KERESÉS search-close

bíróság

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bíróság"

Hajléktalanok a bíróság előtt

Nem tartja magát bűnösnek, ezért nem fogadta el a bíróság döntését az a hajléktalan asszony, akit először állítottak bíróság elé Budapesten. Tárgyalásán azt mondta, igaz, hogy az utcán élt, de rendet tartott maga körül, mosta a ruháit és azt tervezte, hogy valahogy újra otthont talál magának.

Megoldódik a villanyszerelős rejtély?

Jövő héten lejár az előzetes letartóztatása annak a férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a húsvétkor eltűnt győri villanyszerelőt. A férfi továbbra is tagadja, hogy köze lenne a villanyszerelő eltűnéséhez, a bíróságnak viszont döntenie kell, hogy továbbra is rácsok mögött maradjon-e.

Rékasi Károly zokogva fogadta a bíró döntését

A Barátok közt színésze több mint három éve várja, hogy elismerjék: neki van igaza, nem hibázott a motorbalesetekor. Most végre megvan az ítélet!

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Rolandot emberölési kísérlettel vádolták meg

Sanya megvádolta Rolandot. Tamás és Szofi a szüleik kibékítésén munkálkodtak. Dalmának bűntudata volt.

Hét hónapos terhesen verte halálra másik fiát

A 32 éves nő a Fókusz kamerája előtt találkozott újra kisfiával. Kisfiát, Tomit egyhetes korában elvették tőle. Mónika két éve héthónapos terhes volt, amikor halálra verte másik fiát, mert a gyerek szerinte túlságosan sírt. Most ezért áll bíróság előtt.

Hazajöhet a kétéves magyar kisfiú, akit elszakítottak családjától

Most már biztos, hogy hazajöhet az Egyesült Államokban rekedt magyar kisfiú. A kétéves Levente szüleit 6 hete vették őrizetbe a kanadai határnál, illegális határátlépés gyanúja miatt, a gyereket pedig nevelőszülőkhöz adták. Nővére 6 hete harcol azért, hogy hazavihesse, már ki is utazott, és kedden végül a bíróság is úgy döntött, hazaviheti Leventét.

Megrázó: véletlenül lőtte fejbe saját kislányát

Megtörve állt a bíróság előtt az a férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron véletlenül lelőtte kislányát. Egy szatyorban találta a fegyvert, amit a szomszédasszonya megőrzésre adott a családnak. Az apa épp nézegette, amikor elsült.

 

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti gázoló

Zokogott a bíróságon a szentendrei úti tragikus baleset okozója, amikor egyik áldozata édesanyja szót kért a tárgyaláson. Az asszony arról beszélt, bár a vádlott elvette a fia életét, sem harag, sem pedig gyűlölet nincs a lelkében.

 

Miért dobtál el magadtól?


szerző:
2018.06.22. 18:00
Miért dobtál el magadtól?

Mikor Feri szülei elváltak egymástól, a fiút a testvéreivel együtt az apukájához ítélték. Ám a családfő intézetbe adta őt. De miért csak Ferit?

Hazaáruló bírákról beszélt

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke szerint elárulják a hazájukat azok a bírák, akik Brüsszelhez fordultak a közigazgatási bíróság felállítása ellen. Handó Tünde ezt az állami rádióban mondta saját kollégáiról. Az MSZP szerint ezzel a kijelentéssel Handó Tünde pártpolitikussá vált.

Megvette az autót, majd a rendőrség elkobozta tőle

Mit szólnának hozzá, ha vennének egy autót, elvileg teljesen legálisan, aztán egy év múlva becsöngetne a rendőrség és elvinnék a kocsit? Zoltánnal megtörtént az autó tulajdonosok rémálma.

 

Tanárok tanuskodtak a bíróságon

Nem tudtak a földrajz tanár obszcén megjegyzéseiről, szexuális ajánlatairól vagy pletykának vélték - ezt mondták kedden a bíróságon a most is a Qualitas iskolában dolgozó tanárok tanúként.

Bírákról kér listát a Fidesz

Kikéri a Fidesz azoknak a bíróknak a listáját, akik részt vettek a Magyar Helsinki Bizottság érzékenyítő tréningjein. A DK szerint a Fidesz a listázással ki akarja kezdeni a neki nem tetsző bírókat és ítéleteket. A civil szervezet szerint szó sincs érzékenyítő tréningekről, szakmai képzéseket tartottak bíróknak.

Kilakoltatták Fekete Pákót?

Négy évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pakónak csúnyán meggyűlt a baja a főbérlőjével, aki azzal vádolt a férfit, hogy évek óta nem fizetett semmit sem, és egyszerűen nem tudta őt kitenni a saját lakásából, emiatt bírósághoz fordult a fiatal nő.

Mitől függ, hogy szabad lesz-e a kegyetlen gyilkos?

Bene Lászlót kegyetlen gyilkosnak tartják, 23 éve ül börtönben. Társával, Donászi Aladárral egy rendőrt, egy egyetemistát és két vadászt öltek meg néhány év leforgása alatt. Bene évek óta sorra adja az interjúkat, szeret szerepelni, magát nem sorozatgyilkosnak tartja, hanem gengszternek, akármit is jelentsen ez. Most újra szóba került, hogy szabadulhat, ezért Serdült Szilvia arra volt kíváncsi, mi alapján dönt erről a bíróság.

Véletlenül lelőtte a gyerekét

Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt emelhetnek vádat az ellen a férfi ellen, aki véletlenül fejbelőtte kislányát tavaly nyáron Miskolcon. A 9 éves kislány a kórházban belehalt sérüléseibe. Az apa ügyvédje szerint a férfi máig nem dolgozta fel a történteket, és nem direkt lőtt, így abban reménykednek, hogy nem kell börtönbe mennie.

Csőstül jön a baj!


szerző:
2018.03.14. 16:50
Csőstül jön a baj!

A fővárosban bírósági tárgyalása folyik, otthonát pedig természeti katasztrófa sújtja Oszter Sándornak. A színészlegenda pere a napokban folytatódott, de messze még a vége: a befolyással való üzérkedéssel és vesztegetéssel kapcsolatban továbbra is tagadja a vádakat Oszter.

 

Ez volt az egyik legnagyobb kártérítés a zenei életben!

Három évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Pharrell Williams akkortájt nem lehet túl happy, ugyanis a 2014-es nyár slágere, a Blurred Lines, amit Robin Thickkel közösen írtak úgy tűnt, egy lopott szerzemény. A bíróság szerint ugyanis Pharellék a dalt Marvin Gaye funk legendától, annak egy 77-ben született slágeréből nyúlták.

Németh: sokat dolgozom, ez az ok

Továbbra is Németh Szilárdnak kampányol a csepeli önkormányzati újság - ezt állítja az Együtt és újra bírósághoz fordul. Bár a lapot már az előző száma miatt eltiltotta ettől a Kúria, a mostani újságban is több oldalon át mutatják be a Fidesz képviselő-jelöltjének tevékenységét.

 

4 éve nem használhatja saját kocsiját

Lassan 4 éve pereskedik autója miatt egy nagykanizsai férfi. Bíróság mondta ki, hogy hamis papírokkal vették el a kocsiját, mégsem kapta még vissza. A külföldről behozott autó honosítását ugyanis egy ismerősére bízta, ám az illető saját magára íratta és azóta is használja.

Oszter Sándor hisz az ártatlanságában!

Oszter Sándor nem tudja elképzelni, hogy börtönbüntetést szabna ki rá a bíróság. Befolyással üzérkedéssel vádolják a színészt, pere hónapok óta húzódik, ő viszont nem adja fel a reményt.

Gáspár Győző ügye egyre szövevényesebb

Továbbra sem sikerül megszabadulnia a bíróságoktól és a hatóságoktól Gáspár Győzőnek. A Kúria bár új eljárásra utasította az adóhatóságot, az ügynek még koránt sincs vége. Győzike egyre szövevényesebbé váló huzavonája lassan már 1 éve tart.

Fókusz 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 19:05

RTLII Híradó 2018-01-22


szerző:
2018.01.22. 21:30
Zsolt körül nagyobb a baj, mint gondoltuk!

Nóra és Emília mindent megtesznek azért, hogy kiderüljön, az őr hibázott, mikor Zsoltot megverték a fegyházban.

Márk hátba támadta legjobb barátját?

Márk és Tibor majdhogynem csecsemőkoruk óta ismerik egymást, és jóban-rosszban kitartottak egymás mellett. Azonban egy telefonlopás miatt a bíróság elítélte őket, és Márk szerint barátja azt hiszi, hogy egy kihallgatás alkalmával ellene vallott…

Közmédia: nyilvánosak a vezetői juttatások

Pert nyert az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató ellen az RTL Híradó. Azt szerettük volna megtudni, hogy mennyi a közmédia vezetőinek fizetése, illetve mennyi közpénzt költenek egyéb juttatásokra, autóhasználatra. A másodfokú bíróság is kimondta, hogy nyilvánosságra kell hozni ezeket az adatokat, és ezekért az MTVA nem kérhet költségtérítést.

Meddig tart még a válóper?


szerző:
2017.11.20. 18:00
Meddig tart még a válóper?

A 18 éves Gergőt olyannyira megviseli a szülei 2 éve húzódó válópere, hogy sajnos a tanulásra sem tud úgy koncentrálni, ahogy szeretne. A bíróságon neki kellett döntenie, hogy kinél szeretne maradni, de nem tudott választani szülei között, és a mai napig bízik benne, hogy újra visszaszáll a béke a családi házra…

Laurence Fishburne benyújtotta a válókeresetet

A CSI: A helyszínelők sztárja és párja már tavaly különköltöztek, azonban csak idén ősszel hozták nyilvánosságra, hogy házasságuk zátonyra futott. Laurence pedig a minap a válókeresetet is benyújtotta.

Többszázezres, vagy akár milliós tételben kellene megsemmisíteni bírósági ítéleteket a bírósági vezetők és Handó Tünde mulasztása miatt. Ezt mondta Ravasz László címzetes táblabíró  A teljes riportot megnézheti itt.

Lázadás vagy jogos tiltakozás?

Noha a bírák tárgyalótermen kívüli megnyilvánulásait erősen korlátozhatja az Országos Bírósági Hivatal, az utóbbi időben több ügy is napvilágra került: egy bíró azzal perli a Hivatal elnökét, hogy bizonyíthatóan a legjobb pályázatot adta be két bírói állásra is a Fővárosi Itélőtáblán, ám a pályázatot eredménytelennek nyilvánították, majd két, nem Budapesten dolgozó bírát mégis átvezényeltek az Itélőtáblára.

Szilágyi István körmeszakadtáig védi fiát

Szilágyi István körmeszakadtáig védi fiát a bíróságon és ettől semmi sem tántoríthatja el. A színész megváltoztatta korábbi vallomását, melyben azt állította, fia verte meg őt nyáron. Most úgy fogalmazott, egy vita után véletlenül esett rá egy farakásra, onnan származnak súlyos sérülési. Még a bírónő is figyelmeztette a hamis tanúzás következményeire, de Szilágyi hajthatatlan volt.

Oszter Sándor nem veszi komolyan a pert

Oszter Sándor több alkalommal késett el tárgyalásairól, vagy éppen szundikált el a teremben - ezért már figyelmeztetést is kapott a bírótól. Befolyással való üzérkedés ellene a vád, a pereskedés pedig még sokáig eltarthat - talán pont ezért kérte a Jászai-Mari díjas színész, hogy távol maradhasson a továbbiakban.

Barátok közt: Ez történt a 35. héten

Ágnes és Attila egyre közelebb kerülnek Lizához, de az események megdöbbentő fordulatot vesznek. Júlia meghívja magukhoz vacsorára Emíliáékat, de Attila nagyon furcsán viselkedik. Aliz és Krisztián annyira összevesznek, hogy Aliz hirtelen felindulásból meglepő döntések sorát hozzá meg. Tóbiás elszólja magát Sári előtt, ami hatással lesz a Kristóffal való kapcsolatára is. Bandi ügyében döntést hoz a bíróság. Vajon hogyan reagálnak majd az ítéletre? Nóra és Ábel újratárgyalják a kapcsolatukat. Péter döntést hoz Hannával és Natasával kapcsolatban.

A bíróság meghozta Bandi ügyében az ítéletet!

Végre lezárult a per, és kiderült, hogy Berényi Bandi milyen büntetésben részesül.

Következő rész (2017. augusztus 28.)

Vajon Liza tényleg a Vízüzemnél van fogva tartva? Vajon kibékül Aliz és Krisztián? Krisztián tényleg felveszi Pirost Aliz helyére? Vajon működik Nóra stratégiája Bandi perében?

Nóra döntött: Vili bácsi is ott lesz a bíróságon!

Hamarosan kezdetét veszi Bandi bírósági pere, ami minden szempontból nagy vihart kavar a Mátyás király téren.

Plakátfestők: „Csak véleményt nyilvánítottak”

Mégsem bűncselekmény a plakátfestés a főügyészség szerint – ez derül ki a levélből, amit azok a szegedi aktivisták kaptak, akiket januárban első fogon rongálásért ítélt el a szegedi bíróság. 2015-ben festették le a kormány bevándorlásról szóló nemzeti konzultációs plakátjait. A másodfokon eljáró főügyészség szerint a plakátfestés véleménynyilvánítás, így az nem bűncselekmény.

Lagzi Lajcsi ügye: régóta készülhettek a csalásra

Már az építkezések idején dupla közművezetékeket alakítottak ki, hogy lopni lehessen az energiát - ez derül ki a vádirat újabb részleteiből Galambos Lajos ügyében. Erről először a HírTV számolt be. Egyes épületeknél már 24 éve kialakították a kerülővezetékeket, hogy a mérőórák kihagyásával használhassák a villanyt, a vízt és a gázt. Az ügyészség szerint legalább 80 millió forint a kár. A zenész ügyvédje Híradónknak azt mondta, hogy minden vádpontot tételesen tudnak cáfolni.

Fókusz 2017-06-13


szerző:
2017.06.13. 18:55
Váratlan fordulat a lúggal támadó orvos ügyében

Egy névtelen levélíró azt állítja, fel akarták bérelni arra, hogy öntse le maró lúggal Renner Erikát, és szerinte az asszony mostani barátja volt a megbízó. A nőt négy és fél éve támadta meg egy maszkos férfi. Az első és másodfokú bíróság a korábbi szeretőjét - egy orvost - találta bűnösnek, végső ítélet kedden várható. Híradónknak exkluzív interjút adott a névtelen levélben megvádolt férfi. Azt mondja, képtelenség, amit a levélíró állít.

 

Bíróság elé állt Lagzi Lajcsi

Elkezdődött, de pár perc után el is napolták Lagzi Lajcsi tárgyalását. Őt és társait, köztük a feleségét, azzal vádolja az ügyészség, hogy több mint 50 millió forint értékben lopták az áramot, a vizet és a gázt a zenész birtokán, és a cége által épített lakóparkban. Az ügyben 11 vádlott van, köztük Galambos Lajos felesége, aki betegségre hivatkozva nem jelent meg a bíróságon.

Szabadnapos rendőrre támadtak a villamoson

Egy szabadnapos rendőrre is rátámadt az a két fiatal, akik ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A vádlottak még tavaly decemberben kezdtek verekedni a 17-es villamos utasaival és a villamosvezetővel. A villamosvezető le akarta szállítani őket a szerelvényről, ekkor kezdtek el üvöltözni, majd megütötték őt és az egyik utast is, aki rendőr volt. Egy nap alatt elfogták őket, hamarosan mindketten bíróság elé állhatnak.

Nem emlékszik az ütközésre

Ezt állítja az az asszony, akit azzal vádolnak, hogy súlyos balesetet okozott Monorierdőnél több, mint két éve. Hat tűzoltó sérült meg és két tűzoltóautó tört össze, miután a nő szabálytalanul előzött a vád szerint. Az egyik tűzoltó autó lezuhant a 4-es út felüljárójáról és egy ház kertjébe esett.

Zokogtak és remegtek a bíróságon

Zokogtak, remegtek a bíróságon a zagyvarékasi gyilkosság vádlottjai. A két tinédzser 9 illetve 14 év börtönt kapott. A bíróság szerint az akkor alig 14 éves lány és 16 éves barátja több, mint 90 késszúrással ölték meg a lány édesanyját. A tavaly januári gyilkosság után, mintha semmi sem történt volna, másnap iskolába mentek. Az ítélet még nem jogerős.

Tovább segítene az embereken

Továbbra is segíteni szeretne az embereken, ezért felmentését kérte a kuruzslás vádja alól a magát rákkutatónak beállító állatorvos. Az utolsó szó jogán beszélt ma a bíróság előtt. A férfit azzal vádolják, hogy a hozzá forduló daganatos betegeket megtévesztette azzal, hogy doktori címét humán orvosi végzettségért kapta és C-vitamin terápiát írt elő nekik, holott ilyet csak orvos rendelhet el.

Kuruzslással vádolják


szerző:
2017.02.15. 18:05
Kuruzslással vádolják

Kuruzslás miatt áll a bíróság előtt egy ismert, magát rákkutatóként beállító állatorvos. A vád szerint a férfi a hozzá forduló daganatos betegeket megtévesztette azzal, hogy doktori címét humán orvosi végzettségért kapta. Volt, akinek nagy dózisú C-vitamin kúrát írt elő, pedig a Híradó által megkérdezett onkológus főorvos szerint nem csak hogy bizonyíték nincs a C-vitamin eredményességére, nagy mennyiségben akár gátolhatja a kemoterápia hatását.

Elnevette magát a bíróságon

Nevetve ismerte be a bíróságon, hogy fújkált a busz porral oltójával. Egy kerekesszékes férfit vádol az ügyészség azzal, hogy még 2015 őszén támadt a készülékkel egy buszvezetőre Pécsen. A jelenetet egy utas mobiltelefonnal fel is vette. A sofőrje a tárgyaláson azt mondta, indulás előtt le akarta szállítani a dühöngő kerekesszékes utast, de nem sikerült. A támadó, ha elítélik, akár 5 év börtönt is kaphat.

A bíróság elítélte Gesztesit!

A színművész novemberben okozott autóbalesetet. A büntetés súlyossága annak is köszönhető, hogy ittasan ült a volán mögé.

Kuncze Gábor:

Egy internetes oldal lerántotta a leplet arról, miért szexszelnek a párok kevesebbet az ünnepek alatt. Magyar György szerint az év elején ugyanebből az okból kifolyólag magasabb a válások száma is, erről pedig Kuncze Gábornak is eszébe jutott egy történet a '70-es évekből.

Az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjét feljelentették?

Három éve történt az a tragédia, amely rendesen felborította ÉNB Szandika életét. Az állítólagos birkatermészetű amerikai bulldogja csúnyán megharapott egy kisebb kutyát és annak gazdáját. A sértett feljelentést tett, és kártérítést követelt a fiatal lánytól. Hogy pontosan mi történt akkor este, és mi az igazság, itt megnézhetitek!

Bíróság előtt a volt rendőrfőnök

Felfüggesztett börtönt kért az ügyész Gergényi Péterre, Budapest egykori rendőrfőkapitányára. A Fővárosi Ítélőtáblán másodfokon kezdődött a rendőri vezetők pere. A vád ellenük elöljárói intézkedés elmulasztása a 2006-os zavargások idején. A vádlottak között van az egykori országos főkapitány és a REBISZ parancsnoka is. Az ügyészség szerint esetükben meg kellene ismételni a bírósági eljárást.

Zsófi drasztikus bejelentést tesz

Egyre durvább és kegyetlenebb eszközökhöz folyamodik Zsófi és Tóbiás, csakhogy egyikük megszerezze Bence felügyeleti jogát. Egy váratlan pillanatban a fiatal anyuka döbbenetes dologra szánja el magát. 

Rogán nem ment el a bíróságra

Egy órával a tárgyalás előtt jelentette be, hogy nem megy el a maga által kezdeményezett per tárgyalására Rogán Antal. A kabinetirodát vezető miniszter azért perelte be az Együtt alelnökét, mert Juhász Péter korábban azt állította: Rogán Antal bűnözőkkel üzletelt belvárosi polgármesterként. A miniszter most azt mondta: Juhász Péter és az elítélt bűnöző, Portik Tamás lejárató akciójához nem akar asszisztálni. Az Együtt alelnöke szerint Rogán Antal fél, ezért nem jelent meg a bíróságon.

Ádám rettentő kínos helyzetbe került – VIDEÓ!

Javában folyik Bence baba elhelyezési pere, melybe sajnos nemcsak Kristóf, hanem már Ádám is belekeveredett. Úgy tűnik, hiába akart segíteni a jószívű srác, csak rontott Zsófi és kisbabája helyzetén. 

Másfél éve nem adott interjút – Most kivételt tett!

Négy évvel ezelőtt, ezen a napon tört meg a csend, és Stohl András élettársa interjút adott a Fókusznak. Talán olyan még sosem volt, hogy a színész kedvesével és közös gyermekükkel szerepeljen együtt a tévében. A pár sokat mesélt arról a stresszről, ami a pereskedés előtt volt, és arról az időszakról, mikor a színész börtönbe vonult. Megrázó interjú következik.

Hat vádlottat felmentettek

Tizenháromból hat vádlottat felmentett első fokon a bíróság a reptéri vesztegetési ügyben. A vádlottak az ügyészség szerint még 2008-2009-ben olyan ügyvédi irodákkal kötöttek szerződést, melyek a megbízásért cserébe hajlandóak voltak a díjból 5-10 százalékot visszaosztani. A bíróság most azért mentette fel a vádlottak egy részét, mert a titkosszolgálati eszközökkel gyűjtött bizonyítékokat nem fogadta el a bíróság.

Nem tud a gyerekei szemébe nézni a rabló

Nem tud a gyerekei szemébe nézni, nagyon megbánta, amit tett, ezt mondta az utolsó szó jogán az a nő, aki kirabolta azt a dohányboltot, ahol dolgozott tavaly februárban, Egerben. A kétgyerekes háziasszonyt kedden három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték első fokon. Az asszony sírt a tárgyaláson. A bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy két gyereket nevel egyedül.

Egyre súlyosabb vádak!


szerző:
2016.10.13. 17:25
Egyre súlyosabb vádak!

Megszólalt a férfi, aki azzal vádolja Oszter Sándort, hogy éveken át pénzt csalt ki tőle a társával együtt. 

35 évet kapott, de azt mondja, ártatlan

Gyilkosságért 35 évet kapott tavaly, de csak most, három évvel az emberölés után árulta el, hogy szerinte ki végzett az áldozattal. Egyik ismerőse ölt - ezt mondta az a férfi, aki a vád szerint megfojtotta, szőnyegbe csavarta és egy ágyneműtartóban rejtette el rabló-társát a Pest megyei Gyálon. Ügye most kezdődött újra a bíróságon.

Hanna megrázó dolgot talált Zsófi lakásában

Zsófi egyre durvább eszközöket vet be Tóbiás ellen a bíróságon. A véletelen úgy hozta, hogy most a saját fegyverével kell majd szembenéznie, ugyanis Hanna talált valamit a fiatal anyuka lakásában, ami ránézve egyáltalán nem lesz jó dolog a tárgyaláson. 

A cél szentesíti az eszközt? – Zsófi megbánja tettét?

Bence felügyeleti jogának bírósági pere még nem zárult le, és a szülők egyre súlyosabb és kegyetlenebb eszközökkel állnak elő. Mi lesz most? Tóbiás felhasználja vajon a legújabb és egyben nem túl tisztességes ütőkártyáját Zsófival szemben? 

Zsófi nem kímélte Tóbiást a bíróságon

Nincs visszaút! Elkezdődött Zsófi és Tóbiás pere. A kérdés csak annyi, kihez kerül majd a kisfiú, illetve Bencének mi lenne a legjobb?! 

Zsófi: „Csak én akartam Bencét”

Eljött a per napja! Mindkét szülő nagyon ideges, és csak egyet akarnak, Bence felügyeleti jogát.

Barátoknak osztogatták a takarék pénzét

Barátoknak, fedezet nélkül osztogatták a százmilliókat, a vád szerint ezért ment csődbe 2012-ben a soltvadkerti takarékszövetkezet. Az ügyben 75-en álltak ma bíróság elé. Az ügyészség szerint 20 milliárd forint kárt okoztak egyebek mellett azzal, hogy a takarékszövetkezet úgy is utalt kölcsönt, hogy azt nem is igényelte senki, és azzal sem volt gondjuk, ha a kivételezett ügyfelek nem fizették vissza a pénzt.

 

Ádám szenvedélyesen megcsókolja Zsófit

Ádám egyre többször támogatja Zsófit, a fiatal anyukának pedig jól esik a gondoskodás. Minden jól alakul, míg egy csók el nem csattan közöttük. 

Nem várt pillanat! – Ádám megcsókolta Zsófit!

Tény, hogy a fiatal anyuka nehéz időket él meg, és ha így folytatják Tóbiással, ennél csak nehezebb lesz. Mindenesetre igazán nagy segítség most Ádám, aki a szívén viseli a család sorsát. De az is lehet, hogy ennél most többről van szó…

Bíróság elé állt Simon Gábor

Korábbi jövedelmező, külföldi tevékenységéből volt Simon Gábornak az a 240 millió forintja, amit két éve találtak egy bécsi bankszámláján. Ezt mondta az MSZP volt elnökhelyettese a bíróság előtt. Simon Gábor bár tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt, így nem derült ki pontosan honnan volt a pénz. A hamis bissau-guineai útlevelével kapcsolatban pedig Simon azt állította: az azóta meghalt Welsz Tamás tőrbe csalta őt.

Cipővel dobálta meg a bírót a vádlott

Botrány a Fővárosi Törvényszéken. Hozzávágott két cipőt a bíróhoz egy kettős gyilkosság miatt elítélt libanoni férfi a tárgyalóban. A bíró éppen az ítéletet indokolta, amikor a férfi megdobálta a cipőkkel és azt kiabálta, hogy „Sátán bíró”. Közben rátámadt az a szír férfi is, akinek a feleségét és kisfiát ölte meg a vádlott. Végül a kommandósok vetetettek véget a balhénak, a vádlottat kivitték a teremből.

BOTRÁNY: Csattantak a cipők a bíró mellett, de ügyesen elhajolt előlük

A libanoni férfi még 1996-ban végzett korábbi szállásadója feleségével és hétéves kisfiával Újpesten. Késsel támadt rájuk, a vád szerint "a kitartó, brutális jellegű bántalmazás következtében anya és gyermeke perceken belül a helyszínen életét vesztette.˝ A kettős gyilkosság után a férfi külföldre szökött, Svájcban bujkált. A svájci hatóságok végül 18 évvel a brutális bűncselekmény után elfogták, majd kiadták Magyarországnak. A most 42 éves férfit különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt ítélték el. Legkorábban 23 év után szabadulhat. Az ítélet nem jogerős. A férfi botrányosan viselkedett a bíróságon, a többi között hozzávágta a cipőjét a bíróhoz. A Hír Tv felvételei.

Botrány a bíróságon - Életfogytigot kapott az újpesti kettős gyilkos

A libanoni férfi még 1996-ban végzett korábbi szállásadója feleségével és hétéves kisfiával Újpesten. Késsel támadt rájuk, a vád szerint "a kitartó, brutális jellegű bántalmazás következtében anya és gyermeke perceken belül a helyszínen életét vesztette.˝ A kettős gyilkosság után a férfi külföldre szökött, Svájcban bujkált. A svájci hatóságok végül 18 évvel a brutális bűncselekmény után elfogták, majd kiadták Magyarországnak. A most 42 éves férfit különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt ítélték el. Legkorábban 23 év után szabadulhat. Az ítélet nem jogerős. A férfi botrányosan viselkedett a bíróságon, a többi között hozzávágta a cipőjét a bíróhoz. További részletek az RTL Híradóban.

Vádat emelnek a menekülteket gáncsoló operatőr ellen

Garázdaság miatt napokon belül vádat emelhetnek László Petra operatőr ellen, tudta meg a Magyar Idők. Ő az, aki tavaly szeptemberben elgáncsolt egy gyerekkel futó menekült férfit, két másik emberbe pedig belerúgott, miközben forgatott az N1TV számára.  Az eset óriási felháborodást váltott ki nemcsak Magyarországon, de a világsajtóban is. Az esetet több kamera is rögzítette. László Petrát ezután elbocsátották munkahelyéről.

Tóbiás szakít Kristóffal?

Tóbiás megtudta Nórától, a bíróság általában az anyukának ítéli a babát, és a mostani helyzeten az sem segít, hogy Tóbiás meleg. A fiatal apukának döntenie kell... 

Tóbiás szörnyű döntést hoz – Szakítani fog Kristóffal?

Szülőnek lenni az élet legcsodálatosabb ajándéka. Persze nem mindig könnyű ez a szerep, de megéri a sok fáradozás. A fiatal apuka átérzi ennek súlyát és azt is, mi lenne, ha elveszítené fiát, emiatt szinte mindenre képes.

Mégis lehet tüntetni Orbán háza előtt

Mégis lehet tüntetni Orbán Viktor budapesti házánál, így döntött a bíróság, miután a szervezők nem fogadták el a rendőrség határozatát. A tüntetés egyik szervezője azt mondta, ígéretet tettek arra, hogy nem fogják zavarni a környéken élők nyugalmát. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint ez nehezen elképzelhető, de nem akarta kommentálni a bíróság döntését.

Hazaengedte a bíróság az uzsorást

Az ügyészség előzetesbe helyezte volna, a bíróság hazaengedte a pilisi uzsorást. A rendőrök szerint 40 százalékos kamatra adott kölcsön rászoruló embereknek. Két napja fogták el. Találtak nála egy füzetet is, amiben pontosan vezette, mikor kinek mennyi pénzt adott. Eszerint volt, akinek néhány ezer, volt, akinek százezer forintot kölcsönzött.

Kié a felelősség?


szerző:
2016.07.16. 12:20
Kié a felelősség?

Sajnos előfordul, hogy az autók tömegesen ütköznek. Ilyenkor az egyik legnehezebb feladat megállapítani azt, hogy ki a felelős. Vajon kik döntenek ebben az esetben?

Zavarták a kutyák, áramot vezetett a kerítésbe

Áramot vezetett a kerítésbe, gyilkossági kísérlettel vádolnak egy magyarszerdahelyi férfit. A 78 éves nyugalmazott buszsofőr ma állt bíróság elé. Elismerte, hogy összekötötte a kerítést a konnektorral de azt mondta, nem akart megölni senkit, csak a szomszéd kutyái zavarták.

Három év börtön után mentették fel

Három évet börtönben ült, de most felmentették azt a férfit, aki a vád szerint 2011-ben brutális kegyetlenséggel agyonvert egy 81 éves idős asszonyt Kovácsvágáson. A bíróság szerint nincs elég bizonyíték a férfi ellen, akit első fokon egyszer már 18 év fegyházra ítéltek, csakhogy ezt megsemmisítette a másodfokú bíróság. Most szabadon elmehetett.

Hogyan beszéljünk kényes témákról a bíróság előtt?

Egy fa tetejéről szedtek le egy szatírt a rendőrök a Margitszigeten. A férfi kedd délután mászott fel a fára, majd önkielégítést végzett, miközben egy napozó nőt bámult a futópálya mellett. Táskájában távcsövet és fényképezőt is találtak, a férfi a bíróságon azt mondta, előfordult, hogy nőket fotózott a szigeten. A bíróságon egy szemtanú mesélte el, mit látott a szatír ténykedéséből.

Nem megy újra börtönbe Cini!


szerző:
2016.06.07. 18:00
Nem megy újra börtönbe Cini!

Hatalmas volt a tét, de az elsőfokú ítéletet hagyta helyben a bíróság. Ahogy mi is beszámoltunk róla, Cini kétmillió forinttal tartozik Abonyi Mónikának, amiért eljárást indított ellene. Első fokon másfél év börtönre ítélték, három évre felfüggesztve, de az ügyészség súlyosbítást kért. Ez elmaradt.

Zalatnayt börtönbüntetésre ítélték!

Az énekesnő 2 millió forintot kért kölcsön, ám nem fizette vissza. Az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért, és a bíróság végre meghozta az ítéletet.

Nem kell börtönbe mennie Zalatnaynak

Bár az ügyész letöltendő börtönt kért, a bíróság kedden helyben hagyta az elsőfokú ítéletet, az énekesnőt másfél év börtönre ítélték, aminek a végrehajtását három évre felfüggesztették.

Chris Brownt egy sapka miatt perelheti egyik rajongója

Az énekes egyik rajongója, Marq Stevenson Brown dallasi koncertjére ment el, aminek a végén egy aláírást szeretett volna szerezni sapkájára. Át is adta a rapper személyzetének, de soha nem kapta vissza. Sőt, állítólag többször be is szóltak neki. Ez annyira felháborította a rapper rajongóját, hogy bíróságra viszi az ügyet.

10 éves kisfiút erőszakolt meg a szomszédasszony

Megdöbbentő szexuális erőszak Komádiban, tízéves kisfiút erőszakolt a család szomszédasszonya.  Az ügyet most hozták nyilvánosságra, bár a szexuális erőszak még 2009-ben kezdődött és évekig tartott. Végül 2 évvel ezelőtt mesélt a fiú a rokonainak erről. A nő tagadott. Az utolsó szó jogán is a felmentését kérte a bíróságtól, de végül 5 év fegyházbüntetésre ítélték.

Bíróság elé állították Erdei Zsoltot

Nyolc évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy ökölvívónk korábban belekeveredett egy utcai konfliktusba, ahol Madár kiütötte civil ellenfelét. A fiúnak nem lett maradandó baja, Erdei Zsoltot viszont elítélték. 

16 évesen öltek, sajnálják

7 év valamint 6 év 6 hónap börtönre ítélték azt a két fiatalt, akik 2014-ben szenteste megvertek egy hajléktalan apát a pécsi buszpályaudvaron. A 36 éves férfi belehalt sérüléseibe. A bíróságon mindketten azt mondták, sajnálják, ami történt, nem akarták megölni a hajléktalant. Az ítélet jogerős.

Presser Gábor perre megy Kanye Westtel szemben

Kitört a dalháború! Presser Gábor 700 millió forintot szeretne látni a dal újrahasznosításából, ami csak elsőre tűnik hatalmas összegnek.

Családi háború: vesztésre álló apák

Apaellenes magyar bíróságokról, feljelentett, ártatlanul meghurcolt apákról, ellennevelésről nap, mint nap hall az ember. De, nem gondoltuk volna, hogy lesznek olyan férfiak, akik arcukat vállalva kiállnak a nyilvánosság elé, és beszélnek is. Elmondják, tehetetlenek, kisemmizettek pedig csak részt szeretnének vállalni közös gyermekük nevelésében, szeretésében.

 

Évek óta húzódik az orvosok elleni per

Újrakezdik a három gyermekorvos perét, egy egy éves kislány halála miatt állnak a bíróság előtt. A vesebeteg gyerek 2011-ben halt meg, szívelégtelenségben és tüdőgyulladásban. A szülők perre mentek, mert szerintük több kórházban, többen is hibázhattak. Első fokon mindhárom orvost felmentették, ezt a másodfokú bíróság most háromból két vádlott esetében hatályon kívül helyezte. A szülők azt mondják, nagyon megviseli őket, hogy a per már 5 éve húzódik.

Mankóval közlekedő fiút raboltak ki a tinik

Nem rabolni, csak lopni akartak – ezzel védekeztek a bíróságon. Két 16 éves fiút harminc napra előzetes letartóztatásba helyeztek Szegeden abból négyfős társaságból, akik a gyanú szerint még szerda késő délután kiraboltak egy 17 éves, sportsérülése miatt mankóval közlekedő fiút. Egy 15 éves lány ellen is indult eljárás, de ő szabadlábon védekezhet. Negyedik társuk pedig életkora miatt nem büntethető. Még tíz éves sincs.
 

Rablógyilkosság: három támadó lehetett

Három gyilkosa lehetett az idős ügyvédnek, de csak kettő állt szerdán bíróság elé Debrecenben. Eddig nem találták meg a harmadikat. Az egyik támadó életfogytiglant, a másik 16 év fegyházbüntetést kapott a bíróságon, amiért a vád szerint brutálisan agyonverték a nyugdíjas ügyvédet még 2013-ban. Lopni mentek a 72 éves férfi házába, de azzal nem számoltak, hogy otthon lesz.
 

Elrabolta és megerőszakolta: 12 évre ítélték

Tizenkét év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki elrabolt és fogvatartott egy fiatal lányt Miskolcon. Az eset 2014 nyarán történt, most ítélték el. A bíróság szerint erőszakkal vitte magával a munkahelyéről a nőt, a lakásban megverte és szexre kényszerítette. A nő napokkal később a lakásban felejtett telefonon tudott segítséget kérni. A férfi korábban többször volt büntetve. Most a bíróság úgy döntött, még feltételesen sem kerülhet szabadlábra.

Bántalmazott nőket aláztak bírók

Sok, de semmiképpen nem elég civil szervezet foglalkozik a nők elleni erőszakkal, nevezik kapcsolati erőszaknak is vagy, a gyerekek elleni erőszakkal együtt családi erőszaknak is. Mit csinál és mit nem csinál a rendőrség, az ügyészség, a gyámhivatal és a bíróságok. Hogyan kezelik a bírák az ilyen ügyeket? A családi erőszakkal kapcsolatos pereket kutatta a Patent egyesület úgy, hogy önkéntesei 14 hónap alatt országszerte 52 tárgyalást ültek és jegyzeteltek végig – már ahol hagyták őket jegyzetelni – és ebből készült egy kutatás, amelynek vezetője Sándor Beáta jogász.

Elsőfokon négy év börtön a lúgos támadónak

Négy év börtönre ítélték, és öt évre eltiltották az orvosi hivatástól azt a férfit, aki a vád szerint elkábította, majd maró hatású anyaggal leöntötte volt élettársa nemi szervét. Ez három éve történt, az orvos akkor az egyik fővárosi kórházban volt vezető, jelenleg gyermekorvosként dolgozik. Az ügyben egyszer már megszüntették a nyomozást. A szerdai ítélet ellen minden érintett fellebbezett, így az nem jogerős. A másodfokú döntésig az orvos szabadlábon maradhat.

Cintia megkapta méltó büntetését


szerző:
2016.04.29. 19:55
Cintia megkapta méltó büntetését

A Farm bíróság összes tagja bűnösnek ítélte Cintiát, így már csak a kiszabott büntetésre vártak. A levél átvétele után Dia gyorsan felolvasta a fellebezhetetlen döntést, de az álomkóros lány egyáltalán nem bánta, hogy így alakultak a dolgok.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!