KERESÉS search-close

bűnügy

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bűnügy"

Gyilkossággal ért véget egy boltrablás Paraguayban

A dél-amerikai ország második legnagyobb városában motoros banditák fosztottak ki egy üzletet. Amikor a zsákmánnyal kereket oldottak, a tulajdonos utánuk szaladt, és rájuk lőtt. Az egyik rabló belehalt sérüléseibe. A rablást biztonsági kamerák rögzítették.

Elkapták a levideózott tolvajokat

Csavarogni mentek, de nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, lopnak - ezt mondta a rendőröknek az a 14 és 15 éves fiú, akik a gyanú szerint kifosztottak egy kürtőskalácsot árusító bódét Nyíregyházán. Múlt hét szerdán törtek be és ürítették ki a kasszát. Úgy tudjuk, körülbelül 80 ezer forintot zsákmányoltak. A lopott pénzből haza taxiztak, a maradékot pedig elosztották egymás között.

Fejszenyéllel támadt rájuk

A szomszédokhoz menekült egy asszony és élettársa, mert tombolni kezdett a fia Fertőrákoson. A nőt és párját fejszenyéllel ütötte, sőt a férfit meglőtte. A támadó ezután bezárkózott, mire a kommandósok rátörték az ajtót már halott volt. Valószínűleg öngyilkos lett. Az ott élők szerint korábban soha nem volt vita a családban.

Falból bontották ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet

Egy üresen álló ház falából vésték ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet Marcaliban.

LOPÁS: falból bontották ki a széfet

Egy üresen álló ház falából vésték ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet Marcaliban.

Halálos sebbel próbált menekülni

Ingatlanügynök volt az férfi, akinek holttestére csütörtök reggel találtak rá Budapesten a Szilas patakban. Úgy tudni, hogy a férfit találkozóra hívták az elhagyatott helyre. Megkéselték és lelőtték. A rendőrök pénteken csak annyit mondtak, hogy az információk nem tőlük származnak, az ügy részleteiről pedig a nyomozás érdekében nem beszélnek.

7 év börtönt kapott a családot késelő férfi

7 év börtönre ítélték azt a férfit, aki a vád szerint tavaly júliusban éjjel betört volt élettársa házába és késsel rátámadt a nőre és annak három gyerekére. A vádlott szakításuk után összejött volt élettársa akkor még 15 éves lányával, a kapcsolatot az asszony ellenezte. Ebbe nem akart belenyugodni a férfi, aki a vád szerint dühében a nőt és a gyerekeket is megkéselte.

Lebuktak: 2 nyugdíjas termesztett nagy mennyiségben marihuánát

Egy nap eltéréssel két nyugdíjast vett őrizetbe a rendőrség az ország két pontján, mert a rendőrök szerint nagy mennyiségben termesztettek marihuánát.

Piramisjátékkal vádolják az egyházfőt

Piramisjáték szervezése miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki a Vonzás Törvénye Egyház vezetőjeként több ezer eurós adományokat fogadott el. Azt ígérte, hogy a pénz akár tízszeresét is visszakapja a befizető.

Részegen, jogosítvány nélkül kötött el egy autót

Nem akart hazasétálni, ezért részegen úgy döntött, elköt egy autót - ezt mondta a rendőröknek az a 25 éves gyanúsított, akit szerda délután fogtak el. A gyanú szerint egy debreceni cég telephelyéről lopott el egy kisbuszt, amiben GPS jeladó volt, így a rendőrök pontosan tudták, hol keressék.

Rejtélyes gyilkosság a fővárosban

A holttestre egy bevásárlóközpont mellett, a patakparton találtak rá. A rendőrök szerint a 49 éves férfit megölhették, de, hogy hogyan, azt nem árulják el. Az RTL Híradó úgy tudja: az áldozatot halálra szurkálhatta gyilkosa, akit azóta is keresnek. A férfi barátnője rosszul lett, amikor megtudta: mi történt.

Megdöbbentő: tévedés volt az elszíneződött szonda

Több szondát is megfújattak egy verőcei sofőrrel a rendőrök, mindegyik szerint ittas volt, és mindegyik más-más értéket mutatott. Ezután előállították a helyi kapitányságon, ahol újra megvizsgálták, ekkor derült ki, hogy valóban józanul vezetett. Állítása szerint a rendőrök is meglepődtek ezen.

MEGLEPŐ: bebizonyította, hogy a szonda volt téves

Roszkos Károlyt két napja állították meg a rendőrök Vác közelében, szondát fújattak vele. Legnagyobb meglepetésére a műszer azt jelezte, hogy ivott, mielőtt a volánhoz ült. Majd később egy másik típusú szonda is ugyanezt jelezte. Végül a férfinak sikerült bebizonyítania igazát, miszerint színjózan.

A legenyhébb büntetést kapta a terrorcselekménnyel vádolt szír férfi

A lehető legenyhébb büntetést, 5 év börtönt kapott jogerősen a Szegedi Ítélőtáblán az a szír férfi, akit az ügyészség terrorcselekménnyel vádolt a 2015-ös röszkei összecsapások kapcsán. Első fokon hét évet kapott. Az ügyészség súlyosabb büntetésért fellebbezett. A szír vádlott csütörtökön újra bocsánatot kért az utolsó szó jogán. 3 éve letartóztatásban van, ezért ügyvédje szerint 4 hónap múlva akár szabadulhat is, ha jól viselkedik.

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

12 évet ülhet a késes ékszerrabló

Tizenkét évet kapott nem jogerősen a budapesti ékszerboltrabló. Késsel próbált kifosztani több üzletet a fővárosban tavasszal. Az egyik helyről elzavarta egy talpraesett eladó, a másik üzletben néhány aranyláncot zsákmányolt.

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság bizonyítéka

Évekig szem előtt volt a soroksári gyilkosság egyik kulcsfontosságú bizonyítéka, a brutálisan meggyilkolt asszony telefonja. Ezt a hvg.hu tudta meg. A feltételezett gyilkos holmijai között volt a börtönben, ahol kisebb bűncselekmények miatt ült. A gyanú szerint ő ölte meg a soroksári erdőben futó édesanyát öt évvel ezelőtt és elvette a telefonját is.

 

Szomszédaira gyújtotta a házat - két és fél év börtön kapott

Két és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki a szomszéd családra akarta gyújtani a házukat tavaly nyáron a Somogy megyei Kőkúton. A férfi éjjel étolajjal belocsolt kendőket tett a ház tetőszerkezete alá, és többször is meggyújtotta azokat. A háromgyermekes család csak azért élte túl a gyújtogatást, mert a legkisebb gyerek felsírt, és így még időben el tudták oltani a lángokat.

Halálra kínozták a rabtársai

Halálra kínoztak egy rabot a szombathelyi börtönben. A vád szerint a cellatársai másfél hónapon át folyamatosan bántalmazták a férfit. A halálát végül fulladás okozta. A tavaly tavasszal történt ügyben a börtönőrök felelősségét is vizsgálták.

5 év börtön a száguldozónak

Saját magát tartja felelősnek, hiszen a kocsiban ült a fia is – ezt mondta az utolsó szó jogán az a szegedi férfi, akit ma jogerősen 5 év börtönre ítélt a Szegedi Törvényszék. Még 2015-ben okozott halálos balesetet, autójával bedrogozva száguldozott, majd előzés után felborult és egy házfalnak csapódott Szegeden, egy 17 éves fiú szörnyethalt.

Kósz Zoltán: Semmi félreérthető nem történt

Hosszú és részletes interjút adott az RTL kamerája előtt a néhány napja szexuális botrányba keveredett Kósz Zoltán, olimpiai vízilabda bajnok. Arról beszélt, még csak félreérthető gesztust sem tett egyikük sem a most 13 éves lány felé, aki azzal vádolja őt és pályatársát, hogy hónapokon keresztül folytattak vele szexuális kapcsolatot, amikor 11 éves volt.

Börtön gyermekbántalmazásért

Maradandó sérüléseket okozott saját kisbabájának az az anya, akit kedden jogerősen 3 és fél év börtönre ítélt a Győri Ítélőtábla. Az asszony még 2012-ben úgy megrázta a csecsemőt, hogy a kicsi utána görcsrohamot kapott, és azóta is fogyatékossággal küzd.

RTL II: Exkluzív interjút adott a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Híradónknak adott exkluzív interjúban. Miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát az ügyben a rendőrök nyomozást indítottak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról.

Kósz Zoltán:

Nyilatkozott az RTL-nek az erőszakkal hírbe hozott korábbi olimpiai bajnok, Kósz Zoltán.

Megszólalt a megvádolt olimpikon

Egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz - ezt mondta Kósz Zoltán olimpiai bajnok vízilabdázó a Blikknek, miután a sajtóban elterjedt, hogy egy gyerek erőszakkal vádolja őt és társát. Az ügyben a rendőrök nyomoznak, de eddig még senkit sem hallgattak ki. A gyereket orvos és pszichológus vizsgálja meg. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök ennek eredményétől függően döntenek az eljárás folytatásáról. 

15 évet is kaphat a rekordmennyiségű drogot szállító csempész

Kilonként 500 euróért csempészte a heroint - ezt is tartalmazza a vádirat a macedón férfi ellen, aki márciusban rekordmennyiségű, 12 kiló, 140 millió forint értékű heroint akart átjuttatni a röszkei határon.

Szundító horgásztársa csónakját lopta el

Alvó horgásztársa félmillió forintot érő gumicsónakját lopta el egy férfi a balatonedericsi strandról. A férfi a horgásztanyáig evezett a csónakon, majd kocsijába tette és elhajtott. Egy biztonsági kamera azonban lebuktatta, néhány órán belül elfogták a rendőrök.

Élsportoló vízipólósok erőszakolhatták meg a 11 éves kislányt

Vízilabda edzők erőszakolhatták meg 11 éves tanítványukat. Úgy tudni, hogy az egyik sportoló olimpiai bajnok. Embert próbáló volt végighallgatni a ma már 13 éves kislány beszámolóját a történtekről - nyilatkozta a kislány ügyvédje.

BOTRÁNY: „A szexuális erőszak az egyik legaljasabb formája a gyermekbántalmazásnak!”

Mit okozhat egy ember életében a gyermekkori szexuális erőszak? Vajon az a most 13 éves kislány, aki azt állítja, hogy tizenegy évesen létesített szexuális kapcsolatot két vízilabdás élsportólval, hogyan fog ezután teljes életet élni? Gyurkó Szilvia, gyermekvédelmi szakembert kérdeztük az esetről!

Soroksári gyilkosság: nem gyilkolt, hanem segített?

Vallomásra készül a soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi. Ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta: ez heteken belül megtörténhet.

Évekig élt rettegésben a család

Tépte a felesége haját a volt rendőr, az asszonyt ököllel, fiát pedig bottal verte. Ez áll a vádiratban, amely szerint a győri család évekig élt rettegésben. Az ügyészek szerint a férfi azután lett agresszív, hogy 2005-ben nyugdíjba ment és pénzét italra és játékgépre költötte.

Bűnszervezetben csalhattak adót

Bűnszervezetben és bűnszövetségben csalták el az áfát az adónyomozók gyanúja szerint, akár 20 év börtönt is kaphatnak. Műanyag granulátumok értékesítésével foglalkozó cégeket gyanúsít az adóhivatal kétmilliárdos áfacsalással. Szlovákiából szerezték be az árut, de azt a könyvelésükben úgy tüntették fel, mintha Magyarországon vásárolták volna. Így játszottak az áfával.

Agresszíven viselkedett a szexuális erőszakkal vádolt afgán férfi

Agresszív volt a vendégekkel, ezért el akarták bocsájtani a budapesti gyorsétteremből azt az afgán férfit, akit szexuális erőszakkal gyanúsít a rendőrség. Ezt mondta Híradónknak az étteremhálózat egyik tulajdonosa. Közben az indexnél jelentkezett egy újabb nő, aki azt állítja, őt is megerőszakolta a férfi.

Luxusautókat foglaltak le a drogterjesztő bandánál

Több mint tízmillió forint értékben luxusautókat, órákat és készpénzt foglaltak le egy kábítószer-terjesztő banda tagjainál a Pest megyei rendőrök. Kedden, 13 helyen csaptak le egy időben. A bandatagok Cegléden és környékén árultak különféle drogokat.

Villamoson szúrhatták meg tűvel

Tűvel szúrták meg hétfőn a budapesti 1-es villamoson - ezt állítja egy négygyermekes anya, aki erről először a Blikknek mesélt. Azt mondja, egy drogosnak tűnő férfi szúrta meg a combjánál, látta is a kezében a fecskendőt. Mire felfogta volna a történteket, a férfi leszállt a villamosról.

Mégis apa és fia gyilkolt

Újra börtönbe kerül apa és fia, akik korábban 45 milliós kártérítést kaptak az államtól. Az eredeti vád szerint 1999-ben Újszentmargitán agyonvertek egy férfit. Akkor azonban felmentették őket, mert nem lehetett bizonyítani, hogy ők a gyilkosok. Az előzetesben töltött évekért kérték és kapták meg a sokmilliós kártérítést. Ügyük perújítással került ismét bíróság elé, miután új bizonyítékok kerültek elő.

Majd húsz év után kiderül, mégis Burkáék a gyilkosok?

Hogy lehet, hogy húsz év után mégis elítélték Burkáékat a gyilkossági ügyben, amiért egyszer már ültek, aztán ártatlannak nyilvánították őket és negyvenöt milliós kártalanítást is kaptak?

Az interneten rendelte a puskát

Az interneten rendelte meg a fegyvert az a férfi, aki hétfőn életveszélyesen megsebesített egy vállalkozót Vas megyében. Ezt nyilatkozta ma Híradónknak az ügyészség, miután a bíróság elrendelte a gyanúsított egy hónapos letartóztatását. Az is kiderült, hogy a férfi ismerte az áldozatot, akit agancsvásárlás ürügyével csalt egy erdős területre

Leköpte a sofőrt, börtönbe megy

Leköpte a buszvezetőt, börtönbe kell mennie egy pécsi férfinak. Jegy nélkül akart utazni egy helyi járaton, ezért a sofőr leszállította. Dulakodni kezdtek, majd a férfi leköpte a buszvezetőt.

Gyerekeire hivatkozott a gyilkos

Nem akarta elveszíteni gyerekeit, ezért próbálta meg eltüntetni felesége holttestét.

Teherautót, majd pénzt lopott

Lopott egy teherautót és leborította az autómosó pénzváltó automatáját, majd a pénzzel együtt az egész berendezést magával vitte egy 27 éves kecskeméti biztonsági őr.

Horrorisztikus állapotok a tiszaföldvári sertéstelepen!

Sokkoló videókat és fotókat osztott meg az RTL Híradóval az egyik Jász-Nagykun Szolnok megyei sertéstelep volt alkalmazottja. Azt állítja, a dögök a hízók mellett rohadtak el, nagy részét nem szállították el, hanem egyszerűen elföldelték.

Életfogytiglant kapott a körúti robbantó

Leghamarabb 25 év múlva szabadulhat a nem jogerős ítélet szerint. Mindezt nem hallgatta végig a bíróságon, ugyanis el sem jött a saját ítéltére.

Életfogytiglanra ítélték a Teréz körúti robbantót

A tárgyalóterembe pont az nem érkezett meg, akit a legjobban vártak. A Teréz körúti robbantó nem ment el a saját ítélethirdetésére. A bíróság a 23 éves férfit így a távollétében ítélte életfogytig tartó szabadságvesztésre. A bíróság szerint minden bizonyíték a férfi ellen szólt. P. László édesapja és húga viszont ezt másképp látják.

Meglett a razziák eredménye

Megtisztult a hírhedt Hős utca és környéke a drogosoktól – ezt mondták Híradónknak a környéken élők. Szerintük látható az eredménye a rendőrök razziáinak. A Házon Kívül adásában kedden mutattuk be: hogyan folyt a nagyüzemű drogterjesztés a lepusztult Hős utcai házakban – nem messze a rendőröktől.

Így működik a drogbiznisz a Hős utcai gettóban

Egyedülálló felvételeket láthatnak kedd este a Házon kívülben arról, hogyan működik a drogbiznisz a Hős utcai gettóban. A stáb rejtett kamerával forgatott az épületben, ahová akárki nem juthat be, mert az utcán figyelők lesnek, és jeleznek, ha valaki ismeretlen akarna bemenni a házakba.

Csaknem 100 tacskót találtak a rendőrök ketrecekben összezsúfolva

A kölyökkutyákat a ház egyik szobájában, ketrecekben összezsúfolva tartották. Egy-egy ketrecben két-három kutya is volt. A nem megfelelő körülmények között tartott kutyusokra az Állatmentő Szolgálat Alapítvány munkatársainak bejelentése alapján bukkantak a rendőrök. Nagy részük nem rendelkezett chippel és okiratokkal.

Osztrák rendőrök fogták el

Németországba tartott, de Ausztriában elfogták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti étterem mosdójában szexre kényszerített egy nőt. A férfi után hajtóvadászatot indítottak és egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel, amit most visszavontak.

Gázpisztollyal lőtt a polgárőrre

Elfogták azt a férfit, aki gázpisztollyal sebesített meg egy polgárőrt. Nem ez az első ügye, már korábban is elítélték erőszakos bűncselekményért. Most is feltételesen volt szabadlábon.

Torkon- és mellbe lőtték, pedig csak agancsot akart venni

Szarvas agancsokat kínált valaki telefonon egy testvérpárnak, de miután az idősebb fivér elment a megbeszélt találkozóra és kiszállt a kocsijából, tüzet nyitott rá a támadó. Az áldozattal ment a felesége is, ő azért úszhatta meg, mert lebukott a műszerfal alá. A meglőtt férfi öccse azt mondta híradónknak, hogy szerinte oda akarták csalni a bátyját, hogy kivégezzék.

Az iskola padlásán bújt el a tolvaj

Megszökött a rendőröktől a tolvaj és az iskola padlásán bújt el Pannonhalmán. A férfi átugrotta az általános iskola kerítését, majd felmászott a tűzlétrán így jutott be az épületbe hétfő délután, miközben a rendőrök üldözték. A folyosókat és tantermeket azonnal lezáratta az igazgató, hogy védje a diákokat. Végül a rendőrök elkapták.

„Lepergett előttem 17 év”

Ha nem muszáj, nem megy el a tárgyalásra, mert nem teheti azt felesége gyilkosával, amit szeretne -  erről beszélt a Fókusznak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos azt is elmondta, mit gondol a gyanúsítottról.

Közlekedési vita miatt verték agyon a balatonfüredi borászt

Harminc napra letartóztatták azt a két nyírségi férfit, akik szombat hajnalban egy vita után agyonvertek egy fiatalembert a badacsonytomaji szüreti fesztiválon egy parkolóban. A balatonfüredi borásznak egy közlekedési vita miatt kellett meghalnia.

Már egész Európában keresik az afgán férfit

Már egész Európában keresik a 18 éves afgán férfit, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megerőszakolt egy lányt egy fővárosi gyorsétterem mosdójában. A rendőrség azt mondja, korábban is volt már ügye, júniusban a VII. kerületben - ahogy fogalmaznak - szeméremsértő módon viselkedett. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni.

Szexuális erőszak miatt keresik


szerző:
2018.09.09. 17:51
Szexuális erőszak miatt keresik

Szexuális kényszerítés gyanúja miatt keresnek egy afgán menekültet a budapesti rendőrök.

 

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Félmillió volt a „rontáslevétel”

Rontás levételért több mint félmillió forintot kért két nő Budapesten. Az utcán ajánlgatták a szolgáltatást. Egy idős asszony be is engedte őket a lakásába, ahol nemcsak az állítólagos átoktól, hanem pénzétől is megszabadították.

Egy éve keresték a rablókat

Egy év után fogták el azokat a rablókat, akik egymillió forintot vittek el egy idős házaspártól a Baranya megyei Lothárdon. Az álarcosok támadásáról akkor azt mondta az egyik áldozat: az egész pár perc alatt lezajlott. A rendőrség korábban nyomravezetői díjat tűzött ki, de arról nem nyilatkoztak, hogy ez vezetett-e a tettesek elfogásához.

Nem volt pénze cigire – rabolt

Nem volt pénze cigire, ezért rabolni akart néhány kartonnal a dohányboltból. Ezt mondta a rendőröknek az a férfi, aki a gyanú szerint késsel a kezében rontott be egy győrteleki trafikba. A rablás azonban nem sikerült, az eladó egy felmosó nyéllel szállt szembe vele.

Már ül a feltételezett gyilkos

Évek óta börtönben ülő férfi ölhette meg a soroksári futónőt még 2013-ban. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után betöréses lopások miatt fogták el Siófokon. Akkor nem vettek tőle dns-mintát, mert nem volt kötelező, most egy rutinellenőrzés buktatta le. A férfi annak idején hajléktalanként élt a gyilkosság helyszínének környéké. Az ügyben tartott teljes sajtótájékoztatót megnézheti: ITT.

SOROKSÁRI GYILKOSSÁG: 5 év után megvan a gyanúsított

Egy 40 éves, évek óta börtönbüntetését töltő férfit gyanúsít a rendőrség a soroksári futónő meggyilkolásával. A gyanúsítottat egy hónappal a gyilkosság után, 2013 októberében fogták el Siófokon, betöréses lopások miatt. Mivel akkor még nem volt kötelező DNS mintát venni a fogvatartottaktól, most egy rutinellenőrzésen akadt fenn. Kiderült, hogy korábban a környéken élt hajléktalanként és a bizonyítékok alapján ő fojtotta meg aznap este a 36 éves nőt.

Beledi késelés: többször is megszúrta élettársát

Mindene tiszta vér volt - ezt mondta a megkéselt nőről a szomszédja. A 49 éves áldozat és élettársa összeszólalkozott, a férfi ezután támadt rá, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Szamurájkarddal tombolt a részeg férfi

Szamurájkarddal tombolt egy részeg férfi az egyik pécsi társasházban még tavasszal. A férfi összeveszett az élettársával, ezért kezdett pusztítani. Nemcsak a bérelt lakásukat verte szét, hanem a szomszéd ajtajára is rávágott a karddal.

16 éves fiú verhette agyon a pásztort

Egy 47 éves tehénpásztort verhetett agyon a fiú Ózd határában augusztus végén. A gyanú szerint egy husánggal többször is megütötte, belerúgott, aztán a sorsára hagyta.

Rács mögött marad az „örökösnő”

Elrendelték annak a nőnek a letartóztatását, aki összesen 368 millió forintot csalt ki arra hivatkozva, hogy hamarosan 1300 milliárd forintos örökséghez jut. A gyanú szerint Kósa Lajos egykori fideszes minisztert is becsapta - egy közjegyzői dokumentum szerint őt bízta volna meg az örökség kezelésével.

Elfogták a soroksári futónő gyilkosát?

Elfoghatták a soroksári futónő gyilkosát. A rendőrség ma rendkívüli közleményben jelentette be, hogy csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit az ügyben. A fiatal nőre 2013 szeptemberében kocogás közben támadtak rá, majd brutálisan végeztek vele.

Azt álltja, nem egyedül ölt

Tizenhárom és fél év börtönre ítélte a bíróság azt a 16 éves fiút, aki 2017 áprilisában agyonvert két hajléktalant Tatabányán. Aznap éjjel barátaival iszogatott, majd hazafelé menet rátámadt a két férfira.

Bűnösnek találták emberölés bűntettében a 17 éves fiút

Vezetőszáron kamerák kereszttüzében, kezét és lábát összebilincselve hozták a tárgyalóterembe azt a 17 éves fiút, aki a vád szerint tavaly áprilisban brutális kegyetlenséggel vert agyon két hajléktalan férfit, akivel korábban konfliktusa volt. A fiú édesanyja vállalta, amit eddig még soha először beszél a gyilkosság körülményeiről és fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

Alighogy szabadult, újra betört

Tíz év raboskodás után három napig volt szabadlábon, majd újabb nyolc évet kapott. Elítélte elsőfokon a bíróság azt a férfit, aki az ügyészség szerint szabadulása után egy nap alatt két házba is betört Óbudán. Végül úgy bukott le, hogy nem tudta, hogy az egyik ellopott tabletben GPS van. Ezt mérték be a rendőrök.

Nagyobb büntetést szánna lánya gyilkosának

Csalódott az anya, amikor kiderült, 14 évre ítélték lánya gyilkosát. Az akkor 31 éves cukrásznőt 1999-ben megerőszakolta és megfojtotta támadója Kecskeméten. A gyilkost hiába keresték. 17 év után fogták el: egy rablás miatt vettek tőle DNS mintát, ami egyezett a gyilkosság helyszínén talált mintával.

Ellopták a kocsiját és még össze is törték

Ezt mesélte Híradónknak egy fiatal. Egy közlekedési lámpát döntött ki vele az ismeretlen Győrben, miután az autót egy parkolóban hagyta a tulajdonosa. Azt mondta múlt pénteken barátaival bulizott a megyeszékhelyen, utána reggeliztek, de a kocsi kulcsát nem találták. Ezért a parkolóban hagyta. Mire visszament volna már a rendőrök hívták, hogy összetörve találták meg az autót. A tettest azóta is keresik.

Migránsoztak a baleset után

Szidták, lökdösték és fojtogatták a letört visszapillantó miatt. Egy skót és egy magyar férfi véletlenül sodorta le egy parkoló autó tükrét Szombathelyen, amin a kocsi gazdája annyira felbosszantotta magát, hogy rájuk támadt. Egyebek között idézem: büdös migránsnak nevezte és bántalmazni kezdte őket a nagyjából 15 ezer forintos kár miatt. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz, de a TASZ szerint gyűlöletbűncselekmény miatt kellett volna megindítani az eljárást.

Szatírt kaptak el Ócsán a rendőrök

Kedden este vették őrizetbe az 51 éves férfit. Az esetről először a Blikk számolt be. A férfi egy játszótér mellett vetkőzött meztelenre és szeméremsértő módon viselkedett. Az egyik környéken lakó telefonjával rögzítette mindezt.

BOCSÁNATOT KÉRT: a hívek kapták el a betörőt

Kifizeti az üvegablak árát az a betörő, akit kedd este a hívek kaptak el, amint a csongrádi, piroskavárosi plébániába próbált épp bemászni. A peches tolvaj szerdán épp a forgatás közben csengetett az ajtón, kamera előtt kért bocsánatot a plébánostól.

Megtalálták a világ egyik legdrágább női cipőjét

13 év után került elő Judy Garland Dorothy-cipője, amit egymillió forintra biztosítottak. A piros cipőket az Óz, a nagy varázsló című filmben láthatta a nagyközönség. A relikviát még 2005-ben lopták el, az ügy felderítésében az FBI is szerepet játszott.

A kocsiból lopták el a mentőfelszerelést

Mentőfelszerelést loptak el Debrecenben. A Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület egyik önkéntesének felszerelését vitték el a kocsijából szombat este. A tolvaj két, eszközökkel teli hátizsákot lopott el, aminek értéke körülbelül 200 ezer forint.

Motyogott, összeverték


szerző:
2018.09.04. 18:15
Motyogott, összeverték

Életveszélyes testi sértés miatt ítéltek el egy 3 fős társaságot, mert még 2016 áprilisában, Győrben a vasútállomásnál brutálisan bántalmaztak egy 28 éves motyogó férfit.

Súlyosbították a mérgező nővér vádját

Súlyosbította a munkatársait megmérgező pécsi nővér vádját a bíróság: testi sértés helyett foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt kell felelnie. A 33 éves nővér a vád szerint egy éven át különböző tudatmódosító szereket csempészett munkatársai italába, azért, hogy megtudja, milyen hatásuk van.

17 éves lány rabolta ki a lányt

Letartóztattak egy 17 éves lányt, aki a gyanú szerint hétvégén kirabolt a belvárosban egy szintén 17 éves lányt Miskolcon. Azzal állította meg, hogy váltsa fel a pénzét, majd amikor áldozata elővette a pénztárcáját, kiragadott belőle ötezer forintot. A térfigyelő kamerák felvételei alapján fogták el...

A motort hibáztatja a csempész

Ha nem áll le a siklóernyő motorja, sosem találják meg – ezt mondta stábunknak az a pilóta, akit kábítószerbirtoklás miatt letartóztattak Szegeden. Az ügyészség szerint a férfi még múlt csütörtökön repült Szerbiából Magyarországra 18 kiló droggal, kényszerleszállás után kapták el a rendőrök.

Börtönből „unokáztak” a csalók

A cellájukba csempészett mobilról telefonálgatva vert át idős embereket két elítélt egy budapesti börtönből, még tavalyelőtt. Társaik kintről segítették őket. Az ügyészség most emelt ellenük vádat. A rabok az idősek gyerekének, vagy unokájának adták ki magukat, és különféle ürügyekkel százezreket csaltak ki tőlük.

Nyomoznak a rab levele miatt


szerző:
2018.09.03. 18:06
Nyomoznak a rab levele miatt

Hamis tanúzás miatt nyomoznak a lúgos orvos ügyével kapcsolatban. Még tartott a támadással vádolt orvos pere, amikor a védelem egy levelet kapott. Ebben valaki megpróbálta a megtámadott nő jelenlegi barátjára terelni a gyanút. A levélről kiderült, hogy valótlanságokat tartalmaz, ezért indult most nyomozás az ügyben.

Életveszélyes menőzés forgalommal szemben

Életveszélyes manőverek fényes nappal - megdöbbentő videó került fel az egyik közösségi oldalra. Egy fiatal sofőr száguldozott az autók között egy forgalmas úton. Nem egyedül volt a kocsijában, a mellette ülő ismerőse mindezt videóra vette. A felvétel alapján a sofőr jól szórakozott a vagánykodás közben.

Megszökött, hogy bosszút álljon

Azért akart megszökni, hogy bosszút álljon fia bántalmazóján - ezt mondta a bíróságon az a férfi, aki januárban szökött meg a sopronkőhidai börtönből. Korábban gyilkosságért ítélték el. Most azzal védekezett, hogy úgy tudta, fiát egy baltával verte meg egy rokona, és azért akart hazamenni, hogy megvédje a gyerekét.

ÉLETMENTÉS: Szabadnapos rendőrök segítettek

Vonat alá esett biciklisnek segített a két rendőr, akik részletesen elmesélték, hogyan látták el a vérző lábú férfit. A biciklis a rendőrök talpraesettségének köszönheti életét.

Siklóernyővel csempészett drogot

Motoros siklóernyővel akart kábítószert Magyarországra csempészni egy férfi Szerbiából. A határ közelében azonban bajba került, kényszerleszállást hajtott végre, miközben a rendőrök hőkamerán át figyelték. A szegedi pilótát kórházba vitték, majd amikor átvizsgálták a gépet és környékét, kiderült: 18 kilogramm füvet rejtett el egy sporttáskában.

A kanapéba bújt el a rendőrök elől egy betörő Tolnán

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

 

Kanapéba bújt el a betörő


szerző:
2018.09.02. 16:16
Kanapéba bújt el a betörő

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

30 milliónak nyoma veszett


szerző:
2018.09.01. 18:03
30 milliónak nyoma veszett

Adósságai miatt volt szüksége pénzre. Úgy tudjuk ezt mondta a rendőröknek a megszökött pénzszállító, akit két napja fogtak el a nyomozók. Több mint 70 millió forinttal még augusztusban tűnt el, azóta bujkált. Dunakeszin egy bérelt lakásban kapták el. A nyomozók megtalálták a lopott pénz egy részét is. Információink szerint nagyjából 30 millió forint hiányzik belőle. A 26 éves férfi bevallotta tettét. Úgy tudjuk, nem ez az első eljárás ellene.

A lúggal leöntött nő elképesztő történetei

Erika most is rendőri védelem alatt áll és máig nem tudta megszokni, hogy sokan őt hibáztatják, gyalázzák az interneten vagy személyesen az 5 évvel ezelőtti támadásért. Holott volt barátja, a kórházigazgató támadta meg és öntötte le nemiszervét lúggal.

Szexuális tartalmú üzeneteket írt két diákjának

Többször is elsírta magát tárgyalásán az a 48 éves tanár, aki egy éven keresztül szexuális és félreérthető tartalmú üzeneteket írt két diákjának. A 14-15 éves lányokkal több, mint száz üzenetet váltott. Végül az egyik tanuló szólt az iskola igazgatójának. Mivel a tanár elismerte bűnösségét, az első tárgyaláson el is ítélték. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ügyész súlyosbítást kért, így a büntetés mértéke még változhat.

Ököllel ütötte az asszonyt

Nem bírná az eljárással járó tortúrát, ezért nem tesz feljelentést támadója ellen az idős nő, akit – állítása szerint – egyik utastársa ütött meg ököllel egy budapesti trolibuszon. Az asszony azt mondta Híradónknak a mögötte ülő férfi azt kérte tőle, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Ő viszont szerette volna, ha nyitva marad, mert nehezen kap levegőt. A férfi ezután szidni kezdte, majd állítása szerint hátulról megütötte. Az ügyben egyelőre nem indul eljárás.

Megszólalt az az anya, akit gyermeke megölésével vádolnak

Kisfia születése után egy héttel kameránk elé állt, megszólal az az anyuka, akit azzal vádolnak, hogy saját apjával meg akarta öletni középső, két és fél éves kislányát. Mónikától a szülés után azonnal elvették még a kórházban harmadik gyermekét, újszülött kisfiát. Ügyvédje nem érti, hogy tehették ezt meg az anyával és a babával.

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten

Erről az Index írt először. Egy Facebook-posztra hivatkozva azt írták: két karbantartó dolgozott Kőbányán, egy gimnáziummal szemben, még kedden. Több lakót viszont zavart a zaj, ezért lementek a munkásokhoz, hogy szóljanak nekik.

Félholtra verték a munkást


szerző:
2018.08.31. 16:25
Félholtra verték a munkást

Félholtra vertek egy munkást a lakók Budapesten – erről az Index írt először.

Őrizetben volt Hernádi Zsolt

Rövid időre őrizetbe vették Hernádi Zsoltot, a MOL elnök-vezérigazgatóját múlt heti bírósági tárgyalása előtt - tudta meg a Híradó a Fővárosi Törvényszéktől. Az üzletembert rendőrök kísérték a bíróságra, de erről felvételt nem tudott készíteni a sajtó, mert az értesítést később küldte ki a Fővárosi Törvényszék.

Alvó vendégeket fosztott ki

Alvó vendégeket fosztott ki a besurranó tolvaj egy fővárosi hostelben. A most elkészült vádirat szerint a férfi 2016 nyarán két hónap alatt kétszer is lopott ezzel a módszerrel. Másodszor már felvette az ipari kamera - ezután fogták el.

Párnával fojtogatták a nénit

Párnával fojtogatták, közben az arcát ütötték és a pénzét követelték a rablók. Ezt a 83 éves áldozatuk maga mesélte el Híradónknak. Az idős asszonyt napokig kórházban ápolták sérülései miatt. Négyen támadtak rá nyáron a Bács-Kiskun megyei Miskén.

Heteken át nyomoztak a helyettes államtitkár ellopott táskája ügyében

Heteken át nyomozott egy helyettes államtitkár táskalopási ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyik kiemelt ügyekkel foglalkozó főosztálya. A gyanú szerint a táskát júliusban vette ki egy Nyugati téren parkoló autóból egy férfi és egy nő. Úgy tudjuk, hogy a helyettes-államtitkár lehúzva felejtette az egyik ablakot, így tudták kivenni táskáját a tolvajok.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!