KERESÉS search-close

bőnyi lövöldöző

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bőnyi lövöldöző"

A "bőnyi lövöldöző" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Összetört a rendőr gyilkosa

Megtört a kórházban, amikor megtudta, hogy rendőrt ölt. Ezt mondta Híradónak a 76 éves bőnyi lövöldöző ügyvédje. Léhner György beszélt arról is, hogy tudomása szerint az egyetlen éles fegyver volt a házban, amivel a halálos lövést leadták. A szerda reggeli konfliktus azért alakult ki, mert védence nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába és amikor utána mentek, akkor fogott fegyvert a nyomozókra.

BŐNYI LÖVÖLDÖZŐ ÜGYVÉDJE:

Léhner György a 76 éves bőnyi lövöldöző ügyvédje beszélt arról is, hogy tudomása szerint az egyetlen éles fegyver volt a házban, amivel a halálos lövést leadták. A szerda reggeli konfliktus azért alakult ki, mert védence nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába és amikor utána mentek, akkor fogott fegyvert a nyomozókra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való