KERESÉS search-close

bőny

22 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bőny"

Nem társai miatt halhatott meg

Nem társai ölték meg a Bőnyben lelőtt rendőrt - ezt állapította meg a napokban elkészült fegyverszakértői vélemény. Eszerint tavaly októberben a halálos lövést Györkös István gépfegyveréből adták le, a szakértők pedig már a lövedéket is azonosították. A férfi ügyvédje viszont továbbra is kitart amellett, hogy az áldozatot a kollégái sebezhették meg halálosan.

A bőnyi rendőrgyilkos zavaros élete

Győrkös István október végén a bőnyi házában kivégzett egy rendőrt. Az idős embert addig csak egy szűkebb kör istenítette vagy utálta. A maroknyi magyarországi hungarista - egyesek szerint neonáci - akik szeretnek katonásdit játszani, nagy terveket szőnek a hatalomátvételről, és akik közül néhányan gyanús kapcsolatot ápolnak az oroszokkal. De vajon miért kellett egy rendőr halála ahhoz, hogy lecsapjanak rájuk?

Eltemették Pálvölgyi Pétert

Elbúcsúztatták délután a bőnyi lövöldözésben elhunyt rendőrt. Pálvölgyi Péter családja zárt körben gyászolt Pilisszentkereszten. A szertartással egy időben országszerte rendőrök és tűzoltók egy perces szirénázással emlékeztek bajtársukra. A tűzharc múlt héten alakult ki egy házkutatás közben. Győrkös Istvánt gyanúsítják a rendőr lelövésével. A HVG írt először arról, hogy előre lehetett tudni, hogy a szélsőséges nézeteiről ismert férfinál fegyverek lehettek, ezért a TEK-nek kellett volna intézkednie. Az ügyben még tart a belső vizsgálat.

Kórházban a lövöldöző felesége

Szívrohamot kapott és kórházban ápolják a rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István feleségét. Ügyvédjük szerint az asszony is az előszobában volt, amikor férje agyonlőtte az egyik rendőrt. A lövöldöző is megsebesült, ügyvédje szerint egyik lába lebénulhat. A Győrkös István alapította szélsőjobboldali szervezet többször is a család tulajdonában lévő területen gyakorlatozott.

Az oroszok is támogathatták

Az orosz titkosszolgálattal is kapcsolatban állhatott a Győrkös István alapította Magyar Nemzeti Arcvonal - ezt mondta Híradónknak egy politikai elemző. Szerinte valószínű, hogy anyagilag is támogatták az oroszok a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának mozgalmát. Győrkös korábban is szélsőséges nézeteket vallott, ám akkor még más irányt képviselt: 1992-ben már elítélte a bíróság antiszemita és horogkeresztes kiadványai miatt. A több mint húsz évvel ezelőtti bírósági tárgyalás felvételeit most Önök is láthatják.

Miért nem kommandósok mentek?

Nem kellett volna meghalni a rendőrnek, ha a terrorelhárítók mennek a bőnyi házhoz fegyvert keresni. Ezt állítja az Együtt országgyűlési képviselője. A belügyminiszterhez fordult kérdéseivel, mert kormányhatározat írja elő, hogy olyan esetben, amikor fegyver lehet egy gyanúsítottnál, a TEK-nek kell kivonulnia. Bőnybe nem ők mentek először. A képviselő egyelőre nem kapott választ. Lázár János miniszter azt ígérte, hogy alaposan kivizsgálják a történteket.

Videón a lövöldöző elfogása

A kórházban döntöttek a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról. Az idős férfi a gyanú szerint fejbe lőtt egy rendőrt szerdán Bőnyben. Mostanra átvitték a tököli rabkórházba. A rendőrök csütörtökön is helyszíneltek Bőnyben és átvizsgálták azt a területet is, ahol a férfi az általa alapított szélsőséges szervezet tagjaival többször tartott fegyveres gyakorlatot. A terrorelhárítók videóra vették a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának elfogását.

Rendőrgyilkosság: Senki sem érti hogyan történhetett meg

Senki sem érti hogyan történhetett meg, tizenhét éves lánya és felesége gyászolja az ország részvéte mellett a bőnyi gyilkosság áldozatát. A lelőtt rendőr hősi halott, negyvenhat éves volt. Kollégáink az elmúlt években sajnos nem egy rendőrgyilkosságról és annak okairól, következményeiről forgattak.

Ismert szélsőjobboldali vezető

Az egyik legismertebb szélsőjobboldali szervezet, a Nemzeti Arcvonal alapítója a férfi, aki szerdán rálőtt a rendőrökre. A kisalföld.hu úgy tudja, a kilencvenes években bíróság elé is állították nézetei miatt, felfüggesztett börtönt kapott. Vele és csoportjával is többször is foglakozott a sajtó, 17 évvel ezelőtt már az RTL Híradó is forgatott róla Bőnyben.

Rendőrgyilkossággal ért véget egy házkutatás

A nyomozók egy idős férfinél tartottak házkutatást Bőnyön, amikor az rájuk lőtt. Az egyik rendőrt végzetes fejlövés érte. A nyomozók visszalőttek. A férfi gyomrát találták el. A gyilkosról azóta egyre több információ derül ki.

 

Fejbe lőtte a házba lépő rendőrt

Tűzharc Bőnyben. Fejbelőttek egy rendőrt csütörtökön a kora reggeli órákban, azonnal meghalt. A nyomozók házkutatást akartak tartani egy idős férfinál, illegális fegyvereket kerestek. De amikor bementek, a férfi tüzet nyitott és egy gépfegyverrel fejbe lőtte egyiküket.

Tíz év Eva Rhodes gyilkosának


szerző:
2010.09.10. 12:37
Tíz év Eva Rhodes gyilkosának

A bőnyi állatmenhely vezetőjét 2008 szeptemberében ölte meg a férfi. Áldozatát egy balta nyelével fejbevágta, s a holttestet elégette.

Homokzsákoktól szabadulna Bőny


szerző:
2010.08.14. 12:19
Homokzsákoktól szabadulna Bőny

Mintegy 80 ezer homokzsák elpakolására hívják a segítőket Bőnybe.

Elöntött házaikat javítják a bőnyiek

Több tucatnyian még mindig nem tudtak visszaköltözni otthonaikba Bőnyön, ahol május közepén több mint 100 házat öntött el az árvíz.

Nem apad a víz Bőnynél


szerző:
2010.06.04. 08:34

Átszakadt a gát Bőnynél


szerző:
2010.06.02. 13:59
Átszakadt a gát Bőnynél

Délután átszakadt a falut védő ideiglenes gát. A nyílást hamar lezárták, de a vizet tartó homokzsákok kritikus állapotban vannak.

Gátszakadástól félnek Bőnyben


szerző:
2010.06.02. 11:41
Gátszakadástól félnek Bőnyben

Jelenleg is folyamatosan dolgoznak a gátakon Bőnyben. Két helyen is meggyengült a gát és félő, hogy átszakad.

Kitelepítések Bőnyön és Mezőörsön

Mezőörsön és Bőnyön összesen 230 embert telepítettek ki a Cuhai Bakony-ér áradása miatt vasárnap óta.

Csaknem 100 ház került víz alá Bőnyön

Csónakokkal menekítik ki a lakókat Bőnyön. Eddig több mint 120 embernek kellett elhagynia házát.

Életfogytiglan a bőnyi gyilkosnak

A férfi 2005-ben ölt meg egy német házaspárt, hogy hozzájusson a házukhoz.

Meggyilkolták Eva Rhodes-t


szerző:
2009.04.23. 17:59
Meggyilkolták Eva Rhodes-t

A bőny-szőlőhegyi állatmenhely brit vezetőjét egyik alkalmazottja ölte meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való