KERESÉS search-close

bűnügy

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűnügy"

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi Budapesten

Majdnem százmillió forintnyi valutát rabolt el két férfi hétfő délelőtt Budapesten egy pénzváltó alkalmazottjától. A pénz egy bőröndben volt, amit éppen elvittek volna a Régi posta utcán keresztül. A sötét ruhás, kapucnis támadó egy gázpisztollyal ütötte-verte a pénzszállítót és sikerült megszereznie a bőröndöt. A rablót társa egy robogóval várta, amivel együtt menekültek el. A pisztolyt még az utcában eldobták. A rendőrség egyelőre keresi a támadókat.

A romagyilkosságok társadalmi tanulságai

10 éve kezdődtek a romák elleni sorozatgyilkosságok. Összesen hat áldozat, egyikük gyerek, öt súlyos sebesült. Az elkövetőket 2009-ben fogták el és 2016-ban lett jogerős ítélet, hárman tényleges életfogytiglant kaptak. A nem roma társadalmat akkor sem, azóta sem rázták meg a történtek.

Aznap szabadult a börtönből, kis híján újra ölt

Aznap szabadult a börtönből, nem sokkal később kis híján megölt egy fiatalembert egy 29 éves férfi Ózdon, a hétvégén. Úgy tudjuk, azon dühödött fel, hogy szerinte a fiatalember és a társai hangoskodva mentek el a házuk előtt. Már akkor vitatkozni kezdtek. Amikor a társaság elment a helyszínről, a férfi három barátjával utánuk ment, és egy bozótvágó késsel többször lecsapott a fiatalra.

Temetőkben fosztogattak, elfogták őket

Temetői tolvajpárost fogtak el a rendőrök. Főként Veszprém megyei temetőkből loptak gránitból és márványból készült vázákat. A munkát megosztották: egyikük leszerelte a zsákmányt, a másik férfi - aki síremlékek készítésével foglalkozott- áron alul eladta. A hozzátartozók szerint gyalázat, ami történt.

A börtönből telefonálgatva csaltak ki 600 ezret

Börtönből telefonálgatva csaltak ki elítéltek több mint félmillió forintot tavaly. A két férfi mindig valamelyik mobilszolgáltató munkatársának adta ki magát, és elhitették áldozataikkal, hogy az internet gyorsítása vagy a telefonszámuk újraregisztrálása miatt jóvá kell hagyniuk különböző számsorokat SMS-ben. Viszont ezekkel az üzenetekkel valójában a saját mobilegyenlegüket töltötték fel.

Egy hónapig biztosan börtönben lesz az afgán erőszaktevő

Letartóztatták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szexre kényszerített egy nőt még két hónapja Budapesten. Ausztriában fogták el, pénteken került Magyarországra. A bíróság szerint bármikor megszökhet, ezért tartóztatták le, egy hónapig biztosan börtönben lesz.

Olasz poggyászfosztogatókat buktatott le a magyar rendőrség

A nyomozók csalipénzzel a bőröndjükben szálltak fel a Róma-Budapest járatra. Leszállás után viszont már egy fillérjük sem maradt. Azonnal értesítették az olasz rendőröket, akik végül két poggyászrakodót fogtak el.

Beismerő vallomást tett a futónő támadója

Beismerte tettét Makai Viktória futónő támadója. Erről a Bors írt először, a férfi ügyvédje ma Híradónknak is megerősítette a hírt. Kiderült, hogy a támadás után a férfi a ruháit a helyszínen hagyta, így meztelenül kerékpározott haza. Ott fogták el a rendőrök. A férfi aznap este egy céges rendezvényen volt, ahol nagyon berúgott, ügyvédje szerint akár felmerülhet a kóros ittasság lehetősége is, de ezt szakértők vizsgálják majd.

7 és fél millióért sem mehet ki M. Richárd

Mégsem enyhítenek a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottjának házi őrizetén.

Elítélték a nagykapornaki drogtermesztőket

Súlyos büntetés drogtermesztésért. Fejenként négy és fél év fegyházat kapott két zalai férfi akik tavaly nyáron buktak le. Bécsből beszerzett palántákat termesztettek a nagykapornaki szőlőhegyen. Az ültetvény gondozásával egy harmadik férfit bíztak meg, aki ugyan csak néhány hétig dolgozott nekik, de őt is három év börtönre ítélte a bíróság.

Kábítószert kevert az italába, majd kifosztotta

Bedrogozta, haza kísérte, majd kifosztotta áldozatát egy férfi Budapesten. A nőt a Liszt Ferenc téren kínálta itallal, amibe kábítószert kevert. Az áldozat semmit sem sejtett, hamar elbódult, miután elfogadta az üdítőt. A férfiról egy biztonsági kamera felvételt készített, a rendőrség keresi.

Részeg sofőr okozott balesetet Szentendrén

Ittas sofőr karambolozott tegnap este Szentendrén. A balesetben egy asszony életveszélyesen megsérült. A nő saját udvarába akart beállni és épp a kocsija előtt állt, amikor egy autó hátulról belerohant a várakozó kocsiba. A nő így saját kocsija alá került. A vétkes sofőr nem sérült meg. A rendőrök vérvételre vitték. Autójában két gyereke is vele volt.

A siófoki önkormányzattól be sem kérték az Elios-ügy dokumentumait

Be sem kérte a rendőrség a siófoki önkormányzattól az Elios-ügy dokumentumait és tanúként sem hallgatták meg a település illetékeseit a nyomozás alatt – ezt nyilatkozta az RTL Híradónak a város polgármestere. A rendőrség kedden bűncselekmény hiányában zárta le a nyomozást Tiborcz István korábbi cégének az ügyében. A független Hadházy Ákos beadványban fogja kérni az ügyészséget a nyomozás újraindítására.

 

Prostituáltként dolgoztattak lányokat külföldön

Prostituáltként dolgoztatott két lányt külföldön az a banda, amelynek tagjait a napokban kapták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az egyik férfi a gyanú szerint már nyolc éve kényszerítette prostitúcióra az egyik lányt, akit leggyakrabban Izlandon dolgoztatott. A banda a lányok pénzét elvette és ingatlanokat, autókat és ékszereket vásárolt belőle. A bíróság két embert tartóztatott le.

 

Hűtőszekrény mögé bújva találtak meg Makai Viktória támadóját

A spájzban, a hűtőszekrény mögött lapulva találták meg a rendőrök Makai Viktória futónő támadóját. A férfi meztelen volt. A férfi egy céges buliban volt előtte, ahol ivott is, ezután támadta meg a futónőt.

Eltűnt a rokonuk urnája a győri temetőből

Kifosztották az urnahelyet, még a hamvakat is elvitte valaki. Egy győri család az ünnepek előtt akarta rendbe tenni rokonuk nyughelyét, de ott semmit nem találtak. A fedlap és az urna is eltűnt a győri temetőből- számolt be róla a Kisalföld. 

9 éven át lopta az áramot a siófoki férfi

Kilenc éven át lopta az áramot a gyanú szerint egy siófoki férfi a családi házában úgy, hogy megkerülte egy vezetékkel a villanyórát. Miután évekig nem engedte a szolgáltató embereit a mérő közelébe, azok gyanút fogtak. Beismerte a lopást a rendőrségen. Büntetést 

A NAV nevében verik át az adathalászok az embereket

Hivatalos üzenetnek tűnik, mégsem az. Adóvisszatérítés lehetőségével kecsegtetnek, de valójában csak a gyanútlan felhasználókat próbálják adathalászok átverni. A személyes adatok mellett, leginkább a bankszámlaszámok és jelszavak megszerzése a céljuk. Rosszul jár, aki a NAV nevében küldött állevelekben szereplő linkre kattint, adóvisszatérítés helyett kifoszthatják a csalók, ha megadja az adatait.

Gyalogost gázoltak halálra Kecskeméten

A férfi buszról szállt le, majd át akart menni az úton, amikor elütötte a kocsi. A sofőrnek nem esett baja. Ezen a szakaszon nincs közvilágítás, még vizsgálják, hogy ez közrejátszhatott-e a balesetben. Egy hónapon belül ez már a második halálos gyalogosgázolás Kecskeméten.

Két hétig bujkált a szökött rab

Elfogták a Pest megyei nyomozók azt a férfit, aki csaknem két hete szökött meg a házi őrizetből Dunakeszin. A férfi levágta magáról a nyomkövetőt és azóta bujkált, végül Budapesten, egy XIII. kerületi lakásban találtak rá. Társaival szabadulása előtt egy videót is készített a börtönben, amit feltettek a közösségi oldalára-erről korábban beszámoltunk.

9 év a csecsemőgyilkos szülőknek

Meggyilkolták újszülött gyereküket, 9 évre ítélték őket. A kétgyermekes budapesti asszony négy évvel ezelőtt otthon, a fürdőkádban szülte meg harmadik gyerekét. Ezután élettársa segítségével megfojtotta a csecsemőt, felmosórongyba csavarta, majd a ház előtti a kukába tette. 

 Súlyos mérgezés Tiszadobon!

Három férfit vittek kórházba, miután kiderült, hogy metil alkoholt ittak. Egyikük már nem látott, mire odaért a mentő. Az ital épp úgy nézett ki, mint a valódi, iható szesz, nem is sejtették, hogy halálos keverék. Egy ismerősüktől kapták, aki egy férfitól vásárolta a Hajdú-Bihar megyei Tégláson. Őt még keresik rendőrök.

Elégették VV Fanni holttestét?

A rendőrök már többször kihallgatták azt a csalásért ülő fogvatartottat, aki új fejleménnyel állt elő az elmúlt év legrejtélyesebb bűncselekményével kapcsolatban. Azt állítja, hogy Novozánszky Fannit halottaskocsin vitték el a lakásáról, egyenesen egy krematóriumba.

Akár 22 évre is ítélhetik a gyerekeket szexuálisan bántalmazó bicskei igazgatót

Semmilyen érzelem nem látszott az arcán- így érkezett az utolsó előtti zárt tárgyalásra a vád szerint a gyerekeket szexuálisan bántalmazó egykori igazgató. Várhatóan november 21-én dönt a bíróság a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának zaklatási ügyében. A fiúk többsége 14 év alatti volt. Ha bebizonyosodik, hogy bűnös, akár 22 év szabadságvesztésre is ítélhetnek.

Nyíltan mesélt megtámadásáról az ultrafutónő

Pár héttel ezelőtt az esti edzése közben megtámadtak és meg akartak erőszakolni egy ultrafutónőt. Makai Viktória elképesztő nyíltsággal mesélte el történetét. Arról is beszélt, hogy mi járt a fejében, amíg a férje rá nem talált, és meg nem mentette.

 

Vércseppek vezették nyomra a rendőröket

Hazáig vezette a rendőröket a betörő Hajdúdorogon. A gyanúsított hétvégén próbált  betörni egy nyugdíjas házaspár otthonába, de a bejárati ajtó üvege megvágta a kezét. Ettől annyira megijedt, hogy hazaszaladt. De útközben szinte méterenként 1-1 vérfoltot hagyott maga után.

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Három évre ítélték a jogosítvány nélkül száguldozó

Három évre ítélték az ámokfutót, aki a fél városon át menekült az őt üldöző rendőrök elől Budapesten, még két éve. Egy taxival száguldozott, közben több autót is összetört, végül egy szalagkorlátnak csapódva állt meg. A férfi azt vallotta, azért menekült, mert félt, hogy megtalálják a nála lévő kábítószert. A taxit egy ismerősétől kérte el, jogosítványa viszont nem volt.

Tinirablók: mindent vitt a két kamasz

9 kocsit tört fel egyetlen éjszaka alatt két kamasz tavaly ősszel Budapesten, most emeltek vádat ellenük. Az akkor 14 és 18 éves fiúk aznap még egy lakásba is betörtek, de az pechjükre üres volt felújítás miatt.

Kegyetlenül kínozhatták börtöntársukat

Kegyetlen kínzás a szombathelyi börtönben. Azzal vádolnak három elítéltet, hogy három héten át kínozták zárkatársukat, aki végül meghalt. A vád szerint csikkeket, felmosórongyot etettek vele, rendszeresen kikötözve verték, fojtogatták.

Félig elbontották a házát, mire egy hónap után hazatért

Három kisvaszari férfit gyanúsítanak azzal, hogy téglákat, tetőléceket és gerendákat vittek el egy házból. Egy férfi házát félig elbontották, míg távol volt.

Elfogták a szekszárdi szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Két órán belül elfogták a szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak Cegléden. A Fókusznak most nyilatkozott a kislány édesanyja is, aki ugyanazt mondta, mint a férje: a gyerekre egy súly esett, ez okozta a sérüléseit. A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz.

Elfogták a luxusruhatolvajt

Százmillió forintnyi ruhát zsákmányolt egy szerb férfi társaival, kétszer is betörtek ugyanabba a budapesti luxusboltba. Mindez még hét éve történt, de a szerb tolvaj csak most áll bíróság elé. Ennek oka, hogy 2011-ben a házi őrizetből Olaszországba szökött. Ott más bűncselekményért börtönben volt, és csak most szállították vissza Budapestre.

 

2500 madártetemet találtak egy autóban az M7-esen

Védett madarakat akartak Olaszországba csempészni. Több mint 2500 tetemet talált a NAV egy román rendszámú autóban az M7-es autópályán. A madarak eszmei értéke 64 millió forint.

Börtönben készült videót posztolt egy szökött rab

A rab a szabadulása előtt, a budapesti Venyige utcai börtön zárkájában készült a felvétel, amit azután töltött fel a közösségi oldalra, hogy hazament. Oda viszont csak nyomkövetővel engedték, mivel egy másik ügye miatt lakhelyelhagyásra ítélte a bíróság. Néhány nap múlva levágta a lábáról a szerkezetet, a rendőrség azóta körözi.

Tragikus: Észak-Koreában az élet része a nemi erőszak

Büntetlenül erőszakolhatják meg a nőket Észak-Koreában a hatalmi elit emberei - ezt állítja a Human Rights Watch emberi jogi szervezet észak-koreai menekültek beszámolói alapján. Jelentésük szerint a világtól elzárt diktatúrában ez a mindennapok része, amit a rezsim rendőrsége nem tekint bűncselekménynek.

Vádat emeltek az Index egyik újságírója ellen

Vádat emeltek az Indexes Dezső András ellen, mert az ügyészség szerint védett személyes adatokat hozott nyilvánosságra az állami média egyik interjúalanyáról. A nő a választási kampány alatt nyilatkozott az M1-nek, és azt állította, a menekültek miatt költözött haza Svédországból.

 Nem voltak becsületesek az elveszett hőprés megtalálói

Pénzért akart visszaadni tulajdonosának egy több százezer forintot érő berendezést az a két férfi, akik ellen a napokban fejezték be a nyomozást a Pest megyei rendőrök. A tulajdonosa még augusztusban hagyta el a ruhák feliratozásához használt úgynevezett hőprést, amit a gyanúsítottak megtaláltak és csak pénzért akartak visszaadni.

Üzletkötés közben buktak le a dílerek

51 millió forintot érő kokaint foglalt le a rendőrség egy szerb és egy bolgár férfitól a napokban Budapesten. Akkor csaptak le rájuk, amikor egy vásárlójuknak átadták a drog egy részét. Tőle több millió forintot foglaltak le.

Kifigyelték a leendő áldozatokat az autófeltörők

Magyarországon 10 megyében, és még külföldön is lecsaptak azok az autófeltörők, akik a lopássorozatot Balatonfüreden kezdték még júliusban, végül a TEK-kel összehangolva kapták el őket a rendőrök október közepén. Laptopokat, tableteket, mobiltelefonokat, és márkás ruhákat is zsákmányoltak.

Teherbe ejtette az unokáját

Teherbe ejtette unokáját a nagyapa - 12 év fegyházra ítélték. A kislány mindössze 14 éves volt, amikor először megerőszakolta, majd ezt több mint egy éven át folytatta. Meg is fenyegette a kislányt, aki sokáig senkinek nem mert szólni. A férfi azt állítja, csak egyszer feküdt le a lánnyal, de olyan részeg volt, hogy arra sem emlékszik.

Menekülés közben csontját törte a drogdíler

Kiugrott az erkélyen, így akart elmenekülni a rendőrök elől egy drogdíler Budapesten, még januárban. Az öt métert zuhant, több bordája, keze, lába is eltört és agykárosodást is szenvedett. A felelősségrevonást azonban nem úszhatja meg, a napokban vádat emeltek ellene. Kiderült, hogy a 42 éves vádlott kokain hatása alatt volt, amikor menekülni próbált.

Kuciak-gyilkosság: magyar szál?

Zebegénybe vezetnek a szlovák oknyomozó újságíró, Ján Kuciak gyilkosságának szálai. A HVG birtokába került egy európai rendőrségi határozat, amiben az áll, a gyanú szerint egy magyar férfi adhatta el a gyilkos fegyvert egy szlovákiai magyarnak, aki lelőtte az újságírót és párját.

Újra mérgezik a kutyákat Miskolcon

A héten a Facebookon többen is megosztották, hogy a város egyik lakótelepén valaki fagyállóval átitatott felvágottakat és kutyaszalámit rakhatott ki. Azt még nem tudni, hogy ettek-e belőle az állatok, a rendőrségre sem érkezett bejelentés. A kutyatartók viszont megijedtek, mert tavasszal 3 állat is elpusztult, a mérgezőt pedig azóta sem találták meg.

 

„Nem látszott, hogy bajban van”

Sem a védőnőnek, sem a gyerekorvosnak nem volt gyanús az anya, aki a gyanú szerint megölte 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. A polgármester az RTL Híradónak azt mondta: neki sem jelezték, hogy gond lenne a családban.

 

Retroautó-tolvajokat fogtak Debrecenben

Néhány napja a darabjaira bontva, az erdő közepén találtak meg egy Trabantot a város közelében. A kocsit a gyanú szerint két férfi lopta el, feltehetően azért, hogy eladják az alkatrészeit. Nehezen boldogultak a bontással, úgy tudjuk még egy szerelőt is hívtak, de az nem ért rá, hogy segítsen nekik. Azóta elfogták az autótolvajokat.

A térfigyelő kamerák buktatták le a támadót

Súlyos büntetés lehet a sapkarablásból. Akár nyolc év börtönt is kaphat az a miskolci férfi, aki erőszakkal akarta elvenni egy 16 éves fiútól a sapkáját és a kabátját. A fiú ismerősei a segítségére siettek, ezért a rabló zsákmány nélkül menekült el a helyszínről. A térfigyelő kamerák azonban lebuktatták a támadót.

Nem kért több sört, megkéselték

Nem akarta elfogadni a felkínált sört, ezért szúrt hasba egy osztrák férfi egy biztonsági őrt egy éve Harkányban. A bíróság 3 év börtönre ítélte és 4 évre kitiltotta Magyarországról. Most két korábbi, felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie. Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Ítélet született egy 1996-os kiskunfélegyházi gyilkosság ügyében

Brutálisan agyonszurkáltak egy vasutast, majd a holttestet letakarva elmenekültek – ítélet született egy 1996-os kiskunfélegyházi gyilkosság ügyében. Csak az egyik vádlottat ítélték el pénteken, társa 11 évvel ezelőtt meghalt. A férfit tavaly fogták el Spanyolországban. Első fokon 13 évet kapott. A bíróság szerint azért csak ennyit, mert a gyilkosság idején enyhébb szabályokat kellett alkalmazni.

 

Megölhette 4 hónapos csecsemőjét

Figyelem, megrázó történet!
Megfojtotta 4 hónapos csecsemőjét egy asszony pénteken délután a Pest megyei Sülysápon. Nem sokkal később feladta megát a rendőrségen. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát. A közelben élők is csak találgatnak. Azt mondják sokat látták a nőt az utcán a gyerekével sétálni. Boldognak tűnt. Úgy tudjuk a rendőrség őrizetbe vette az anyát és emberölés miatt indult ellene eljárás. 

Meglopták a tolvajt is


szerző:
2018.10.26. 18:16
Meglopták a tolvajt is

Saját barátja lopta meg a gyanú szerint azt a pénzszállítót, aki még augusztusban tűnt el több mint 60 millió forinttal Budapesten. Három héttel később fogták el a rendőrök Dunakeszin, de csak körülbelül 40 millió forint került elő. Nemrég újabb férfit gyanúsítottak meg az ügyben.

Álrendőrök mentek drogért

Álrendőrök tartottak házkutatást egy budapesti drogkereskedőnél, de az igazi rendőrök félbeszakították az akciójukat. Négy férfi ellen emeltek most vádat. Tavaly nyáron öltöztek rendőrnek: így akarták elvinni egyik ismerősük lakásából az ott tárolt drogot. Egy igazinak tűnő rendőrigazolvánnyal hitették el az ott lakó nővel, hogy házkutatást tartanak. Az igazi rendőrök azonban elfogták őket.

Intézetben az áriával kínzó nő

Elmegyógyintézetbe került az operás ház tulajdonosa. A párkányi nő házából a szomszédok szerint 19 éven át kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan szólt a zene. Az utóbbi hat évben egyetlen Plácido Domingo ária hallatszott minden nap reggel 6-tól este 10-ig folyamatosan.

15 év után lehet ítélet


szerző:
2018.10.25. 18:19
15 év után lehet ítélet

Csak jövőre, több, mint 15 év után születhet ítélet annak a segédápolónak az ügyében, aki a vád szerint szexuálisan zaklatott egy beteget az egyik Budapesti kórház pszichiátriáján. A férfi tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Nem találkozott a vádlottakkal

Nem kellett a gyilkosság vádlottjaival egy teremben lennie a tanúvallomás alatt - így védte a bíróság azt a nőt, akinek párját brutális kegyetlenséggel ölték meg a Borsod megyei Putnokon februárban. A támadók akkor arra kényszerítették, hogy végig nézze élettársa kivégzését.

Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy 4 fős társaság előbb szóváltásba keveredik valakivel, majd az utcán ütni, rúgni kezdik. A 37 éves sárándi férfit egy hónapja, hajnalban Debrecenben támadták meg - a felvételeket most adta ki a rendőrség. Eszméletlenre verték, majd az út közepén hagyták. Áldozatuk végül könnyű sérülésekkel megúszta a verést, támadóit azóta körözi a rendőrség.

Senkit sem akart megölni, csak meg akarta ijeszteni ismerőseit

Ezt mondta a Győri Ítélőtáblán az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy még 2015 januárjában három ismerősét lőtte nyakon, Tatabányán egy autóban. A bíróság szerdán jogerősen 16 év fegyházra ítélte a gyilkossági kísérlet mellett kábítószer kereskedelem és lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt.

Elítélték a zaklató tanárt

Két év három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy középiskolai tanárt Budapesten. A vád szerint a földrajz szakos oktató megalázó módon beszélt diákjaival és többször szexuális tartalmú utalásokat tett. Az egyik diák édesanyja szerint győzött az igazság. A tanár végig tagadta bűnösségét és felmentésért fellebbezett.
Korábban a Házon kívül is foglalkozott ezzel a témával, ide kattintva megnézheti a riportot.

TÁMADÁS: Eszméletlenre verték áldozatukat, a kamera mindent felvett

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy 4 fős társaság előbb szóváltásba keveredik valakivel, majd az utcán ütni, rúgni kezdik. A 37 éves sárándi férfit egy hónappal ezelőtt, hajnalban Debrecenben támadták meg. Eszméletre verték, majd az út közepén hagyták. Álodzatuk végül könnyű sérülésekkel megúszta a verést, támadóit azóta körözi a rendőrség. 

Kerítés a hírhedt háztömb köré

Kerítést építenének Budapesten a Hős utcai háztömb köré. Csak egy kapun lehetne bemenni és biztonsági őröknél kellene regisztrálni a be és kilépőknek. Az önkormányzat tervéről elsőként a Népszava számolt be. A drogproblémák matt elhíresült háztömbök lakói tiltakoznak a kerítés ellen.

Összevesztek a késelés előtt

A helyiek sem értik, miért szúrhatta le fiát a 76 éves apa még vasárnap Abdán. Ők ugyanis semmi jelét nem látták annak, hogy a családban gondok lennének. Az 51 éves férfit kórházba vitték, de másnap belehalt sérüléseibe. Az apa letartóztatásáról holnap dönthetnek.

Kilométereken át üldözték az ámokfutót

Szabálytalan előzésből autós üldözés. Ámokfutót próbáltak megállítani a rendőrök a hétvégén, Szegeden. A sofőrt igazoltatni akarták, de nem állt meg. Végigszáguldott szinte az egész városon, nyomában a rendőrautókkal. Az egyiket össze is törte.

Drogosokra csaptak le


szerző:
2018.10.22. 18:20
Drogosokra csaptak le

Drogüzlet közben csaptak le a rendőrök, az eladókat és vevőket is elkapták! A razzia még múlt csütörtökön volt Budapesten, a negyedik kerületben. Nyolc embert, hat vevőt és két eladót vittek el.

Hetekig rejtegette a holttestet

Hamarosan bíróság elé állhat az az 53 éves férfi, aki a gyanú szerint halálra verte ismerősét Komorón márciusban. Egy évig élt a férfi házában ingyen, de híradónk információi szerint, amikor a tulajdonos pénzt akart kérni tőle, ő dühében egy szögvassal halálra verte, majd a holttestet a nyári konyha pincéjébe rejtette.

Elítélték a részeg sofőrt

Három és fél évre ítélte a bíróság azt a román férfit, aki még 2016. augusztus 20-án részegen halálos balesetet okozott a III. kerületben. Egy ismerősével akart elindulni, de alig tett meg 50 métert, máris egy másik kocsinak ütköztek. A balesetben a vétkes autós utasa meghalt, a részeg sofőrnek csak a lába tört el.

Ablakcserés csalók Zalában

Csalók ígérhettek több esetben ablakcserét Zalaegerszegen az utóbbi hetekben, egy ügyben már feljelentés is történt. Kérés nélkül kerestek meg társasházakat, mindenhol több tízezer forint előleget kértek. Pár éve Pécsen csaptak be hasonló módszerrel sokakat. Az előleget felvették, majd nyomuk veszett.

Elítélték a Buda-Cash vezetőit

Egyenként hét év hat hónapra ítélte a bíróság a Buda-Cash  brókercég öt volt vezetőjét, akiket csalás- és sikkasztássorozattal vádolt az ügyészség. A botrány 2015-ben robbant ki, amikor súlyos szabálytalanságokat találtak a brókercégnél. Több ezer ügyfél számláját zárolták, a vád szerint a cégvezetők 115 milliárd forintos kárt okoztak.

Hős utcai dílerekre csaptak le

Egész családot is elfogtak a rendőrök a Hős utcai drograzziában. Híradónk úgy tudja, hogy kábítószer kereskedelemmel gyanúsítanak egy fiatal nőt és annak szüleit is. A házkutatásokon varázsdohányt, kristályt és speedet találtak, ezeket árulták a környéken lakóknak.

Az idős nő orrát törte el a támadó

2900 forintot zsákmányolt, ezért törte el az orrát egy 74 éves asszonynak. A 23 éves fiú a ceglédi vasútállomás aluljárójában, a lépcsőn támadt a nőre. Az asszony olyan szerencsétlenül esett, hogy súlyos sérülésekkel került kórházba.

Videón a gimnazista megverése

Vidóra vették, ahogy megvernek egy 15 éves, gimnazista fiatalt a biztonsági őrök egy egri szórakozóhelyen. Az eset szombaton történt. A videót, amelyen a bántalmazás van, az Index közölte először. A felvételen az látszik, hogy a kidobók több pofont adnak a fiúnak, majd kirángatják a tánctérről. A fiú a felvétel alapján nem védekezett. A verés miatt nyomozás indult.

Drograzzia a Hős utcában


szerző:
2018.10.17. 18:15
Drograzzia a Hős utcában

Razzia a budapesti Hős utcában. Huszonkilenc embert állítottak elő a rendőrök kedden, miután lezárták és átkutatták a hírhedt budapesti telep lakásait. Fehér porokat, növényi törmelékeket és több mint másfél millió forintot találtak. Tizennégy embert kábítószer terjesztés miatt, hatot pedig birtoklás miatt állítottak elő.

Megverte, majd megfojtotta barátnőjét a mentős

Jogerősen életfogytiglant kapott az a mentőápolót, aki 3 éve megverte és megfojtotta 18 éves barátnőjét. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt a veréstől, és úgy akarta beállítani, mintha baleset történt volna, ám a fiatal nő magához tért, ezért megfojtotta. Az apa a tárgyaláson azt mondta, a lánya is mentős szeretett volna lenni, hogy életeket mentsen.

16 év után újabb tanúk vallottak a feleség ellen

Bérgyilkossal ölethette meg férjét egy fóti asszony, 16 év után most fogták el a rendőrök. Nemrég ugyanis újabb tanúk vallották, hogy annak idején őket is fel akarta bérelni a feleség. Az asszony és férje vállalkozók voltak: a férfi tárgyalt, a nő kezelte a pénzügyeket. Csakhogy a nő több milliót adott a gyerekeinek, amiért a férje megharagudott. A gyanú szerint az asszony ekkor döntött úgy, hogy megöleti.

Megszólal az apa: baleset volt

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét. Ezt mondta annak a kislánynak az apja, aki a gyanú szerint szexuális erőszak áldozata lett a múlt héten Cegléden. A férfi a Fókusznak adott interjút, szerinte baleset történt. Egy lezuhanó vasdarab okozta a gyerek sérüléseit. A rendőrség nyomoz, gyanúsított még nincs.

Elhanyagolták gyermekeiket, elmarasztalták a szülőket

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy Borsod megyei házaspár, mert a vád szerint elhanyagolták a gyerekeiket. Mosdatlanul, piszkos ruhákban járatták őket óvodába. A családgondozók akkor jelentették fel a családot, amikor kiderült, hogy az egyik gyerek karja megégett, de a szülők nem vitték időben orvoshoz.

Hét és fél millióért enyhítenének a házi őrizetén

Szabadon járhatna Budapesten és Pest megyében a Dózsa György úti halálos baleset egyik gyanúsítottja. A bíróság enyhítené a házi őrizetét, ha hét és félmillió forint óvadékot fizet. A férfi luxuskocsijával száguldozott Budapesten tavaly, amikor összeütközött egy másik autóval. A roncsok egy trolimegállóba csapódtak. Többen súlyosan megsérültek, a másik autó két utasa pedig meghalt.

Kilenc évet kapott az ásós gyilkos

Kilenc év börtönt kapott a kenézi ásós gyilkos. A férfi tavaly novemberben agyonverte éppen nála vendégeskedő ismerősét egy ásóval. Együtt ittak, majd valamin összevesztek, ezután történt a gyilkosság.

Börtönbe mennek a plafonbontó tolvajok

Börtönre ítélték a plafonbontó betörőket. A két férfi tavalyelőtt próbált kifosztani egy fővárosi pénzváltót úgy, hogy az alatta lévő pince mennyezetét bontották ki. Azt hitték, hogy 20 milliós vagyon várja őket a széfben, amiről úgy tudták, az alkalmazottak általában nem zárják be éjszakára. Pechjükre azonban aznap este mégis zárva volt és a riasztó is megszólalt.

Menzapénzzel csalhatott a NAV-os

Gyereke menzapénzével csalhatott egy nyíregyházi NAV-os. A Blikk írta meg, hogy a kormányhivatalnok két éven át szociális alapon igényelt kislányának ingyen ebédet, pedig erre nem volt jogosult, mivel havonta 300 ezer forintot kereshetett.

Hiába bizonygatta az ártatlanságát

13 és fél évet kapott első fokon az a férfi, aki a bíróság szerint jómódú romákat akart kifosztani és megölni az országban. Három éve fogták el őt és társát. Akkor még teljesen más ügyben nyomoztak ellenük.

Direkt üthette el a feleségét


szerző:
2018.10.15. 18:19
Direkt üthette el a feleségét

Szándékosan gázolhatta el feleségét, vádat emeltek a 38 éves csornai férfi ellen. A férj az ügyészség szerint idén áprilisban az egyik buszmegállónál várta a tőle külön élő asszonyt, majd kocsival követni kezdte, végül elütötte.

Megalázónak tartják a döntést

Felfüggesztették az eljárást az idős emberrel szemben, aki a vád szerint egy hatéves kisfiút zaklathatott szexuálisan tavaly egy bodrogközi településen. A bíróság a 78 éves férfi egészségi állapotával indokolta a döntést.

A gyerekek látták a késelést


szerző:
2018.10.14. 17:58
A gyerekek látták a késelést

Öt évre börtönbe küldené az ügyészség azt a férfit, aki a gyanú szerint leszúrta barátnőjét júliusban Fonyódon. Mindez az asszony gyerekei előtt történt, segíteni próbáltak az anyjuknak, nekik nem lett bajuk.

Széfben tartotta a drogpénzt

Négy kilónyi marihuánát találtak egy 29 éves férfinál Budapesten. Akkor kapták el, amint éppen egy hatalmas kartondobozt cipelt ki egy telephelyről. Ebből került elő a kábítószer…

Nem bizonyítható az erőszak

Felmentette a bíróság azt a fiatalt, aki a vád szerint két évvel ezelőtt megerőszakolta nem egészen 12 éves iskolatársát. Két barátja pedig segített neki ebben. A 15 éves fiú egy évfolyamra járt a lánnyal. A vád szerint az iskolához közeli erdőbe mentek, és míg két barátja őrködött, kétszer is megerőszakolta. 

DNS-mintát vettek a felnőttektől

Kétszer is megműtötték és egy budapesti kórházban ápolják azt a négyéves kislányt, akit a gyanú szerint megerőszakoltak a hétvégén Cegléden - tudta meg a Bors. A rendőrök továbbra sem nyilatkoznak az ügyben. Úgy tudjuk, a szakértői vizsgálatok eredményére várnak. Az altestén is vérző gyermeket szülei vitték be hétvégén a ceglédi kórházba. Az orvos szexuális erőszakra gyanakodott ezért értesítette a rendőrséget.

Emberi csontok az autóroncsban

Emberi csontokat találtak egy évekkel ezelőtt a Dunába merült kocsiban. Dunakeszinél egy motorcsónakos akadt fenn a roncson, ő értesítette a hatóságokat. A katasztrófavédők búvárai sokáig tanakodtak, hogyan lehetne a felszínre hozni. Előtte kipakolták belőle a szétszóródott holmikat, ekkor találtak koponya- és lábszárcsontot is. 

Csecsemőgyilkosság: az egész családot elítélték

Elítélték a vérfertőző boldvai apát, aki tíz éven keresztül erőszakolta lányát, majd vele és feleségével együtt megölték a kapcsolatból született kisbabát. A férfi 25 évet kapott. Lányát és feleségét is bűnösnek mondta ki a bíróság.

Öt évre ítélték a szalmakazlakat felgyújtó férfit

Öt év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki négy településen gyújtott fel szalmakazlakat még tavaly ősszel. A piromán hajlamú férfi futárként dolgozott, és sok helyen látta az út menti rakásokat, ezeket gyújtotta fel. Beismerte tettét, vallomásában azt mondta, tetszett neki a tűz látványa, ezért gyújtogatott.

Mobilfelvétel segítségével találták meg a szatírt

Videóra vette a szatírt egy tizenegy éves kislány az egyik budapesti általános iskolánál. A gyerek egy társával ment ki az iskolából egy hónapja, amikor meglátták, hogy a férfi önkielégítést végez. Szóltak a gondnoknak és az igazgatónak, mire a szatír menekülőre fogta. A kislánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy a kocsija után fusson és elővegye a telefonját. A szatírt a videó alapján elfogták a rendőrök.

Segíteni akart a gázoló, megverték

Megverték annak az autónak a sofőrjét, aki elgázolt egy ötéves kislányt a Borsod megyei Fügödön. A baleset szombaton történt. A kislány rokonai támadtak rá a sofőrre, miután a nő megállt, hogy segítsen. Megverték és a kocsiját is összetörték. Az kislány a balesetben súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba.

Brutális: megerőszakolhatták a négyéves kislányt Cegléden

Megerőszakolhattak egy négyéves kislányt Cegléden, a rendőrség szexuális bántalmazás gyanúja miatt indított nyomozást. A kisgyerek egy ipari telephelyen él a szüleivel, ott történhetett az erőszak. Medence- és lábsérülésekkel vitték kórházba, onnan Budapestre küldték őket, ott állapították meg az orvosok, hogy megerőszakolhatták. A kórház értesítette a rendőröket is. Az RTL Híradó megtalálta a telephelyet, ahol a család él.

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével

Unokája és menye szeme láttára végezhetett feleségével Híradónk információi szerint az 56 éves férfi Szentpéterszegen. Az asszony holttestét otthonuk teraszán találták meg a rendőrök. Az emberöléssel gyanúsított férjet a kert végében fogták el a kommandósok, miután órákon át, késsel a kezében fenyegetőzött - magával is végezni akart.

Mi lehet a várpalotai gyilkosság pszichológiai háttere?

A gyilkosságok több, mint egyharmadát féltékenység miatt követik el. Ezt mondja az a pszichiáter, aki a várpalotai bűncselekmény tetteséről beszél. Milyen ember lehet, miféle indulatok szűkíthetik be annyira gondolkodását, hogy képes legyen ölni anyát és gyermekét? Ennek járt utána a Fókusz stábja!

Bevallotta tettét a bérgyilkos, nem hisznek neki

Hiába vallotta be a kilencvenes évek hírhedt bérgyilkosa Josef Rohac, hogy ő ölte meg Prisztás Józsefet az ügyészség nem hisz neki. A maffiaperek koronatanúja pedig, akit csak keresztapaként emlegetnek,- váratlanul kikerült a tanúvédelmi programból. Szerinte is Rohac a gyilkos. Vajon kiderülhet-e, hogy mi zajlik a háttérben?

50 ezer egy üveg borért


szerző:
2018.10.08. 18:17
50 ezer egy üveg borért

Ötvenezer forintot kértek egy üveg borért és addig nem engedték el a vendégeket, amíg nem fizettek. Hasonló esetek miatt az elmúlt két hónapban többen is feljelentettek egy budapesti belvárosi bárt. A rendőrök tegnap este csaptak le a szórakozóhelyre és a razzia utána az üzemeltetőket őrizetbe vették.

Exkluzív: Radnai kilépett a tanúvédelemből

Kikerült a tanúvédelmi programból Radnai László - tudta meg a Fókusz riportere. Radnai korábban a 90-es évek maffia leszámolásainak kulcsfiguráira tehetett terhelő vallomásokat, így kerülhetett tanúvédelem alá, ennek köszönhetően pedig külföldre költözött. Ügyvédje elismerte, hogy a napokban önként lépett ki, vállalva ennek kockázatát.

Rosszul lett vallomás közben

Rosszul lett a tárgyaláson az a férfi, aki a vád szerint prostitúcióra kényszerített lányokat fuvarozott Borsod megyéből Kassára tavaly. Ma tartották az ügy előkészítő tárgyalását. A vád szerint az ötfős banda gyermekvédelmi intézetben élő, fiatalkorú lányokat futtatott Szlovákiában. Az ügyészség azt állítja, hogy kábítószert adtak nekik, és ha nem engedelmeskedtek, megverték őket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!