KERESÉS search-close

bűnügy

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűnügy"

Szégyellte, hogy kínai az apa - magára hagyta újszülöttjét

Félt attól, hogy kiderül: kínai a gyereke apja. Úgy tudjuk, ezzel védekezik a nő, aki magára hagyta újszülöttjét a patakparton, a Pest megyei Máriabesnyőn, még csütörtökön. A nő apja az RTL Híradónak azt mondta: ő sem tudta, hogy lánya terhes, de a történtek ellenére kiáll mellette. A nő őrizetbe került. A csecsemő már jól van, a nagyszülők szeretnék felnevelni.
A lánya apja és a férfi, aki megtalálta az újszülötette, ide kattintva részletesebben nyilatkozik.

Baltával végzett feleségével egy idős férfi

Családi tragédia a Csongrád megyei Forráskúton. Baltával végzett feleségével egy idős férfi, majd felakasztotta magát. Úgy tudjuk, egyik unokájuk fedezte fel, hogy mi történt. A házaspárt a helyiek két napja még kettesben látták sétálni a temetőben. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi előzhette meg a gyilkosságot.

Fodor Zsókával az unokázós csalók ellen

A Barátok közt egykori Magdi anyusával hívja fel a figyelmet a rendőrség az unokázós csalásokra. A Fodor Zsóka színésznő szereplésével készült kisfilmben próbálják elmagyarázni az időseknek, hogyan lehet elkerülni, hogy bedőljenek az ilyen trükköknek. Volt olyan eset, hogy a csalók több mint 10 millió forintot szereztek gyanútlan áldozatuktól.

Beismerte az apa, hogy megverte az 5 hónapos csecsemőt

Idegesítette, hogy sír, ezért verte meg az 5 hónapos csecsemőt az apja Ötvöskónyiban. A rendőrség szerint hónapok óta tartott a bántalmazás, a férfi mindent beismert, bár a nyomozóknak azt vallotta, április elején csak megszorította a kisfiú karját, ami azonban eltört. Ezt a családsegítő vette észre, ezután került kórházba a gyerek. Ha az apát elítélik, akár 8 év börtönt is kaphat.

Nem vette be a gyógyszereit a pszichés beteg fiú, többször hasba szúrta magát

Életveszélyben volt a pszichés beteg, mert nem vette be a gyógyszereit. A fiú többször hasba szúrta magát, majd az erdőbe futott tegnap délután Bakonyszentlászlón. Rendőrök, polgárőrök, mentők és a honvédség légi kutató-mentő csapata is részt vett a keresésében. Alig egy órán belül megtalálták, sérülései miatt mentőhelikopter vitte a veszprémi kórházba.

Börtönbe megy az a férfi, aki hasba rúgta édesanyját

Két évre börtönbe kell mennie annak a 31 éves férfinak, aki saját édesanyját rúgta hasba tavaly augusztusban Tolnán. A támadó egyik este éjfélkor részegen ért haza, és üvöltve kért enni az anyjától. A nő nem adott neki, ezért hasba rúgta. Az idős asszonynak eltört a bordája és ki kellett venni a lépét.

Bántalmazták a beteg embereket

Megvertek és megaláztak beteg embereket ápolóik egy állami fenntartású szociális otthonban. A Baranya megyei Mozsgó községben még tavaly történtek a bántalmazások. Szerdán az otthon két munkatársát elbocsátották, ők soha többé nem dolgozhatnak hasonló munkakörben, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig feljelentést tett az ügyben. Az is kiderült, hogy nemrég az alapvető jogok biztosa azt állapította meg: a bántalmazás rendszerszintű problémákra vezethető vissza.

Játékpisztollyal támadt tanárára egy 14 éves fiú

Játékpisztollyal követelt pénzt volt magántanárától egy 14 éves fiú, most emeltek vádat ellene. Még tavaly ősszel támadt a 76 éves asszonyra, amikor az kijött a csengetésre. Azt mondta neki, vagy ad pénzt vagy lelövi. Az idős nő most azt mesélte, nem volt biztos benne, hogy játék- vagy valódi fegyvert lát. A tinédzser végül pénz nélkül elszaladt.

Együtt ölte meg a család a babát

Csaknem fél évszázadra fegyházba kerülnek a boldvai szülők. Az apa, felesége tudtával 10 éven át fajtalankodott lányával, aki kétszer teherbe is esett. Először 15 évesen. Akkor titokban tudta tartani, hogy saját apja gyermekének adott életet, de később újra várandós lett. Azt a csecsemőt anyja segítségével otthon szülte meg, majd a család közös elhatározással hagyta meghalni.

Nem csak a brutális kettősgyilkosság írható a számlájára

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói Sz. Sándort – tudta meg a Blikk. A nyomozók még 2011-ben egy idős házaspár meggyilkolásával hozták összefüggésbe az akkor a településen polgárőrként szolgáló férfit. A szikszói rémként hírhedté vált férfi 7 évvel az emberölés után bukott le, de most úgy tűnik, nem csak a kettősgyilkosság írható a számlájára. A gyanú szerint a kegyetlen emberölések után nem sokkal újra lecsaphatott.

Közvetítette az üldözést

Elképesztő autós üldözés az Egyesült Államokban. Élőben közvetítette az interneten a menekülő autós, ahogy a rendőrök kergetik, aztán balesetet szenved, végül megadja magát. Most még kórházban kezelik, de hamarosan bíróság elé állítják. Egy rakás vádpont van ellene.

Az összes bulizót elvitték

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A parti azonban folytatódott, ezért mentek vissza, és második alkalommal már a bulinak is véget vetettek. A két akcióban összesen 53 embert vittek el. A hely vezetője szerint eltúlzott volt az akció, ezért feljelentést tett. A szórakozóhely vezetője itt mesél a történtekről!

Háromszor késelt, most elítélték

9 év börtönre ítélte jogerősen a bíróság azt a 31 éves nőt, aki két éve októberben megölte szeretőjét Dombóváron. Egy 20 centis késsel mellkason szúrta, majd elmenekült a házból. Korábban már két élettársát is megkéselte, de ők könnyebb sérülésekkel megúszták a támadásokat.

Nemcsak ölhetett a volt polgárőr

Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg a szikszói polgárőrség korábbi vezetőjét, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy idős házaspárt hét éve Szikszón - erről a Blikk írt. A polgárőrt tavaly novemberben fogták el, miután a DNS-ét megtalálták a gyilkosság helyszínén. A rendőrség szerint ő volt az, aki egy hónappal a kettős gyilkosság után eszméletlenre vert, majd kirabolt egy idős férfit a lakásában.

Felháborító: mozgássérült férfit raboltak ki

Mozgássérült férfit raboltak ki a hétvégén Budapesten. Támadója többször megütötte áldozatát, aki így leesett az elektromos mopedjéről. Ezután a rabló elvette a földön fekvő férfi pénzét, majd késsel fenyegetett meg egy járókelőt, aki segíteni próbált. Az áldozat azt mondta híradónknak, pár ezer forintját vitte el a rabló. A támadásra nem nagyon emlékszik. 

Benkő-Benczúr Balázs: „Eltúlzott dolog, ami a razzia alatt történt!”

Az összes bulizót elvitték a rendőrök az egyik legnagyobb budapesti szórakozóhelyről vasárnap délután. Akkor már másodszor jártak ott, mert az előző éjjel is kábítószer gyanús porokat és növényi törmelékeket foglaltak le a bulizóktól. A két akcióban összesen 53 embert vittek el.

4 és fél kiló kábítószert foglalt le a rendőrség

Adták-vették a drogot, de üzletelés közben lebuktak. Három dílert és egy fogyasztót is elkaptak a héten Komárom-Esztergom megyében. Tatabányán két drogkereskedőre csaptak le a rendőrök, míg Oroszlányban a terjesztő és kuncsaftja bukott meg.

Illegális gyorsulási versenyen razziáztak a rendőrök

A rendőrök két teljes utcát zártak le péntek este Újpesten, így senki sem menekülhetett az illegális gyorsulási versenyről. Összesen 53 autót ellenőriztek, 9-nek nem voltak rendben a papírjai, ezért azonnal bevonták a forgalmijukat.

Szilánkosra törte 5 hónapos kisfia kezét, az összes gyerekét elvették tőle

Látni sem akarják a faluban a gyerekverő apát, ezt mondják a Somogy megyei Ötvöskónyiban. A férfi a múlt héten úgy megverte 5 hónapos kisfiát, hogy szilánkosra tört az egyik karja. A brutális bántalmazás nyomait a családsegítő vette észre, így került kórházba a gyerek, ahol kiderült, a feje megsérült és súlyosan alultáplált.

 

Megkapta Szögi Lajos családja az 5 milliót

Megkapta az olaszliszkai lincselés áldozatának családja azt a csaknem 5 millió forintot, amit az egyik támadónak ítélt meg a bíróság. A pert a rossz börtönkörülmények miatt indította, a kártérítéshez azonban nem jutott hozzá, mert a végrehajtó azonnal lefoglalta. Ez az összeg csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna. Szögi Lajost 2006-ban gyerekei szeme láttára vérték halálra.

Nem mernek segítséget kérni a bántalmazott családtagok

Rendkívül gyakori, hogy a bántalmazott családtagok nem mernek segítséget kérni még akkor sem, ha a gyerekeik, vagy saját életük kerül veszélybe - ezt mondta a nőket érő erőszak ellen küzdő szervezet jogvédője. Tegnap számoltunk be arról, hogy az Ötvöskónyiban bántalmazott csecsemőt is csak két nap múlva, a családsegítő nyomására vitték orvoshoz, pedig szilánkosra tört a karja és fejsérülése is volt.

Belehalt sérüléseibe a savval leöntött nő

Savval öntöttek le egy nőt Szlovákiában, belehalt sérüléseibe. A megtámadott nő még segítséget tudott kérni, de az életét már nem lehetett megmenteni. A nő tegnap hajnalban éppen kutyát sétáltatott Érsekújváron, amikor megtámadták. Az egyik szlovák kereskedelmi televízió szerint a rendőrség vizsgálja, hogy a volt párja támadt-e a nőre és öntött az arcába maró anyagot. A helyiek szerint az áldozat és a férfi között se veled se nélküled kapcsolat volt.

Házkutatás a Honvéd focistájánál

Bajba kerülhet a Budapest Honvéd tunéziai-német labdarúgója. Anis Ben-Hatira berlini otthonában ugyanis házkutatást tartottak a német rendőrök terrorgyanú miatt.

Mollin gyakoroltak a harci kutyák

Két kötél is bele volt nőve a nyakába és az egész testét sebek borították annak a kutyának, amit a Borsod megyei Edelényben találtak helyi állatvédők. A környéken élők szerint a 7 hónapos Mollit arra használhatták, hogy harci kutyák gyakoroljanak rajta. Az állat azóta több műtéten is átesett, most a nyíregyházi menhelyen lábadozik.

Vádemelést javasolnak a nyomozók Ostffyasszonyfa polgármestere ellen

Vádat emelhetnek Ostffyasszonyfa polgármestere ellen, akinek a kutyája életveszélyesen megsebesített egy kétéves kisfiút tavaly októberben. A rendőrség a napokban zárta le a nyomozást az ügyben. A Vas megyei falu polgármestere a támadás után a megyei napilapnak azt mondta, a kutya édesanyja házát őrizte. A gyerek a helyiek szerint azóta már jól van.

Egymilliárdos kárt okozott a magyar bűnbanda

Szállodahajót és több budapesti hotelt is zároltak a nyomozók attól a magyar bűnbandától, amely a gyanú szerint francia és belga cégektől csalt ki pénzt. Email-ben a cég vezetőinek adták ki magukat – így vették rá az ügyintézőket az utalásra, különféle ürügyekkel. Egymilliárd forint kárt okoztak. A pénzt ezután úgy próbálták tisztára mosni, hogy az összeget drága ingatlanokba fektették.

Húsz év a kegyetlen unokának

Húsz év börtönre ítélte első fokon a Gyulai Törvényszék azt a 37 éves nőt, aki másfél éve Sarkadkeresztúron megölte nagyanyját. Az unoka pénzt akart, de nem kapott. Ezután keresett egy baltát, majd kegyetlenül végzett az idős asszonnyal, a holttestet egy kukába tette.

Szörnyű részletek derültek ki a zsámboki gyilkosságról

Vascsővel ütötte a 88 éves, ágyhoz kötött asszony fejét majd a vád szerint közösült is vele. Elkezdődött a két évvel ezelőtti zsámboki gyilkosság pere. A részletek miatt a nyilvánosságot kizárták az úgynevezett előkészítő ülésről.

Szilánkosra törte öt hónapos gyermeke karját

Apja törte szilánkosra egy öt hónapos csecsemő karját a gyanú szerint. A gyerek anyja azt mondta, az ölében fogta a kisfiút, amikor élettársa ütni kezdte. Két nappal később a családsegítő vitte kórházba a babát, ahol kiderült, a karja eltört, a feje megsérült és súlyosan alultáplált. A 41 éves apát letartóztatták.

M. Richárd luxusautó mellett várja a gyógyulást

Negyven milliós luxusautó mellett pózol az interneten a Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottja. M. Richárd most éppen lakhelyelhagyási tilalom alatt áll. Azért szakították meg előzetes letartóztatását, mert súlyos szívműtét várt rá. A műtét sikerült, azt mondja, most rehabilitáción vesz részt. Várja, hogy meggyógyuljon. De, fel van készülve arra is, hogy esetleg vissza kell mennie a börtönbe.

Több embert ölnek meg Magyarországon, mint Európa legtöbb országában

Magyarországon minden harmadik nap megölnek valakit.  Az unió országai között sajnos az elsők között vagyunk az öngyilkossági listán is. A kriminálpszichológus szerint az emberölést elkövetőkre jellemző, hogy alacsony iskolázottságúak, rossz egzisztenciális körülmények között élnek, sokszor munkanélküliek és nagyon sok esetben az elkövetés időpontjában az elkövető és a sértett is alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Börtönt kaphatnak a kutyaviadalért

Évekre börtönbe küldené az ügyészség azt a három férfit, akik a vád szerint tiltott állatviadalt szerveztek tavaly júliusban Mohácson. Két harci kutyát eresztettek egymásnak, a viadalra közönséget is hívtak, volt, aki csak ezért utazott a városba Spanyolországból.

Alkatrésznek lopták az autókat

A Balaton környékéről lopott drága autókat két férfi, majd a kocsikat Budapesten darabokra szedték, az alkatrészeket pedig eladták. A terrorelhárítók hétfőn épp munka közben érték tetten őket.

Drogterjesztőket és fogyasztókat is elkaptak a rendőrök

Két drogterjesztőt és hét fogyasztót fogtak el kedden a csornai rendőrök. A dílerek a Csornához közeli Dőrön laktak. Lakásukban többféle kábítószert, és a porciózáshoz használt eszközöket találtak.

Féltékenység miatt késelhette meg élettársát

Féltékenység miatt szúrt - információink szerint ezt mondta a férfi, akit szerdán azért vettek őrizetbe a rendőrök, mert otthonukban megkéselte az élettársát. Úgy tudjuk, azt mondta, az asszony nagyon féltékeny volt, emiatt rendszeresen vitatkoztak.

Mégsem engedik ki a villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Hiába várta családja, nem mehetett haza a két villanyszerelő megölésével gyanúsított vállalkozó. Bár hétfőn a bíróság úgy döntött, hogy letartóztatását megszüntetik és bűnügyi felügyeletbe kerül, vagyis nem hagyhatja el otthonát, csütörtökön másodfokon a döntést megváltoztatták.

 

Megrendülten fogadta az ítéletet a gyilkos anya

Tíz év fegyházra ítélte a bíróság azt a hat gyerekes anyát, aki két éve egészséges kisfiút szült, de az udvari wc-ben magára hagyta. Az asszony a bíróságon azt mondta nem tudta, hogy terhes és nem érzi magát bűnösnek.

A vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten

Jóvátételi munkára kötelezte, illetve próbára bocsátotta a bíróság azokat a fiatalokat, akik a vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten, még 2017 nyarán. Az ügyészség szerint az akkor 14 és 16 év közötti fiúk az V. kerületben támadtak rá áldozataikra, fogdosták őket és megpróbálták lerángatni a ruhájukat. A négy támadó mindezt videóra vette és fel akarta tölteni az internetre.

 

Dühében többször megszúrta élettársát

Dühében többször megszúrta élettársát, majd saját maga hívta a rendőröket egy férfi reggel a Hajdú-Bihar Megyei Egyeken. Az asszonyt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Lánya azt mondta Híradónknak, anyja és élettársa kapcsolata megromlott, az utóbbi időben egyre többet veszekedtek, de azt nem gondolták, hogy a vita ennyire elfajulhat.

Nem hitt a bíróság a gyilkos anyának

Nem hitt a bíróság a felsőzsolcai nőnek, aki 2017-ben megölte újszülött csecsemőjét. A hatgyerekes anya az udvari vécében szülte meg a teljesen egészséges kisfiút, majd az emésztőgödörbe dobta. A csecsemő-gyilkossággal vádolt nő a bíróságon az utolsó szó jogán azt mondta, nem tudta, hogy terhes. A szakértői vélemények alapján a bíróság ezt kizárta és 10 évre ítélte a nőt.

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten. Fél év alatt két anya is pórul járt. Az egyik Gellért hegyi utcában táskákat, telefont, és készpénzt is zsákmányoltak a bűnözők. A rendőrök azt tanácsolják, hogy egy pillanatra se hagyjon senki értékeket az autókban. Azokra a helyekre, ahol rövid idő alatt több autót is feltörnek, térfigyelő kamerák felszerelését javasolják. Az önkormányzatnál megkeresésünkre azt írták, mostantól a közterület-felügyelők sűrűbben járnak az érintett utcák felé.

Hogyan működik a kamudrog-biznisz a bulinegyedben?

A Házon kívül stábja annak járt utána, hogyan verik át rendszeresen a turistákat fillérekért vásárolt sütőporral és majorannával. A dílerek 100 forint befektetésével egy pillanat alatt 20-30 ezret, de egy este akár 100 ezreket keresnek. A környékbeli üzletek tulajdonosai évek óta kérik, hogy a hatóságok tegyenek ellenük, de semmi sem történik.

Ápolónő lopta a betegek pénzét éjjelente

Tavaly szeptemberben bukott le, miután saját kollégái állítottak neki csapdát. Nem tagadott, a rendőröknek beismerte, hogy két másik beteg pénzét is ő vette el. Most kifosztás miatt emeltek vádat ellene.

11 éves lányát zaklatta az apa

Megrázó történet!
Fegyházba küldené az ügyészség azt a 42 éves őcsényi férfit, aki a vád szerint saját lányát zaklatta évekig. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette a 11 éves lányát, máskor pornográf képek készítésére kérte. Megfenyegette a gyereket, aki ezért nem beszélt senkinek az erőszakról. A bátyja vette észre a telefonján az apjuktól érkezett üzeneteket, a kislány csak ezután mondta el, hogy mi történt.

 Kiengedhetik az előzetes letartóztatásból az eltűnt villanyszerelők megölésével gyanúsított vállalkozót

Kiborultak a két eltűnt villanyszerelő családtagjai, miután ma délelőtt úgy döntött a Győri járásbíróság, hogy megszünteti az előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolt É. Imre letartóztatását és nyomkövetővel ellátva bűnügyi felügyelet alá, azaz házi őrizetbe helyezik. Mácsik Zoltánt 1 éve, Orlik Vilmost pedig már 4 éve nem találják.   

Eljárás az ámokfutó autós ellen

Eljárást kezdeményez a rendőrség az ellen a sofőr ellen, akinek az ámokfutását vasárnapi Híradónkban mutattuk be. Többször is átment a piroson, és a gyalogosok közé hajtott a zebrán. Mindezt egy másik autó fedélzeti kamerája rögzítette. A rendőrök azt mondják, hogy már megvizsgálták a felvételt.

Sokkolta a hozzátartozókat, hogy hazaengedték a gyilkosnak vélt főnököt

Egy év után megszüntették a letartóztatását, hazaengedik, de az otthonát nem hagyhatja el az a vállalkozó, akit két villanyszerelő megölésével gyanúsítanak. Egyikük csaknem négy éve tűnt el, a másik szakember pedig tavaly. Mindketten a vállalkozónak dolgoztak és eltűnésük előtt vele találkoztak utoljára. A férfi tagadja, hogy ő ölte volna meg őket. Az egyik szerelő felesége és bátyja sokkos állapotban nyilatkozott a bíróság döntéséről.

VIGYÁZAT: már így is lopnak!


szerző:
2019.04.07. 20:03
VIGYÁZAT: már így is lopnak!

Ál-vízvezeték szerelők loptak el kétmillió forintnyi ékszert egy idős asszonytól Budapesten.

 

Unokája a gyilkosa?


2019.04.07. 18:09
Unokája a gyilkosa?

A helyiek szerint ivott és drogozott is a fiatalember, aki a gyanú szerint a barátnőjével megölte nagyapját Sajószentpéteren. Az áldozat holttestét egyik fia találta meg pénteken. Ő azt mondja, a támadók felforgatták a lakást, szerinte pénzt kerestek. A környékbeliek szerint az unoka és nagyapja viszonya azután romlott meg, hogy a fiatalember rossz társaságba keveredett.

Nem követtek el semmit, mégis börtönbe kerültek. Miért?

Ártatlanul ülni, hosszú éveken keresztül olyan lehet, mintha valaki egy rossz álomból nem tudna felébredni, és még az ébredés is fájdalmas, mert évek mentek el abból az életből, amiből csak egy van. Vajon meg lehet fizetni valakinek a szabadságát, és az ellopott időt? És micsoda rombolást végez az emberi pszichében az igazságszolgáltatás, ha az elítélt valóban ártatlan.

 

Drogkereskedőkre csaptak le


szerző:
2019.04.06. 18:15
Drogkereskedőkre csaptak le

Hollandiából csempészett Magyarországra amfetamint a gyanú szerint egy fiatal pár. A 26 éves nőt és 29 éves élettársát a napokban fogták el Budapesten, éppen akkor, amikor megérkeztek a szállítmánnyal Hollandiából. A két kiló amfetamint egy átalakított akkumulátorba tették, itt bukkant rá a drogkereső kutya. Lakásukból más kábítószerek is előkerültek. Hajdúhadházon is dílereket fogtak a rendőrök. Itt dizájner drogokkal kereskedtek, összesen 7 embert tartóztattak le.

Megszülte, majd hagyta meghalni

Halott csecsemőt találtak egy családi házban a Baranya megyei Magyarmecskén. A gyerek anyját tegnap vitték kórházba erős vérzéssel, így derült ki, hogy napokkal korábban szült. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a gyerek halálát az okozta, hogy nem látták el a szülés után. Az emberöléssel gyanúsított nőt kórházban kezelik, még nincs kihallgatható állapotban.

Unokája ölhette meg brutálisan az idős férfit

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy 83 éves férfit a Borsod megyei Sajószentpéteren. Saját unokája végezhetett vele - a gyanú szerint. Már őrizetben van, barátnőjével együtt. A huszonéves unoka a lánnyal együtt ment a nagyapa házához, a szomszédok szerint azért, hogy pénzt kérjenek tőle. Az idős férfi holttestét csak a gyilkosság másnapján találták meg. A szomszédok úgy tudják, támadója kalapáccsal többször is fejbevágta.

Lebuktak a drogdílerek a és a fogyasztók is Békéscsabán

Két nap alatt három drogdílert és hét fogyasztót kaptak el a rendőrök Békéscsabán. A háromfős társaság a gyanú szerint hónapok óta árulta a különböző kábítószereket ismerőseiknek, több százezer forintot kereshettek így havonta. A környéken lakók már régóta gyanakodtak arra, hogy a lakásban illegális dolgokkal üzletelhetnek, mivel hétvégente több gyanús ember is megfordult ott. A terjesztőket őrizetbe vették, eljárás indult ellenük.

Hat év letöltendő börtönt kapott a Szentendrei úti gázoló

Hat év, börtönben letöltendő szabadságvesztés, másodfokon, jogerősen. Ennyit kapott az a férfi, aki több, mint 160-al rohant bele autójával a piros lámpánál szabályosan várakozó másik kocsiba 2017 márciusában. A Szentendrei úti balesetben mindkét fiatal meghalt a vétlen, várakozó autóban. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az álló kocsit 20 méterre, egy oszlopig lökte. Az egyik áldozat Janza Richárd volt, ifjúsági világbajnok kajakozó volt.

312 óra közérdekű munkára ítélték M. Richárd verekedő barátnőjét

Egy szőke nő tépi a haját egy másiknak a nyílt utcán. A vita tárgya: egy férfi. Nevezetesen a Dózsa György úti baleset egyik vádlottja, M. Richárd, aki a jelenet szerint egy időben nem a megfelelő nőt szerette. M. Richárd barátnője a férfi félrelépése miatt akart bosszút állni. K. Szilvia barátnőjével két napig állt lesben a szerető lakása előtt, hogy be tudjanak lopózni az épületbe. A szőke nő ököllel ütötte áldozatát, miközben barátnője folyamatosan videózta a verekedést. A megdöbbentő felvételt az internetre is feltöltötték.

Rajtakapták a szemetelőket Miskolcon

Rajtakapták a szemetelőket Miskolcon: több köbméter, bontásból származó építési törmeléket lapátolt le három ember egy autó utánfutójáról. Nem számítottak arra, hogy az utcában lévő térfigyelő kamerák mindent rögzítettek. A térfelügyeleti szolgálat munkatársai azonnal a helyszínen voltak. A szemetelőket feljelentették.

 

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt

Börtönbe küldené az ügyészség a kutyacsempészt. A Kaposvár mellett élő olasz férfi még 2017-ben akart 56 állatot kivinni az országból, közúti ellenőrzésen bukott le. A kölyökkutyák csaknem fele elpusztult, az életben maradt állatok közül több máig nem jött rendbe.

Csalás miatt körözték, de több lopott holmit is találtak nála a házkutatáskor

Lopással gyanúsítják a gyűjtögetőt, egy 35 éves férfit vettek őrizetbe a rendőrök Debrecenben. Csalás miatt körözték, a házkutatáson azonban kiderült, más miatt is felelnie kell. Otthonában szerszámokat, bicikliket, műszaki cikkeket és több lopott holmit is találtak. Híradónk úgy tudja, a férfi azt mondta, ő csak gyűjtögetett. Szerinte a készlet nagy részét lomtalanításkor találta, a többit rendelte.

Egy kisfiút akartak elrabolni Pécsen

El akarták rabolni a fiát - ezt állítja Híradónknak egy férfi, akinek tízéves gyermekét szerdán reggel támadta meg egy ismeretlen Pécsen. Leszólította az utcán, majd amikor nem akart vele menni, a kabátjánál fogva magával ráncigálta. A kisfiú csak azért tudott kiszabadulni, mert leszakadt a kapucnija. A rendőrség nyomoz.

Az előző babáját is megölhette a sárkeresztúri nő

Megrázó riport!
Hazudott a rendőröknek: nem az erdőben hagyta, hanem megölte elsőszülött gyerekét a 23 éves sárkeresztúri nő. Két hete azért tartóztatták le, mert – a gyanú szerint – néhány nappal azelőtt egy sufniban szült, majd végzett a babával Zichyújfaluban. A kihallgatásán derült ki, hogy 2017-ben is világra hozott egy gyereket. Akkor azt állította: a csecsemőt magára hagyta az erdőben, de mostanra kiderült, nem így történt. Most azzal védekezik: nem akart gyereket, de nem akart szégyent sem.

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését

Hat évre enyhítették jogerősen a szentendrei úti baleset okozójának büntetését. A fiatalember vállalja a felelősséget, de az ítélethirdetésre nem jött el. Első fokon hét év hat hónapot kapott, ezt enyhítette most a bíróság. A vád szerint két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben ketten haltak meg. Több, mint 160-al száguldott, az ügyészség szerint részegen vezette a kocsit. Az utolsó szó jogán, múlt héten sírva kért bocsánatot a bíróságon.

Gyilkosságot akadályozott meg egy cég biztonsági vezetője!

Március 19-én a soproni a Deák tér egyik lépcsőházában esett neki volt feleségének egy férfi. Németh Zoltánnak köszönhető, hogy a támadónak nem sikerült elkövetnie a gyilkosságot.

Kétszáz óra közmunka, amiért társaival elmenekült egy halálos baleset helyszínéről

Segítségnyújtás elmulasztása miatt kétszáz óra közmunkára ítélt a bíróság egy férfit, aki társaival együtt elmenekült egy halálos baleset helyszínéről 2017. októberében Izsófalvánál. Egy társaság tagjai haladtak egymás után két autóval. Az első lesodródott az útról és felborult, a sofőr kirepült a kocsiból. A másodikként, nagy sebességgel érkező autó halálra gázolta. A gázoló autóból ezután mindenki kiugrott, és elhagyta a helyszínt. A bíróság a sofőrt már korábban elítélte, most az egyik utas állt bíróság elé.

Hős utca: újabb 7 dílert fogtak

Hét kábítószerárust fogtak el a rendőrök kedden a hírhedt Hős utcában. Kilenc lakást is átkutattak, ezekben kisebb mennyiségű drogot találtak. Az épületek környékén folyamatosan járőröznek a rendőrök, ennek ellenére a lepusztult házakban bármikor lehet kábítószert venni. Tavaly a Házon kívül című műsorunk stábjának egy fogyasztó mutatta meg, hogyan.

Összeveszett a barátnőjével, ezért égethetett fel 15 hektárnyi földet

Összeveszett a barátnőjével, információink szerint ezért égetett fel 15 hektárnyi földet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kék közelében egy férfi a gyanú szerint. A tűz annyira elterjedt, hogy kis híján elérte a faluszéli házakat is. Egy tanya, és egy lakókocsi porig égett, szerencsére nem élt ott senki. A gyanúsítottat a közelben elfogták a rendőrök - kiderült, nem először gyújtogatott. Rongálás miatt indult ellene nyomozás.

 

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő

Szeretné megtartani a pénz egy részét az egyik olaszliszkai lincselő. Ezt mondta a férfi ügyvédje a Borsnak. Nemrég csaknem ötmilliós kártérítést ítéltek meg neki a rossz börtönkörülmények miatt. A pénzt azonban nem kapta meg, mert a végrehajtó lefoglalta. A tanárt 2006 októberében a gyerekei előtt lincselték meg Olaszliszkán. Gyilkosait elítélték, 46 millió forint kártérítést kellene fizetniük.

Saját életét kockáztatva mentette meg a megtámadott nőt

Saját életét kockáztatva mentett meg egy megtámadott nőt egy férfi Sopronban. Épp az utcán sétált, amikor segélykiáltást hallott a közeli lépcsőházból számolt be róla a Kisalföld. Berohant, azt látta, hogy a nő mellkasán egy férfi térdel, és késsel kétszer megszúrja. Lerángatta róla, majd üldözőbe vette. Közben ő is megsérült. Híradónknak azt mondta nem gondolkozott, tudta, hogy cselekednie kell, különben a nő meghalhat. Kiderült volt férje támadta meg az asszonyt, aki súlyosan megsérült, de már jobban van.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki brutálisan meggyilkolta tacskóját

Vádat emelt az ügyészség egy szombathelyi férfi ellen, aki 2018 novemberében brutálisan meggyilkolta tacskóját

Autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről videó is készült

Megdöbbentő történet Pécsről: autóval fajtalankodott egy férfi, az esetről videó is készült. A különleges rongálás még 2017 novemberében történt, de az erről készült felvétel csak most került fel a világhálóra. A fajtalankodó ellen eljárás indult, beismerte tettét. Kiderült, hogy az elmúlt években több mint 20 autót rongált meg így.
A térfigyelő kamera felvételét ide kattintva nézheti meg.

MEGDÖBBENTŐ: Autóval fajtalankodott a férfi

Autóval fajtalankodik egy férfi Pécsen, a megdöbbentő videót egy szerviz térfigyelő kamerája rögzítette. 2017 novemberében készült a videó, de a kocsi tulajdonosa most töltötte fel közösségi oldalára. Ő nem akart nyilatkozni, és a szervizben is csak annyit mondtak, korábban már tucatnyi kocsi tanknyílását tette tönkre valaki a környéken, ezért szerelték fel a kamerát, ami aztán rögzítette, hogy mi történik.
A Híradó riportját ide kattintva nézheti meg.

Súlyosabb büntetést kérnek a bicskei gyermekotthon volt igazgatójára

Újabb bűncselekmények miatt emelne vádat és az ítéletet is súlyosbítaná az ügyészség a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának zaklatási ügyében. A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint ugyanis túl enyhe az elsőfokú ítélet, amelyben a volt igazgató 8 év fegyházbüntetést, egy korábbi nevelő pedig másfél év felfüggesztett börtönt kapott, mert szexuálisan zaklatott több gondjaira bízott gyereket.

 

Vonattal csempészhette a drogot

Vonattal csempészte Magyarországra a kokaint a gyanú szerint az a 23 éves nő, akit a napokban fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az élettársát is őrizetbe vették, mivel a nyomozók szerint a pár együtt árulta a kábítószereket. Összesen húszmillió forint értékű drogot foglaltak le tőlük: kokaint, több ezer darab ecstasy tablettát, valamint úgynevezett varázsgombát.

Heroint árulhattak nyugdíjasok

A gyanú szerint egy 70 éves siófoki és egy 68 éves budapesti férfinak Szerbiából hozták a százmillió forintot érő drogszállítmányt. A futárokkal együtt a rendőrök is megjelentek. A két idős férfit és a három csempészt hétfőn letartóztatták.

 

Láncon tarthatták az asszonyt

A kutyáim sincsenek megkötve, egy embert miért kötnék meg. Ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki a vád szerint élettársával éveken át fogva tartott egy asszonyt a monori házuknál. Ha nem voltak otthon, egy lánccal egy vasrúdhoz kötözték - az ügyészség szerint. A nőnek azonban sikerült megszöknie. Lánc volt a lábán akkor is, amikor megtalálták és a járókelők rendőrt hívtak hozzá.

Négy órán át örülhetett zsákmányának a trafikrabló

Mindössze négy órán át örülhetett zsákmányának a rabló, aki ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A férfi a gyanú szerint még tavaly októberben rabolt ki egy újpesti dohányboltot. Egy késsel fenyegette meg az alkalmazottat, aki átadta neki a bevételt. Néhány tízezer forinttal menekült el, de a rendőrök nem sokkal később elkapták, a pénzt pedig megtalálták nála.

Kommandósok fogták el a cigarettacsempészeket

Kommandósokkal ütöttek rajta a pénzügyőrök egy férfin a Szabolcs megyei Anarcson. Azt gyanítják, cigarettacsempész. Otthonában több mint 40 ezer doboznyi árut találtak, emellett 15 millió forint értékben foglaltak le aranyékszereket, készpénzt és autókat. Úgy tudjuk a férfinak társa is volt, egy magyar-ukrán állampolgárságú asszonyt is őrizetbe vettek.

Egy éven át árulták a hamis BKV-bérleteket, lebuktak

Egy éven át árult hamis BKV-bérleteket az a páros, akik ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint ismerőseiket bérelték fel arra, hogy hőpapírt szerezzenek nekik, amit egy jegyautomatából zsákmányoltak. Ezután egyikük elkészítette a hamisítványokat, amiket ismerőseiknek adtak el, de később még az interneten is hirdették azokat. Most négy és fél év börtönt is kaphatnak.

Magaslest lopott, kerti házat akart építeni belőle

Gyorsított eljárásában, 40 nap elzárásra ítéltek egy inkei férfit, aki darabokban akart ellopni több magaslest egy Nagyatád környéki vadásztársaság területéről. A vadászok szerint többszázezer forint kárt okozott nekik.

Az anya lehet felelős 12 éves fia haláláért

A gyerek tavaly januárban szénmonoxid-mérgezés miatt halt meg otthonukba. 17 éves nővére életét sikerült megmenteni. Az ügyészség most emelt vádat az anya ellen. Kiderült, hogy a szobában lévő régi vaskályha szabálytalanul volt bekötve, ráadásul a repedéseit sárral tömték be.

Megölte, majd feldarabolta élettársát egy 27 éves nő?

Megviselte az ügy és nem akar róla beszélni. Ezt üzente Híradónknak annak a nőnek az anyja, aki a gyanú szerint február végén Bécsben megölte élettársát, feldarabolta holttestét, majd a maradványokat bőröndben, telekocsival hozta haza, és Jászalsószentgyörgyön elrejtette.

Lövöldözéssé fajult egy családi vita Budapesten

Családi vita miatt lövöldözött egy férfi szerda este Budapesten. A fegyveres a főváros egyik legforgalmasabb részén, a Teréz körúton nyitott tüzet. Gázpisztolyt használt, és az apjára lőtt, akivel előtte verekedett.

Zokogott a bíróságon a Szentendrei úti baleset okozója

Zokogott a bíróságon, amikor az utolsó szó jogán beszélt a Szentendrei úti baleset okozója. Azt mondta, vállalja a felelősséget, tudja, hogy két család életét tette tönkre a felelőtlenségével. Azt kérte tőlük, hogy bocsássanak meg neki. Két éve márciusban belerohant egy piros lámpánál álló autóba, amiben két fiatal halt meg.

Dörömbölve kért segítséget az ékszerrablás után

Akár huszonöt évre is börtönbe kerülhet egy fővárosi ékszerüzlet kirablója. Szerdán emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi tavaly februárban fegyverrel ment be az üzletbe. Azt mondta az eladónak, katona volt, így ért a fegyverekhez. Ezután megkötözte a nőt, aki a rabló távozása után a falon dörömbölve kért segítséget. Az 5 milliót zsákmányoló férfit a kamerafelvételek buktatták le.  

Életfogytiglan a gyújtogatásért

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki rágyújtotta a házát a sógorára és annak három gyermekére Mezőcsáton 2017 nyarán. A tűzben az apa és másfél éves kislánya meghalt. A két nagyobb gyerek még ki tudott menekülni a lángoló épületből.

Feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával

Többször fenyegetőzött, hogy megöli későbbi áldozatát, de nem hittek neki. Ezt mondták az utcabeliek az RTL Híradónak arról a férfiről, aki hétvégén megölte 88 éves szomszédját a Pest megyei Pándon. Információink szerint a gyilkosság gyanúsítja feltételesen volt szabadlábon, amikor végzett szomszédjával. Két éve súlyos testi sértés és garázdaság miatt ítélték el, de a büntetését 3 évre felfüggesztették.

PÁNDI GYILKOS: ha megtetszett neki valami, ellopta

Kapás Ferencné, a pándi gyilkosság áldozatának szomszédja szerint a férfi korábban többször beszélt arról, hogy megöli a szomszédjában élő 88 éves férfit. De ezt senki nem vette komolyan. Sokszor kellett rendőrt hívni miatta. Legtöbbször apróbb dolgokat lopott az környékbeliektől. Későbbi áldozatától is, aki ezért feljelentette. Ezért romlott meg közöttük a viszony.

Csökkent a piromán futár büntetése

Öt helyett négy évet kell börtönben töltenie annak a férfinak, aki négy Baranya megyei településen gyújtott fel szalmakazlakat 2017 őszén. Futárként dolgozott, és ha meglátott egy bálarakást, akkor felgyújtotta. Összesen 50 milliós kárt okozott. A gyújtogató piromán mentális zavarral küzd, a másodfokú bíróság ezért enyhített a büntetésén.

Vandál biciklist keresnek a rendőrök!

Betörte a szélvédőjét és letörte az egyik tükrét egy autónak egy kerékpáros Budapesten. A férfi valamiért összeszólalkozott a kocsi sofőrjével, majd nekiesett az autónak, még az egyik ablaktörlőjét is letörte. A kár több tízezer forint. Ezután egyszerűen elgurult. A rendőrök egy felvétel alapján keresik a támadót, akiről egy szemtanú készített videót telefonjával.

Halálos szeszt főzött


szerző:
2019.03.26. 18:00
Halálos szeszt főzött

Vádat emeltek a szeszfőző ellen. Az ügyészség szerint ő lehet a felelős több ember megmérgezéséért és két nő haláláért. A büntetlen előéletű vádlott 2017-ben 5 hónapon át gyárthatta a szeszt egy eldugott tanyán, de az utolsó főzet halálos lett, tele volt metil-alkohollal. Kilencen szenvedtek mérgezést, miután ittak a kotyvalékból, ketten nem élték túl. A férfi hamarosan bíróság elé áll. Ha bűnösnek találják, akár 5 évre is rács mögé kerülhet.

Lapátnyéllel verte agyon egyik szomszédját!

Megbontotta a tetőt, úgy mászott be idős áldozatához az a férfi, aki lapátnyéllel verte agyon 88 éves áldozatát. A házban többször megütötte az idős férfi fejét és bántotta annak élettársát is. Másnap délután találtak rájuk. Kórházba szállították őket, de az idős férfi életét már nem lehetett megmenteni. A helyiek azt mondják a támadóval sok gond volt az utcában.

Már az olaszliszkai lincselő számláján van az 5 millió, de nem férhet hozzá

Megérkezett az olaszliszkai lincselő számlájára az államtól kapott 5 milliós kártérítési díj, ezt a magyar bírósági végrehajtói kar elnöke mondta híradónknak. Az életfogytiglanra ítélt férfi a rossz börtönviszonyok miatt perelt, de hiába nyert, nem férhet hozzá a pénzhez,  mert azt a végrehajtó lefoglalta. Szögi Lajos családja egy-két héten belül hozzájuthat a pénzhez. Az ötmillió csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna.

 

Elloptak egy gránátot a vértesszőlősi erdőből

Egy kiránduló család vette észre a robbanószerkezetet egy hete. A tűzszerészek szombaton akarták elvinni, de már csak a hűlt helyét találták, valaki ellopta. Nem először történik ilyen: tavaly augusztusban a Dunából loptak el egy aknavető gránáthoz hasonló szerkezetet. Ezt azóta sem találják. A rendőrség eljárást indított.

30 napra börtönbe küldik a terrorista-gyanús szír férfit

A bíróságon vallomást tett, továbbra is tagadta bűnösségét a terrorizmussal gyanúsított, Magyarországon elfogott szír férfi. Most döntött letartóztatásáról a bíróság, ahova különleges biztonsági intézkedések mellett vitték. Kutyával vizsgálták át a bíróság környékét. Az épületben is kommandósok kísérték a férfit, aki a gyanú szerint tagja volt az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek és 2016-ban Szíriában részt vett 20 ember kivégzésében. 

Polgárőrök buktatták le a celldömölki gyújtogatót

Hetek óta többször lángolt Vas és Veszprém megye határa, így egy helyi polgárőr figyelőszolgálatot szervezett. Két hét elteltével pedig tetten érték a férfit. A gyújtogató megpróbált elmenekülni, de a polgárőr ezt megakadályozta.

Csecsemőgyilkosság: 2017-ben is szült a sárkeresztúri nő, akkor az erdőben hagyta a babát

Bilincsben hozzák a rendőrök a 23 éves sárkeresztúri nőt, aki múlt hét szombaton ölhette meg újszülött csecsemőjét. A zichyújfalusi ház hátsó kertjében, az egyik sufniban találták meg a kislány holttestét. A gyanú szerint a nő megszülte, majd megfojtotta a csecsemőt. A nő bevallotta, hogy 2017-ben szintén szült, akkor az erdőben. Majd miután megszülte, magára hagyta a babáját. A nő édesanyja nyilatkozott az RTL Klubnak. Azt mondta, hogy a lánya felhívta őt telefonon, hogy nagyon rosszul van és vérzik. De senki sem vitte orvoshoz. Ezután szülte és ölte meg a csecsemőt.

Mégsem bomba volt a sírban?

Több mint egy hónap után végre tényleg eltemethette édesanyját egy miskolci nő. Az esetről a Blikk írt először. Azért kellett ennyit várnia, mert először a családdal egy sírásó azt közölte, bomba van a sírban, így nem lehet temetni. A gyászoló nő hetekig várta, hogy valaki elvigye a robbanószerkezetet. Végül a temetőt működtető cég munkásai nyitották fel a sírt és az asszony szerint bomba helyett, egy rozsdás vascsövet találtak.

Drogot és potencianövelőket is árult a banda

Potencianövelőket, teljesítményfokozó szereket és kábítószert is árult a gyanú szerint az a banda, amelyikre a napokban csaptak le a rendőrök. Összesen öt embert vettek őrizetbe.

Pisztollyal fenyegetőzött az autós

Fegyverrel fenyegetett meg egy autós egy másikat a napokban Pécs belvárosában. A támadó nem adott elsőbbséget a másik kocsinak, majd amikor annak vezetője kiszállt, hogy megnézze, ütköztek-e, pisztolyt fogott rá. Egy éven belül ez már a második hasonló eset a baranyai megyeszékhelyen: tavaly márciusban a parkoló őrökre rá is lőtt egy férfi, akit azóta elítéltek.

13 évre ítélték, mert megölte párját

13 év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki még 2017. szeptemberében brutális kegyetlenséggel megölte barátnőjét fényes nappal, a nyílt utcán. A nő szakítani akart, ezért elment hozzá, hogy elhozza a holmiját. Amikor megérkezett, párja kirángatta az autóból, többször fejbe vágta, majd késsel több tucatszor megszúrta. Az ítélet nem jogerős.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való