KERESÉS search-close

büszkeség

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "büszkeség"

A cápák elárulták, hogy melyik befektetésükre a legbüszkébbek!

Apró Annát, Balogh Leventét, Balogh Pétert, Fehér Gyulát és Moldován Andrást arról kérdeztük, hogy mire a legbüszkébbek az eddigi befektetéseik közül.

Balázs édesapja büszkesége miatt egyedül maradt?

Balázs lassan három éve nem beszélgetett édesapjával, aki egyáltalán nem keresi, sőt még a telefont is kinyomja, ha fia hívja. Tibor, most elmondta Balázsnak, hogy miért lépett ki az életéből. Újra egy család lehetnek?

Magyarok készítették el Amerika új csodáját

A világ legnagyobb madárszobrán már az utolsó simításokat végzi Szőke Gábor Miklós szobrászművész, aki az atlantai helyszínről jelentkezve, videotelefonon mesélt nekünk a két éve tartó projektről.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

AZ OSCAR-DÍJRA JELÖLT MAGYAR FILM: Mindenki

Idén is van magyar Oscar-jelölt! Deák Kristóf Mindenki című alkotása bekerült az öt legjobb rövidfilm közé. A történet szerint 1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik...

Karola visszatér régi munkahelyére

A lány kénytelen félretenni a büszkeségét, és visszakéri Krisztiántól a régi munkáját. Ám ahhoz, hogy visszakaphassa, össze kell mérnie magát egy új kollégával.

Paralimpia: Megvan a 11. érem is!

Szerda éjjel kerekesszékes vívóink remekeltek, így a magyar csapat megszerezte 11. érmét a paralimpián. Krajnyák Zsuzsanna bronzérmet szerzett, míg Osváth Richárd nyakában a dobogó második fokán csillogott az ezüst. Suba Róbert, kajakos pedig csütörtökön ezüstérmet szerzett, így a magyar küldöttségnek már hat ezüst- és öt bronzérme van a nyári játékokon.

 

Magyar büszkeség Cannes-ban


szerző:
2016.09.02. 00:50
Magyar büszkeség Cannes-ban

Ha meg akarod csinálni a legjobb munkát, először is látnod kell, mi az a szint, amit meg kell ugrani! A világ 90 országából több mint tizenháromezren érkeztek Cannes-ba a kreativitás legnagyobb fesztiváljára, ahol 17 kategóriában több mint 43.000 pályamunka versenyez.

Bözsi elhagyja a családját?

Lassan, de biztosan gyógyul Bözsi. Az egész család az ő kedvében jár: nézik, hogy  javul-e a lába, figyelik, hogy szedi-e a gyógyszereit, lesik minden gondolatát. Mindeközben az idős hölgy egy szörnyű dolgot követ el. 

Büszkeségből sem járnak rákszűrésre

Gyakran félelemből és büszkeségből nem járnak a férfiak rák-szűrőizsgálatra - ezt mondta az RTL Híradónak egy onkológiai betegekkel foglalkozó szakpszichológus. A szakember szerint a férfiak nehezebben szembesülnek azzal, ha baj van. Erről elsőként a Napi Doktor nevű portál írt. Az RTL Híradó által megkérdezett onkológus szerint nincsenek pontos adatok arról, hány férfi jár rendszeresen szűrésre.

Pride – Mindenki egyenlő!

Minden eddiginél több támogató segítette idén a Budapest Pride-ot. Délután ezrek vonultak végig a budapesti Andrássy úton át a Kossuth térre. Az utcákat hermetikusan lezárták a rendőrök. A nyitottak vagyunk elnevezésű kezdeményezéshez a RTL Magyarország is csatlakozott. A Pride, illetve a melegfelvonulás azt fejezi ki, hogy mindenki egyenlő.

A bátaszéki molyhos tölgy lett az év fája Európában

Az Európai Év Fája szavazáson a bátaszéki molyhos tölgy lett az első. Bátaszék büszkesége egy 18. századi erdő emlékét őrzi, túlélte az erdőirtást, a török hódoltságot és ide menekültek az emberek árvíz idején.

Világhírű roma büszkeségeink

Ha megkérdezünk egy 5 éves gyereket, hogy ki roma és ki nem, nem is érti a kérdést. Nem a származása vagy a bőre színe szerint kategorizálja magában az embereket. Később felnőve viszont vannak, akik elromlanak, és mégis ezt teszik. Pedig a gyerekeknek igaza van. Egy tehetséges, okos, ügyes embert nem az határoz meg, hogy kik a felmenői. A tetteink és a döntéseink vagyunk mi. Persze ez egy sokkal összetettebb társadalmi kérdés, és ezért is fontos, hogy vannak olyan roma származású sikeres emberek, akik eloszlathatják az értelmetlen előítéleteket.

Pancsoló óriáspanda a sztár


szerző:
2016.03.27. 18:48
Pancsoló óriáspanda a sztár

Az elmúlt hét legaranyosabb jelenetét a washingtoni állatkertben vették fel. Az amerikai főváros állatparkjának büszkesége, Tian Tian kapott egy dézsa vizet, amiben úgy pancsolt, mint egy szertelen kölyök.

Cigánytelepről a legjobbak közé

A rák kialakulása nemcsak Magyarországon, de a világon mindenütt az egyik legfontosabb kutatási területe az orvostudománynak. Mi most mégsem ezért beszélünk róla, hanem azért, mert két olyan szakemberünk is dolgozik benne, akik bravúros módon küzdötték fel magukat a legjobbak közé. Zsuzsa szülei analfabéták, de József is a karcagi cigánytelepen szövögette világmegváltó terveit. De hittek abban, hogy a kitartó munka felülírja a születésünk körülményeit.

Megvalósították az álmaikat

A rák kialakulása nemcsak Magyarországon, de a világon mindenütt az egyik legfontosabb kutatási területe az orvostudománynak. Mi most mégsem ezért beszélünk róla, hanem azért, mert két olyan szakemberünk is dolgozik benne, akik bravúros módon küzdötték fel magukat a legjobbak közé. Zsuzsa szülei analfabéták, de József is a karcagi cigánytelepen szövögette világmegváltó terveit. De hittek abban, hogy a kitartó munka felülírja a születésünk körülményeit.

Ez történt a 38. héten


szerző:
2015.09.18. 22:00
Ez történt a 38. héten

Nóra javasolja Róbertnek, hogy halasszák el az esküvőt. Vajon mit szól ehhez Róbert? Ágnes tanárt fogad, aki meghallgatja Liza zongorajátékát, de nem azt a véleményt kapja, amire számított. Péter bírósági ügye nem várt fordulatot hoz Hannával való kapcsolatában. Ádám megtudja, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt. Zsolt és Krisztián óvatosságra intik Ádámot, hogy vigyázzon, mit kezd az információval. Gizella történeteket gyűjt Magdiról a szobor elkészítése kapcsán. Nóra Magdihoz hasonlítja Gizellát, akinek a büszkeségét beárnyékolják, a nem egyértelműen pozitív visszaemlékezések Magdiról. Júlia bizonyítani akarja rátermettségét Attilának, és megköt egy üzletet Ágnes nevében. Vajon belemegy Attila egy ilyen csalásba?
 

Naomi Watts és Nicole Kidman bátorító csókja

Nem mindennapi látványnak lehettek szemtanúi a Women in Film’s 2015 Crystal + Lucy Awards díjátadó résztvevői. A két szőkeség csókot váltott a nagyérdemű előtt, ráadásul egy fürdősapkában. Hogy mi?

Félmillióan partiztak a melegfesztiválon

Csaknem félmillióan buliztak szombaton Berlinben az idei Meleg Büszkeség napi fesztiválon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való