KERESÉS search-close

búcsúzás

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "búcsúzás"

Könnyeivel küszködve mesélt a búcsúzásról a Barátok közt színésznője!

Mezei Léda már több mint három éve, hogy Kővári Natasát alakítja a sorozatban - most azonban úgy döntött a színésznő, hogy fájó búcsút kell vennie a Mátyás király tértől. A miértekről, az érzéseiről őszintén nyilatkozott nekünk.

Könnyek között búcsúzott a Barátok közt színésznője

Kiss Ramóna több mint másfél évtizede alakítja Szentmihályi Zsófit a Barátok köztben. Pont egy évvel ezelőtt adott interjút a Fókusznak, és kiderült, hogy egyelőre befejezi a Mátyás király téri életét. Könnyek között mesélt az érzéseiről, és a búcsú nehéz perceiről.

Az óvodai beszoktatás nemcsak a gyereknek, a szülőnek is nagy próbatétel

Mikor gyermekünk bölcsibe vagy oviba megy, rengeteg kérdés merül fel bennünk. Hogyan kell felkészíteni egy gyermeket erre az időszakra? Hogyan kell elbúcsúzni tőle? Íme néhány jó tanács Farkas Edittől, aki óvoda- és gyógypedagógusként tudja, hogy kell áthidalni a felmerülő problémákat. 

Barátok közt! Ez volt a sorozat egyik legmegrázóbb pillanata!

Egy évvel ezelőtt a Barátok közt az egyik legmeghatóbb részéhez ért. Balogh Nóra férjét, Schneider Róbertet a saját esküvőjén ölték meg. A tragédia mindenkit megviselt, de az ügyvédnőt a legjobban. Sok idő kellett neki, mire fel tudta dolgozni a történteket. Berényi Attila sokat segített Nórának, sőt az ő ötlete volt az is, hogy Róbertet hova helyezzék örök nyugalomra.

Elbúcsúztak Kocsis Zoltántól

A Zeneakadémián búcsúztak el a két hete elhunyt Kocsis Zoltántól. A kétszeres Kossuth-díjas, világhírű zongoraművész- és karmesterre az épület előtt százak emlékeztek. Áder János köztársasági elnök azt mondta: Kocsis Zoltánról nem lehet múlt időben beszélni, könnyű volt megszeretni őszinteségéért, és tisztelni kell a teljesítményéért is.

Tivy Zsoltinak:

Soma egy különleges keresztpacsival köszönt el villabéli legjobb barátjától, és azt tanácsolta neki, vegye poénosra a figurát. Tivy búcsúzóul annyit kért Zsoltitól, hogyha kiesne a játékból, akkor vigyázzon Sománszkire.

Tivy búcsúja a villalakóktól

Az ostorlábú bohóc úgy érzi, hogy a bent töltött 78 napja tartalmas volt, ha visszatér, igyekszik mindenkivel kialakítani a felhőtlen viszonyt.

Szakítások, búcsúzások, és szomorú elválások – így telt a celebvilág hete!

Borús és esős hétfővel indult a hetünk, azonban a nyár mégsem adta fel, és úgy tűnik, még marad egy kicsit. Sajnos a sztárok magánélete már nem ennyire rózsás, szakítási hullám indult el, ami csúnyán letarolt mindent.

Így búcsúztatták a magyar celebek a 10. Balaton Soundot!

A fesztivál szezon második hajrájában, ezúttal a vízpart kapta a főszerepet! Megmutattuk már, hogy kik voltak ott a kezdésen, ahogyan abból is csemegéztünk, kik léptek színpadra! Most jöjjön az, hogyan köszöntek el hírességeink az egyhetes buli sorozattól!

Szulejmán nehezen búcsúzik barátjától

Hiába hozta meg döntését Szulejmán, nagyon nehezen engedi el barátját.

Ibrahim hegedűjátéka


szerző:
2016.02.24. 22:40
Ibrahim hegedűjátéka

Szulejmán meghatódik a pasa hegedűjátékán. Fájdalmas emlékeket idéz az uralkodó szívében.

Sümbül a színészkedés nagymestere

Az agának a színészkedés is jól áll, főleg mikor kiereszti azt az érdekes hangját.

Előző rész (2015. május 29.)

Hogyan próbál okosabb lenni Aliz? Sikerül Attilának helyettesítenie Júliát? Sikerül Miklósnak elköszönnie Zsuzsától?

Következő rész (2015. május 29.)

Hogyan próbál okosabb lenni Aliz? Sikerül Attilának helyettesítenie Júliát? Sikerül Miklósnak elköszönnie Zsuzsától?

Zsuzsa csak Edinától és Danitól búcsúzott el

VV Attila az utolsó utáni pillanatokban még intelmeket intézett Zsu-hoz, aki nagy öleléssel hálálta ezt meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való