KERESÉS search-close

bók

26 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bók"

Egyszerre két tanár is csapja a szelet Lillának!

Szombat este 20:00-kor folytatódik a Tanár. Miközben Szilárd folyamatosan bókokkal bombázza exét, kiderül, hogy kollégája Szeverin pedig elhívta randizni Lillát.

Szilárd teljesen megveszett Lilla lábaitól

Ha bókokról van szó, Szilárdot egy pillanatig sem kell félteni, vajon exe, Lilla hogyan fogadja a közeledését?

Hunor ismét csapja a szelet Vivinek?

Az esti készülődés közben Hunor csak úgy szórta a bókokat. Úgy tűnik, jó úton járt, hiszen ki tudja, mi történt végül a paplan alatt...

 

Anettka: „Nem szoktam bugyiban aludni”

Oki nem tudott ellenállni buja gondolatainak, és már a legelső éjszakán megpróbált Anettka közelébe férkőzni. Sőt, egyenesen az ágyába…

Ma van a bók világnapja


szerző:
2018.01.24. 09:12
Ma van a bók világnapja

Anna és Miki ma reggel minden vendéget elhalmoztak a dicséreteikkel. De miért esik ennyire jól, ha valaki bókol nekünk? Heller Csilla, pszichológus adott választ a kérdésre.

A Barátok közt színésze csupa bók volt!

A Reggeli házigazdái színes, kedves üzeneteket rejtő matricákkal ragasztották tele Kiss Péter Balázst, ami nem is véletlen, hiszen ma van a bók világnapja.

 

 

 

ByeAlex:

Alex nagy bölcsességre tanította meg Bettit, hiszen szerinte mindenkinek jólesik néha egy kis bók. Rá is vette mentoráltját, hogy gyakorolja a kedveskedést, de Betti sajnos valamit félreérthetett...

 

VV Vivi megcsillogtatta német tudását és földrajzi ismereteit!

VV Vivi nagyon zavarba jött Márk vallomásától, és ahogy azt már megszokhattuk tőle, rengeteg olyan dolgot mondott, amitől szem nem marad szárazon.

Hoppá! Farm Gábor Instán bókol Nádai Anikónak!

A Farm győztese, Gábor azért jött el az Anikó Show-ba, hogy előrébb lendítse kapcsolatát. Gábor néhány héttel ezelőtt Instagramon ismerte meg párját. Évike feltett egy sztorit, hogy unatkozik és éhes, Gábor pedig írt neki, mennyire gyönyörű. Hamar kiderült, hogy Gábor nemcsak Évikének bókol ezzel a dumával...

Edit kiakadt azon, hogy Aurelio a fenekét bámulja

Edit megkérdezte Autól, miért nézi őt, és rájött, hogy a fenekét bámulja. Az anyuka aztán megfordította a kötényét, de Aurelio nem bánta, ugyanis szerinte a kötény még jobban kihozza a popsija formáját.

Aurelio elárulta, mekkora Szacsurelio!

Aurelio nem hagyta abba Edit ostromlását, és továbbra is Stifler mamájának szólította. Edit aztán megkérdezte, hány éves Au, és az anyuka konstatálta, hogy a fia lehetne.

Hoppá! Ki ez a szőke bombázó Istenes Bence oldalán?

A nézők már második hete láthatják a Hagyjál főzni! legújabb évadának részeit az RTLII-n, a ma esti részben azonban pikáns jeleneteknek lehetünk szem-és fültanúi.

Berényi Miklós: „Annál is szebbnek látlak”

A sármos férfi le sem tagadhatná, hogy Nórához még mindig pont úgy vonzódik, mint mikor házasok voltak, és az egyik alkalommal Miklós ennek hangot is adott.

Bencének tetszik Maricely pechugája

Bence szótárral is készült, hogy többet tudjon Ampiékkal beszélgetni, illetve megtanult egy számára nagyon fontos szót is spanyolul.

Bence spanyolul bókolt Maricelynek

Bence arra volt kíváncsi, Maricely hogyan ismerte meg a férjét, és bejönnek-e neki a magyar pasik. A lány elmondta, hogy a férje olyan szép, mint Bence, úgyhogy a műsorvezető egyből akcióba kezdett.

Samsal Dalibor elkérte Kovács Dóri telefonszámát!

Kovács Dóri Samsal Daliborral készített interjút, azonban arra ő sem számított, hogy a síversenyző telefonszámot szeretne cserélni vele a beszélgetés után!

Mici békává változott Krisztián csókjától?

Szerencsére szó sincs ilyesmiről, azt azonban meg kell hagyni, Krisztiánnak speciális bókolási szokásai vannak...

Tivy:

A Villa srácai pozitív üzenetekkel bombázták a lányokat. Így Dávidról kiderült, hogy Evelin egyből levette a lábáról, amikor beköltözött, és hogy észrevette, hogy Ginának van feneke. Tivy viszont egészen más szempontokat helyezett előtérbe.

Krisztián Micinek:

A bókolás más irányt vett az ő esetükben. A Villa izompacsirtájának szavait leginkább vágyai vezérelték, melyek Mici alig akart elhinni...

Vivi:

Vivien - ha Somától nem is - Evelintől kapott pár bókot, miszerint Vivinek okos feje van, ha megfelelő ruhát választ magának.

Vivi Somának: „Láttad a puncimat közelről?”

Krisztián születésnapján Vivien ráhajtott Somára, és megpróbálta meggyőzni arról, hogy kevés szebb punci létezik az ő puncijánál...

A fiúk bókokkal izzasztották meg a lányokat

Ha már romantika és villámrandik, akkor nem maradhattak el a szóvirágok sem. Dennis, Laci, Dani és Robin magukhoz méltóan mindent megtettek, hogy kellőképpen megduzzasszák a lányok egóját.

A nők többsége elégedetlen a külsejével

Megdöbbentően hangzik, de a nőknek csupán négy százaléka elégedett a külsejével. Egyetlen negatív kritika kilenc bók erejével ér fel, ezért is nagyon fontos a pozitív megerősítés.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-06

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Kinga és Attila is szemet vetett a mentorára. A nézők döntése miatt Kinga és Vastag Csaba már túl is van az első kettesben töltött órán, Attila pedig holnap készül randira hívni Muri Enikőt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-10-28

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Gergő és Seherezádé már nem él rózsaszín felhőben, és nem is tisztáztak minden problémát, de az érzések nem változtak. Veronika végre összeveszett Eszterrel. Attila és Kinga bókolás közben is tudja sértegetni egymást.

Kaméleon


szerző:
2011.05.15. 22:20
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való