KERESÉS search-close

búcsú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "búcsú"

Nem mindenki tört össze Radics búcsújától...

Voltak, akik könnyek között búcsúztak Radicstól, és voltak, akik nem fogták vissza magukat...

A villalakók könnyek között búcsúztak Radicstól

A ValóVilág9 powered by Big Brother játékosai kiöntötték érzelmeiket Radicsnak, aki immár csak bábuként volt jelen a Villában. 

VV Reni: „Villalakó tervez, nézőközönség végez...”

A ValóVilág9 powered by Big Brother mai adásában mindenki elbúcsúzhat VV Radicstól, pontosabban az első Párbaj kiesőjének élethű másától.Addig is íme Reni megható és egyben vicces szavai a bábuhoz!

Cintike lett a ValóVilág 9 powered Big Brother első kiesője

Mivel Roli lett a Villamester, neki kellett döntenie Adri és Cintike sorsáról. Végül az utóbbi  lányt küldte haza a Villából, Krisztián pedig nem bírta ki könnyek nélkül...

Így búcsúzott Fanni és Dávid a szigettől!

Elérkezett az utolsó nap, Fanni és Dávid pedig méltóképpen elbúcsúzott a szigettől, ahol az elmúlt 42 napot töltötték.

Így búcsúzott a Survivortől Szandi és Tomi!

A második elődöntő után Alexandrának és Tamásnak kellett elhagynia a szigetet. A játék során szerzett élményeikről és tapasztalataikról a videóban mesélnek.

Emese: „Pont jókor megyek, mielőtt elkezdtem volna egy-két embernek mocskosul beolvasni...”

Emese a távozása előtt még adott egy-két jó tanácsot azoknak, akikkel az utóbbi napokban szövetségben állt.

Így érkezett meg Nagy Tóbiás a Barátok köztbe!

A híres sorozat különleges karaktere nemsokára érzékeny búcsút vesz a Mátyás király tér lakóitól, de előtte egy nem mindennapi esemény részese lehet.

Fájdalmas búcsút vett Bayezid a gyermekeitől

A herceget egyszerűen semmi se tudja megállítani, így eljött annak is az ideje, hogy Bayezid elbúcsúzzon gyermekeitől és szerelemétől. A pillanat, amikor magára hagyja párját és gyermekeit, szívszorító és rettentően szomorú.

A kieső 20+-osok elárulták, mit kaptak a Szenzációs Négyestől

A Szenzációs Négyes döntőjében a 20+-os és a 30+-os generációk csatáztak egymással - a harcot végül a 30+-osok nyerték. A második helyezett csapatból Oláh Gergő, Michl Juli és Szalay Bence elárulták nekünk, mit adott számukra a műsor, és az elmúlt pár hét!

A ValóVilág ötödik kiesője: VV Ági

Györgyi választásán mindenki meghökkent, ráadásul ő győzedelmeskedett a Párbajon is. A villalétszám így a felére csökkent…

El tudtak búcsúzni egymástól

8 hónappal Tahi Tóth László halála után először beszélt özvegye az utolsó, együtt töltött hetekről, hónapokról a Story magazinnak.

Joe sírva búcsúzott el Orsitól

Miután Orsi úgy döntött, hogy elhagyja édesanyjával Budapestet, megható búcsút vett Joe-tól és az albérlet lakóitól…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi döntött: elhagyja Budapestet

Orsi úgy döntött, hogy az édesanyja után megy. Evelin elkísérte Isabelt a táncklubba. Lali és Gábor versenyeztek a lányokkal.

Orsi megható búcsút vett édesanyjától

Orsi és édesanyja eltöltöttek egy közös napot, még mielőtt Zsuzsának elkellett volna utaznia…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Marcinak: „Ha nem az öcsém lennél, ezért beverném az arcodat…”

Zsuzsa munkát szerzett Sopronban. Bence és Marci durva vitába keveredtek egymással. Tamás ápolót keresett magának.

Hoppá! Az egyik játékos máris feladta a küzdelmet...

Az Agila törzs játékosa nem bírta tovább, ezért úgy döntött, hogy végleg búcsút vesz társaitól és a Survivortől.

Vivi: „Elment a másik felem...”

Így búcsúzott Berni és Ádám a bent maradt három párostól a kiszavazásukat követően. A videóból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak Ádámék a továbbiakban.

Sánta Laci: „A Nyerő Páros nagyon jót tett a mi kapcsolatunknak!”

Nézd meg exkluzív interjúnkat Sánta Lacival és Sánta-Széphalmi Juliskával, ami közvetlenül a kiesésük után készült!

„Állati csalódottak vagyunk!”

Sánta Laciék csak Tokár Toméktól gyűjtöttek be egy szavazatot, így nekik kellett csomagolniuk és elhagyniuk a Nyerő Páros villát.

Laci és Juliska végig reménykedtek a kiszavazás alatt

Juliskáék biztosak voltak benne, hogy Dóriék rájuk fognak szavazni, és azt is sejtették, hogy Laciék Viviéket tartják majd bent, egyedül Ádám és Berni volt egy nagy kérdőjel számukra.

Kabát Peti végleg elbúcsúzott a focitól

Véget ért egy korszak. A focista utoljára lépett nagypályára, utoljára játszott labdarúgóként, de nem maradt egyedül, hiszen sokan elmentek a gálára, hogy elbúcsúztassák.

Alinda: „Nekünk ez egy kirándulás volt!”

Veiszer Alinda és László Pál nulla szavazatot kapott a hétfői kiszavazáson, ezért nekik kellett elhagyni a Nyerő Páros villát. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat, amit közvetlenül a kiesésük után készítettünk velük!

„Mindannyian tudjuk, hogy ez nem volt ilyen egyértelmű”

A párok döntése alapján Palindáéknak kellett elbúcsúzniuk a játéktól. Ha kíváncsi vagy, hogyan élték meg a kiesést Alindáék, nézd meg a videót!

Így búcsúzott Kabát Peti a focitól

Kabát Péter szögre akasztotta a stoplist. A búcsúmeccs a Futball Éjszakája elnevezésű rendezvénysorozat része volt, azzal a nem titkolt céllal, hogy visszacsalogassák a nézőket a stadionokba. Az MTK pályáján Színész - Újságíró rangadót játszottak, a pályán többek között Puskás Petivel és Istenes Bencével is.

Most kiderül, hogy a többiek is napraforgónak tartják-e Bernit!

Legutóbb Kefirék búcsúztak a játéktól, Mariann azonban az utolsó szó jogán még csúnyán odaszúrt Berninek. Balázs tiszta vizet öntött a pohárba, és rákérdezett a többieknél, hogy mit gondolnak erről!

Kefir: „Ez egy nagyon-nagyon jó játék!”

Kefirék a kiesésüket követően meséltek a hullámvölgyekről, amiket a Nyerő Párosban megéltek. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat!

Mariann távozásukkor még odaszúrt Berninek

Mariann utolsó tanácsa Vivinek az volt, hogy nyissa ki a szemét. Berni szerint ezzel is rá utalt Mariann, aki napraforgónak nevezte Ádám párját. A videóból kiderül, hogy mit gondol erről Vivien!

Dobó Ági: „Sokkal tovább terveztük ezt a játékot...”

Dobó Ági és Kis Csaba közvetlenül a kiesésük után meséltek a Nyerő Párosban nyújtott teljesítményükről, a kapcsolatuk alakulásáról és a legkedvesebb élményeikről.

Így búcsúztak Dobó Ágiék a többiektől

A többség úgy döntött, hogy Ági és Csaba hagyja el a villát. Nézd meg, hogyan búcsúztak el a többiektől Ágiék!

Dobó Ágiék egyetlen szavazattal hagyták el a villát

Nézd meg, hogyan zajlott a második kiszavazás, ahol a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy Vasvári Viviék vagy Dobó Ágiék maradjanak játékban!

Delhusa Gjon: „Váratlan meglepetések értek”

Elsőként Delhusa Gjoni és kedvese, Molnár Fanni búcsúztak a Nyerő Párostól. Közvetlenül a kiesésüket követően készítettünk velük interjút, melyben az elmúlt három nap történéseiről és élményeikről meséltek.

„Ez nagyon megalázó volt!” Egy barátság véget ért?

Gáspár Laciék végül úgy döntöttek, hogy Sánta Lacit és Juliskát tartják bent a játékban. Gjoni a búcsúzáskor egy pacsival egyértelműen Laci tudtára adta, hogy mit gondol az énekes döntéséről...

A többség Gjonit és Fannit küldte haza az első kiszavazáson

Mivel Gjoniék teljesítettek a legrosszabbul a Telefonos segítség játékon, és Sánta Laciéknak volt a második legkevesebb pénze, ezért kettejük között dőlt el, hogy kinek kell elsőként elhagynia a Nyerő Páros villát. Nézd meg, hogy ki melyik páros mellett tette le a voksát!

Valamelyik pártól búcsút veszünk a szerdai adásban!

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Így búcsúztak ByeAlexék!


szerző:
2018.08.27. 16:20
Így búcsúztak ByeAlexék!

ByeAlex és a Slepp hétvégén is megmozgatott pár ember - ezúttal a Strand Fesztiválon. Zamárdiban az utolsó dalt a koncert végén együtt énekelték a csapattal a rajongók.

Megrendülten búcsúznak a színésztársak

Szinte az egész ország Székhelyi Józsefet búcsúztatja. A Jászai Mari-díjas művészről mindenki személyes történeteket oszt meg a Facebookon, a közös színházi- és filmélményekre emlékeznek kollégái. További személyes történetek színésztársaitól itt: http://rtl.hu/3k8x53wdn

ÉNB Barbi Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Pont egy évvel ezelőtt egy újabb főszereplő búcsúzott az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja volt csapatnak, most mégis úgy döntött, kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

Bartha Zsolt fájdalmas búcsút vett Vida Ruditól!

Senki sem tudja feldolgozni, hogy a fiatal ex-katona elhunyt…

Nyári Dia utolsó forgatási napja megviselte a Barátok közt színészeit

Holmann Hanna drámai búcsúja nemcsak a nézőket viselte meg, hanem a sorozat szereplőit is.

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül

Nyári Dia élete legnagyobb szerepére készül, az anyaságra, ezért 8 év után otthagyja a Barátok köztöt. A Fókusz stábja ott volt, amikor őt is elbúcsúztatták a stábtagok.

 

Nehogy lemaradj Nyári Dia utolsó jeleneteiről!

Egy időre búcsút vesz Holmann Hanna a Mátyás király tértől, és a lakóktól...

Végső búcsút vettek Paudits Bélától

A temetésen pályatársai és barátai is részt vettek. Nekünk adott utolsó riportjával emlékezünk a Jászai Mari-díjas színészre.

 

Paudits Bélát Ozorán helyezik végső nyugalomra

Paudits Béla prózai színészként kezdte, de nagyon hamar megtalálták a zenei szerepek. A Futok a pénzem után című sláger után lett egy csapásra híres, utoljára viszont 2005-ben lépett fel komolyabb szerepben.

Elbúcsúztatták Paudits Bélát

A Farkasréti temetőben búcsúztak barátai és pályatársai Paudits Bélától. A Jászai-díjas színész két héttel ezelőtt, agyvérzésben halt meg, 68 évesen. A budapesti szertartást a Madách Színház szervezte, a színészt utolsó kívánságának megfelelően édesanyja mellé temetik majd, a Tolna megyei Ozorán.

Megható búcsú a tanárnőtől

Pár óra alatt terjedt el egy megható videó az interneten. Egy székesfehérvári iskolában nyugdíjba vonul egy tanárnő. A 37 éve végzett, legelső osztálya pedig egy éve szervezi a búcsút. Úttörő egyenruhát húztak, visszaültek a padba, és meglepetésként ők várták az osztályba belépő tanárnőt.

 

MEGHATÓ: „Pedagógusként ennél csodálatosabb meglepetése senkinek sem volt”

Nem mindennapi módon búcsúztatták el a nyugdíjba vonuló Éva nénit egy székesfehérvári iskolában. Hozleiterné Vrestiák Évát a 37 éve végzett első osztálya búcsúztatta el, a megható jelenetet sem a tanárnő, sem az egykori diákok nem bírták könnyek nélkül.

Schobert Norbi végleg elbúcsúzott

A fitneszguru a hétvégén az utolsó edzését tartotta meg egy gálán, hiszen soha többet nem áll porondra…

Klaudia végleg maga mögött hagyja a sulit

Egyszerre két sokkoló fordulat fogadta a tanárokat a szünetben: nemcsak Klaudia mondta el nekik, hogy Amerikába költözik, de a rendőrség is telefonált…

Roland gátlástalanul megalázta Annát

Anna megosztotta Rolanddal titkos vágyát. Orsinak muszáj volt együtt dolgoznia Marcival. Regi búcsút vett a barátaitól.

Sovi könnyekkel fogadta a Séf hihetetlen ajándékát

Az eredményhirdetés végére már csak Zsófi és Sovi várták a végső ítéletet, végül Sovinak kellett távoznia a versenyből. A zsűri kedves szavakkal, szomorúan búcsúztatta a versenyzőt, mégis a Séf volt az, akinek a búcsúja igazán meghatotta a kieső Sovit.

Joe megható búcsút vett barátaitól

Joe reggel rosszul érezte magát, mivel sajnálta, hogy tegnap nem tartott a barátaival. Úgy döntött, hogy egy nappal tovább marad és kibékül az albérleti családjával. A többiek azonban még túlságosan is meg voltak bántva ahhoz, hogy hajlandóak legyenek kibékülni. Reginának végül sikerült kibékítenie a csapatot, Joe pedig nehéz szívvel búcsúzott el barátaitól.

Tamara és Joe búcsúja csókkal zárult

Tamara nagyon ideges volt, amikor Teó meg akart nézni vele egy bárt. Szofi kételkedése ellenére belement a dologba és hitt abban, hogy Teóval közösen felépíthet valamit. A bár megtekintése során Tamara hagyta, hogy Teó lelkesedése rá is átragadjon, azonban amikor ünnepelni akartak, Tamara egy kifogással kimentette magát Teónál, hogy még egyszer elmenjen Joe-hoz.

Joe még a búcsúbuliját is lemondta a költözés miatt

Joe búcsúja egyre közeledik, a lakók pedig nem adják fel, ismét megpróbálták őt jobb belátásra bírni. Ám Joe hajthatatlan, biztos benne, hogy itt hagyja Budapestet! Joe barátai búcsúsörözést akartak szervezni tiszteletére, ám ő nehéz szívvel azt is lemondta. Még Tamara is megpróbált békés búcsút venni tőle, de Joe lekoptatta a lányt.

Sírva búcsúztak Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió munkatársai

Sírva fakadtak a munkatársak, amikor éjfélkor elhallgatott a Lánchíd Rádió. Érzelmes címlappal búcsúzott a Magyar nemzet is - a lapnak 80 év után ma jelent meg utoljára nyomtatott példánya. Közel 200 ember veszítheti el a munkáját, ám bíznak benne, hogy együtt maradhatnak a szerkesztőségek.

Cameron Diaz végleg búcsút mond Hollywoodnak?

Úgy tűnik, Jennifer Lawrence után Cameron Diaz is hátat fordít a filmes karrierjének. Ez vajon csak pletyka vagy a színtiszta igazság?

Elbúcsúztatták Stephen Hawkingot

Hatalmas tömeg búcsúzott Stephen Hawking, világhírű elméleti fizikustól Cambridge-ben. A 76 évesen elhunyt tudós emléke előtt 76 harangütéssel tisztelegtek. Hamvait Newton mellé helyezik örök nyugalomra júniusban a londoni Westminster Apátságban.

 

Márk a halálos ágyán kérte meg Angéla kezét

A srác kitartott a végsőkig, hogy utolsó lehelletével megkérhesse szerelme kezét.

A teljes adásért kattints IDE!

Karola búcsút vett a barátaitól

Bori elszánta magát, hogy nagyon különleges napot fog eltölteni Karolával, mivel a barátnője másnap elutazik. Azonban Bori legnagyobb bosszúságára először semmi sem történt a tervek szerint. Bori pedig egyszerre örült és szomorkodott Karola búcsúbuliján, ahol Karola azzal lepte meg, hogy búcsúzóul készített neki egy tetoválást. Bori újra rádöbbent, hogy mindig is Karola lesz a legjobb barátnője.

Lali: „Jelentkezek önkéntesnek és gyerekeken fogok segíteni…”

Lali új szerelmet, és új munkát talált. Lili rosszul lett. Bori búcsúnapot töltött Karolával.

Szerettei elbúcsúztatták Musztafát!

Dermesztő pillanat, mikor Musztafa édesanyja, szerelme, fia és testévre, Bayezid örök búcsút vesznek a szeretett hercegtől. A leggyötrelmesebb mégis az, mikor Mahidevran egyszerűen nem tudja feldolgozni, hogy a legdrágább kincse, a fia egyszerűen nincs többé.

Kornél végleg elbúcsúzik Pirostól?

Lili gondoskodott arról, hogy Piros megtudja Kornél és Rózsa eljegyzését. A lány kíváncsi volt, hogy igaz-e a nagy esemény, ezért a fiútól is szerette volna hallani a történteket. 

A teljes adásért kattints IDE!

Egy újabb régi szereplő távozott a Barátok köztből!

Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy egy olyan szereplő intett búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. Kiss Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, tavaly januárban hozta meg.

Milánnak szörnyű hírrel kell szembesülnie!

A fiatal fiú épphogy kezdte jól érezni magát a Mátyás király téren, mikor egy váratlan dolog mindent felborít az életében.

Vajon ez lesz Musztafa utolsó útja?

Hiába kérleli Nissa és Mahidevrán szép szóval a herceget, hogy ne járuljon Szulejmán elé a táborba. Musztafa azonban nem enged, ugyanis eldöntötte, bízik édesapja ígéretében, és abban, hogy az uralkodó ártatlannak fogja őt találni az árulás vádjával szemben. Így meghatóan forró búcsút vesz szerelmétől Musztafa.

16 év után búcsúzott a Barátok közt sorozattól a színésznő!

A sorozat Claudiája 16 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Mátyás király teret, és lassít az addigi életének tempóján. A színásznő négy évvel ezelőtt a Fókusznak mesélt arról, hogy miért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, és a forgatások után hogyan fogja elütni az idejét.

Tenya távozása felszabadította Andit

Tóth Andi beismerte, hogy örül Pintér Tibor távozásának. Ha kíváncsi vagy, hogy miért érzi magát felszabadultnak a lány, nézd meg a videót!

Anger Zsolt:

A színész nagyon örül, hogy hazamehet a családjához, de közben úgy érzi, a szívének egy darabja örökre ott maradt a táborban.

Fókusz 2017-11-23


szerző:
2017.11.23. 17:20
Könnyes búcsú: Afife asszony halála előtt elárul egy titkot!

Hürrem most nem hallgatott Sümbülre, és nagyobb óvintézkedés nélkül kimerészkedett a palotából, aminek pedig az lett a következménye, hogy majdnem egy szörnyű merénylet áldozata lett. Afife pedig olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett már az életét megmenteni. Mielőtt lehunyná örökre a szemét, Hürremnek elárul egy igen fontos titkot.

Miki filmbe illő jelenetettel búcsúzott Annától

November 27-én indul a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik szériája, és mivel Miki is vállalkozott a dzsungeles kalandra, most elérkezett a búcsú pillanata. Anna egy mesébe illő lakomával lepte meg férjét, ahol volt minden, ami szem-szájnak ingere. A fájdalmas elválás pedig most sem volt könnyű...

A hatodik élő show végén Tóth Betti búcsúzott az X-Faktortól

ByeAlex és Pukás Peti Tóth Bettit tartotta volna bent a versenyben, Radics Gigi és Gáspár Laci azonban Gulyás Rolandnak adtak volna még egy esélyt, így a nézők szavazata döntött. A legkevesebb voks pedig Tóth Bettinára érkezett, így neki kellett elbúcsúznia az X-Faktortól.

Feloszlik a ByTheWay!


szerző:
2017.11.15. 09:10
Feloszlik a ByTheWay!

Bár a magyar X-Faktor történelmében zenekarként ők lettek a legsikeresebbek, a fiúk most szomorú hírrel érkeztek a Reggeli stúdiójába. Öt év után ugyanis úgy érzik: a legjobb az lesz, ha elválnak az útjaik.
 

Kiesése előtt üzent magának Berta Dani

˝Élő show utáni önmagam, azt üzenem neked, hogy...˝ - Dani minden eshetőségre felkészült, a továbbjutásra és a kiesésre is. De hogy mit üzent saját magának, és milyen gondolatokkal búcsúzott tőle mentora, Puskás Peti, az a videóból kiderül.

Alexa búcsút vett barátaitól

Alexa az utolsó napját a barátaival töltötte. Joe egy hatalmas bulit csapott neki, amin a lány minden barátja részt vett. Bécy még utoljára megpróbálta marasztalni Alexát, de rá kellett jönnie, hogy hiába próbálkozik.

Alexa búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől

Négy év után búcsúzik Alexa az Éjjel-Nappal Budapesttől. A sorozat egyik legcsinosabb szereplője zenei karrierjére szeretne jobban koncentrálni, de a képernyőről nem tűnik el teljesen.

ALEXA:

Kevesen gondolnák, hogy Alexának először nehezen ment a beilleszkedés az Éjjel-Nappal Budapestbe, persze a lány azóta már mindenkit megszeretet és igaz barátokat is szerzett az évek alatt. A Fókusz riportere Bécyt és Gábort faggatta arról, hogy nekik miért fog hiányozni Alexa.

Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel kapta a legkevesebb szavazatot a 4. élő show-ban

A negyedik élő show eredményhirdetésének végén kiderült, hogy Puskás Peti két mentoráltja, Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel az, akiknek párbajozni kell a továbbjutásért.

Búcsú a legendától


2017.10.26. 18:45
Búcsú a legendától

Az egész zenei világ Fats Domino-t gyászolja. A muzsikus ott volt a Rock and Roll születésénél. Zenéje hozzájárult ahhoz, hogy a feketék és a fehérek együtt kezdtek el szórakozni az Egyesült Államokban. Fats Domino szerdán hunyt el otthonában, 89 évesen.

A második elődöntőn Feri győzedelmeskedett, így Barbinak és Szandinak kellett elbúcsúznia a játéktól és a 20 millió forintos nyereménytől. A lányok így foglalták össze, hogy miről szól a Survivor!

Nőuralom a Mandirigma törzsben!


szerző:
2017.10.05. 20:05
Nőuralom a Mandirigma törzsben!

A legutóbbi Törzsi Tanácson Benedek kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett búcsút intenie társainak. A lányok összefogása végül azt eredményezte, hogy többségbe kerültek a Mandirigma törzsön belül.

Egyöntetű döntés született a Törzsi Tanácson!

A Mandirigma törzs megalakulása óta először fordult elő olyan, hogy egyöntetű döntést hoztak a szigetlakók.A törzs tagjai ugyanis öt szavazattal Iliásztól vettek búcsút a legutóbbi Törzsi Tanácson.

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Lilla mindenkit meglepett a döntésével a Törzsi Tanácson

A Buwaya első Törzsi Tanácsát igencsak emlékezetessé tette Lilla, aki bár nemet mondott az Anitával való párbajozásra, és bevetette védettségi amulettjét, mégsem úgy tette mindezt, ahogy arra számítani lehetett, így végül Anitának kellett elbúcsúznia a játéktól.

Milán örökre búcsút int Kírának

Kíra akciójának hála Bécy visszaengedi a srácokat a hajóra. Milán nagyon boldog, de a visszaköltözés után örökre búcsút kell vennie Kírától.

Megtartották az első Törzsi Tanácsot - Egy játékosnak búcsúznia kellett a Survivortől

Az első törzsi tanácsot a védettségi játékot elvesztő Ibon törzs tartotta meg, és egy versenyzőnek eloltották az életet jelentő fáklyáját. Így már csak 15 versenyző maradt játékban.

Nóri:

Elsőként Nóri búcsúzott a játéktól, kameráink azonban egészen a szállásig kísérték őt, és másnap egy exkluzív interjút is készítettünk vele. Ha kíváncsi vagy, hogy telt az első ágyban töltött éjszakája és kit hívott fel először telefonon, nézd meg a videót!

Könnyes találkozás: Balázs azt szeretné, ha Ilonka anyja helyett anyja lenne!

Balázsnak nem volt könnyű gyerekkora, ugyanis a férfi gyermekotthonban nőtt fel. A férfi nincs jóban sem édesanyjával, sem édesapjával, és bár van családja, egyedül érzi magát a világban. Balázs nemrég felkereste nagynénjét, és hála az Anikó Show- nak, Ilonka és Balázs most először élőben is találkoztak.

Fókusz 2017-08-16


szerző:
2017.08.16. 19:00

Story Extra 2017-08-16


szerző:
2017.08.16. 17:25
 ÉNB Barbi még Joe szeméből is kicsalta a könnyeket

Újabb főszereplő búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől. Barbi szinte a kezdetek óta állandó tagja a csapatnak, most mégis úgy döntött kiszáll a sorozatból és elhagyja az országot.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Péntek este búcsúzik a sorozattól az ÉNB egyik főszereplője

Augusztus 11-én látható utoljára az RTL Klubon Barbi, aki négy és fél évig volt főszereplője az egyik legnépszerűbb napi sorozatnak.

Dani:

Dani belátja, hogy az apja jobban ismeri őt, mint gondolta. Erőt vesz magán, András után megy a pályaudvarra és beleegyezik, hogy a holnapi napot Andrással tölti, hogy beszélhessenek a köztük lévő feszültségről.

Következő rész (2017. augusztus 03.)

Dani és Gréti szakítanak, és a lány lelép a Bécy házból. Kíra csodálatos napot tölt el Milánnal, és megnyílik a fiú előtt. Szilvi és Andor között bensőséges pillanat alakul ki.

Nosztalgiázzunk: Kiss Ramóna a Barátok köztben!

Négy évvel ezelőtt, a híres sorozat évadzáró epizódjában rengeteg kérdés nyitva maradt, többek közt Zsófi, Miki és Zsolt kapcsolata körül is, hiszen Zsófi forró csókban forrt össze azzal, aki miatt eredetileg olyan nagy bajba került.

Megrázó felvétel: Zokogva hívtak segítséget Chester Benningtonhoz

A Linkin Park frontemberének hirtelen bekövetkezett halála óta a világ a mai napig nem ocsúdott fel a váratlanul jött tragédiából. Az énekes öngyilkossága gyászba borította a rajongókat, és egyszóval mindenkit – hiszen ki ne tudna eldúdolni egy-egy Linkin Park dalt?

Távozik az Éjjel-Nappal Budapest alapszereplője

Négy és fél év után elhagyja az Éjjel-Nappal Budapestet Kristóf, a sorozat egyik alapszereplője.

Kristóf:

Miután Kristóf bejelentette a lakóknak, hogy Hamburgba költözik, elhívta őket egy bárba, hogy megünnepeljék Krisi nagy lehetőségét. Amikor Alexa és Kristóf kettesben maradtak, a srác bocsánatot kért a viselkedéséért, és csókkal búcsúzott el a lánytól.

ÉNB Kristóf elhagyja a csapatot

Kristóf 4 év után úgy döntött, csak a tetoválásra koncentrál és elhagyja Budapestet. A többiek döbbenten fogadták a hírt, hiszen Kristóf az Éjjel-Nappal Budapest kezdetétől fogva az alapcsapat tagja. Most viszont úgy döntött, más országban szeretne boldogulni. Nézze meg a teljes adást ITT!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!