KERESÉS search-close

bérleti jog

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bérleti jog"

Felmondhatják a földbérleti szerződéseket

Felmondhatják a hosszú távú földbérleti szerződéseket a tulajdonosok, ha a bérlő nem akarja elfogadni a megemelt bérleti díjat. A törvénymódosítót - amelyet kedden már el is fogadott az Országgyűlés - az agrárkamara Fideszes elnöke terjesztette be. Győrffy Balázs éppen a szavazás napján jelentette be, hogy maga is vásárolt földeket az állami földárverésen. Az MSZP szerint etikátlan, amit Győrffy Balázs csinált, mert úgy vásárolt termőterületet, hogy tudta: a tulajdonosok számára kedvezően változnak a szabályok.

Újabb földbérlethez jutott a Mészáros-család

Újabb állami földterület bérleti jogát szerezte meg a Mészáros család - tudta meg az RTL Híradó. Mészáros Lőrinc és családtagjai korábban Fejér megyében több, mint 1300 hektár föld bérleti jogát nyerték el, most újabb 18 hektárt nyertek.

Rogán Antal nem válaszolt az RTL Híradónak

Azt kérdeztük az V. kerületi polgármestertől, hogyan juthatott egy belvárosi lakás bérleti jogához a város vagyonkezelőjének korábbi igazgatója, Szentgyörgyvölgyi Péter.
 

Rovarirtás a plázai kordon mögött

Fertőtlenítést és rovarirtást rendeltek el a hatóságok abban a kávézóban, amelyikben két ember él víz és áram nélkül hetek óta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való