmények száma egyetlen év alatt megháromszorozódott, a korrupció miatt elítéltek száma ötödével esett vissza. Mit szól ehhez a Miniszterelnökség államtitkára és a korrupciókutató?

Illés Peti, vajon mit tudhatsz?

Juli megtalálja a földön fekvő Robit, ezután felpörögnek az események. Mindenki Robi haláláról beszél, kivéve Petit, aki igencsak furcsán viselkedik.

Megrázó képsorokkal zárult az idei év utolsó Barátok közt része

Megdöbbentő jelenettel ért véget a sorozat évzáró epizódja, csak találgatni lehet, hogy mi történt.

Karácsonyi hamisítványok

A NAV a közelmúltban egy ellenőrzés során 7 millió forint értékű hamis játékot foglalt le egy szlovák teherautóban. Ilyenkor az ünnepek körül sajnos mindig megszaporodnak az ehhez hasonló bűncselekmények, hiszen ilyenkor a hamisítványokból is sokkal több kerül forgalomba. Hogy hogyan ismerhetjük fel a hamis árut és mit tehetünk, hogy elkerüljük azok megvásárlását, arról a NAV munkatársát, Suller György Attila alezredest kérdeztük. 

Lázár János nem hisz a NAV-nak


szerző:
2015.10.21. 18:45
Lázár János nem hisz a NAV-nak

Lázár János továbbra is kitart amellett, hogy az Ökotárs Alapítvány törvénytelenül végzi a munkáját. Mindezt annak ellenére nyilatkozta az RTL Híradónak, hogy az adóhatóság kimondta: nem követett el bűncselekményt a Norvég Civil alapokat kezelő szervezet, ezért a nyomozást is megszüntették ellenük.

Az illegállis határátlépés mától már bűncselekmény

Kedden délben rendőri erősítés érkezett a röszkei határátkelőhöz, a menekülteket hangosbemondón tájékoztatták arab tolmácsok segítségével a helyzetről. Mától bezárultak a kapuk, ahol a szerb határszakaszon hétfőn még 8850 menekült átjutott.

Lezárták a röszkei határátkelőt, több százan rekedtek a szerb oldalon

Hatályba lépett déltől a tömeges bevándorlás miatt kialakult válsághelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendelet, mely Bács-Kiskun és Csongrád megyére érvényes. A rendelet március 15-ig él, de meg lehet hosszabbítani, akár többször is.

Helsinki Bizottság: Erdő Péter téved

Nem számít bűncselekménynek, ha valaki menekültet fogad be, ezt mondja a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa. A szervezet szerint jogi nonszensz, amit Erdő Péter bíboros erről állít, aki csütörtökön azt mondta, azért nem fogadnak be menekülteket, mert akkor embercsempészést követnének el.

Jobban ellenőrzik a gólytáborokat?

Egy évvel ezelőtt mindenki a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyével foglalkozott. Hogy ne fordulhasson elő több ilyen az EHÖK megtette az óvintézkedéseket az idei táborokra vonatkozóan. Kiss Edina, EHÖK elnök most elmondta, hogy pontosan mik ezek, hogyan lehet kivédeni egy esetleges újabb bűncselekményt és mik voltak az eddig már lezajlott egy gólyatábor tapasztalatai.

Tápióbicske megrendült, a gázolót még mindig keresi a rendőrség

Egy 19 éves fiúért, Kálmánért égnek a mécsesek Tápióbicskén a kerítés tövében. Amikor reggel ott jártunk, többen is megálltak az alkalmi emlékhely mellett.

Nem válogattak, mindent vittek, amit tudtak

Sorozatbetörőket fogtak a Dabasi rendőrök. A két férfi eddig 21 bűncselekményt ismert el, de a rendőrök gyanúja szerint ennél jóval többször lophattak.

6. évad, 9. rész - Tükörkép


szerző:
2015.07.20. 21:20
6. évad, 9. rész - Tükörkép

Amikor a nagy vihar kidönt egy fát, kiderül, hogy a gyökérzet egy emberi holttest maradványait fonja körbe. Booth és Brennan nyomozni kezdenek az ügyben, amely Brennan számára személyesen is egyre megterhelőbbé válik. Kiderül ugyanis, hogy az áldozat szakmailag briliáns, ám az emberekkel nehezen kapcsolatot találó, magányos szívsebész volt. Brennan sok tekintetben önmagára ismer, és különösen erősen kezd kötődni az általa sosem ismert áldozathoz.

Illegális határátlépés - százezrek is börtönbe kerülhetnek

A Helsinki Bizottság szerint akár százezer menedékkérő kerülhet a túlzsúfolt magyar börtönökbe, ha az illegális határátlépést ismét bűncselekménnyé nyilvánítják. A jogvédők azt mondják, értelmetlen a kormány által kezdeményezett szigorítás, és az adófizetőkre újabb terheket róhat.

Rendőr rabolt ki egy idős asszonyt

Fegyverrel rabolt ki egy idős nőt egy rendőr a napokban Budapesten. Az őrmester egy ismerősével tervelte ki a rablást, akivel a rendőrségen ismerkedett meg, mivel a férfi egy korábbi bűncselekmény miatt lakhelyelhagyási tilalom alatt állt és emiatt rendszeresen jelentkeznie kellett a kapitányságon. A nőt fegyverrel megfenyegették és megbilincselték, de csak 3500 forintot zsákmányoltak.

Nem bűncselekmény az illegális határátlépés

Hullazsákokban feküdtek az Amnesty International emberi jogi szervezet aktivistái a Parlament előtt. Így tiltakoztak a kormány szerintük idegengyűlöletet szító bevándorlás-ellenes politikája ellen. Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a migránsok nem bűnözők. Két napja Orbán Viktor miniszterelnök bűncselekménynek nevezte az illegális bevándorlást.

Feladták magukat a plakátrongálók

A kormány bevándorlási plakátját tépték le, majd elmentek a rendőrségre. A Parlamentben a miniszterelnököt és a belügyminisztert akarta kérdezni egy ellenzéki képviselő arról, hogy miért őrzik rendőrök civilben a plakátokat, de az emberi erőforrások miniszterétől kapott választ, aki szerint nem operatív megfigyelés, ha a rendőrök civilben, technikai eszközeiket elrejtve teszik a dolgukat. A rendőrség szerint az sem mindegy, hogy valaki letépi, vagy lefesti a plakátokat - az egyik szabálysértés, a másik bűncselekmény.

Erőszakosak voltak a közteresek


szerző:
2015.05.29. 18:30
Erőszakosak voltak a közteresek

Gázspray-t fújtak az arcába, leteperték és rátérdeltek a közterület-felügyelők egy bliccelőre Budapesten. A két közterület-felügyelőt felfüggesztették, az ügyet a rendőrség is vizsgálja. A felügyelet tájékoztatása szerint a közteresekkel korábban sosem volt gond - azért járnak az ellenőrökkel, hogy ha kell, megrendszabályozzák a bliccelőket. Akár börtönbe is kerülhet, aki erőszakosan lép fel velük szemben, ugyanis hivatalos személynek számítanak.

1,3 milliót próbált kicsalni a nagymamától

1 millió 300 ezer forintot akart kicsalni két férfi egy nyugdíjas asszonytól Budapesten. Egyikük felhívta a nőt, és azt hazudta, hogy ő az unokája, és pénzre van szüksége. Tervükbe viszont hiba csúszott, mivel a nőnek három lányunokája van. A vádlottak egy barátjukra próbálták meg rákenni a bűncselekményt.

Brókerbotrány: 250 milliárdot tüntettek el

Ennyi pénznek veszett nyoma három cégnél az elmúlt másfél hónapban. Minden idők legnagyobb magyarországi gazdasági bűncselekmény sorozatában sok kisbefektető még mindig nem tudja, hogy visszakapja-e a pénzét. Összesítettük, hogy melyik cégnél mennyi pénz tűnt el, és hogy mire számíthatnak az ügyfelek.

Börtönbe maszturbálta magát A szürke ötven árnyalata közben

Szép dolog a szerelem, hát még az önkielégítés, de ha nem vigyáz az ember, könnyen le is csukhatják érte. Mármint az önkielégítésért, nem a szerelemért.

A bíróság szerint indokolt volt az előzetes

A bűncselekmény súlya és a tanúk befolyásolása miatt volt 13 hónapig letartóztatásban Kurucz Renátó a Budapest környéki törvényszék szerint.

Bocsánatot kért a Flórián téri bankrabló

A férfi még 2009-ben egy óbudai bankfiókot rabolt ki és a kiérkező rendőrök láttán túszt is ejtett. Végül sikerült a szomszédos lépcsőházba menekülnie. 2010-ben kapták el, ügyében ma született ítélet.

Bankkártya adatokat lopott egy bűnbanda

Ezúttal Magyarországra vezetnek a szálai annak a bűnügynek, amelynek során egy bűnbanda bankkártya adatokat lopott. Ötvenezer forintért bárki jelentkezhetett, hogy mások számlájának terhére korlátlanul költekezhessen.

Ízléstelen film készült a gyilkosságról

Húsz évvel ezelőtt meggyilkoltak egy magyar milliárdost Floridában. A bűncselekmény sztorijából nemrég hollywoodi film született. A család úgy érzi, gúnyt űztek belőlük, az áldozat testvére több hónap egyeztetés után elsőként a Fókusznak adott televíziós interjút.

Forró nyomon 12-12-26


szerző:
2012.12.26. 22:00
Forró nyomon 12-12-26

Forró nyomon: Nem mindenkinek szép a karácsonya. Hogyan éli túl ezeket a napokat, aki egyáltalán nem akar részt venni benne, aki mindent szeretne, csak ünnepelni nem? - Nyugalom karácsonyra. Rejtélyes menedék 650 gyereknek. Amikor már sehol nem jó, nincs más választás, csak a bujkálás, menekülés a zsarolás, az erőszak, a fájdalom, a másik szülő elől. - Vakvezetőkutya-kiképzés a fiatalkorúak börtönében. A kutya is képzett lesz, meg a tréner is. Figyelmes, felelősségteljes, odaadó lesz mindkettő. - 450 ezer bűncselekmény évente. Nincs olyan belvárosi utca Budapesten, ahol legalább egyről ne tudnának. De például Érden lopják a legtöbb autót.

Fókusz 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 20:50
Fókusz 12-10-03

Fókusz: Kiderül a titok! - Kik segítenek a mentoroknak a show eddigi legnehezebb pillanatában? Újabb fordulat - Pákó már a hivatalokkal is háborúzik. A Fókusz kamerája előtt harcol tovább gyermekéért. Vészhelyzet élőben - Bűnözők, akiket ipari kamera vagy mobiltelefon buktatott le. Jönnek a legképtelenebb rablások és menekülések!

A világhálón landolhatnak a lopási akciók

Szinte élő egyenesben raboltak ki szombaton egy zálogházat. Az összehangolt akciót este már a tévében milliók láthatták, hiszen azt egy buszsofőr, aki véletlenül éppen ott ráért, végig videózta.

Reggeli - Csak csajok 12-03-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

3 év börtön az uzsorásoknak?


szerző:
2011.09.16. 17:19
3 év börtön az uzsorásoknak?

Egyetlen alkalommal is elég lenne uzsorabűncselekményt elkövetni ahhoz, hogy az uzsorást börtönnel büntessék.

Páncélszekrényt találtak a Dunában

Ismeretlen eredetű, esetlegesen bűncselekményből származó páncélszekrényt találtak a Duna hatos folyamkilométerénél.

Rendőrnek is kínáltak drogot a Szigeten

A lefoglalt kábítószer értéke több millió forint, összesen 28 embert állítottak elő a rendezvényen.

Kegyetlen módszerrel gyilkoltak


szerző:
2011.08.12. 18:40
Kegyetlen módszerrel gyilkoltak

A csepeli borzalom egyetlen túlélője szerint ismerték egymást támadójával, többször is adott pénzt a férfinak.

Zavargások, mint 20 éve és 6 éve

A 90-es évek elején kísértetiesen hasonló események történtek Los Angelesben, közel hat esztendeje pedig a francia külvárosokban, mint most Angliában.

Mentősök a vádlottak padján


szerző:
2011.06.24. 18:00
Mentősök a vádlottak padján

A mentősök azt állítják, az autós ütött először, és nem értik, miért ellenük folyik az eljárás.

Hét évig lesz hűvösön Tasnádi?

Hét év fegyházbüntetésre és 5,3 millió forintos vagyonelkobzásra ítélték Tasnádi Péter vállalkozót.

Vasúti síneket loptak Szegeden


szerző:
2011.06.21. 13:14
Vasúti síneket loptak Szegeden

A megbízó élettársa is aktívan közreműködött a bűncselekményben.

Bűncselekmény lehet a sporthuliganizmus

Az erről szóló javaslatot keddi ülésén elfogadta a kormány, és hamarosan az Országgyűlés elé terjeszti.

Eszméletlenre verték iskolatársukat

A gyerekek ellen súlyos testi sértés és csoportos garázdaság gyanúja miatt indult eljárás.

Nyomozás a Tettrekészeknél


szerző:
2011.06.03. 11:03
Nyomozás a Tettrekészeknél

Hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt pénteken nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete ellen.

Rokkantkártya: Egyre többen buknak le

Az elmúlt két hétben csaknem megduplázódott a csalók ellen indított eljárások száma.

XXI. század 11-05-10


szerző:
2011.05.11. 00:00
XXI. század 11-05-10

XXI. század: Katonás játékok az elhagyott szovjet laktanyákban. Hogyan emlékeznek a helyiek a megszállókra? - Pályaudvarokon, nepperektől vették a márkát, a határon kicsempészték. Ötven dollárból kellett nyaralni.

Új püspöke van Pécsnek


szerző:
2011.04.25. 18:21
Új püspöke van Pécsnek

Beiktatta az új pécsi püspököt, Udvardy Györgyöt Juliusz Janusz pápai nuncius a Pécsi Bazilikában tartott szentmisén.

Moslékkal és kutyatáppal etették rabszolgáikat

Tizennégy uzsorást lepleztek és tartóztattak le néhány hónap leforgása alatt az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói.

Kitépte társa füléből az ékszert

Az elkövető életkora miatt nem büntethető, a rendőrség szerint tette nem marad következmények nélkül.

Brahiból ütlegelik egymást a diákok

Nem bűncselekménynek, hanem jó heccnek tartja a verekedést és a lopást a gyerekek többsége egy most közzétett felmérés szerint.

Orbán: „A lopás bűn, amelyért felelni kell”

Napirenden van a büntethetőségi korhatár leszállítása - ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök szombati Facebook-bejegyzésében.

Gyilkosság a XIX. kerületben


szerző:
2011.02.10. 20:50

Lemondott a pécsi püspök


szerző:
2011.01.19. 19:48
Lemondott a pécsi püspök

Mayer Mihály lemondásának indokát nem közölték.

Bizarr bűnesetek 2010-ből


szerző:
2010.12.31. 07:31
Bizarr bűnesetek 2010-ből

Tolvaj szomszédok, csúnya átverések és furfangos csalók - a Baranya megyei rendőrök „furcsa” esetei 2010-ben.

Két évet is kaphat, mert megvezette a traffipaxot

Eljárás indul egy sofőr ellen, aki traffipax-blokkoló készülékkel futott bele egy mérésbe.

Mozart tartja vissza a piti bűnözőket

Christchurch bevásárlóutcájában tavaly nyáron kezdtek el Mozartot, és más klasszikus zenét játszani.

Balesetek és bűncselekmények hétvégéje

11-en haltak meg az elmúlt négy napban különböző közlekedési balesetekben az ország útjain.

Két holttestre bukkantak Pilisen


szerző:
2010.10.09. 13:28
Két holttestre bukkantak Pilisen

Bántalmazás okozhatta a halálát annak a középkorú férfinek és nőnek, akiknek holttestét szombat reggel találták meg.

Kopott abroncs okozta a rendőr halálát?

Kopott volt a halálos balesetet szenvedett rendőr motorjának gumija. A Blikk szerint ezt állapította meg az elsődleges szakértői vélemény.

Lopott BMW-k ácsorogtak az udvaron

Három nagy értékű, lopott kocsira bukkantak a rendőrök Budapesten, egy IV. kerületi háznál.

Csecsemőmészárlás Franciaországban

Egy francia házaspárt azzal gyanúsítanak, hogy nyolc újszülöttet ástak el a kertjükben.

Jogvédők a „három csapás” ellen

Akit harmadszor is bíróság elé állítanak erőszakos bűncselekmény miatt, annak megduplázódik a büntetése.

A szülő lefogta, fia megrugdosta a kisfiút

Az ütések és rúgások okozta sérülések az orvos szerint nyolc napon belül gyógyulhatnak.

Lopott kocsikra vadásztak


szerző:
2010.05.25. 17:00
Lopott kocsikra vadásztak

130 problémás kocsit találtak tegnap az autóvadászok. A kétnapos akcióban több mint 110 ezer autót ellenőriztek.

Lopott autókra vadásznak


szerző:
2010.05.24. 11:09
Lopott autókra vadásznak

Több mint 100 lopott, körözött vagy más szabálysértésben vétkes autót fogtak el vasárnap.

Nem lesz vádemelés a Kubatov-ügyben

Az ügyészség szerint a szocialisták feljelentésében leírtak nem számítanak bűncselekménynek.

100 bűncselekményt követett el 14 évesen

A miskolci fiú nemrég egy emődi ház kirablásával „jubilált”.

Ellopták a személyiségét


szerző:
2010.01.09. 20:37
Ellopták a személyiségét

Elveszítette személyi igazolványát, és azóta romokban hever az élete. Valaki sorozatosan bűncselekményeket követ el az ő nevében.

Karatézni tanulhatnak a rendőrök

A cél, hogy az egyenruhások profi módon képesek legyenek a bűncselekmények megakadályozására.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való