KERESÉS search-close

búvárkodás

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "búvárkodás"

Kovács Dóri és Szabados Ági Máltán búvárkodtak

Körülbelül 30 kilós oxigénpalackkal a hátukon merültek a tenger mélyére a lányok. Nézd meg a videót, és megtudod, mi várt rájuk odalent!

Varázslatos élővilág tárult Iliászék elé a tenger mélyén

Mivel Anita nyerte a Holtak Szigetén a legutóbbi zsákmányszerzést, így búvárkodni mehetett. A lány Iliászt választotta maga mellé kísérőnek, így ketten élhették át a tenger mélye által nyújtott felejthetetlen élményt.

Egy felejthetetlen élményért küzdöttek a Holtak

A Holtak Szigetén újabb zsákmányszerzés várt a játékosokra. Ezúttal egy hatalmas puzzle-t kellett kirakniuk, aki pedig elsőként végrehajtotta a feladatot, egy korallzátony melletti búvárkodást nyerhetett.

Turistalátványosságnak süllyesztették el

Újabb török utasszállító repülő került a tengerbe. De szerencsére ez most csak turistalátványosságként. A gépet Kusadasi városának közelében süllyesztették el, hogy ide vonzzák a turistákat. Az 54 méter hosszú repülő mostantól fogva búvárok számára lesz merülő hely. A kabinban kényelmesen végig lehet úszni, hiszen széles a törzs, és a pilótafülkében is bőven lesz mit megnézni. A halakkal együtt.

Cápák közé merült az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki.

Reflektor 2015-10-27


szerző:
2015.10.28. 01:55
Reflektor 2015-10-27

Cápák közé merült az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Az Éjjel-nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki. Heteken belül megszületik Oláh Gergő kisfia. A 2012-es X-Faktor győztese és felesége, Niki már alig várja, hogy megszülessen Karla és Dennis kistestvére. A nagy napra persze már nem kell sokat várni, a harmadik Oláh-bébi ugyanis novemberben érkezik. 

Félix imád veszélyesen élni


szerző:
2015.09.29. 01:30
Félix imád veszélyesen élni

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja már gyerekkorában is vakmerő srác volt, és szinte minden extrémsportot kipróbált. Félix nemrég egy újabb kihívást talált magának, elhatározta ugyanis, hogy megtanul búvárkodni.

Reflektor 2015-09-28


szerző:
2015.09.29. 01:10

Fókusz 12-10-29


szerző:
2012.10.29. 20:50
Fókusz 12-10-29

Fókusz: Hamis felhangok? - Vannak, akik Zámbó Krisztiánban, mások pedig Ördög Nóri megdöbbentő belépőjében nem hisznek. Exkluzív felvételek - Ákos, ahogy még sohasem láttuk, nyaralni vitte a zenekarát, mindenkit megleptek.Végítélet? - A New York-i magyarok mindenre felkészültek, de akad akik nem hallgat a kitelepítési parancsra.

MeneTrend: Hurghada, Egyiptom


szerző:
2010.10.10. 12:00
MeneTrend: Hurghada, Egyiptom

MeneTrend: Egyre hidegebb van, lassan beköszönt majd a tél is. Ilyenkor az ember elkezd újra vágyni egy kis simogató melegre. Ezúttal Hurghadát fedezzük fel.

James Cameron alámerült


szerző:
2010.08.19. 08:00
James Cameron alámerült

A rendező születésnapja alkalmából tengeralattjáróba pattant.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való